kızlar iki bacağımda ve sol kolumda çok sayıda morluk var ve parmağımı bastırıyorum acımıyor.. yani bir yere çarparak olmamış.. hem çarpsam illa bitanesini hatırlarım dimi.. en az 10 nokta var morluk.. ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var rahatsız ediyor beni oturamıyorum :S o yüzden giremedim sabahtan beri.. sırt ağrım günlerin yorgunluğundan olabilir.. ama morluklara kafam takıldı.. kaç gündür takip ediyorum kendimi bi yere çarpmadım ama nerden geldi bunlar :S
Peki neden söylemedin be cimcime?
İnan bişi olmaz, sana tekrar güvenmesi biraz zaman alabilir,bunuda sen ona gösterecksin...
Ama düzelir,meraklanma.. Bana güven....
Sen sadece onu ne kadar sevdigini ve tekrar kazanmak istedigini göster yeter...
Hatta hattı neden söylemediğinin sebebinide söyle...
iyi geceler kızlar yatıyorum ben. eşimle tartıştık. çok kalbimi kırdı çokk. kırık kalpler kulübüne hoşgeldiniizzz...masalcım sarılıp ağlayak bacım gel.
cnm sakın ihmal etme bak mutlaka doktora git...
masalcım konuşmanıza sevindim bak düzelcek sana dedik o kadar, boşuboşuna üzme kendini herkesin başına geliyo böyle şeyler... sevgi olduktan sonra düzeliyor mutlaka bi şekilde...
triptofanım size noldu yaw... :26: acaba uzaksınız diye mi böyle oluyokine...:26:
Off çünkü kıskanç.
İzin vermiyordu.
Ama yine de çok hatalıyım çok.
Biraz önce konuştuk bir daha seninle konuşmak istemiyorum dedi.
Bitti dedi.
Affitmeyecek artık.
Ağlayalım valla o kadar ihtiyacım var ki, bilmem kaç tane sakinleştirici içince ağlayamıyorum da.
Size ne oldu canım ?
Sevgi yetmiyor ki tek başına, serum takmışlar.
Günaydın kızlar
bugün 10 a kadar uyudum ne güzelmiş uyumak ya 2 gündür 6 larda kalktım eşim hergün kalkıyo yazık.. ne çekiyo anladım... bi sürüde rüya görmüşüm... daha evlenmemişiz beraber bi yere gitçekmişiz geç gelcekmişim babamdan izin almaya çalışıyorum.... ne heyecanlıydı onla gezmek falan ryada... sonra uyanınca amaaannnn akşam gelcek işte oldum... evlilik heycanı öldürüyor sanırım... bide rüyamda yangın çıkmış evler yanıyou itfaiyeyi falan aradık... anlayan var mı acep?
Merhabalar kızlar..
Dün yoktum,şimdide yemek falan derken anca girebildim....
Masalcım;
Herşey olacagına varır.Ben güğüne bir hafta varken bile ayrılma kararı almıştım zamanında ama su an cok mutluyum.Sadece su an sinirleri biraz bozuk ve zaman onu yumusatır meraklanma
Deryacım;
Hoşgeldin canım...
Hulkcum;
Geçmiş olsun,hoşgeldin,şimdi biraz iyi misin bari? :44:
_Ferdici_;
Canım kabızlıgın nasıl oldu?Şişkinlik falan var diyordun ya...
İrras;
Eşinle durumlar ne alemde? :78:
Gülçincim;
Bidenem, nasılsın bakem...Geçmişi tam okuyamadım okuduklarıma cevap verdim.Sende bugün yorulmuşsun bayagı..
Dinlen azıcık...
kızlar iki bacağımda ve sol kolumda çok sayıda morluk var ve parmağımı bastırıyorum acımıyor.. yani bir yere çarparak olmamış.. hem çarpsam illa bitanesini hatırlarım dimi.. en az 10 nokta var morluk.. ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var rahatsız ediyor beni oturamıyorum :S o yüzden giremedim sabahtan beri.. sırt ağrım günlerin yorgunluğundan olabilir.. ama morluklara kafam takıldı.. kaç gündür takip ediyorum kendimi bi yere çarpmadım ama nerden geldi bunlar :S
Ses tonu gayet soğuk ama yine de arada arıyor.
Ama bitti istemiyorum dedi, niye arıyor bilmiyorum.
