Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sevindim gülçincim.
Aşkınızın kıymetini bilin hep mutlu olun.

noldu bu ara ya, irrasla basladi herkes mi kavga etti:S bizde iyi degiliz, hatta ayrilabilirim de yol yakinken, alismadan, cok sevmeden:/ Masalcim sizin durum ne oldu, takip edemedim okullar baslayinca giremedim nete pek?

Duzeltme: Yazmissin canim mesaj atti diye, gozumden kacmis.. Bitti mi yani simdi hoscakal diyince yine de sizin icin umutluyum canim ben, insallah duzelir diyorum hala:)

Son düzenleme:

simdi sendeki bu sucluluk pisikolojisi varya ondan mütevellit böylesin biraz zaman gecsin zaman birak canim ayrica emin ol hickimse hem de hic kimse icin kendine zarar vermeye degmezz simdi sana viz geliyor biliyorum amma degmez yani ayy annem gibi konustum uleen

kız senin şu yorumların olmasa napçaz.... neşe katıyon her olaya....

aferin hilalacim zaten yakında kanser olursun ölüp gidersin sıkıntıdan, oda kendine yeni sevgili yapar sorun morun kalmaz.....

saol canimm aa evet bak bencede hilal sen ölünce senin yasını mı tutcak saniyorsun yeni sevgili yapcak birde böle düsün sogursun adamdan valla bizde napiyoruz balum bunlari ayirmaya mi kızı teselli etmeyemi calisiyoruz anlamadım

En azında bir daha beni arama demezdim, bittin benim için emezdim.
Bir de orada morali zaten çok kötü kendisine de bir şey yapar .
İçim içimi yiyor.

benim de astsubay sevgilim oldu bisi olmaz onlar ne sartlarda yasiyorlar kendilerine bisi yapmıyorlar merak etme hecde bisi yapmaz kendine hem sen adamı aldatmadın o orda sürünürken burda baskasıyla gezip tozmadın kii ne var yani bu kadar uzatıyor

geçmişe cok bakamamıstım, gördüklerime yazdım mesajı..
Sen nasılsın canımmm...

.

ne olsun bacum bildigin gibii devam valla sıkıntılı sıkıntılıııııı sen naptın kilo verme durumları nasıl bakimm okuyorum zumbada zumba hic durmuyorsunn

ayy kız gidip bir müsil ilacı almamıssında eczaneden ne buldunsa karıstırıp içmissin tabii motorunda dengesini bozdun valla kabızlık çok zor Allah düşmanımın başına versin vermesin değil yanii

kızım aynı benim gibisin 3 kişilik iş yapıyorum hafta iici 8 30 dan önce cıkamıyorum cumarteside saat 6 da cıkıyorum isde cok yogun cok streslii artık böle konusaım bile yok kimseyle müsteriler bagırmaya basladımı önceden kavga ediyodum simdi telefonu koyuyorum yere o susana kadar acık oluyor bagrıyo kendi kendine takılıyorlar öyle bin tane laftan anlamayan mongolla ugras dur ahh su paranın gözü kör olsun uleeeeen ögrenim kredisi geri ödemem de baslıyacak yakında isten cikarsam ki dayanamıyorum artık ne yapcam bilmeorum o kredi olayını

Aramadım açmadı da ki.
Normalde telefonu yanından ayırmaz ararsam diye bilerek açmıyor sanırım.
Onun bikmediğim bir hattım vardı, ne dese haklı ama bitecek mi şimdi off o kadar yıl

ya canım yaa bir iliski heleki sizin ki bir iliski bir hat yüzünden bitmez ayrıca onun sana bu kadar iskence etmesine izin verirsen olmaz düsme üstüne arama sen sucluluk pisikolojisiyle arayıp duruyosun onu kaybetmekten korktugunu oda anladıgı için üstüne geliyor bitti vs diye konusuyor ama biraz gözü korksa böle konusamaz senin ne olursa olsun bitirecegini düsünür yani demek istedigim bak sen nasıl onun cok sevse bile geri adım atmayacagını düsünüyorsun cünkü sana öyle göstermis kendini ama o senin hakında tam tersini düsünüyor su anda beni seviyor bırakamaz zaten suclu diyor baska seylerin acısınıda senden cıkartıyor buda bir insanın sevgisini suistimal etmektir.

ya ayrıca hilaliim şöyle birşey de var bak benim eski sevgililerimden 2'si de astsubaydı ve arkadaslarımdan cogu astsubaylarla evli cok zor yani bir astsubayla olmak cok zor cünkü orduda en alt kademede onlar var en cok ezilen onlar komutanı gelir bagırır ona bisi diyemez gelir sinirini senden cıkarır sartları kötü olur ortamı kötü olur doguya oraya buraya gider sıkılır gelir sinirini en sevdiklerinden cıkartır yok kafası hep karısıktır zaten hic toplayamazdı o koca kafasını bir de denetleme zamanları olur ki biz en cok o zamanlar kavga ediyorduk cünkü sinirli oluyordu asırı sinirli doğal olarak geliyordu sinirini benden cıkartmaya calısıyodu bana da geldi en sonunda dedim yürü git. yani demek istedigim bu hep böyle olacak biseylere kızıp kızıp sen bilmeyeceksin bile neye kızdıgını ama en ufak bir olayda siniri senden cıkartacak simdi tamam cok seviyorsun vs vs ama ömrün boyunca da cekebilecek misin böyle bir adamı yaww :S:S yani sizin olayınızda da eminim yanında olsa bu kadar büyütmezdi ama orda kimbilir neye kızdi stres yaptı simdi sanki suclusu senmissin gibi en ufak bir acıgını yakalayınca sana yapmadıgını bırakmıyor.. bilemiyorum yani bugun tamam bitmez barısırsınız bitirmemis belli ama yarın aynı seyi gene yapacak iyi düsün bence

