doktora niçün gidiyon bacımmm hayırdır inşşş....bu arada ben geldim 1 de doktora gidicem nihayet
ama onun dışında çok kötüyüm wc de oturmaya karar vericem artık insan hiçmi çıkmaz yaaa
sürekli tuvalet hissim var bişide yok yani
bugun ki kahwaltım :82:
1 dilim ekmek
3 tane sucuk
1 haşlanmış yummurtaa
peyniiir
çayyy
özlemişim ya aheste kahwaltı yapmayı
Canım karatay da bol bol ceviz, badem, fıstık veriyo vallayok kız duydumda ne bilim bana işkembe kelle paça kafa beyin falan bi tuhaf geliyoooo işkembenin hazır çorbasını içtiydim baya lezzetliii
günaydın canımmm çok şükürrr tatlım 200 de 200 dür bende oda yokkk gibi görünüyoo
günaydınnnn
badeeeemmmmmmmmay ben çok seviyorum ya ama yemeğe bi başlayınca 10 da bırakamıyorum o yüzden yemiyorm
yağına gelince evet baya yararlı ben saçlarım için lisedeyken badem yağıyla sarımsak yağını alıp karıştırıyodum sürüyodum güzel besliyo ama şincikkk kel kalcam diye korkuyom oooooffff offfffdurmuyo dökülmesiiii
kızlar ya sizce saçlarımı kazıtsam mı ? en azından dökülcek bi saç olmazzz
Allah, Allah niye ki ya,bu arada ben geldim 1 de doktora gidicem nihayet
ama onun dışında çok kötüyüm wc de oturmaya karar vericem artık insan hiçmi çıkmaz yaaa
Zaten onların sistemi ne zaman lazım olsa gider,veee dünkü yaşadıklarıma gelince.....dün aöbürosuna gidip kayıt yaptırcam demiştim patronumun oğlu gelip öyle gitcektim saat 3 te anca geldi neyse ben çıktım gittim 3,30da ordaydım benden 5 dk önce sistem gitmişşş hasbinallahhhhhh.....5:30a kadar bekledim sistemde gelmedi benim sinirlerde gerildi çocuğa içimden sayıyorummm tabiii tam o sırada patronum aradı hallettin mi diye cinlerim tepeme çıktı fırçayı çektim iyiceeoğlun 30 dk erken gelemedi poposunu kaldıramadı vs.... baya bi saydım söylendimmm kapattım teli.sonra sevgilim aradı gelmedi mi sistem diye yok dedim tmm olsun sıkma canını diye moral veriyo yawrum ya cumartesi onla gitcem inş bi aksilik çıkmazsa bakalım.... zaten hastaneyede onla gitmiştimm yalnız bırakmıyo beni sağolsun...ay bide noldu ayın 22 sinde memlkette düğün var oraya gidicem ya dönüşü onun iznine getirirsem oda gelcekmişş beni alıp beraber döncekmişizzz ama okadar masrafa gerek varmıki?
dün öyle bigün atlattım işte kızlarr :26:
O ne ki ya ?ya kızlarrr ben yarın ve cumartesii pirinç lapası yapmayı düşünüyorum ölçüsünü bilen varmı? ne kadar yenmeli yoğurt konulabilir mi bi yazı okudum mümkün olduğunca süt ve et ürünleri kullanılmamalı diyoda ondan size soruyorum????
Canım karatay da bol bol ceviz, badem, fıstık veriyo valla
Ya doktor'a gittin mi hiç değerlerinle filan ilgili bir durum mu acaba dökülmesi ?
Allah, Allah niye ki ya,
Kabızmısın yani ?
Geçen kızlar nar ekşili filan bişeler diyodu dene sende...
Zaten onların sistemi ne zaman lazım olsa gider,
Çok şükür ben bitirdim kurtuldum.
Diploma almaya gitcem de kesin yine son kıllıklarını yapacaklar bana...
Yeni mi kayıt olacaksın hangi bölüm ?
O ne ki ya ?
Ben hep duyuyorum da detoks mu ?
