Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldimm çooook yorgunum ayaklarım felaket hilal sen nasılsın ne yaptın seninkiyle

balım benim sakın yok takımı meşkul ettim vs. şeyler düşünme ve yazmada tamam mı biz bi takımız takım herşeyiyle bir bütündürr derdimiz olduğunda tabiki paylaşıcazzz dimi tatlım acısı tatlısı şöle şerbetlisi falan azcık gül istedim tatlım boşver canını yakmaya gerek yok elinden geleni yap gerisini zamana bırAK ...olursa olur olmazsada hayat devam eder kendini yıprattığınla ayrıcaaaaa sigaranın verdiği zararla kalırsınnn sıpaa şimdi çıkmam lazım akşam girebilir miyim bilmiyorum abimden dolayı şimdilik öptüm hepiniziiii

hilalcim sende sadece bekle tatlım sabret öptümm

Bugünkü Menüm:

Sahur:

-YOK-

İftar:

Yarım lavaş ekmek
8-9 sıkım çiğköfte
250 ml.ayran

Yemekten sonra:

Muz,incir,üzüm,mandalina

1 lt. bitki çayı + 2 lt. su

60 dk. zumba + 60 dk. kemer

kızz sahursuz oruç tutulur mu ya?deli misin? aslında iftarında çok değil ama karbonhidrat olmuş. kalorin çok azdır şu an.muz ne kaa yedin kuzu? 1 taneyi geçmemiştir inşallah 1 tanesi 100 kalori.Allah kabul etsin.

bugün yemek götüremedemim okula sabah geç kalkmıştım. ve okulda kantinde de istediğim gibi süt bulamadım şekerli meyveli çocuk sütlerinden vardı. dayanırım dedim ama son saatlere yaklaştıkça akşamda erken yediğim için çok acıktım ve arkadaşlarında gazına gelerek 1 lahmacun yedim.. dukanımın dışına çıkmış oldum. eve geldiğimde aktivya yedim 2 kutu..tatlandırıcılı çay,kahve ve süt içtim. aslında bozmuşken tekrar başlamasam mı diyorum..son 2-3 kilo kala yapsam dukanı. sonrada korumaya geçsem. çünkü vermem gereken 15 kilo daha var ve ben bu 15 kiloyu verene kadar tavuktan ve etten tiksinecem diye korkuyorum. sütte zaten çok içince tuhaf kokmaya başlıyor bi bunalma oldu az zaman olsada. bahane mi belki ama geröekten uygulaması çok zor. okula hergün elimde kitaplar bilgisayar bide poşette yemek götürmek de istamiyorum ya karizmam sarsılıyorr. he hee. şaka bi yana durum bu sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. dukan bana güzel verdiriyor,dukana devammı edeyimm yoksa kalori hesabına mı döneyimm. masalcım sen çok araştırıyosun ne diyorsun.

triptofanım hangisi işine geliyosa öyle yap canının istediğinii... ama et yumurtavs.sürekli yiyince tiksiniyosan yapma ozaman yinede sen bilinnnn...
bende spor yapamm gelemmmm

bence kalori hesabına geçme kalori hesabında dukan gibi veremiyordun ama kilo korumaya geç bi süreliğine sonra gene başa dönersin hiç olmazsa çeşit girer diyetine bence yaniii

biliyorum canım.. Muz 1 tane yedim zaten...
Üzüm yemicem sanırım.sadece 3 incir 1 mandalina yicem tatlı niyetine..

ya kaç gündür sebze sebze... Canım acayip cekiyodu.Fazla yapmısım zaten.Yemeden hemen komsuya gönderdim,kalırsa yerim diye

Sahur yapmıyorum ya... akşam 8 e kadar bitiriyorum yemeği,sonra ki yemek ertesi gün 8 e kadar
Ne yapayım ya, yoksa olmayacak bu iş.. veremiyorum...

ya bilmiyorum ama ben uzun süre protein yiyemem sanki...
Ve seninde bıkacagını düşünüyorum.Sen bilirsin ama alıskın oldugun için yinede protein agırlıklı kalori sayımına gec derim..

dünya farkında sen değilsin
bensiz aşkınla kalma böyle
kim var karşımda sen değilsin
bittin aslında bende öyle

Kızlar ben gidiyorum.Eşimle kardeşlerini ziyarete gidicez...
Perşembe günü gelirim... Güle güle...

kızlar en çıkıyorum kayınpederim biraz rahatsız doktora götürücez onu

o zaman kendime protein ağırlıklı sağlıklı bir liste hazırlıyorum. artık diyetisyen kadar öğrendik zaten herşeyi.

eşimle barıştık. aslında telefonunu açmayacaktımda yarın sınavı varmış konsantre olamıyorum dedi. bende açtım konuştuk. beni güldürmeyi başardı aldı gönlümü. ağlarkene gülmek ve barışmak kavga ettikten sonra tekrar aşık olmak tekrar kıymetini anlamak ne kadar güzel bişey ya. sırfı bu yüzden sık sık arıza çıkarıyom galiba heyecan olsun.

Ya yazdiklarim niye gitmiyo ki.. Bastan menumu paylasiyorum, belki daha once de yazmis ama goremiyor olabilirim.. Kusura bakmayiin lutfeennn
sabah
2 kuru kayisi (okula gec kaldim da, kahvalti yapamadim)

ogle
1 kase yogurt corbasi
1 kase az yagli salata

aksam
.1 haslanmis kabak
2 yk yogurt

spor olarak yarim saat yurudum, 40 dk da bisiklete binicem simdi.. Yani insallah neyse kizlar iyi aksamlar hepinize, gece gelirim belki.. Opuldunuzzz...

ben sporuma gidiyorum 30 dk yapıcam sporumu. çok yapınca bırakırsan geri kilo alınıyor. hayat boyunca yapabileceğin kadar spor en mantıklısıymış.hadi byee.. öpüyorum hepicinizi fıstıklar. cumaya da az kaldı geçen hafta 5. olduysak bu hafta bence daha iyi derce alırız inşallah. tabi herkes 100 gr bile olsa vermiş olmalı. çünkü hiç vermemekle kilo almak arasında çok bi fark yok. hiç vermeyenin hesaplamısa yapıldığı için 100-200 gr bile olsa veelim kızlar. ödemlerimizi atalım. sporlarımızı yapalım.. hep beraber mezun olalım inşallah.

ben geldimm çooook yorgunum ayaklarım felaket hilal sen nasılsın ne yaptın seninkiyle

Takmıyorum şu an hiç bir şeyi.
Aramadım aradı bir kez.
Mesaj çekti ben gidiyorum hoşçakal diye.
Bir şey yapabilir kendine, ama biliyor bir şey yaparsa ben de durmam.
Neyse boşver ya.

Saol canım benim.
Teşekkür ederim hepinize.
Elimden geleni yaptım artık yapmayacağım.

Ben dukanı hiç sevmedim Gülçincim.
Sürekli protein yapılan günler var ve sonrasında benim canım daha çok şey istedi hem de çok sıkıyor.
Ayrıca çok sağlıksız tavsiye etmiyorum.

Çok sevindim gülçincim.
Aşkınızın kıymetini bilin hep mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…