Erkek arkadaşımla ayrıldık, çok kötüyüm ..
tesekkur ederim canim:) sivilce ilaci kullaniyorum da yan etkileri biraz fazla, ozellikle asabiyet yapiyo bende cok:Sne ilacı kullanıyorsun canım hayırdır ??? ferah tut kendini içini daraltma düzelir inşallah herşey depresyok
hayirdir yaKızlar ben bir kaç gün olmayabilirim merak etmeyin.
Gelince anlatırım.
Kızlar ben bir kaç gün olmayabilirim merak etmeyin.
Gelince anlatırım.
canim uzulme siz barisirsiniz bence de..
tesekkur ederim canim:) sivilce ilaci kullaniyorum da yan etkileri biraz fazla, ozellikle asabiyet yapiyo bende cok:S
hayirdir ya
oyhh hilalcim umarım kötü bir şey yoktur((
anladım canım.. umarım kısa zamanda geçer
kızlar geldim sabah...
Akşam üstü girdim bir ara ama sayfaları açamadım int. Sorun vardı.. Evimi ocağımı temizledim yemeğimi yaptım bıcı bıcı yaptım geldim
Hilalcim tekrardan anlayışın için teşkr ederim kuzum
Ben bugün neler yedim.
Sabah:
- 3 çatal tavuk göğsü
- 1 muz
kahvaltı:
- 1 yeşil zeytin
- 2 dilim ekmek
- 2 bardak şekersiz çay
- biraz teryağı biraz bal
- 1 haşlama yumurta
öğlen:
- tavuk dürüm
akşam:
Yemedim. Yemiycem.
Canım çok tatlı istiyordu sabah geldim üşenmedim tavuk göğsü yaptım
Etli taze fasulye pişirdim akşam için ama yemedim.. Aç değilim aç olsamda yemem gerçi. çok kaçırdım bugün ama yarın dengelerim.. Gerçi kesin 500 cal harcamışımdır çok yoruldum demin bitti işlerim o derece :s birde regl oldum sabah tatlı krizim ondan dı.. Belim karnım ağriyorrrrrrrr ama çok değil
afiyet olsun cnmkızlar sabah domates salatalık peynır yedım
oğlen yemegı yok
aksamda bı porsıyon beyaz lahhana sarması yedım:)
oyyy deryamız gelmişş hoşgeldin canım nasılsınn tatlı krizindende anlaşıldığı üzere durum azcık vahimm:18:ama 3 çatallllcık yaa bişii olmaz okadarcıktan gün içinde okadar koşuşuturmanıda sayarsak zaten akşam yemeğide yokkk en azından yoğurt süt salatalık vs. bişi yeseydin akşam üstü ki metabolizma şokeee olmasınnKızlar geldim sabah...
akşam üstü girdim bir ara ama sayfaları açamadım int. sorun vardı.. evimi ocağımı temizledim yemeğimi yaptım bıcı bıcı yaptım geldim
hilalcim tekrardan anlayışın için teşkr ederim kuzum
ben bugün neler yedim.
sabah:
- 3 çatal tavuk göğsü
- 1 muz
kahvaltı:
- 1 yeşil zeytin
- 2 dilim ekmek
- 2 bardak şekersiz çay
- biraz teryağı biraz bal
- 1 haşlama yumurta
öğlen:
- tavuk dürüm
akşam:
yemedim. yemiycem.
canım çok tatlı istiyordu sabah geldim üşenmedim tavuk göğsü yaptım
etli taze fasulye pişirdim akşam için ama yemedim.. aç değilim aç olsamda yemem gerçi. çok kaçırdım bugün ama yarın dengelerim.. gerçi kesin 500 cal harcamışımdır çok yoruldum demin bitti işlerim o derece :S birde regl oldum sabah tatlı krizim ondan dı.. belim karnım ağriyorrrrrrrr ama çok değil
inşşş önemli bişi yoktur hilalim yaa rabbim yardımcın olunKızlar ben bir kaç gün olmayabilirim merak etmeyin.
