Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.
O kadar bitmiş bir durumdayım ki, nasıl bir acı anlatamam.
Ama bu sefer tamamen benim hatam.
Saklamamam gereken bir şeyi sakladım ondan ve ikimiz de bu konularda hassasıs.
Şu an benden nefret bile ediyor olabilir.
O kadar güzel yaşanmışlıklar o kadar güzel anılar vardı ki, hele aşklarımız gözlerimizden okunurdu.
Ya şimdi ..
Bitti işte.
Günaydın kızlar
bugün 10 a kadar uyudum ne güzelmiş uyumak ya 2 gündür 6 larda kalktım eşim hergün kalkıyo yazık.. ne çekiyo anladım... bi sürüde rüya görmüşüm... daha evlenmemişiz beraber bi yere gitçekmişiz geç gelcekmişim babamdan izin almaya çalışıyorum.... ne heyecanlıydı onla gezmek falan ryada... sonra uyanınca amaaannnn akşam gelcek işte oldum... evlilik heycanı öldürüyor sanırım... bide rüyamda yangın çıkmış evler yanıyou itfaiyeyi falan aradık... anlayan var mı acep?
Günaydın canım bak sonunda dinlenmişsinUyumuşsun valla bende hasta olduğuma sevindim bir an ne rahatladım dinlendim dün iyiydim ama bütün gün uyudum valla..
Rüyan da hayırdır inşallah...
ara sıa tembellikte lasım galiba...
Ancak bitti geçmişi okumak
Bu gidişle kovacaklar beni burada takılmaktan iş yapamıyorum.
Şimdi hatrladığım kadarı ile yazayım.
Gülçincimmm fotoların arasında çok fark var epey bir kilo gitmiş. aynı şekilde ferdicinin de kiloları gitmiş.
Hilalim üzüldüm senin adına ama ben inanıyorum siz düzeltirsiniz. Biraz zaman tanıyın birbirnize siniriniz geçince halldersiniz.
Sinemcimm geçmiş olsun.
Gizemcimm kadının fendi erkeği yenecek gibi duruyr aynen devam.
Melek annneee Allah kabul etsin orucunu.
Elisyacım üzüldüm atlasjet olayına boşver kısmet değilmişşş.
Kızlar aklıma glen bu kadar diğer arkadaşalr kusua bakmasın
Şimcikk gidip biraz çalışayımmm
allah hayra çevirsin canım baya atraksiyonlu bi rüyaaaGünaydın kızlar
bugün 10 a kadar uyudum ne güzelmiş uyumak ya 2 gündür 6 larda kalktım eşim hergün kalkıyo yazık.. ne çekiyo anladım... bi sürüde rüya görmüşüm... daha evlenmemişiz beraber bi yere gitçekmişiz geç gelcekmişim babamdan izin almaya çalışıyorum.... ne heyecanlıydı onla gezmek falan ryada... sonra uyanınca amaaannnn akşam gelcek işte oldum... evlilik heycanı öldürüyor sanırım... bide rüyamda yangın çıkmış evler yanıyou itfaiyeyi falan aradık... anlayan var mı acep?
yüksek lisans sınavına muhakkak girr tatlım bak o konuda kimseyi dinlemee benimde midem 1 haftadır çok kötüydü öyle gazlı şekerli tatlı vs. bişi yemiyorum ama senin yediklerine dikkat etmen lazım çiğ sebze yememen lazım meyvelerden de muz serbest diye biliyorum onlarda çiğ olduğundan yasak gastrit başlangıcı ya ilerlememesi için yediklerine dikkat en önemlisi de stress ....aman 3 günlük dünya değermi can sıkmayaaa bacımm boşverYa yarım yamalak okudum ama az çok haberdar oldum durumlardan aklımda kalanlara değineyim;
İlk olarak Hilal canım noldu görünce şok oldum nerden çıktı ya öyle bitti diyince biter mi hiç ?
Üzülme bitiremezsiniz öyle hemen bitti demeyle biraz sakinleşsin konuşursunuz tatlım ya üzüldüm valla...
Herkesler hedef koymuş hoş ben geçen haftadan beri dağıldım ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum kilom aynı sabah tartıldım aynıyım ama bugünden itibaren çok kasmadan devam etcem ya kızlar bana dr.dedi ki gastrit başlangısı stresten olabilir sıkılınca direk mideme vurur da benim zaten korktum gazlı içecek filan yasakmış zaten.
Hala kasılma var midemde dikkatli olcam kasmıycam ve hemen spor salonu bulu gitcem ya olmuyo evde devamını getiremiyorum.
Bu arada açıköğretim bittiiiiii
Kasımda ki yüksek lisans sınavına gircem şu an sevgilimlen onun tartışmasını yapıyoruz istemiyor dur bakalım kim galip çıkacak
Mesaj sayım sırası da bendeymiş ama bugününkileri yarın saycam ya da gece değil mi ?
Günaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitiremedim bir ara gene okuyacağım.
Haftasonu menülerimden bahsedeyim.
Cuma akşam ızgara tavuk ve köfte yedim.
Cumartesi
Kaşarlı Tost
Öğle
Az kızarmış tavuk ve pırasa
Akşam yine pırasa
Pazar
Klasik kahvaltı:Yumurta-3,-4 zeytin-peynir-domates-bir iki dilim salam
Öğle
4 minik dolma küçük diye yerim dedim ama çok geldi. Dolamalr bu arada bulgurla yapılmıştı
6 gibi bir kase mercimek çorbasıı
Bu kadar
Tabbiii su ve şekersiz türk kahvesi
Sabah yarım simit (Kan aldırmaya gittiğim için dışarda yed,m ama simitin yarısını yedim)
Geçen hafta spor yapamadım inşallah başlayacağım bu haftaa
hoşbuldum kuzummm bir bardak süt içtim cnm teşkr ederim
ne desem ne desek boş aslında.. üstüne de gelmek istemiyorum ama seninde yazdığın gibi SAKLAMAMAM GEREKEN yazmışsın... ve bu konuda hassasmışsınız ikinizde.. üzüldüm cnm umarım art niyetle o konuyu saklamadığını anlar ve düzelir.. elimizden bir şey gelmiyor
Kızlar beni bir kaaç gün idare ederseniz çok sevinirim, canım hala çok sıkkın.
Konuşuyoruz ama bilmiyorum düzelecek mi ?
Çok güzel yorumlar yapmışsınız umarım dediğiniz gibi olur her şey.
Dinlemem zaten büyük ihtimalle dediğimi yaptırıyorum bu tarz ileride pişman olacağımı hissettiğim geleceğime yön veren kararlarda elbette tavrı düşündükleri önemli ama bu benim hayatıma yön verecek bir şey belki de kimsenin keyfine bırakılacak bir durum değil.O yüzden kavga etmeden inatlaşmadan alttan alttan işliyorum ben onuallah hayra çevirsin canım baya atraksiyonlu bi rüyaaabende rüyalarımı hatırlamıyorum nedensee ah ahhh seni seniiii..... bide ne heycanlıydı demez miii cadıı
yüksek lisans sınavına muhakkak girr tatlım bak o konuda kimseyi dinlemee benimde midem 1 haftadır çok kötüydü öyle gazlı şekerli tatlı vs. bişi yemiyorum ama senin yediklerine dikkat etmen lazım çiğ sebze yememen lazım meyvelerden de muz serbest diye biliyorum onlarda çiğ olduğundan yasak gastrit başlangıcı ya ilerlememesi için yediklerine dikkat en önemlisi de stress ....aman 3 günlük dünya değermi can sıkmayaaa bacımm boşver
afiyet olsun canım inş spora da başlarsın.....
Dinlemem zaten büyük ihtimalle dediğimi yaptırıyorum bu tarz ileride pişman olacağımı hissettiğim geleceğime yön veren kararlarda elbette tavrı düşündükleri önemli ama bu benim hayatıma yön verecek bir şey belki de kimsenin keyfine bırakılacak bir durum değil.O yüzden kavga etmeden inatlaşmadan alttan alttan işliyorum ben onu
Canım çok ilerlemiş yada vahim bir durumun yok ama dikkat etmezsen başına iş alırsın filan dedi de, öyle detaylı bir muayene filan olamadım kötüydüm zaten konuşamadım da çon ne yiyim ne yemeyim diye annem dinledi anlatıyodu bişiler dikkat etcem mecbur
Tatlım sıkılma diycem de elde değil biliyorum,
Düzelecek tabi ne var yani sonuçta sen de isteyerek zarar vermezsin ilişkine sevdiğin insana olmuş bir hata zamanla da düzelir emin ol herşey geçiyorr daha da mutlu günleriniz olur olacak mutlaka iki seven insan öyle kolay pes etmez ki siz bir ayrılık geçirip tekrar bir araya gelmişsiniz bilirsiniz acısını kıyamazsınız birbirinize...
bu arada diploman hayırlı uğurlu olsun cnm...
Hem de nasıl yaa ben mahvolmuştum resmen yarış atı gibi koşturdum, sonunda bak sağlığımdan oldum geldim yine aynı ben bu işten kurtulmadıkça böyle devam edecek sanırım.
Çok yorulmuşum çok bir hafta izinim var kullanmıyorum erkek arkadaşım askere gitmeden gelir o zaman kullanırım diye yoksa alıp kafa dinlemem lazım benim çok bunalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?