Çok sevindim gülçincim.
Aşkınızın kıymetini bilin hep mutlu olun.
Günaydın kızlar.
Bakamıyorum buraya kusura bakmayın.
Yine konuştuk biraz önce, sinirli ama bir o kadar da üzgün.
Güvenemem ki ben sana bir daha.
Olmaz diyor hala..
Biliyorum beni çok seviyor ama yetmiyor işte.
Dün de ağzıma bir şey koymamışım.
Su sigara o kadar.
kız senin şu yorumların olmasa napçaz....neşe katıyon her olaya....
aferin hilalacim zaten yakında kanser olursun ölüp gidersin sıkıntıdan, oda kendine yeni sevgili yapar sorun morun kalmaz.....
En azında bir daha beni arama demezdim, bittin benim için emezdim.
Bir de orada morali zaten çok kötü kendisine de bir şey yapar .
İçim içimi yiyor.
geçmişe cok bakamamıstım, gördüklerime yazdım mesajı..
Sen nasılsın canımmm...
.
Evet bir haftadır vardı, ama dün motoru iyice bozdum
Kabızım ya,tuvalet resmen işkence gibiydi...
Bende form çayı ve 7 otlu bi çay var onları karıstırdım.1.5 lt. içtim.Üstünede 2 kuru kayısı yedim.
Yatana kadar yediklerimin hepsini cıkarttım
Bu seferde tuvalete gitmekten bıktım
ayyy benim muhammedimin nesi var annesi sormadımdı unutmuşummm
inş iyi gelir canım bu cildiyecilerdee deli ediyo insanı haa sigortanın karşılamadığı ilaçları yazıp duruyolarr firmalarla anlaşıp paraları cebemi indiriyolar ne:% 50 :%50
bende saçlarım için gitmiştim saç spreyiyle b vitamini vermiştim 80 lira mı ödemiştimmmuçtu paracıklarımmmm byi kullanıyorum pek işe yaramadı ama :84:spreyide düzenli olmasada kullanıyorum ama hala dökülmek için can atan saç tellerim var mübareklerr birbirleriyle yarışıyoo
inşşş iyi gelir tatlım cildine büyük ihtimalle cildin yağlı onu temizlemek için su sonrasındada nemlendirici vermiş olabilir....onları kullandıktan sonra yüzünü hergün gül suyuyla silip cildine uygun bi kremde kullanabilirsin....sanırım
aynen canım benim işyerinde yaptığım işiii başkası yapmaz 3 yıldır çalışıyorum çok fonksiyonlu eleman olarak kullanılıyorum şuanmaaşı desen sormaaa zar zor zam yaptırdımm çıkcam diye diyee hakketten çıkcamı anlayınca yaptılar ama yine işlerrr bana kalıyoo hem kuyumcu hem emlak hemde inşşaat işii... inşaat işlerinin girdisi çıktısı kuyumculuğun siparişleri kasiyerliğiii emlağın elemanlığı çay yemek +temizlik cabasıı tabi cumartesi full çalışıp bütün haftada akşam 7:30 8 gibi çıkınca bi süre sonra insanın kayışları kopuyooo ayy yazaarken bilem yoruldum çalışırken siz düşünün artıkk ama alıştım artıkınnn tabi buzdolabı bozulduğundan şu sıralar yemek işinden mesul deilim ordan 1,5 saat cepte yinede zarardayım oofff anam offff bunada şükürrr okadar işsiz varkenn
niye öyle dediki acaba ya....belki aklına bişi gelmiştir işlerle ilgili çıkması gerektiğinden de dönünce konuşcaz demiş olabilir....senin iş ne üzerineydi canım?
Aramadım açmadı da ki.
Normalde telefonu yanından ayırmaz ararsam diye bilerek açmıyor sanırım.
Onun bikmediğim bir hattım vardı, ne dese haklı ama bitecek mi şimdi off o kadar yıl
kızım aynı benim gibisin 3 kişilik iş yapıyorum hafta iici 8 30 dan önce cıkamıyorum cumarteside saat 6 da cıkıyorum isde cok yogun cok streslii artık böle konusaım bile yok kimseyle müsteriler bagırmaya basladımı önceden kavga ediyodum simdi telefonu koyuyorum yere o susana kadar acık oluyor bagrıyo kendi kendinetakılıyorlar öyle bin tane laftan anlamayan mongolla ugras dur ahh su paranın gözü kör olsun uleeeeen ögrenim kredisi geri ödemem de baslıyacak yakında isten cikarsam ki dayanamıyorum artık ne yapcam bilmeorum o kredi olayını
Ediyorum zaten meraklanma...