Muhtemelen bitti sadece öyle son bir kaç kez arıyor.
kocana sor belki o bbilirsenin içkine ilaç neyim kattıysa belki haberin olmamıştırr.he heee ay ne kötüyümmm.
Eki Görüntüle 267324
Bugünkü Menüm:
Sahur:
-YOK-
İftar:
1 dilim kepekli ekmek
6 adet piliç köfte ızgara
1 domates - az turşu
Azıcık soğan ve maydanoz
Light kola
1/2 kase çikolatalı puding
Ara: 1.5 lt. 7 otlu çay + form çayı
Toplam: 455 kalori
2 lt.su
30 dk. zumba + 30 dk. kemer
Ya kızlar evde tatlı olarak puding var.Yersem yarım kasesini yerim.
Ama bugün kendime ödül verbeilir miyim?
Bi magnum yesem... Kalorim zaten az...
Biliyorum yemesem daha iyi ama yaz gecti dogru düzgün dondurma yiyemedim
İçimde kalacak
Ya şu kilo alma yarışmasına katılanlara baktım.Bakın bi yorum:
"şimdi gördüm ben bu yarışmayı yaff :)) bende kilo almak istiyorum boyum 1.58 kilom 45 hedef kilom 50"
Yav kardeşim Allahtan belanı mı istiyon sen
Biz vermeye bunlar almaya calısıyor.
Kızın biride " 3 kg almıştım ne güzel, ramazanda verdim" diyor
Benim bi arkadasım var gece gece dürüm yer yatardı ya...
Sabah kursa gelirken pilav yedim derdi
Ama cılız mı cılız...
Allahım.. Böyle bünye neden bizde yok
Off çünkü kıskanç.
İzin vermiyordu.
Bitti dedi.
Affitmeyecek artık.
Ağlayalım valla o kadar ihtiyacım var ki, bilmem kaç tane sakinleştirici içince ağlayamıyorum da.
Size ne oldu canım ?
macun....ekşi bacım ilk tdına baktığımda çok kötü gelmişti ama şincik alıştımmevet okudum canım maşallah sende baya sabırlı hatunsun. Kız macun nasıl bişey tadı nasıl ekşi mi?
ohhh ohhh iyii canım içime su serptinnn valla bi rahatladımki sorma cnmm inşşş düzelirrrr herşy en kısa zamanda yoluna girerrrşimdiii gelelim düneee
paşa gitti balık tutmaya alışverişe çıktım ben eşırtman aldım xl beden
sora aradım bunu dedim ne yapıyoruz eğer daha oturcaksan arkadaşımla buluşucam dedim tamam sen buluş dedi( ama demez olaydı )
kızla 4 30 da buluştuk gittik oturduk sohbet muhabbett miiis saate bi baktım 6 30
benimki arıo nabıon ne edion die evdeymiş o karnı ağrıyormuş iyi dedim
7 de kalktık ordan bakına bakına bakına yürüdük arkadaşımla
7 30 da bu gene arıyo nerdesin diye
ben evlendim evleneli 6 yı geçirmedim hiç
hava kararmıştı ben içeri girdiğimde diyorki benimki nerdesin yaa dedim anca yaa sohbet ettik
karnı açmış paşamın ... dedi mangala gidelim dedim ben bişi yemem istemiyorum .. neyse kalktık gittik 2 -3 tane ufak kanatları yedirdi bana sora bende abisini anlattım dedim abin böle böle yapıomuş fln fln dedim cuma geceside ar<adı seni hem dedim ben cuma gecesi onla değildimki diyo bana dedim abimleyim dedin ya bana dedim her abim omu olcak diyo bekçiyle oturduk işyerinde dio abimden banane ne halt yerse yesin dio
melekcim evet şişliğim geçti şükürr şimdi gayet iyiyimmm kilo vermeye başlarım inşş artıkkkkkMerhabalar kızlar..
Masalcım;
Herşey olacagına varır.Ben güğüne bir hafta varken bile ayrılma kararı almıştım zamanında ama su an cok mutluyum.Sadece su an sinirleri biraz bozuk ve zaman onu yumusatır meraklanma
Deryacım;
Hoşgeldin canım...
Hulkcum;
_Ferdici_;
İrras;
Gülçincim;
Bidenem, nasılsın bakem...Geçmişi tam okuyamadım okuduklarıma cevap verdim.Sende bugün yorulmuşsun bayagı..