işkembe kelle paça ben hiç içmedim onlar çok kötü kokuyor gibi geliyo banada...yok kız duydumda ne bilim bana işkembe kelle paça kafa beyin falan bi tuhaf geliyoooo işkembenin hazır çorbasını içtiydim baya lezzetliii
günaydın canımmm çok şükürrr tatlım 200 de 200 dür bende oda yokkk gibi görünüyoo
günaydınnnn
badeeeemmmmmmmmay ben çok seviyorum ya ama yemeğe bi başlayınca 10 da bırakamıyorum o yüzden yemiyorm
yağına gelince evet baya yararlı ben saçlarım için lisedeyken badem yağıyla sarımsak yağını alıp karıştırıyodum sürüyodum güzel besliyo ama şincikkk kel kalcam diye korkuyom oooooffff offfffdurmuyo dökülmesiiii
veee dünkü yaşadıklarıma gelince.....dün aöbürosuna gidip kayıt yaptırcam demiştim patronumun oğlu gelip öyle gitcektim saat 3 te anca geldi neyse ben çıktım gittim 3,30da ordaydım benden 5 dk önce sistem gitmişşş hasbinallahhhhhh.....5:30a kadar bekledim sistemde gelmedi benim sinirlerde gerildi çocuğa içimden sayıyorummm tabiii tam o sırada patronum aradı hallettin mi diye cinlerim tepeme çıktı fırçayı çektim iyiceeoğlun 30 dk erken gelemedi poposunu kaldıramadı vs.... baya bi saydım söylendimmm kapattım teli.sonra sevgilim aradı gelmedi mi sistem diye yok dedim tmm olsun sıkma canını diye moral veriyo yawrum ya cumartesi onla gitcem inş bi aksilik çıkmazsa bakalım.... zaten hastaneyede onla gitmiştimm yalnız bırakmıyo beni sağolsun...ay bide noldu ayın 22 sinde memlkette düğün var oraya gidicem ya dönüşü onun iznine getirirsem oda gelcekmişş beni alıp beraber döncekmişizzz ama okadar masrafa gerek varmıki?
işkembe kelle paça ben hiç içmedim onlar çok kötü kokuyor gibi geliyo banada...
açıköğretim kayıt yenilemesi başladımı???? yoksa seninki yeni kayıt mıydı cnm????
bilmem mi bilirim o halleri neyse ki gecti gitti sen de bir daha daha dikkatli ol kuzum bak sana arama üstüne düsme o sana tıpış tıpış gelir dedik sen teline bakmamıssın iki dk nasıl yusuflamıs
Badem yağı cilde ve saçlara iyi gelir. Antioksidan E vitamini yönünden zengin olan badem bu özelliği ile yaşlanmanın olumsuz etkilerini azaltırken, kolesterolün düşmesini de sağlar.
Tatlı badem tohumlarında az miktarda protein, demir ve kalsiyumla birlikte yüksek oranda yağ bulunur. Bu nedenle badem yağı cildimiz ve saçlarımız için oldukça faydalıdır. Bunun yanı sıra antioksidan E vitamini yönünden oldukça zengin olan badem bu özelliği ile yaşlılık etkilerinden ve pek çok hastalıktan koruyucudur. Özellikle de çocuklar için sağlık deposudur. Acı badem ağız yoluyla alındığında göğüs yumuşatıcı, öksürük kesici etkisi olmakla birlikte yüksek dozda alındığında zehirlenme etkisine sebep olacağı için çok dikkatli olunmalıdır. Vitamin mineral için iyi bir kaynaktır: Yeterli miktarda karbonhidrat, doymamış yağ, lif, fosfor, kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, çinko, A, B, C ve E vitamini bulunur. Yarım çay bardağı badem günlük manganez ihtiyacının yüzde 45ini, bakır ihtiyacının yüzde 20sini karşılar.
Hastalıklardan korur: Badem koroner kalp hastalıkları riskini azaltır. Kolesterolü düşürür. Diyabet ve kardiyovasküler hastalıklar için çifte koruma sağlar. Araştırmalar, düzenli badem tüketenlerin total kolesterolde yüzde 4-12 oranında düşme olduğunu göstermiştir. Yarım çay bardağı badem 18 gr yağ içerir. Bunun 11 gramı kalp için faydalı olan doymamış yağlardan oluşmaktadır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir: Badem iyi bir antioksidan olan, immün sistemi destekleyen E vitaminin ve manganezin iyi bir kaynağıdır. Ayrıca magnezyum, bakır ve fosforun da iyi kaynaklarındandır.
Kilo vermeye yardımcı: İçeriğindeki yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar, ara öğünlerde 10-15 adet badem tüketilebilir. İspanyada Obesity dergisinde yayımlanan, bir çalışmada, haftada en az iki kez badem tüketen kişiler, yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.
Safra taşlarının oluşumunu önler: ABDde yapılan Nurses Health Study adlı calışmaya göre, haftada 28 gr badem tüketmek, safra taı oluşma riskini yüzde 25 azaltmıştır.
Günaydın kızlarrr....:79:
çok güzel oldu cnm bugün yine yaopıcam... yalnız koku durumu nasıl onu bilmiyorum :78: ama evde yalnızım zaten akşama kadar...
kız sen izmirde yaşasaydn yaaa....
ivettttt... niye herkes şaşırdı kızlar ya hiç duymadınız mı????
bence gayet iyi menün ya bi lahmacun var
O nasıl peki sana karşı ?
