Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm sakın ihmal etme bak mutlaka doktora git...

masalcım konuşmanıza sevindim bak düzelcek sana dedik o kadar, boşuboşuna üzme kendini herkesin başına geliyo böyle şeyler... sevgi olduktan sonra düzeliyor mutlaka bi şekilde...

triptofanım size noldu yaw... :26: acaba uzaksınız diye mi böyle oluyokine...:26:

Off çünkü kıskanç.
İzin vermiyordu.
Ama yine de çok hatalıyım çok.
Biraz önce konuştuk bir daha seninle konuşmak istemiyorum dedi.
Bitti dedi.
Affitmeyecek artık.

iyi geceler kızlar yatıyorum ben. eşimle tartıştık. çok kalbimi kırdı çokk. kırık kalpler kulübüne hoşgeldiniizzz...masalcım sarılıp ağlayak bacım gel.

Ağlayalım valla o kadar ihtiyacım var ki, bilmem kaç tane sakinleştirici içince ağlayamıyorum da.

Size ne oldu canım ?

Sevgi yetmiyor ki tek başına, serum takmışlar.

kime serum takmışlar... anlamadım da bişiy diyim mi acaba bi daha yapma diye gözünü mü korkutmaya çalışıyor... seninle konuşmak istemese zaten hiç konuşmazmıydı en baştan???

ayyyyyyyy ben daha sevgiliyi bulamadım hatunn evlilik heyecanı öldürüyor muu diyor bens eni öldürücem simdi balum kaymagum o olacak beni yak kendini yak herseyiiiiiiiiiiiii yakkk ask icin ölmelii ask o zaman askkkkkkkkkkkkk gibi bir durum olmus rüyanda neyi neyle bagdastırdım ya yuh bana da :60

hani bana haniiiiiiii banaaaaaa

deryaaaaaaaaaacum inanamazsın amma her yerim mosssssssssssmooor benimde bir ara diyorsdum spor yapatken zorladıgım için oluyorlar tamam onunda etkisi var ama hilalin dediği gibi kan degerlerinden olabilir bende de kansızlık var mesela ama bacaklarım inanolmaz mosmor yaa

Ses tonu gayet soğuk ama yine de arada arıyor.
Ama bitti istemiyorum dedi, niye arıyor bilmiyorum.
Muhtemelen bitti sadece öyle son bir kaç kez arıyor.

saff senii bitiren adam hiç arar mı ?? naza cekiyor kendini beyimizz sen suclusun ya ne yaparsa bişey demeyeceksin biliyor. fazla da üstüne düsme bir kere özür diledin hatanı anladın tamam cok da üstüne düsersen bu dönemde tüm ipleri onun eline verirsinn. su anda bence senin o ne yaparsa yapsın onu kabul edicegini düsünüyor bitti diyipte araması bundan bitirmemis ama cok üstüne düsme ve bir daha da bitti kelimesini gecirirse konusmada gercekten bitir yada en azından bitirmis gibi yap kii bitti demeye alısmasın

kocana sor belki o bbilir senin içkine ilaç neyim kattıysa belki haberin olmamıştırr.he heee ay ne kötüyümmm.

ayyyyyyyy benim asansör askimda benim ickimin icine ilac katsa yaa hic sikayet etmem valla ama yok tık yok hatta ilac katmasınada gerek yok ya neysee caktırmayın

kola icmesene bacummmm yaaaaa

yaa canım benimde bir arkim öleydi simdi 100 kilo bazı bünyeneler birden alıyor. oda bir oturuta bir ekmek yerdi patates kızartmasından baska bisi yemezdi incecikti sonra aradan 2 sene gecti bir basladı kilo almaya ama hicbisey yemedigi halde kilo alıyordu durduramadı da hala kiloludur yanee

o zaman canım bir daha acmayacaksın telini cocuk oyuncagı degil ki bu isin bokunu cıkarmasın afedersin. kızdıysan konusmayacaksan aramazsın kızgınlıgın gecene kadar gecince ararsın yada bittiyse bitmistir ama baktı ki sen alttan alıyorsun suclusun üstüne geldikçe geliyor olmaz yalvarman mı lazım sakın taviz verme sölim bn sana askından öl geber ama taviz verme ben yasadım böyle bir durumu sonra adam cıktı tepeme aldattı beni gitti baktı ki ben bir kere hata yaptım sucluyum diye her dedigine tamam dedim nazını cektim bitti dedi bitirmedim sonra dedii amann bu nasıl olsa elimin altında cekti gitti. hiç taviz verme abartmasın yani oda..

