iyiki varsınız.
Konuşuyoruz bakalım, ben aramasam o arıyor ama güven kolay bir konu değil ki.
Nasıl geçer bilmiyorum, bu şekilde gider mi ?
zaten uzağız da ..
Saol canımm...anladım canım çokk geçmişşş olsunnnnn
Teşşekürler canım darısı başına...bu arada diploman hayırlı uğurlu olsun cnm...
masalcım kabuğuna çekilme... bak konuşuyormuşsunuzda... kesin barışırsınız yıpratma kendini.....
iyiki varsınız.
zaten uzağız da ..
of niçüun kimsecikler yokkkk
bak o arıyoo hilalcim çünkü seviyo tatlımm vazgeçmez kolay kolay kızların dediği gibi kırıklık var sadece onunda konuşarak üstesinden gelebilirsiinnnizzziyiki varsınız.
zaten uzağız da ..
selam fıstıklaarr... çok yoruldum bugün yaa. çocukalrın yazılarını düzeltmek için çirkin yaznalrı tek tek dolaştım 3 saat yazı yazdık toplamda bugün ve hepsinde de ayakta gezdim tek tek baktım defterlerine. baya spor olmuş. az önce tartılınca sabahki kilomda olduğumu gördüm demekki verdim azcık.
canım siz kimse yok olsa bile yazın.. Gelen olunca cevap yazar olmaz mı. Anlatacağınız herhangi bişiy mutlaka vardır.
canım siz kimse yok olsa bile yazın.. Gelen olunca cevap yazar olmaz mı. Anlatacağınız herhangi bişiy mutlaka vardır.
aynen canım bak ben hayat hikayemi yazdım nerdeyse....:)
ben geldimmmmm
hoşgeldin bebaammm...naptın okul nasıldı ben bittim bugün belim ağrıdı ya ayakta durmkatan. Bide sanırım babet banada iyi gelmiyor(burdaki da ayrı mıydıı:) )neyse yazım kurallarından okulda kafayı yiycem o yüzden burda relax olmak mümkünse sesli harfler olmadan yazmak istiyorum bi süre. Slm nbr gibi mesela. Ayyy sesli harfleri öğretemedim şöle ilginç bişe bulsam hikaye filan akılda kalıcı..
okeyto hocam kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?