Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar geldim sabah...

akşam üstü girdim bir ara ama sayfaları açamadım int. sorun vardı.. evimi ocağımı temizledim yemeğimi yaptım bıcı bıcı yaptım geldim

hilalcim tekrardan anlayışın için teşkr ederim kuzum

ben bugün neler yedim.

sabah:

- 3 çatal tavuk göğsü
- 1 muz

kahvaltı:

- 1 yeşil zeytin
- 2 dilim ekmek
- 2 bardak şekersiz çay
- biraz teryağı biraz bal
- 1 haşlama yumurta

öğlen:

- tavuk dürüm

akşam:

yemedim. yemiycem.

canım çok tatlı istiyordu sabah geldim üşenmedim tavuk göğsü yaptım
etli taze fasulye pişirdim akşam için ama yemedim.. aç değilim aç olsamda yemem gerçi. çok kaçırdım bugün ama yarın dengelerim.. gerçi kesin 500 cal harcamışımdır çok yoruldum demin bitti işlerim o derece :S birde regl oldum sabah tatlı krizim ondan dı.. belim karnım ağriyorrrrrrrr ama çok değil

Erkek arkadaşımla ayrıldık, çok kötüyüm ..

canim uzulme siz barisirsiniz bence de..
ne ilacı kullanıyorsun canım hayırdır ??? ferah tut kendini içini daraltma düzelir inşallah herşey depresyok
tesekkur ederim canim:) sivilce ilaci kullaniyorum da yan etkileri biraz fazla, ozellikle asabiyet yapiyo bende cok:S
Kızlar ben bir kaç gün olmayabilirim merak etmeyin.
Gelince anlatırım.
hayirdir ya

Gelince anlatırım.

oyhh hilalcim umarım kötü bir şey yoktur ((

canim uzulme siz barisirsiniz bence de..

tesekkur ederim canim:) sivilce ilaci kullaniyorum da yan etkileri biraz fazla, ozellikle asabiyet yapiyo bende cok:S

hayirdir ya

anladım canım.. umarım kısa zamanda geçer

Hilacim nereye kuzu bizi merakta bırakma. Sevgilinin yanına mı gidiyorsun. Git bi konuş sorununuz neyse? Hem bazen insan görüşemenin stresiyle özlediğinden kırıyor birbirini.

hoşgeldin deryacımm.. Maşallah bu hafta çok güzel kilo vermiştin. Tebrik ederimm.ay kızlar 2 gündür işlerimi bitiremedim bide tek başımayım haaa.çocuklu öğretmenler nasıl yetiştiriyor bu okul işlerini anlamıyorum. Ya okulu ya evi bırakırdım sanırım.

( hayırdır hilalcim ya neden böyle olduki böyle uzun süreli bi ilişkinin bi anda bu noktaya gelmesi....bence barışırsınız tatlım....
kızlar sabah domates salatalık peynır yedım
oğlen yemegı yok
aksamda bı porsıyon beyaz lahhana sarması yedım:)
afiyet olsun cnm
oyyy deryamız gelmişş hoşgeldin canım nasılsınn tatlı krizindende anlaşıldığı üzere durum azcık vahimm:18:ama 3 çatallllcık yaa bişii olmaz okadarcıktan gün içinde okadar koşuşuturmanıda sayarsak zaten akşam yemeğide yokkk en azından yoğurt süt salatalık vs. bişi yeseydin akşam üstü ki metabolizma şokeee olmasınn
Gelince anlatırım.
inşşş önemli bişi yoktur hilalim yaa rabbim yardımcın olun

çocuklu öğretmenlerde çoğunlukla bi büyükleri bakıyo çocuklarına yada eşleriii yardımcı oluyoo yada bi yardımcı tutuyolarrr ki sen onlara nazaran herşeyin üstesinden tek geliyosun 10 numarasın bacım bence çocuk bilee olsaa (ki inşş ilerde olcak ) sen yaparsıııınn tereddütsüzzz

ayyy bi sürü alıntı yapmıştım bunu görünce şok oldum hepsini sildim.... :26: umarım basit bişeydir ve hemen halledersiniz cnm... iyi haberlerini bekliyoruz... insanlar bu kadar severken ayrılmamalı.... kaç aydır aşkınızın şahidiyiz şurda....

canım hoşgeldin... beni buu nickimle tanımassın belki eski nickim ozlemmtekinn di bi ara beraber listedeydik...
eline sağlık cnm...

buaya gelince rahat popoma battı valla depreşti birden isteğim başladım şimdi yine bırakamıyoruz
güldürme bacım...

