Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiki varsınız.
Konuşuyoruz bakalım, ben aramasam o arıyor ama güven kolay bir konu değil ki.
Nasıl geçer bilmiyorum, bu şekilde gider mi ?
zaten uzağız da ..

iyiki varsınız.
zaten uzağız da ..

Merak etme fıstığım öyle en ufak birşeyle ilişkiler bitmez.Sadece kırgınlık olur o da zamanla geçer.

Sadece birşeyle tüm güveni gitmez. Emin ol kırgındır sadece zamana ihtiyacınız var. İnşallah olmaz ama daha ne fırtınalar atlatacakısınız?

Öyle küçük bir rüzgarla herşey biter mi ya?

selam fıstıklaarr... çok yoruldum bugün yaa. çocukalrın yazılarını düzeltmek için çirkin yaznalrı tek tek dolaştım 3 saat yazı yazdık toplamda bugün ve hepsinde de ayakta gezdim tek tek baktım defterlerine. baya spor olmuş. az önce tartılınca sabahki kilomda olduğumu gördüm demekki verdim azcık.

masalcummmmm...naber kuzuu. ne bu sessizlik canım. konuşmuşsunuz işte aramışş canım sen onun güvenini geri kazanırsın.. işte sen insani duyguları yüksek gerçekten aile terbiyesi ile yetişmiş bi kzı olduğunu burdan belli ediyorsun. yani bu üzülmen hatanda üste çıkamdan kabullenmen.. gerçekten kocişin çok şanslı..

anladım canım çokk geçmişşş olsunnnnn
Saol canımm...
bu arada diploman hayırlı uğurlu olsun cnm...

masalcım kabuğuna çekilme... bak konuşuyormuşsunuzda... kesin barışırsınız yıpratma kendini.....
Teşşekürler canım darısı başına...
iyiki varsınız.
zaten uzağız da ..

Ya güzelim böyle karamsar olma,

Geçer de devam da eder...

Bak görürsün bi kaç gün böyle olması doğal canım kızgınlıktan o

Sinem sen nerlerdeydin kuzu? Yoğunluğun geçti mi? Peki dikkat edebildin mi izindeykene.tartı ne diyor.

ben geldim canlarımmm sabahtan berii koştur koştur öldüm bankara gittim paraları yatırdım şirket kartını biz hesaptan çekiliyo biliyoduk bi ekstra geldiii geçen dönem faizi 450,00 tll şak diye kaldıı bismillah 1, şokkk
muhasebeci aradı cuma günü yatırdığım ssk ödemesi işleme koyulmamışş banka kasasında parayı tutupp işletiyomuşşşş 2, şokkkk 3,ye kalbim dayanmazdı neyse gittim bankaya para yatırdım geldim bankayı aradım otomatik ödeme talimatı verdim müdürle konuştum şirket kartı halloldu yazı göndercektim bankaya yoğunluktan onuda unuttummm
sonra muhasebeyi ara sonra sorunlu bankayı aradım inkar ediyolar yok bizim bankamızzz bizde ödemiş gözüküyoo yok ssk da hata vardırr bakalım yarın tekrar aricamm işleme koyulmadıysa uyarıdan sonraaa gidipp yüzyüze direk konuşcammm onuda hallettimmm tam 1,30 saat satış sözleşmesiii yazmaya çalıştım
sonunda daireyi sattık sözleşmeyi de yaptım onlarıda gönderdimmm ve şuanda hem karnım hemde başım ağrıyooo
sanırım adet öncesii sendrom başladıııherayyy çekilir mi yaaa bide o var
ayrıcaaa
masalcım sana teşekkür ediyorum tatlım şükür midem daha iyiiii nar ekşili macun sonrasıı

iyiki varsınız.
zaten uzağız da ..
bak o arıyoo hilalcim çünkü seviyo tatlımm vazgeçmez kolay kolay kızların dediği gibi kırıklık var sadece onunda konuşarak üstesinden gelebilirsiinnnizzz

hoşgeldin cnm ayyy o tek tekk dolaşmak insanı öldürüyo ya anaokulunda staj yaparkn bende öyleydim ayakta durmaktan yoruluyo insannnbi güzel dinlen canımmm

