ha şöyle yol gel deseydin....Kızlar ne güzel yazmışsınız.
Aramadım bir daha gece 2kere aradı.
2.de ses tonum çok sertti.
Bakalım artık umrumda değil, bu sıralarda giremeyebilirim kendimi toplamam lazım.
CUma olmazsam listeleri halledersiniz değil mi?
Allah kolaylık versin cnm ne diyebilirim....Valla orasida oyle tabi de insan da bir yere kdr dayanabiliyor yaa bende diyorum cikacaksam da biraz para biriktireyiim oyle cikayim bakalimmm poffff cok skciiiii
Gunaaaydinn canlarumm ayy sabah ne ioldu asansor bekliyodum gelmeyiiince hem. Uste gidene hem alta gidene bastim sonra asagi inen asansor yukari cikmaya basladi asansoru acinca ne goreyimm benimkinin babasiyla kardesii asansorde. Ayy dedim gunaydiiiin kusura bakmayin asansor gelmeyince iki bdugmeyede bastim adam da dedi kayinbabacum yani en mustakbelindendigeri gelmiyor galiba bizde ikisine bastik ahahahahaha dedim evet oyle yanii ayy var bisi bu cocukla benim aramda ama hala cozemedim 60 dairelik bloktaa baska kimseyle bu kadar karsilasmiyorum
guzum bi iş bull öyle çıkk daha iyiiiValla orasida oyle tabi de insan da bir yere kdr dayanabiliyor yaa bende diyorum cikacaksam da biraz para biriktireyiim oyle cikayim bakalimmm poffff cok skciiiii
Gunaaaydinn canlarumm ayy sabah ne ioldu asansor bekliyodum gelmeyiiince hem. Uste gidene hem alta gidene bastim sonra asagi inen asansor yukari cikmaya basladi asansoru acinca ne goreyimm benimkinin babasiyla kardesii asansorde. Ayy dedim gunaydiiiin kusura bakmayin asansor gelmeyince iki bdugmeyede bastim adam da dedi kayinbabacum yani en mustakbelindendigeri gelmiyor galiba bizde ikisine bastik ahahahahaha dedim evet oyle yanii ayy var bisi bu cocukla benim aramda ama hala cozemedim 60 dairelik bloktaa baska kimseyle bu kadar karsilasmiyorum
guzum bi iş bull öyle çıkk daha iyiii
var varrrr bişiii çekiyo ama adını koyamadım dahaaa hadi hayırlısııı
Gunaydin kizlaarr.. Sabahki menum;
1/2 tost
1 bardak yesilcay
1 mandalina
ve bu arada artik her aksam yuruyuse kesin olarak cikicam kizlar.. Komsumuzun kizi hamile, doktor yuruyus yapmasini onermis.. Ama yuruyus arkadasi yok.. Annem de beni soylemis.. Hem yalniz birakmamis olurum hem de ben de yaglarimdan kurtulurumGerci pek tempolu yuruyemezmisiz gibi geliyo bana ama evde oturmaktan iyidir:)u yuruyemezmisiz gibi geliyo bana ama evde oturmaktan iyidir:)
Coik btempolu yuruyemesende hic yurumemekten biidir canimm zamanla bakarsin alisir tek basina yurumeye baslarsin
Valla bende oyle yapayIm diyorum canun ammaaa sabahtan aksama kdr burdayken hangi ara bulucam bilmeorum off off su sevdigime bir kavussam dfaha ne isterimmm
haklisin canim, alissam kendim de yururum..
Ee sen bu asansor abimize hic belli etmiyo musun hoslandigini ya, biraz dikkatini cekmek lazimbu arada atlasjetten ses cikti mi?
Bu arada konuştuk kızlar yoğunluğumdan dolayı biri alınacakmş,
Ama elaman seçimi ve sorumluluğu bana bırakıldı,
Ay pek bir sevindim bir an önce bulunsa da ben de rahatlasam...
Yaa sorma canum kilolu doinemlerimde kendime guvenmedigim icin pek belli edemedim adam beni odunun biri saniyor simdid de adami goremiyorum.acaba diyorum twitterdan falan msj atsam mi ama ne yazicam ki en fazla iyi aksamlar demisiz birbirimize bugune kdr
Kızlar merak etmeyin demek için girdim.
"Merhaba.. Nasilsin?" yaz.. Gerisi gelir bence.. Ben genelde ilk adimi karsi taraftan bekleme taraftariyim aslinda, ama sizin durumunuz farkli.. Senin bir an once harekete gecmen gerekkapacaklar adami yoksa bak, cabuk ol turtaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?