En azında bir daha beni arama demezdim, bittin benim için emezdim.
Bir de orada morali zaten çok kötü kendisine de bir şey yapar .
İçim içimi yiyor.
Off çünkü kıskanç.
İzin vermiyordu.
Ama yine de çok hatalıyım çok.
Biraz önce konuştuk bir daha seninle konuşmak istemiyorum dedi.
Bitti dedi.
Affitmeyecek artık.
Ağlayalım valla o kadar ihtiyacım var ki, bilmem kaç tane sakinleştirici içince ağlayamıyorum da.
Size ne oldu canım ?
Sevgi yetmiyor ki tek başına, serum takmışlar.
hani bana haniiiiiiii banaaaaaa
03.10.2011 Mesaj sayımları;
dryrgp; 13
elmalı turta ; 1 :44:
Elisya ; 2 :44:
Ferdici ; 10
Maviyesil; 1
Hulk; 10
Balkaymak; 8
bugüngünlerdenaralık ; 7
Eskibirmasal ; 14
triptofan; 15
İrras; 5
Mute; 18
Kızlar umarım eksik yanlış birşey yoktur kağıt kalem aldım saya saya yazdım ama tek tek varsa da eksik düzeltirim...
Ben cıkıyorum.Azıcık temizlik yapıcam..
Oradanda pazara gidicem..
Görüşürüz..
O zaten çok zayıf sevmez ama benden çok kendisi için almıştır onu ama bana nasip oldu
ayy hiç sorma yaaa süreklii bişii istiyolar ya bende sinir oluyorum nerelerine içiyolar okadar şeyi bilmem kiiFerdici canım alıntıladım ama yazamadım ;
Evet adaçayı çok iyi geliyor bence de gram ağrım yok sabah içtim çıkmadan duş aldım bir de valla çok iyiyim
Ay hiç sorma toplantı her salı bıktım artık ya,
Boğazları da durmaz hiç dk da bir servis yapıyoruz bir çaycı alamadılar,
Benim regl gelir hep salı gününe denk gelir saolsun hep ama ilk günüm salı oluyo nefret ediyorum salıdan cidden sendrom oldu,
Ben cıkıyorum.Azıcık temizlik yapıcam..
Görüşürüz..
melek tatlım bu arada sendede mide şişliği kabızlık vs. varsa nar ekşili macunu önerebilirimm gerçekten yararlı
hilale minnettarımmm
Hadi kolay gelsin o zaman...Ben cıkıyorum.Azıcık temizlik yapıcam..
Görüşürüz..
eeee hayat müşterektirrr bacım dimi amaaa
ayy hiç sorma yaaa süreklii bişii istiyolar ya bende sinir oluyorum nerelerine içiyolar okadar şeyi bilmem kii
kolay gelsin canım...
bende sabah işyerindeki camları yıkadım sildimm yerlere döktüm cifii9:30dan 11 e kadarr
sabahta 6 da kalktımm 7:15ten 7:45e kadar koşu bandında spor yaptım dün akşam da 45 dk yaptım metabolizmam şokeee olmuş durumdaa helee kilo vermesinnn onun ümüğünü sıkcam artıkkksırfff onun içinnn kalktım sabah sabah spor yaptım gün boyu otururken bilee fazla kalori yakıyomuşuz ozaman bide yetmez gibiii 1:30saat temizlikkk
dahada bi hızlanmıştırr kanımca......
akşamları abimdeen fırça yiyorum sabah akşam banyo yapıyosun elektrik ve su faturasını sana ödetcem diyoobende dua et çalışıyom dedim ya 3 öğün yapsaydım dedimm iyiki evde değilsin yoksa 3lede kalmaz yemek yediğin gibi 6 öğün yapardın dedi ben koptummm
karnımm çok acıktııııııı sabah 1 yeşilelma yedim ondan 2 saat sonrada 2 yumurta 1 kk peynir yedim 2 yeşilçay içtimm şimdide dışardan yemek söyllicemmm....
melek tatlım bu arada sendede mide şişliği kabızlık vs. varsa nar ekşili macunu önerebilirimm gerçekten yararlı
hilale minnettarımmm
Ya kızlar benim güya müdürüm olan hatun dışarı çıktı çıkarken de dönünce senle konuşcaz dedi çok gerildim ne konuşacak benimle bu ya üff
nasıl bir tonla söyledi bunu sinemcim.
belki yoğunluğun içindir
Ya ilginç bir tip onun neyi ne için söylediğini bilmek zor ben son günlerde çok baskı yaptım birini alın diye,
O da bakınıyordu ama diyorum acaba patronlar ikisini bir arada yürütsün filan mı dedi onu mu diyecek ki,
Ay çok uyuz bişey bu kız akşamı zor ediyorum cidden yapmacık olmak zorunda olmaktan nefret ediyorum kıza içten davranamıyorum ne oldum delisi manyağın teki,
Bu arada patronum da akrabambakın benim gibi manyağını göremezsiniz tıkımı çıkarmıyorum tanıdık olunca hiç bir şey denmiyor ya ne kötü bir durum of gelse de ne diyecekse dese saçmalar durur artık...
işte bir de böyle insanı deli eder, merakta bırakır düşüncesiz insanlar.
Evet bir haftadır vardı, ama dün motoru iyice bozdum
Kabızım ya,tuvalet resmen işkence gibiydi...
Bende form çayı ve 7 otlu bi çay var onları karıstırdım.1.5 lt. içtim.Üstünede 2 kuru kayısı yedim.