Dinlen azıcık...
kızarrr böle bişi geldimi başınıza.. :S
hımmm aç bakim elinii.. Tek ayak üstünde de dur şöle hah..ama benim en güzel cezam ağız bantlamak. Bidaha da yazrsan öle seninde bantlarım. Estağfurullah şekleriim kızmak değilde sevmiyorum ya ben öle sitemler.yazdın mı menünü ben görmedim.PARDON OKUMUŞUTUM EVET SEN İŞYERİNDE FİX MENÜ ÇIKIYOR İRADE GÖSTERİP BAZILARINI YEMİYOSUN SANIRIM. VALLA TATLIYA HAYIR DEMİŞSİN TEBRİKLER AYDANCIIMMM
Kızlar dün ben yoktum.Annemlere gittim,ordan arkadasıma ordanda nişana gittik.
Annemlerde kaldım.O yüzden bu saati buldu girmem.Spor falan yapamadım ama 30 dk. yürümüşümdür.
Birde evi sil,süpü olayları...
Neyse dünkü menümü yazayım hemen:
Sahur:
-YOK-
İftar:
1/2 kase mantar çorbası
Karışık salata
2 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon mantar sote
1/2 paket alpella beyaz çikolatalı gofret
Toplam: 516 kalori
2 lt. su
kocana sor belki o bbilirsenin içkine ilaç neyim kattıysa belki haberin olmamıştırr.he heee ay ne kötüyümmm.
iyi geceler kızlar yatıyorum ben. eşimle tartıştık. çok kalbimi kırdı çokk. kırık kalpler kulübüne hoşgeldiniizzz...masalcım sarılıp ağlayak bacım gel.
Off çünkü kıskanç.
İzin vermiyordu.
Bitti dedi.
Affitmeyecek artık.
Size ne oldu canım ?
Günaydın kızlar.
Bakamıyorum buraya kusura bakmayın.
Yine konuştuk biraz önce, sinirli ama bir o kadar da üzgün.
Güvenemem ki ben sana bir daha.
Olmaz diyor hala..
Biliyorum beni çok seviyor ama yetmiyor işte.
Dün de ağzıma bir şey koymamışım.
Su sigara o kadar.
kız senin şu yorumların olmasa napçaz....ayyyyyyyy ben daha sevgiliyi bulamadım hatunn evlilik heyecanı öldürüyor muu diyor bens eni öldürücem simdi balum kaymagum o olacakbeni yak kendini yak herseyiiiiiiiiiiiii yakkk ask icin ölmelii ask o zaman askkkkkkkkkkkkk gibi bir durum olmus rüyanda neyi neyle bagdastırdım ya yuh bana da :60
hani bana haniiiiiiii banaaaaaa
deryaaaaaaaaaacum inanamazsın amma her yerim mosssssssssssmooor benimde bir ara diyorsdum spor yapatken zorladıgım için oluyorlar tamam onunda etkisi var ama hilalin dediği gibi kan degerlerinden olabilir bende de kansızlık var mesela ama bacaklarım inanolmaz mosmor yaa
saff senii bitiren adam hiç arar mı ?? naza cekiyor kendini beyimizz sen suclusun ya ne yaparsa bişey demeyeceksin biliyor. fazla da üstüne düsme bir kere özür diledin hatanı anladın tamam cok da üstüne düsersen bu dönemde tüm ipleri onun eline verirsinn. su anda bence senin o ne yaparsa yapsın onu kabul edicegini düsünüyor bitti diyipte araması bundan bitirmemis ama cok üstüne düsme ve bir daha da bitti kelimesini gecirirse konusmada gercekten bitir yada en azından bitirmis gibi yap kii bitti demeye alısmasın
Günaydın kızlar.
Olmaz diyor hala..
Su sigara o kadar.
evet canım adaçayıı çok iyi geliyoo diye okumuştumm....salı sendromu seninkide her salı çekilirmiii toplantı yawwwGünaydın kızlar regl oldummmmmmay sıkıldım ağrıdan sızıdan yaa neyse ki çok ağrılı değil adaçayının faydası mıdır nedir.