kızlar bende bitap haldeyim.. 2 gündür 6 da kalkmak zaten 1 yılı geçkin süredir 9 dan 10 dan önce kalkmadığım için başlıbaşına bitirdi beni.... öğlen kurstan çık eve gel hiç dinlenmeden koştur koştur giyin süslen eşimin fabrika pikniğine gittik... artık o göz altı morluk ve şişlikleriyle ne kadar süslenilirse... bu arada boğaz ağrım da olduğu gibi duruyor... yarın dinlencem inş... menücanıda yarından itibaren vericem çünkü dışarda mecburen yediklerim çok dengesiz oluyor... ama normalde yiyeceğimden az yemeye çalışıyorum en azından bunu söyleyebilirim....

abowww hiç kimsede yokkk... turta gelirdi bu saatlerde ama o da gelmemiş masalıda çok merak ettim... nerelere gittiki acep...

kızlar ben yatıyorum, zaten kimsecikler de yok... herkese iyi geceler....

Son düzenleme:
Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.
O kadar bitmiş bir durumdayım ki, nasıl bir acı anlatamam.
Ama bu sefer tamamen benim hatam.
Saklamamam gereken bir şeyi sakladım ondan ve ikimiz de bu konularda hassasıs.
Şu an benden nefret bile ediyor olabilir.
O kadar güzel yaşanmışlıklar o kadar güzel anılar vardı ki, hele aşklarımız gözlerimizden okunurdu.
Ya şimdi ..
Bitti işte.

hoşbuldum kuzummm bir bardak süt içtim cnm teşkr ederim

ne desem ne desek boş aslında.. üstüne de gelmek istemiyorum ama seninde yazdığın gibi SAKLAMAMAM GEREKEN yazmışsın... ve bu konuda hassasmışsınız ikinizde.. üzüldüm cnm umarım art niyetle o konuyu saklamadığını anlar ve düzelir.. elimizden bir şey gelmiyor

hoşbuldum canım.. evet cnm kilo verme işi güzel gidiyor maşallah hepimize

canım yatacaktım bi bakayım masal gelmişmi didim. Kuzu ben inanıyorum siz geri düzelteceksiniz arayı. Saklamaman gerekn bişeyi asla kocandan saklama ya bundan ders çıakrdım bundan sonra birlikte üstesinden geliriz söz bidaha saklamam filan dedikten sonra tepkisi ne oldu. Ya siniri geçince konuşur şimdi üstüne gidersen ağzından bişe çıkar sinirle geri dönemezsiniz. O yüzden az sabır canım. Sevginiz herşeyi yener. Benzer şeyler oluyor her ilişkide bizde ayrılma noktasına gelmiştik üniversitedeyken. Benim arkadaş çevremden çok rahatsızdı ve ben erkekleri dost olarak görüyordum o ise tam tersi kız erkek dostluğuna inanmıyordu benim sakladığım şeyleri öğrenince ayrılma eşiğine gelmiştik ama sonra biraz o değişti biraz ben derken işte görüyosun şimdi evliyiz. Tapusunu aldım yanee. Sende ilerde bu günlerini gülerek anlatacaksın canım. Seni çok seviyorum canımmm gerçekten. Sevgi dolu bir insansın. Sevdiceğinde seni kaybetmek istemeyecektir inan...yoksa telefon numaranı bize verdin diye kıskandı mı kızzzz..kesin böylke ufak bişeydir haa büyütmüşsünüzdür. Canım özlediğinizden inan ki bi görüşseniz bi sarılsanız..

canlarım iyi geceler görüşürüz.. hilalcim ne olur üzme kendini.. inan aklım sende hayırlı geceler..

her şerde bir hayır vardır . . .

kızlar gecmisi okudum ammaaaa cevap yazacak takaatim hiç yok inanınn

bu arada hilalimm üzme kendinii sakladıysan elbet bir nedeni vardır konusa konusa halletmeniz gerekir bence herkes hata yapar sonucta sizin ilişkinizin temeli sağlam en ufak birşeyde yıkılmamalı ne olurs olsun sakladıgın seyinde iliskini bitirtcek kadar böyük birsey oldugunu sanmıyorum yani sizin iliskiniz bitmemeli bence zaten seni gercekten seviyorsa erkek arkadasın dayanamaz merak etme ama seni en ufak bir hatanda da gozden cıkarıyorsa iki kere düsün derim ben cünkü hercekten seven adam ne saklamıs olursan ol bir gün kızar iki gün kızar sonra gene dayanamaz barısır ama senden nefret edip seni silecekse en ufak bir hatanda zaten olmaz yanii :44::44:

Nefret ettigini hic sanmiyorum canim, sadece kizgindir.. O da zamanla gecer bence, cunku siz birbirinize cok asiksiniz.. Insallah en kisa surede bunu da atlatirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…