Yatana kadar yediklerimin hepsini cıkarttım
Bu seferde tuvalete gitmekten bıktım
ayyy benim muhammedimin nesi var annesi sormadımdı unutmuşummmKızlar cuma günü oğluma hastahaneye götürmüştüm.
Çocuk doktoru cildiyeye sevk etti,gitmişken bende gösterdim aknelerimi...
Bi hap verdi, 3 gün kullanıp 10 gün ara vereceksin dedi,sonra yine yazdırıp 10 gün ara vereceksin kontrole geleceksin dedi.
Birde bi su yazdı ve krem... suyla yüzünü silip kremi süreceksin sabah akşam dedi...
Ve ben su + krem + hapa kaç lira ödedim?
50 lira...İnş. iyi gelirde para çöpe gitmiş olmaz...
Suyla kremi kullanmaya basladım, bakalım ne olacak
aynen canım benim işyerinde yaptığım işiii başkası yapmaz 3 yıldır çalışıyorum çok fonksiyonlu eleman olarak kullanılıyorum şuanHadi kolay gelsin o zaman...
Ay kendimi gördüm sende
Allah Allah demek ki tek ben değilim, deli ediyolar beni gidenen kadar millet 4 demlik çay bitti ya yok böyle bir şey,
Sorma aynı duş davası bizde de var ben de her gün ya akşam ya da sabah 6 da duş alıyorum babam deliriyo bu banyo hiç kurumayacak mı diye
Balık gibisin derin kuruyunca duramıyosun diyo,
Ya kızlar benim güya müdürüm olan hatun dışarı çıktı çıkarken de dönünce senle konuşcaz dedi çok gerildim ne konuşacak benimle bu ya üff
Hayatım da gördüğüm en saçma tiplerden ya,
Bir bakıyosun kız müdür triplerini bırakmış senle adam akıllı sohbet etmeye çalışıyo bir bakarsın böle saçma sapan triplere girip bişey yaptığını sanıyor,
Hayır biz holding olsak bu da müdür olsa dicem eyv.hava yapıyoda burda müdür olsan ne yazar ikimizde deli gibi çay taşıyoruz çaycımız bile yok,
Aman ya salla gitsin,
Sen nasılsın canım ?
Cidden aynıyız,
ayyy benim muhammedimin nesi var annesi sormadımdı unutmuşummm
inş iyi gelir canım bu cildiyecilerdee deli ediyo insanı haa sigortanın karşılamadığı ilaçları yazıp duruyolarr firmalarla anlaşıp paraları cebemi indiriyolar ne:% 50 :%50
bende saçlarım için gitmiştim saç spreyiyle b vitamini vermiştim 80 lira mı ödemiştimmmuçtu paracıklarımmmm byi kullanıyorum pek işe yaramadı ama :84:spreyide düzenli olmasada kullanıyorum ama hala dökülmek için can atan saç tellerim var mübareklerr birbirleriyle yarışıyoo
inşşş iyi gelir tatlım cildine büyük ihtimalle cildin yağlı onu temizlemek için su sonrasındada nemlendirici vermiş olabilir....onları kullandıktan sonra yüzünü hergün gül suyuyla silip cildine uygun bi kremde kullanabilirsin....sanırım
aynen canım benim işyerinde yaptığım işiii başkası yapmaz 3 yıldır çalışıyorum çok fonksiyonlu eleman olarak kullanılıyorum şuanmaaşı desen sormaaa zar zor zam yaptırdımm çıkcam diye diyee hakketten çıkcamı anlayınca yaptılar ama yine işlerrr bana kalıyoo hem kuyumcu hem emlak hemde inşşaat işii... inşaat işlerinin girdisi çıktısı kuyumculuğun siparişleri kasiyerliğiii emlağın elemanlığı çay yemek +temizlik cabasıı tabi cumartesi full çalışıp bütün haftada akşam 7:30 8 gibi çıkınca bi süre sonra insanın kayışları kopuyooo ayy yazaarken bilem yoruldum çalışırken siz düşünün artıkk ama alıştım artıkınnn tabi buzdolabı bozulduğundan şu sıralar yemek işinden mesul deilim ordan 1,5 saat cepte yinede zarardayım oofff anam offff bunada şükürrr okadar işsiz varkenn
İnşallah güzel bir şey söyler de değer beklemene
Yataktan kalkmadım hiç iyi değilim.
Aramıyor da artık.
Sonuç belli işte.
İnşallah güzel bir şey söyler de değer beklemene
Yataktan kalkmadım hiç iyi değilim.
Aramıyor da artık.
Sonuç belli işte.
Cidden aynıyız,
Ben de sekreter, satış asistanı (ne kadar angarya saçma iş varsa bana yönlendirir satışçılarımız),
Satınalma,Sipariş,sevkiyat planlaması,
Telefonlar hiç durmaz zaten,
Birde toplantılara girer not alır tekrar raporlarım onları,
Çay, çorba zaten Allah'ın emri,
Üstüne bir de muhasebe eklendi girdisi çıktısı problemi hiç bitmiyor,
Ha birde aynı odada olduğum sevgili müdürem başlı başına bir iş çıldırtır insanı,
Para desen amannn ben bile gülüyorum aklıma geldikçe,
Ama dediğin gibi işsiz kalmamak için ya sabır diyip başlıyoruz her güne,
Onun ağzında gerekli laf çıkmaz hadi inş.diyelim,
Ya neden aramıyosun canım benim konu neydi tam anlamadım ama tamam suçunu kabul ettin zaten değil mi ?,
Kendini çokta ezdirmeden alttan al ara konuş,
Kıyamaz canım ya o da kötüdür belki senden bekliyodur üzme kendini düzelecek bak göreceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?