Umarım Gizemcim.
Siz ne yaptınız takip edemedim durum ne ?
bizmi bilmiyorum ya ben çok yumuşak yüzlüyüm sert olamıyorum trip yapamıyorum uzatamıyorum yani olayı ...
Geçmiş olsun bence de artık zamanı geldi de geçiyor doktora gitmenin.bu arada ben geldim 1 de doktora gidicem nihayet
veee dünkü yaşadıklarıma gelince.....dün aöbürosuna gidip kayıt yaptırcam demiştim patronumun oğlu gelip öyle gitcektim saat 3 te anca geldi neyse ben çıktım gittim 3,30da ordaydım benden 5 dk önce sistem gitmişşş hasbinallahhhhhh.....5:30a kadar bekledim sistemde gelmedi benim sinirlerde gerildi çocuğa içimden sayıyorummm tabiii tam o sırada patronum aradı hallettin mi diye cinlerim tepeme çıktı fırçayı çektim iyiceeoğlun 30 dk erken gelemedi poposunu kaldıramadı vs.... baya bi saydım söylendimmm kapattım teli.sonra sevgilim aradı gelmedi mi sistem diye yok dedim tmm olsun sıkma canını diye moral veriyo yawrum ya cumartesi onla gitcem inş bi aksilik çıkmazsa bakalım.... zaten hastaneyede onla gitmiştimm yalnız bırakmıyo beni sağolsun...ay bide noldu ayın 22 sinde memlkette düğün var oraya gidicem ya dönüşü onun iznine getirirsem oda gelcekmişş beni alıp beraber döncekmişizzz ama okadar masrafa gerek varmıki?
kızlar derya vücudumda morluklar var diyodu haberi olan varmı ?? nasıl iyi mi
ayrıca melek te başıma kaza geldi diyodu
noluyo bize ya nazar mı değiyooo
masal sen nasılsın canım yemek yemeye başladın inşşş bak yoksaa taaaa oralara gelip kendi elimle zorla yedircemmmm
yok kız duydumda ne bilim bana işkembe kelle paça kafa beyin falan bi tuhaf geliyoooo işkembenin hazır çorbasını içtiydim baya lezzetliii
günaydınnnn
Kızlar Merhabalar !!!
Geçmişi okudum, Hilalcim senin adına cok sevindim..
Bak bizi dinliceksin her zaman..
Nede olsa sen giderken biz dönüyorduk
Hemende nasıl tutuşmuş beyimiz
Kim daha çok tutuştu bilmiyorum ki melekcim.
Ama ama şimdiyi bir görsenizzzz
BU arada ferdicim, 3 çay bardağı su ve pirinç haşlanarak yapılıyor diye biliyorum.
Protein karbonhidrat birleşimi olmaması açısından süt yoğurt peynir vs yasak.
Baharatla renklenriebilirsin istersen de biraz salata falan.
Dün günüm nasıl geçti anlatayım...
Önce büyük görümceme gittik.Orda oturduk falan filan..
Ertesi günde küçük görümceme gittik.
Onların evine girerken böyle köşede tahta bir yer vardı,kontroplak gibi bişi...
Bende oğlumun ayakkabılarını oaraya koyayım dedim,basmasınlar diye..
Ay koymaz olaydım...O tahtaya basmamla ayagımın içine girmesi bir oldu..
Aşagısı bodrummuş,salak ev sahipleride adam akıllı kapatmamışlar.Ben ne bileyim asagısının boşluk oldugunu...
Dedim tamam gidiciyim ben, kedin asagı düşücem,kaza göz gidicek
Oğlumda kucagımdaydı.Ayagımı basıp,destek alacagım bir yer arıyorum ama bulamıyorum,boşlu çünkü..
Neyse sonra o şoktan kurtulup cıktım.Bi aşağı düşseydik,oğlumunda benimde kafa göz gitmişti valla...
Şu an sağ baldırım acayip acıyor.Çok morardı,yanıyor,kızardı falan,sıyrılmış hep...
Neyse geçer inş...
Böyle bi kaza atlattım yani, Allah korudu
Turta sanada çok güldüm ya
"dua yaz meleğe gönder,
en güzel dualar cebine gelsin " haa....
Alemsin vesselam
Kilo vermemde iyi gidiyor turtiii,
tartı inişte şükür
Girmişken dünkü menümü de yazayım:
Sabah:
2 dilim ekmek
Lor peynir
2 zeytin
Azıcık çok az, patates ve biber kızartması
Öğle:
Yarım kase patates salatası
1 peynirli poğaça
Akşam:
Yarım tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?