hem ayrıca sen yaptıysan tek senin sucun degildiki yapmanın nedeni onun asırı abartılı kıskanclıgıydı sucu biraz da kendiinde arasın yanii

Son düzenleme:
günaydın canlarımmm hayırlı sabahlarrr.....

evet okudum canım maşallah sende baya sabırlı hatunsun. Kız macun nasıl bişey tadı nasıl ekşi mi?
macun....ekşi bacım ilk tdına baktığımda çok kötü gelmişti ama şincik alıştımm
ohhh ohhh iyii canım içime su serptinnn valla bi rahatladımki sorma cnmm inşşş düzelirrrr herşy en kısa zamanda yoluna girerrr
melekcim evet şişliğim geçti şükürr şimdi gayet iyiyimmm kilo vermeye başlarım inşş artıkkkkk
kızarrr böle bişi geldimi başınıza.. :S

deryacım geçenlerde tahlil sonuçlarımı almaya gittiğimde sırada beklerkenn bi ablayla tanıştık değerlerime baktı doktor sanki dedi vücudunda morluklr oluyomu pul pul dökülmeler falan yok dedim sadece bi yere çarptıysam haftalarca geçmiyoo morluk dedim kansızlıktan dedi seninki....
kendisininkinide dalağı alınmış sonrasında düzelmişş öyle söyledi....ama zaman zaman bendede çok oluyo mormuklarr bastırınca acımıyo ama morrr işte şuanda bile kolumun iç tarafı mosmor biyeremi çarptım kendimi oldu hatırlamıyorum valla biri görse kesin bu kıza işkence yapıyolar der

hilalcimmmm sende sıkma balım kendinii onunda kafası karıştı şuanda müsaade et toplasın kendinii ....hakkınızda hayırlısı olsun inş....

Günaydın kızlar regl oldummmmmm ay sıkıldım ağrıdan sızıdan yaa neyse ki çok ağrılı değil adaçayının faydası mıdır nedir.

Kızlar patronlar gelcek birazdan toplantı bitsn hmen geliyorum

Günaydın kızlar.
Bakamıyorum buraya kusura bakmayın.
Yine konuştuk biraz önce, sinirli ama bir o kadar da üzgün.
Güvenemem ki ben sana bir daha.
Olmaz diyor hala..
Biliyorum beni çok seviyor ama yetmiyor işte.
Dün de ağzıma bir şey koymamışım.
Su sigara o kadar.

Geyiğine yazdım be Gülçinim. Bende kimse olmadan muhabbete giremiyorum ama rtık öle yapiciimm. Ahh o karbonhidratlar aldırdı bana bu kilyoyu zaten yoksan ben inceciktim bu işe başladığımda şimdi 10 kilo fark var. Ondan da yemiyorummm

Afiyet olsun Allah kabul etsin

Deryacım doktora git ihmal etme Kocaman geçmiş olsun

kocana sor belki o bbilir senin içkine ilaç neyim kattıysa belki haberin olmamıştırr.he heee ay ne kötüyümmm.

İlahi Gülçin kopardın beniiisabah sabah

iyi geceler kızlar yatıyorum ben. eşimle tartıştık. çok kalbimi kırdı çokk. kırık kalpler kulübüne hoşgeldiniizzz...masalcım sarılıp ağlayak bacım gel.

Size ne oldu? Yok yok nazara geliyorsunuz siz. Ondan böyle oluyor

Hilalim kendini o kadar yıpratma biraz zamana ihtiyacınız var o kadar. Kırgın sana.

Lütfen normal hayatına devam et. Yemeğime ye. Sİgara ve su ile durulmaz. Bizde geçtik o yollardan neler neler gördü bu ilşki ama her sıkıntı daha çok birbirine bağlıyor insanı çünkü hatalarından ders alıyor kişiler.