Gelince anlatırım.
hoşgeldin deryacımm.. Maşallah bu hafta çok güzel kilo vermiştin. Tebrik ederimm.ay kızlar 2 gündür işlerimi bitiremedim bide tek başımayım haaa.çocuklu öğretmenler nasıl yetiştiriyor bu okul işlerini anlamıyorum. Ya okulu ya evi bırakırdım sanırım.
canım hoşgeldin... beni buu nickimle tanımassın belki eski nickim ozlemmtekinn di bi ara beraber listedeydik...merhaba arkadaşlar nasılsınız :)ben biraz geçmişi okudum maşallah ne güzel kilo verenler var.kutlarım yani.özellikle derya benle aynı kiloda olduğu için onu takip ediyordumamaaaaa nerdeee maşallah ne güzel gitmiş kilolar ben tekrar şuan girip girmeme konusunda çok kararsızım kızlar.ne yazıkki 91 kiloyum hala ve sigarayı bıraktım 2 gündür kendimle sigara konusunda savaşıyorum.dehşet krizler giriyor arada.şimdi birde diyete başlasam birde yeme krizleriyle baş etmek zorunda kalcam.iki krizi birden atlatabilirmiyim acaba bukadar yürek varmı ki bende. kızlar sizce napimm diyetede başlayımmı yoksa önce şu sigara olayını mı atlatayım.ikisini birden kaldırabilir miyim:84::84::84:
eline sağlık cnm...BENDE MÜTE GİBİ ŞEKİLLİ SÜSLÜ YAZAYIM MESAJLARIMIU GAYRI YAA. KISKANDI DİYCEK AMA EVET KISKANDIM TAMAM MII???
Eki Görüntüle 266718
30 EYLÜL MESAJ SAYILARIIII
ESKİ BİR MASAL 61
TRİPTOFAN 22
İRRAS 12
MCRGOZDE 9
FERDİCİ 8
SENG 8(KARDEŞ TAKIMIMIZIN ÇITIRI)
ELİSYA 7
bugüngünlerdenaralık 6
DERYARGP 6
BALKAYMAK6
MAVİYEŞİL4(İZİNLİ Mİ BİLEMEDİM)
HULK 2
MÜTEDEYYİN
BU VESİLEYLE HULK ARKADAŞIM SİNEMEDE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM ONU KOCAMAAANNN ÖPÜYORUM ÇABUCAK İYİLEŞ GEL OLDUMU BACIM.
buaya gelince rahat popoma battı valla depreşti birden isteğim başladım şimdi yine bırakamıyoruz
( hayırdır hilalcim ya neden böyle olduki böyle uzun süreli bi ilişkinin bi anda bu noktaya gelmesi....bence barışırsınız tatlım....
afiyet olsun cnm
oyyy deryamız gelmişş hoşgeldin canım nasılsınn tatlı krizindende anlaşıldığı üzere durum azcık vahimm:18:ama 3 çatallllcık yaa bişii olmaz okadarcıktan gün içinde okadar koşuşuturmanıda sayarsak zaten akşam yemeğide yokkk en azından yoğurt süt salatalık vs. bişi yeseydin akşam üstü ki metabolizma şokeee olmasınn
inşşş önemli bişi yoktur hilalim yaa rabbim yardımcın olun
çocuklu öğretmenlerde çoğunlukla bi büyükleri bakıyo çocuklarına yada eşleriii yardımcı oluyoo yada bi yardımcı tutuyolarrr ki sen onlara nazaran herşeyin üstesinden tek geliyosun 10 numarasın bacım bence çocuk bilee olsaa (ki inşş ilerde olcak) sen yaparsıııınn tereddütsüzzz
Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.
O kadar bitmiş bir durumdayım ki, nasıl bir acı anlatamam.
Ama bu sefer tamamen benim hatam.
Saklamamam gereken bir şeyi sakladım ondan ve ikimiz de bu konularda hassasıs.
Şu an benden nefret bile ediyor olabilir.
O kadar güzel yaşanmışlıklar o kadar güzel anılar vardı ki, hele aşklarımız gözlerimizden okunurdu.
Ya şimdi ..
Bitti işte.
hoşgeldin deryacımm.. Maşallah bu hafta çok güzel kilo vermiştin. Tebrik ederimm.ay kızlar 2 gündür işlerimi bitiremedim bide tek başımayım haaa.çocuklu öğretmenler nasıl yetiştiriyor bu okul işlerini anlamıyorum. Ya okulu ya evi bırakırdım sanırım.
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.
şu an benden nefret bile ediyor olabilir.
O kadar güzel yaşanmışlıklar o kadar güzel anılar vardı ki, hele aşklarımız gözlerimizden okunurdu.
Ya şimdi ..
Bitti işte.
Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.
Şu an benden nefret bile ediyor olabilir.
Ya şimdi ..
Bitti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?