Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaaaydinn canlarumm ayy sabah ne ioldu asansor bekliyodum gelmeyiiince hem. Uste gidene hem alta gidene bastim sonra asagi inen asansor yukari cikmaya basladi asansoru acinca ne goreyimm benimkinin babasiyla kardesii asansorde. Ayy dedim gunaydiiiin kusura bakmayin asansor gelmeyince iki bdugmeyede bastim adam da dedi kayinbabacum yani en mustakbelinden digeri gelmiyor galiba bizde ikisine bastik ahahahahaha dedim evet oyle yanii ayy var bisi bu cocukla benim aramda ama hala cozemedim 60 dairelik bloktaa baska kimseyle bu kadar karsilasmiyorum

ha şöyle yol gel deseydin.... şaka bi yana bak senden vazgeçmiyor....
Valla orasida oyle tabi de insan da bir yere kdr dayanabiliyor yaa bende diyorum cikacaksam da biraz para biriktireyiim oyle cikayim bakalimmm poffff cok skciiiii
Allah kolaylık versin cnm ne diyebilirim....

hadi hayırlısı...

kızlar ben bugün karataya başlıcam... ama evde yumurtam yok... bi alışveriş yapıp geliyim....

Valla orasida oyle tabi de insan da bir yere kdr dayanabiliyor yaa bende diyorum cikacaksam da biraz para biriktireyiim oyle cikayim bakalimmm poffff cok skciiiii
guzum bi iş bull öyle çıkk daha iyiii

var varrrr bişiii çekiyo ama adını koyamadım dahaaahadi hayırlısııı

Gunaydin kizlaarr.. Sabahki menum;
1/2 tost
1 bardak yesilcay
1 mandalina

ve bu arada artik her aksam yuruyuse kesin olarak cikicam kizlar.. Komsumuzun kizi hamile, doktor yuruyus yapmasini onermis.. Ama yuruyus arkadasi yok.. Annem de beni soylemis.. Hem yalniz birakmamis olurum hem de ben de yaglarimdan kurtulurum Gerci pek tempolu yuruyemezmisiz gibi geliyo bana ama evde oturmaktan iyidir:)u yuruyemezmisiz gibi geliyo bana ama evde oturmaktan iyidir:)

Coik btempolu yuruyemesende hic yurumemekten biidir canimm zamanla bakarsin alisir tek basina yurumeye baslarsin

Coik btempolu yuruyemesende hic yurumemekten biidir canimm zamanla bakarsin alisir tek basina yurumeye baslarsin

haklisin canim, alissam kendim de yururum..
Ee sen bu asansor abimize hic belli etmiyo musun hoslandigini ya, biraz dikkatini cekmek lazim bu arada atlasjetten ses cikti mi?

Valla bende oyle yapayIm diyorum canun ammaaa sabahtan aksama kdr burdayken hangi ara bulucam bilmeorum off off su sevdigime bir kavussam dfaha ne isterimmm

aynen bende öyleyim yaaa intten bak guzum işlereee kariyer falan bilmem ne hahahhaha sanki yaptımda ben bide öneride bulunuyorum hoşşş daha üniv. okumadım amma 4 yılda biter inşş olurmu yaşım 24 o zaman....geçte sayılmaz yaa 40 a kadar vakti var oku babam okuneyse artıkın eş adayımla beraber okuruksınıfta kaldıda azcık bu sene dedim bekle ben sana yetişim öyleee geç sınıfııı bende onun için bekliyom diyo bide sıpa ya

kızlarrr bugün açıköğretim bürosuna gitcem kayıt yaptırcam sonrada avmlere bi bakarım bluz tarzı bişi alim diyorum sonbahar sezonu açıldıysa ...hadi öptüm şekerlerrr

turtaaaammmm ne ediyon gız oralardaaa sessiz sessizzz sen gün içinde pek nete giremezdin hayırdırrr noldu bakemm :18:

haklisin canim, alissam kendim de yururum..
Ee sen bu asansor abimize hic belli etmiyo musun hoslandigini ya, biraz dikkatini cekmek lazim bu arada atlasjetten ses cikti mi?

Yaa sorma canum kilolu doinemlerimde kendime guvenmedigim icin pek belli edemedim adam beni odunun biri saniyor simdid de adami goremiyorum. acaba diyorum twitterdan falan msj atsam mi ama ne yazicam ki en fazla iyi aksamlar demisiz birbirimize bugune kdr

Bu arada konuştuk kızlar yoğunluğumdan dolayı biri alınacakmş,

Ama elaman seçimi ve sorumluluğu bana bırakıldı,

Ay pek bir sevindim bir an önce bulunsa da ben de rahatlasam...

ay canım merak etmiştimm geçmişe yeni baktım ....
çok şükürki eleman alcaklarrr sende az rahat edersin çok sevindim yaaaa senin adına ...
3-4 ay önce benim yanımada bi eleman almışlardı adam 10da geliyo oturuyo pcnin başına saat 2-3 gibi gidiyodu tabi patronun tanıdığı olunca müsama diz boyuu ama adam fazla durmadı çıktı gittiii

"Merhaba.. Nasilsin?" yaz.. Gerisi gelir bence.. Ben genelde ilk adimi karsi taraftan bekleme taraftariyim aslinda, ama sizin durumunuz farkli.. Senin bir an once harekete gecmen gerek kapacaklar adami yoksa bak, cabuk ol turtaaa

"Merhaba.. Nasilsin?" yaz.. Gerisi gelir bence.. Ben genelde ilk adimi karsi taraftan bekleme taraftariyim aslinda, ama sizin durumunuz farkli.. Senin bir an once harekete gecmen gerek kapacaklar adami yoksa bak, cabuk ol turtaaa

Ayy agzini hayara ac kizim yaa bende karsi taraftan beklerim yapamam oyle seyler istee malesef aslinda yuzsuzluk yapip asilanlar goturuyor malida caktirma

kızlar möerhaba hepinize nasılsınız? bilgisayarım hala arkadaşımda yapmaya çalışıyor ben de yan odadaki arkadaşımın bilgisayarından girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…