Len takımın üfürükçüsü gibi hissediyprum kendimi ...
Turtaaa!! Tum gecmisi ozetleyen mesajlari alintilamissin valla, ben nete telefondan giren bi gariban oldugum icin cok makbule gecti canim sagolasin
ve masalcim, demin soylediklerim hala gecerli, ben hala umutluyum sizin icin.. Vazgecemez senden, ben inanmiyorum.. Diyeti falan geciyorum su durumda ama sadece su sigara ne demek ya, sagligina dikkat et lutfen, olmaz boyle..
benimkini de annem ödüyor canım saolsun... ödemese napardım bilmiyorum iş güç de yok... 3 aydan 3 aya 900 tl....:26:
Pazara kadar sabredeceğim, deneyeceğim.
Baktım olmadı vazgeçeceğim.
Madem bu kadar kolay ben de bitiririm.
poooooooofffff benim anada da sermaye yokbu genc yasımda hapislere mi düsecegimm yarabbbbiiiiiim
öyle deme kuzu ben çalışıyo olsam ödemezdi annem... çalışmıyorum diye acıyo bana garibim.... senin işin gücün var gine...
ben kendimin calısmama ihtimalini sevdimm özlemimcıkacam da isten ne yaparı diye düsünüyorum
canım çıkma bence daha iyisini bulana kadar.... önümüz kriz gibi gözüküyor... eşimin çalıştığı yer çıkarmalara başlıcakmış yakında....aman işini sıkı tut.... o aylık gelen azcıcık da olsa o para var ya hani adına maaş diyolar... işte ben onu çokkkkkközledim yaaa........
Bu arada konuştuk kızlar yoğunluğumdan dolayı biri alınacakmş,
Ama elaman seçimi ve sorumluluğu bana bırakıldı,
Ay pek bir sevindim bir an önce bulunsa da ben de rahatlasam...
bugün yemek götüremedemim okula sabah geç kalkmıştım. ve okulda kantinde de istediğim gibi süt bulamadım şekerli meyveli çocuk sütlerinden vardı. dayanırım dedim ama son saatlere yaklaştıkça akşamda erken yediğim için çok acıktım ve arkadaşlarında gazına gelerek 1 lahmacun yedim.. dukanımın dışına çıkmış oldum. eve geldiğimde aktivya yedim 2 kutu..tatlandırıcılı çay,kahve ve süt içtim. aslında bozmuşken tekrar başlamasam mı diyorum..son 2-3 kilo kala yapsam dukanı. sonrada korumaya geçsem. çünkü vermem gereken 15 kilo daha var ve ben bu 15 kiloyu verene kadar tavuktan ve etten tiksinecem diye korkuyorum. sütte zaten çok içince tuhaf kokmaya başlıyor bi bunalma oldu az zaman olsada. bahane mi belki ama geröekten uygulaması çok zor. okula hergün elimde kitaplar bilgisayar bide poşette yemek götürmek de istamiyorum ya karizmam sarsılıyorr. he hee. şaka bi yana durum bu sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. dukan bana güzel verdiriyor,dukana devammı edeyimm yoksa kalori hesabına mı döneyimm. masalcım sen çok araştırıyosun ne diyorsun.
Kızlar ben gidiyorum.Eşimle kardeşlerini ziyarete gidicez...
Perşembe günü gelirim... Güle güle...
Takmıyorum şu an hiç bir şeyi.
Aramadım aradı bir kez.
Mesaj çekti ben gidiyorum hoşçakal diye.
Bir şey yapabilir kendine, ama biliyor bir şey yaparsa ben de durmam.
Neyse boşver ya.
Saol canım benim.
Teşekkür ederim hepinize.
Elimden geleni yaptım artık yapmayacağım.
benimkini de annem ödüyor canım saolsun... ödemese napardım bilmiyorum iş güç de yok... 3 aydan 3 aya 900 tl....:26:
Kızlar ne güzel yazmışsınız.
Aramadım bir daha gece 2kere aradı.
2.de ses tonum çok sertti.
Bakalım artık umrumda değil, bu sıralarda giremeyebilirim kendimi toplamam lazım.
CUma olmazsam listeleri halledersiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?