Kızlar patronlar gelcek birazdan toplantı bitsn hmen geliyorum
günaydın tatlım bak onunda gönlü razı deil bitmesinee sadece kafası karışıkkk gerçekten istiyosan onunla güzelce konuşş inanıyorumki sen istersen onu ikna edersin...ozaten ikna edilmeye meyilli şuanda anladığım kadarıyla sadece senin onu ikna etmeni bekliyoo onu inandırmanı...ayrıca kolay değil biliyorum tatlım ama yinede bişiler yemeli içmelisin....yoksa kendini hasta edicennGünaydın kızlar.
Olmaz diyor hala..
Su sigara o kadar.
afiyet olsun cnm enişte senin kilo verme işini baltalamışşşşşşşşş istemiyo sanırımm kilolar gitsinnGünaydın kızlar;
Dün menümü yazmıştım ama gene yazayım
Hemen menümü yazayım ben çıkyıorum
Sabah
Yarım simit
Öğle
Şehriyeli tavuk çorba-rostoı köfte-püre-makarna-şeerbetli tatlı-cacık
Ben
çorba-köfte-2-3 kaşık kadar makarna-cacık
akşamda ızgara balık ve kocaman salata yedik
ama ama benim koçiş gelirken bisküvi almış yarım paket yedim offf
zaten yedikten sonra da uyumuşum erkenden kızıyorum kendime neden erken uyuyorum diye ne spor yapabildim ne ütümü ne deders çalışabildim
aklımıbaşımdan alıyo bu topik bi günaydın bile yazamamıyorum ya.....:26: Günaydın kızlar.......
03.10.2011 Mesaj sayımları;
dryrgp; 13
elmalı turta ; 1 :44:
Elisya ; 2 :44:
Ferdici ; 10
Maviyesil; 1
Hulk; 10
Balkaymak; 8
bugüngünlerdenaralık ; 7
Eskibirmasal ; 14
triptofan; 15
İrras; 5
Mute; 18
Kızlar umarım eksik yanlış birşey yoktur kağıt kalem aldım saya saya yazdım ama tek tek varsa da eksik düzeltirim...
Hastaydım yaa Gülçin midemi mahvetmişimmm...Sinem sen nerlerdeydin kuzu? Yoğunluğun geçti mi? Peki dikkat edebildin mi izindeykene.tartı ne diyor.
Evet katılıyorum dukan iyi ama uygulaması cidden zor ben de ne yiceğimi bulsam burda kesin yapardım.Bugün neler yedim yazayım hemencik
sabah kahvaltı yapmadım okulda süt içtim 1 bardak
1 bardak ayran içtim
öğle arası okula götürdüğüm yemek donmuştu ısıtacak yer yoktu ve zaten tavuk yemeği olduğu için ve tavuktan da öğğhh geldiği için yemedim. Okuldan sonra eve geldiğimde kurrrtttt gibi açtım ve evde ne bulduysam yedim. Evde bulduklarım dukana uygun şeyler aslında ama çok fazla yedim. Kepek sınırımı aştım. 1 muffin yemem lazımken 3 muffin yedim.. Köfte yedim birsürü yoğurt yedim ve midem bulanıyor şu an. Dukan iyi güzelde uygulaması zor ben zorlanıyorum ya evdeyken istediğimi istediğim zman yiyordum ama okulda okulun öğrencilerin planlaması ödevini ayarlama vs derken diyetimi planlayamıyorum.zaman nasıl geçti anlamadım bugün öğretmenler odasında 1 teneffüs bile oturmadım acıkmadım da pek ama eve gelince böyle yapmasam eyiydi.
Hahaha...şimdiii gelelim düneee
paşa gitti balık tutmaya alışverişe çıktım ben eşırtman aldım xl beden
sora aradım bunu dedim ne yapıyoruz eğer daha oturcaksan arkadaşımla buluşucam dedim tamam sen buluş dedi( ama demez olaydı )
kızla 4 30 da buluştuk gittik oturduk sohbet muhabbett miiis saate bi baktım 6 30
benimki arıo nabıon ne edion die evdeymiş o karnı ağrıyormuş iyi dedim
7 de kalktık ordan bakına bakına bakına yürüdük arkadaşımla
7 30 da bu gene arıyo nerdesin diye
ben evlendim evleneli 6 yı geçirmedim hiç
hava kararmıştı ben içeri girdiğimde diyorki benimki nerdesin yaa dedim anca yaa sohbet ettik
karnı açmış paşamın ... dedi mangala gidelim dedim ben bişi yemem istemiyorum .. neyse kalktık gittik 2 -3 tane ufak kanatları yedirdi bana sora bende abisini anlattım dedim abin böle böle yapıomuş fln fln dedim cuma geceside ar<adı seni hem dedim ben cuma gecesi onla değildimki diyo bana dedim abimleyim dedin ya bana dedim her abim omu olcak diyo bekçiyle oturduk işyerinde dio abimden banane ne halt yerse yesin dio
İyiyim canım sağolasın...Merhabalar kızlar..
