Melekcim biraz daha sabır.
Elimden geleni yapacağım olmadı mı onun canını öyle bir yakarım.
O yokken evlenme teklifi eden oldu aşığım ben başkasına dedim.
Ararım onu kabul ettim diye sonra bak neler oluyor.
O kadar da sinirliyim şuan.
Haksızım biliyorum ama yine de o şansı vermiyorsa ne yapayım ki.
Tamam Melekcim keyfiniz bakın siz.
Eki Görüntüle 267912
Bugünkü Menüm:
Sahur:
-YOK-
İftar:
Yarım lavaş ekmek
8-9 sıkım çiğköfte
250 ml.ayran
Yemekten sonra:
Muz,incir,üzüm,mandalina
1 lt. bitki çayı + 2 lt. su
60 dk. zumba + 60 dk. kemer
bugün yemek götüremedemim okula sabah geç kalkmıştım. ve okulda kantinde de istediğim gibi süt bulamadım şekerli meyveli çocuk sütlerinden vardı. dayanırım dedim ama son saatlere yaklaştıkça akşamda erken yediğim için çok acıktım ve arkadaşlarında gazına gelerek 1 lahmacun yedim.. dukanımın dışına çıkmış oldum. eve geldiğimde aktivya yedim 2 kutu..tatlandırıcılı çay,kahve ve süt içtim. aslında bozmuşken tekrar başlamasam mı diyorum..son 2-3 kilo kala yapsam dukanı. sonrada korumaya geçsem. çünkü vermem gereken 15 kilo daha var ve ben bu 15 kiloyu verene kadar tavuktan ve etten tiksinecem diye korkuyorum. sütte zaten çok içince tuhaf kokmaya başlıyor bi bunalma oldu az zaman olsada. bahane mi belki ama geröekten uygulaması çok zor. okula hergün elimde kitaplar bilgisayar bide poşette yemek götürmek de istamiyorum ya karizmam sarsılıyorr. he hee. şaka bi yana durum bu sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. dukan bana güzel verdiriyor,dukana devammı edeyimm yoksa kalori hesabına mı döneyimm. masalcım sen çok araştırıyosun ne diyorsun.
kızz sahursuz oruç tutulur mu ya?deli misin? aslında iftarında çok değil ama karbonhidrat olmuş. kalorin çok azdır şu an.muz ne kaa yedin kuzu? 1 taneyi geçmemiştir inşallah 1 tanesi 100 kalori.Allah kabul etsin.
bugün yemek götüremedemim okula sabah geç kalkmıştım. ve okulda kantinde de istediğim gibi süt bulamadım şekerli meyveli çocuk sütlerinden vardı. dayanırım dedim ama son saatlere yaklaştıkça akşamda erken yediğim için çok acıktım ve arkadaşlarında gazına gelerek 1 lahmacun yedim.. dukanımın dışına çıkmış oldum. eve geldiğimde aktivya yedim 2 kutu..tatlandırıcılı çay,kahve ve süt içtim. aslında bozmuşken tekrar başlamasam mı diyorum..son 2-3 kilo kala yapsam dukanı. sonrada korumaya geçsem. çünkü vermem gereken 15 kilo daha var ve ben bu 15 kiloyu verene kadar tavuktan ve etten tiksinecem diye korkuyorum. sütte zaten çok içince tuhaf kokmaya başlıyor bi bunalma oldu az zaman olsada. bahane mi belki ama geröekten uygulaması çok zor. okula hergün elimde kitaplar bilgisayar bide poşette yemek götürmek de istamiyorum ya karizmam sarsılıyorr. he hee. şaka bi yana durum bu sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. dukan bana güzel verdiriyor,dukana devammı edeyimm yoksa kalori hesabına mı döneyimm. masalcım sen çok araştırıyosun ne diyorsun.
kızlar en çıkıyorum kayınpederim biraz rahatsız doktora götürücez onu
biliyorum canım.. Muz 1 tane yedim zaten...
Üzüm yemicem sanırım.sadece 3 incir 1 mandalina yicem tatlı niyetine..
ya kaç gündür sebze sebze... Canım acayip cekiyodu.Fazla yapmısım zaten.Yemeden hemen komsuya gönderdim,kalırsa yerim diye
Sahur yapmıyorum ya... akşam 8 e kadar bitiriyorum yemeği,sonra ki yemek ertesi gün 8 e kadar
Ne yapayım ya, yoksa olmayacak bu iş.. veremiyorum...
ya bilmiyorum ama ben uzun süre protein yiyemem sanki...
Ve seninde bıkacagını düşünüyorum.Sen bilirsin ama alıskın oldugun için yinede protein agırlıklı kalori sayımına gec derim..
ben geldimm çooook yorgunum ayaklarım felaket hilal sen nasılsın ne yaptın seninkiyle
balım benim sakın yok takımı meşkul ettim vs. şeyler düşünme ve yazmada tamam mı biz bi takımız takım herşeyiyle bir bütündürr derdimiz olduğunda tabiki paylaşıcazzz dimi tatlım acısı tatlısı şöle şerbetlisi falanazcık gül istedim tatlım boşver canını yakmaya gerek yok elinden geleni yap gerisini zamana bırAK ...olursa olur olmazsada hayat devam eder kendini yıprattığınla ayrıcaaaaa sigaranın verdiği zararla kalırsınnn sıpaa şimdi çıkmam lazım akşam girebilir miyim bilmiyorum abimden dolayı şimdilik öptüm hepiniziiii
hilalcim sende sadece bekle tatlım sabret öptümm
eşimle barıştık. aslında telefonunu açmayacaktımda yarın sınavı varmış konsantre olamıyorum dedi. bende açtım konuştuk. beni güldürmeyi başardı aldı gönlümü. ağlarkene gülmek ve barışmak kavga ettikten sonra tekrar aşık olmak tekrar kıymetini anlamak ne kadar güzel bişey ya. sırfı bu yüzden sık sık arıza çıkarıyom galiba heyecan olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?