Son düzenleme:

benimkini de annem ödüyor canım saolsun... ödemese napardım bilmiyorum iş güç de yok... 3 aydan 3 aya 900 tl....:26:

Turtaaa!! Tum gecmisi ozetleyen mesajlari alintilamissin valla, ben nete telefondan giren bi gariban oldugum icin cok makbule gecti canim sagolasin
ve masalcim, demin soylediklerim hala gecerli, ben hala umutluyum sizin icin.. Vazgecemez senden, ben inanmiyorum.. Diyeti falan geciyorum su durumda ama sadece su sigara ne demek ya, sagligina dikkat et lutfen, olmaz boyle..

herseeeyy sizin icüüüüüüüünn

Pazara kadar sabredeceğim, deneyeceğim.
Baktım olmadı vazgeçeceğim.
Madem bu kadar kolay ben de bitiririm.

ugrasmaaaa canım bak kimse sevdiginden bu kadar basit birsey icin hele de taa ordayken ayrılamaz kaldı ki bu kadar kıskanc bir adam hic ayrılamaz seni kaybetmekten korkar ama simd itam aksi sen üstüne düstükce adam iice totosu kalkıyor yapmadıgını bırakmıyor bende yasadım aynı seyleri bırak hic arama bak her iste bir hayır vardır bende 2,5 senelik iliskimi böyle bir olayda bitirdim simdi düsünüyorumda iykide bitirmisim gercekten seven sevdigine kıyamaz iliskini bu kadar hice saymaz seni kücültmez adam resmen seni yalvarma moduna getirmis teyzen de aramasın tahsilin var fıstık gibi kızsın üniversitedesin elinin altında bin tane adam var Allahın dagında onun korkması senin onu bırakman gerekirken bir de yasadıklarına bak deger mi yaa valla bana kızma ama ben böyle düsünüyorum yani . bırak seni kaybettigini sansın simdi sen böyle üstüne düstükce o biliyor sen bırakmayacaksın ama korksun biraz yalnız kalmak mı istiyormus öyle bir yalnız bırak ki onu seni mumla arasın bak o zaman nasıl kosa kosa geliyor sana

Son düzenleme:
ben kendimin calısmama ihtimalini sevdimm özlemim cıkacam da isten ne yaparı diye düsünüyorum

canım çıkma bence daha iyisini bulana kadar.... önümüz kriz gibi gözüküyor... eşimin çalıştığı yer çıkarmalara başlıcakmış yakında....aman işini sıkı tut.... o aylık gelen azcıcık da olsa o para var ya hani adına maaş diyolar... işte ben onu çokkkkkközledim yaaa........

Kızlar ne güzel yazmışsınız.
Aramadım bir daha gece 2kere aradı.
2.de ses tonum çok sertti.
Bakalım artık umrumda değil, bu sıralarda giremeyebilirim kendimi toplamam lazım.
CUma olmazsam listeleri halledersiniz değil mi?

Valla orasida oyle tabi de insan da bir yere kdr dayanabiliyor yaa bende diyorum cikacaksam da biraz para biriktireyiim oyle cikayim bakalimmm poffff cok skciiiii

Günaydın kızlar

dünküü menümün üstünden geçeyim.

Sabah bir kase mercimek çorba

Öğle

Mercimek çorba-su böreği-lahana sarma-yoğurt-baklava

Ben

Çorba içmdim evde çroba burda çorba-dolmaları ve böreği yedim

Akşam

1 kase mercimek çorba ve üzüm

25 dakika spor

Bu arada konuştuk kızlar yoğunluğumdan dolayı biri alınacakmş,

Ama elaman seçimi ve sorumluluğu bana bırakıldı,

Ay pek bir sevindim bir an önce bulunsa da ben de rahatlasam...

Hadi hayırlısı olsun senin adına sevindim Sinem

Bence Gülçin kendi yöntemini kendin yarat.

Ben öyle yapıyorum Çünkü aynı şeyleri yemek sıkıyor.

Çok kalorili şeylerden uzak dur onun dışında sebze felan ile şekilelndir menülerini zeytinyağlı yap, salatalar yap veee en önemlisi spor yap

Ben öyle yapıyorum

Kızlar ben gidiyorum.Eşimle kardeşlerini ziyarete gidicez...
Perşembe günü gelirim... Güle güle...

İyi gezmeler

Hala sinirinden canını yakmaya oynuyor.Ayrılan adam aramaz. Bekle zamanla geçecek siniri

benimkini de annem ödüyor canım saolsun... ödemese napardım bilmiyorum iş güç de yok... 3 aydan 3 aya 900 tl....:26:

Bende iki ayda 450 ödüyorum çok koyuyor.

Bak aramayınca nasıl aramış.

Ama tavrını koy ama yinede çoook aşırı sert olma geçiyor siniri sabret düzelecek herşey minik kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…