Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama kolay kolay ayrılık demezdi o.
Biliyorum hatalıyım da ama yine de düzelemez mi ?
zannetmiyorum ya geri adım atmaz ki o ..

napmak istediğine karar verememişş boşver gitsin canım
İnşallah güzel bir şey söyler de değer beklemene
Yataktan kalkmadım hiç iyi değilim.
Aramıyor da artık.
Sonuç belli işte.

gerçekten istiyosan sen ara ozaman tatlım ...birilerinin bi adım atması lazımmm

Canını yakmak için söylemiştir sana olan kızgınlığından.

Tamam kızar bu konuya ama bir ilşki bitirmek için saçma bir neden bir ilşki bununla bitmez bitemez.

Tümden güven kaybı oluşturcak bir konu değil. Sen yüz kızartıcı birşey mi yaptın ki ilişki bitsin ya da sana güveni bitsin tabiki hayır kızgındır Kırgındır sadece.

Zamana bırak zaman ver sakinleşsin bence arama. Sakinşeşmesi için zaman ver. (Ez azından bizde öyle oluyordu). Çünkü sen arayınc alltan alıyorsun suçlulukla iki tarafta soğuk daha çok geriliyor sinirler.

Ondan arama dedim ama o sakinleşsin sen rahatla göreceksin daha iyi olacak sizin için.

Sen lütfen kapatma kendini .Normal hayatyına devam et. Güçlü ol.

sabret canım herşey yoluna girerrrr inşş o sinirli olduğundsan açmıyodur telefonu sen gereken açıklamanı yapmışsındır zaten o senin söylediklerini defalarca düşünmüştür ve hala düşünüyodur niye böyle yaptı niye şunu dedi diye kafası karışmıştır sabret biraz olurmu kendinide sigaraya vermeee bozuşuruz bakk

aynı da lafmıı kopyaayık bacım ah ahhhh:84:

Ne kadar beklemeliyim peki ? 3 saat falan bekledim ama ..

Şuan tek rahatlatan şey o ve size yazmak ki .
Ben bir duş alayım bari belki b iraz iyi gelir.

Aramadım açmadı da ki.
Normalde telefonu yanından ayırmaz ararsam diye bilerek açmıyor sanırım.
Onun bikmediğim bir hattım vardı, ne dese haklı ama bitecek mi şimdi off o kadar yıl
Ya ben sinirlendiğim de kavga ettiğimizde üzüldüğünü bilirim ama burnu sürtsün diye aramam,
Aradığında da açmayım diye evde bırakırım teli hiç güzel birşey değil tabi,
Ama hani sana kızgın ya acaba bilerek yapıyo olabilir mi ?
Anla durumu nasıl kızdığını diye,
Hımm hattı nasıl öğrendiği peki varlığını ?

Atar atar,
Benim ki ölür de ayrılalım bitti demez benim dememden de nefret eder,
Bir kere yaptım ertesi gün sabah damladı, ikincisini dersen aramam bile dedi,
2.de oldu 3.de ha hoş değil insanların sabrını tüketmek ama kıskançlık çok fena çok bunaltıyo insanı yapılıyo yani o tarz küçük yalanlar,
Dediğin gibi direk güven olayına dönüyo doğal olarak,
Yani diyeceğim nefes bile alırken aklına geliyo üzülmemen imkansız ama canım benim ara konuş,
Sor ya açık açık içinden geçenleri...

napmak istediğine karar verememişş boşver gitsin canım

gerçekten istiyosan sen ara ozaman tatlım ...birilerinin bi adım atması lazımmm

Aman boşverdim zatenn

Tatlım sen nerde oturuyodun

Baya bir aradım ama biraz bıraksam tekrar mı arasam diyorum.
Sürekli arayınca hiçten açmıyor.
Bir de sesim çok sakinmiş, ben üzülmüyormuşum öyle diyor.

Bende aynı hatayı yapıyordun kavga etttğimizde sanki benden ayrılacak korkusu ile sürekli arayıp telefonda mıy mıy ediyordum o suçlulukla daha çok sinirleniyrdu. Daha çok kavga ediyordum.

Ondan arama dedim. Biraz sakinleşsin.