Masalcım;
Deryacım;
Hoşgeldin canım...
Hulkcum;
_Ferdici_;
İrras;
Gülçincim;
Dinlen azıcık...
Ayy valla sesim sedam kesildi Gülçincim.
Aradı, arada arıyor ama sonu ne olur bilmiyorum.
Güven olmadıktan sonra olmaz ki bir ilişki.
TOptan bitse mi diyorum.
Ama tabi nasıl diyorum bana sor.
Uff umarım öyle olur da sanki her şey daha kötü olacak gibi geilyor.
Umarım öyle olur, dua edin olur mu bana ?
Kızlar spon sayfadakilere cevap yazabildim sadece, çok teşekkür ederim hepinize.
Sorsam da aramaz ki bir daha.
En azından arasın bakalım ne diyecek ama bir teyzemle konuşmuş, Hilal istemedikçe ondan vazgeçmem demiş.
Ama böyle olunca da bir anlamı yok ki.
Bir süre zaman vereyim ama hep böyle olursa istemiyorum.
Ya Hilal döverim seni su sigaraymış bir de söylüyıo ya afermGünaydın kızlar.
Olmaz diyor hala..
Su sigara o kadar.
evet canım adaçayıı çok iyi geliyoo diye okumuştumm....salı sendromu seninkide her salı çekilirmiii toplantı yawwwallah yardımcın olsun canımm
günaydın tatlım bak onunda gönlü razı deil bitmesinee sadece kafası karışıkkk gerçekten istiyosan onunla güzelce konuşş inanıyorumki sen istersen onu ikna edersin...ozaten ikna edilmeye meyilli şuanda anladığım kadarıyla sadece senin onu ikna etmeni bekliyoo onu inandırmanı...ayrıca kolay değil biliyorum tatlım ama yinede bişiler yemeli içmelisin....yoksa kendini hasta edicenn
afiyet olsun cnm enişte senin kilo verme işini baltalamışşşşşşşşş istemiyo sanırımm kilolar gitsinn
günaydınnn canımm
emeğine sağlıkkkk bacımm
evet canım adaçayıı çok iyi geliyoo diye okumuştumm....salı sendromu seninkide her salı çekilirmiii toplantı yawwwallah yardımcın olsun canımm
günaydın tatlım bak onunda gönlü razı deil bitmesinee sadece kafası karışıkkk gerçekten istiyosan onunla güzelce konuşş inanıyorumki sen istersen onu ikna edersin...ozaten ikna edilmeye meyilli şuanda anladığım kadarıyla sadece senin onu ikna etmeni bekliyoo onu inandırmanı...ayrıca kolay değil biliyorum tatlım ama yinede bişiler yemeli içmelisin....yoksa kendini hasta edicenn
afiyet olsun cnm enişte senin kilo verme işini baltalamışşşşşşşşş istemiyo sanırımm kilolar gitsinn
günaydınnn canımm
Ay içerden çağırdılar mesajımı tamamlayamadım kalktım yine,
Hilal döverim seni diyordum
Şaka bir yana su ve sigara bir de diyorsun naptığını kendine niye sen bu zararı veriyorsun ki,
İlişkilerde oluyor işte canım bak hala konuşuyosunuz hem istemese öyle bir kere de silip atabilse niye arasın değil mi ama,
Hem teyzene de demiş o istemezse bırakmam diye kolay mı onca hayal onca güzel anı tamam hata yapmışsın kabul de ediyosun,
Hemen normale dönmeyeceği kesin ama sen en az zararla kurtarmaya bak hem kendini hem onu hem ilişkinizi,
Söylediklerini çok fazla kafanda evirip çevirme aynı durumda sen olsan sen de söylerdin ama vazgeçemezdin değil mi öyle düşün geçecek hepsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?