Günaydın kızlar;

Dün menümü yazmıştım ama gene yazayım

Hemen menümü yazayım ben çıkyıorum

Sabah

Yarım simit

Öğle

Şehriyeli tavuk çorba-rostoı köfte-püre-makarna-şeerbetli tatlı-cacık

Ben

çorba-köfte-2-3 kaşık kadar makarna-cacık

akşamda ızgara balık ve kocaman salata yedik

ama ama benim koçiş gelirken bisküvi almış yarım paket yedim offf

zaten yedikten sonra da uyumuşum erkenden kızıyorum kendime neden erken uyuyorum diye ne spor yapabildim ne ütümü ne deders çalışabildim

kız senin şu yorumların olmasa napçaz.... neşe katıyon her olaya....

aferin hilalacim zaten yakında kanser olursun ölüp gidersin sıkıntıdan, oda kendine yeni sevgili yapar sorun morun kalmaz.....

aklımıbaşımdan alıyo bu topik bi günaydın bile yazamamıyorum ya.....:26: Günaydın kızlar.......

evet canım adaçayıı çok iyi geliyoo diye okumuştumm....salı sendromu seninkide her salı çekilirmiii toplantı yawww allah yardımcın olsun canımm
günaydın tatlım bak onunda gönlü razı deil bitmesinee sadece kafası karışıkkk gerçekten istiyosan onunla güzelce konuşş inanıyorumki sen istersen onu ikna edersin...ozaten ikna edilmeye meyilli şuanda anladığım kadarıyla sadece senin onu ikna etmeni bekliyoo onu inandırmanı...ayrıca kolay değil biliyorum tatlım ama yinede bişiler yemeli içmelisin....yoksa kendini hasta edicenn
afiyet olsun cnm enişte senin kilo verme işini baltalamışşşşşşşşş istemiyo sanırımm kilolar gitsinn
aklımıbaşımdan alıyo bu topik bi günaydın bile yazamamıyorum ya.....:26: Günaydın kızlar.......

günaydınnn canımm

03.10.2011 Mesaj sayımları;

dryrgp; 13
elmalı turta ; 1 :44:
Elisya ; 2 :44:
Ferdici ; 10
Maviyesil; 1
Hulk; 10
Balkaymak; 8
bugüngünlerdenaralık ; 7
Eskibirmasal ; 14
triptofan; 15
İrras; 5
Mute; 18

Kızlar umarım eksik yanlış birşey yoktur kağıt kalem aldım saya saya yazdım ama tek tek varsa da eksik düzeltirim...

emeğine sağlıkkkk bacımm

Sinem sen nerlerdeydin kuzu? Yoğunluğun geçti mi? Peki dikkat edebildin mi izindeykene.tartı ne diyor.
Hastaydım yaa Gülçin midemi mahvetmişimmm...
Tartı aynı ya 75 hala çorba filan içtim genelde zaten kaçırmadım ipin ucunu...
Evet katılıyorum dukan iyi ama uygulaması cidden zor ben de ne yiceğimi bulsam burda kesin yapardım.
Hahaha...
Oh örnek hatun ii yapmışsın valla süper...

İyiyim canım sağolasın...

Ya Hilal döverim seni su sigaraymış bir de söylüyıo ya aferm

emeğine sağlıkkkk bacımm

O zaten çok zayıf sevmez ama benden çok kendisi için almıştır onu ama bana nasip oldu

Ay içerden çağırdılar mesajımı tamamlayamadım kalktım yine,

Hilal döverim seni diyordum

Şaka bir yana su ve sigara bir de diyorsun naptığını kendine niye sen bu zararı veriyorsun ki,
İlişkilerde oluyor işte canım bak hala konuşuyosunuz hem istemese öyle bir kere de silip atabilse niye arasın değil mi ama,
Hem teyzene de demiş o istemezse bırakmam diye kolay mı onca hayal onca güzel anı tamam hata yapmışsın kabul de ediyosun,
Hemen normale dönmeyeceği kesin ama sen en az zararla kurtarmaya bak hem kendini hem onu hem ilişkinizi,
Söylediklerini çok fazla kafanda evirip çevirme aynı durumda sen olsan sen de söylerdin ama vazgeçemezdin değil mi öyle düşün geçecek hepsi...

En azında bir daha beni arama demezdim, bittin benim için emezdim.
Bir de orada morali zaten çok kötü kendisine de bir şey yapar .
İçim içimi yiyor.

Ferdici canım alıntıladım ama yazamadım ;

Evet adaçayı çok iyi geliyor bence de gram ağrım yok sabah içtim çıkmadan duş aldım bir de valla çok iyiyim

Ay hiç sorma toplantı her salı bıktım artık ya,

Boğazları da durmaz hiç dk da bir servis yapıyoruz bir çaycı alamadılar,

Benim regl gelir hep salı gününe denk gelir saolsun hep ama ilk günüm salı oluyo nefret ediyorum salıdan cidden sendrom oldu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…