Bugün neler yedim yazayım hemencik

sabah kahvaltı yapmadım okulda süt içtim 1 bardak
1 bardak ayran içtim

öğle arası okula götürdüğüm yemek donmuştu ısıtacak yer yoktu ve zaten tavuk yemeği olduğu için ve tavuktan da öğğhh geldiği için yemedim. Okuldan sonra eve geldiğimde kurrrtttt gibi açtım ve evde ne bulduysam yedim. Evde bulduklarım dukana uygun şeyler aslında ama çok fazla yedim. Kepek sınırımı aştım. 1 muffin yemem lazımken 3 muffin yedim.. Köfte yedim birsürü yoğurt yedim ve midem bulanıyor şu an. Dukan iyi güzelde uygulaması zor ben zorlanıyorum ya evdeyken istediğimi istediğim zman yiyordum ama okulda okulun öğrencilerin planlaması ödevini ayarlama vs derken diyetimi planlayamıyorum.zaman nasıl geçti anlamadım bugün öğretmenler odasında 1 teneffüs bile oturmadım acıkmadım da pek ama eve gelince böyle yapmasam eyiydi.

Hemen menümü yazayım ben çıkyıorum

Sabah

Yarım simit

Öğle

Şehriyeli tavuk çorba-rostoı köfte-püre-makarna-şeerbetli tatlı-cacık

Ben

çorba-köfte-2-3 kaşık kadar makarna-cacık

evdede ızgara balık var

Kızlar ben kaçtım.

yarın görüşürüz

akşama çok ütüm var

ütü kalori yaktırıyo mu acaba??

Öpüldünüz

şimdiii gelelim düneee
paşa gitti balık tutmaya alışverişe çıktım ben eşırtman aldım xl beden
sora aradım bunu dedim ne yapıyoruz eğer daha oturcaksan arkadaşımla buluşucam dedim tamam sen buluş dedi ( ama demez olaydı )
kızla 4 30 da buluştuk gittik oturduk sohbet muhabbett miiis saate bi baktım 6 30
benimki arıo nabıon ne edion die evdeymiş o karnı ağrıyormuş iyi dedim
7 de kalktık ordan bakına bakına bakına yürüdük arkadaşımla
7 30 da bu gene arıyo nerdesin diye
ben evlendim evleneli 6 yı geçirmedim hiç
hava kararmıştı ben içeri girdiğimde diyorki benimki nerdesin yaa dedim anca yaa sohbet ettik
karnı açmış paşamın ... dedi mangala gidelim dedim ben bişi yemem istemiyorum .. neyse kalktık gittik 2 -3 tane ufak kanatları yedirdi bana sora bende abisini anlattım dedim abin böle böle yapıomuş fln fln dedim cuma geceside ar<adı seni hem dedim ben cuma gecesi onla değildimki diyo bana dedim abimleyim dedin ya bana dedim her abim omu olcak diyo bekçiyle oturduk işyerinde dio abimden banane ne halt yerse yesin dio

hoşgeldin bebaammm...naptın okul nasıldı ben bittim bugün belim ağrıdı ya ayakta durmkatan. Bide sanırım babet banada iyi gelmiyor(burdaki da ayrı mıydıı:) )neyse yazım kurallarından okulda kafayı yiycem o yüzden burda relax olmak mümkünse sesli harfler olmadan yazmak istiyorum bi süre. Slm nbr gibi mesela. Ayyy sesli harfleri öğretemedim şöle ilginç bişe bulsam hikaye filan akılda kalıcı..

genelde nbelim alıştı artık benim ya her gün ayaktayım nerdeyse .. ayaklarım kötü bu aralar ..
kaç yaştasın sen canım ya kaça geçtin
çok işim var bugun etkinlik hazırlıcam daha

okeyto hocam kızma

hımmm aç bakim elinii.. Tek ayak üstünde de dur şöle hah..ama benim en güzel cezam ağız bantlamak. Bidaha da yazrsan öle seninde bantlarım. Estağfurullah şekleriim kızmak değilde sevmiyorum ya ben öle sitemler.yazdın mı menünü ben görmedim.PARDON OKUMUŞUTUM EVET SEN İŞYERİNDE FİX MENÜ ÇIKIYOR İRADE GÖSTERİP BAZILARINI YEMİYOSUN SANIRIM. VALLA TATLIYA HAYIR DEMİŞSİN TEBRİKLER AYDANCIIMMM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…