Bugün aramsan mesela

yarında böyle güzel bir günaydındersin ona dayanamazmısın

Ama sen kendini yersin bugün ama bence kasten açmıyordur. Benimkide açmıyrdu

Hepsi aynı hepsi.Üstelik senin kinin benim koçişin kayıp erkek kardeşi olduğunu düşünürsek kesin açmıyordur

vah bizee vahlar bizeee...

Baya bir aradım ama biraz bıraksam tekrar mı arasam diyorum.
Sürekli arayınca hiçten açmıyor.
Bir de sesim çok sakinmiş, ben üzülmüyormuşum öyle diyor.

Bak işte o sana ders vermeye çalışıyor yani yoksa sen üzüldün üzülmedin pek de takmaz bence,
Sen kalk duşunu al rahatla, sonra yine ararsın zaman geçsin aradan çok sık aradın açmadıysa arama daha,
Yani bir hat sonuçta bu kadar bitti diye kesin bir sonucu gerektirmez en nihayetinde,
Kızar kızgınlığı da geçer insan sevdiğine kızamıyor ki kısa sürer canım inş...

Bak nerdeyse sinem le aynı şeyleri yazıyoruz. Tecrübeyle sabit çünkü. Bir hat ayrılığı gerektiren bir durum değildir. Heleki seven bir insan için hiç değildir.

Unutma insan en çok sevdiiği kadını/adamı sever en çokta ona kızar. İki uç arasında gelinir ve gidirli. Şimdi sevgilin diğer uçta o kadar

Ya kavga ettiğiniz de ağlarmıydı hiç,

Benim ki kavga ettik diyelim ben suçluyum mıymıy vızıldanır hemen ağlarım,

Benle birlikte o da hemen başlar burnunu çekmeye, gözleri dolar bu sefer ben daha bir ezilirim üzüntüden

Çok duygusallaşmışsak o da olurdu.

Olan şeyler bunlar ilişkilerde. Kavgalar ilişkinin denem tahtaları gibi sağlamlığı şöyle bir test ediyor. olmasa da olmuyor.Mutlaka yaşanıyor. Önemli olan kendine - karşındakine hayatı zehir etmemek. Hep yaşadık bunları yaşamadık değilki. İki insan farklı oluyor birbirinden inişleri çıkışları oluyor herkesin.

Son düzenleme:

Nasıl öğrendi.
Mesaj attım o hattan akıllı ben .
Sordum sinemcim sordum.
Ben sana her şeyim dedim herkesin sildim tutunacak tek dalımdın sen bana böyle yaptın daha ne olsun ki dedi.
Bittin ben de ama ben de bittim dayanamam böyle artık öleyim kurtulayım istiyorum dedi, beni de bir daha arama sakın dedi.

Kaç yaşında Hilal?

Ayyy varya biz ilk ben okulu bitirip geldim,

Ayrıyız mesafe var arada, ay cehennem azabı gibiydi zindan ediyodu bana ya hayatı bir ara dedim ya noluyo bu şimdiden böyle evlenince ben napcam,

Ben de ona zindan ettim bu böyle bir yıl devam etti sanırım

Sonra sonra ben herşeyi söylememeyi öğrendim yani işte bugün işyerinde gittim de sabah şu şunu dedi filan diye,

Yada çok mızmız alttan alıpta şunu yapsam mı yapıyım mı nolur bilmem ne o sinirlendiyse de çıktım da gittim de o da alıştı,

Hoş hala çok konuşuyo ama kavgayı uzatmamayı o sinirliyken susmayı alttan almayı konuşmayı öğrendik,

Küsmüyoruz ses yükselmiyo, ağzımızdan çıkan laflara dikkat ediyoruz şükür iyiyiz yani,

O yüzden Hilali anlıyorum bizde aman neler için ne kavgalar ettik yazık etmişim ağladığım zamanlar kendime...

Geçiyor herşey, kimse için üzülmemek lazım sevgili de dahil...

1 gün dayanamam, dayansam da o kadar dayandın yine dayanırsın diye ona da laf edeer biliyorum ki.
Ama kızgınlıktan açmama konusunda bence de haklısın.

Sürekli senden sinirini çıkarcak birşey arıyor ondan öyle diyor.

O kıskanç bir insan olunca o kadar etki ediyor ki sinem.
yerine koyuyorum da haklı ben de çok kızardım.
Bitirmesem bile süründürürdüm ama o daha nettir.
Aşkından ölse karar verirse aramaz bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…