Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah bir daha yaşamassınız.

Birşey yoktu bu olayda zaten ama işte onun psikolojisinden dolayı böyle oldu galiba

Neyse geriye dönmeyelim.

Biliyorsun ben yarın öbürgün pek yokum. Mesajları da ancak gelecek hafta sayabilirim bir sıkıntı olmaz değil mi?

heeey kardeş takımın çıtırları nasılsınız valla kusuruma bakmayın heptelafi edicem falan dedim ama olmadı..sabahçıyım okuldan gelince ya yorgun oluyorum ya da ders çalışmam gerekiyo..

bizim takım toparlyınca kendini bi geliyim bakıyım dedim..özlemişim burayı da..

ben geldim kızlar çoook aşırı derecede yorgunum .. ayaklarım çok fena uzattım dinleniyorum ortopediye gün aldım yarın

bu arada bugun yediklerim
sabah peynir ekmek çay

öğle domates çorbası
bbezelye tavuklu
azcıkın pilav
bool yoğurt

akşam allah kerim

İnşallah artık olmaz böyle şeyler çok üzüldüm.
Olurolur müsait olunca sayarsın.

Nasıl gidiyor okul iyi mi Ececim?_

kimsecikler yokmuuu bu arada barıştınmı hilal cim

Barıştık canım, şu an bana karşı çok iyi ama bakalım bir şey çıkacak mı ?

Bu arada duşa girdim kendime şöyle bir baktım da nasıl incelmişim şaşırdım valla.
Hiç tartılasım çok ama çok zayıflamışım.

çıkmaz çıkmaz neden çıksın kii dahadaiyi olur aslında her kavga daha iyi tanıtır karşısındakini
bak ben mesela kavgalar sayesinde adamın ne zaman susayacağını bilir oldum

ayy dimi yaniii bak parmak kaldırmayanları diğer sınıf
selamlar kızlar:79:
nasılsınız bakalım?a gönderirrizzzz
benim günlerim çok yoğun geçiyor. buraya uğrayamıyorum çok fazla ama aklımdasınız.
hşg rabişim nasılsınnn kendine çok iyi bakkk
ahh desene benimki birden patlicak oda diyo kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince kötü olurmuşş asarmı kesermi töbe yaaa neysee ben çok üstüne gidiyom yawrucağın ama onda tık yok alttan alıyoo dahada sinirleniyom o zaman
Bu arada duşa girdim kendime şöyle bir baktım da nasıl incelmişim şaşırdım valla.
Hiç tartılasım çok ama çok zayıflamışım.

tabi su sigara su sigaraaa olca buuuuuu

sevindim cnm çok... dikkat et bundan sonra artıkın...
selamlar kızlar:79:
nasılsınız bakalım?
benim günlerim çok yoğun geçiyor. buraya uğrayamıyorum çok fazla ama aklımdasınız.
çok özledik cnm seni...hiç gelmiyosun ama....

kızlar bugünkü menüm....

sabah
2 yumurtadan bol sarımsaklı omlet yaptım...hastayım antibiyotk olsun diye tadı çok güzel oldu...
10 zeytin
2 dlm peynir
1 domates
1 avuç ceviz

öğle
1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan
7-8 badem

akşam
1 kase beyin çorbası
ekmiğin ucundan 1 çimdik

Anammmm saya saya yaz geldiiii

04.10.2011 Mesaj Sayımları ;​

Eskibirmasal ; 56

Balkaymak ; 15

elmalıturta ; 13

Ferdici ; 25

Hulk; 34

Bugüngünlerdenaralık ; 36

Mutedeyyin ; 32

mrcgozde; 1

ırras; 5

Elisya; 2

Triptofan; 6

Kızlarr annnem beni boğacak kalkmazsam teyzemle netten görüşecekler,

Hemen kalkmam gerek yarın görüşmek üzeree öptümmm herkesiiii

beyin çorbası ne kuzu yaa? Nasıl bişe sen mi yaptın?

Bu arada muteyle mesajlaştım bir ufak kaza atlattım demiş. Ama görümcesilerde olduğu için aramadım. Ne oldu merak ettim canım acıyo filan yazmış. Kendüsüne acil şifalar dilerrrrr,,en kısa zamanda gelip merakımızı gidermesini isteriizzz.satırlarıma son verirken hepinize hayırlı geceler der ve zatı alilerinize kalorisi az sporu bol günler dlerimm. Esen kalın. Ayyy az kibarlaşıym didimde beceremedim.ben spora cideyrummm.yarın arkadaşlarla sosyete pazarına gidecoouk bakalım neler varmış. Masal kııızz sende gel. Güven parkın orda dimi ya baya oldu gitmeyeli.

ellerine sağlık sinemcim..nasılsın bebaamm. Cuma ticker değişecek haaaa haberin olsun

beyin çorbası ne kuzu yaa? Nasıl bişe sen mi yaptın?

yo cnm çorbacıda içtik... içinde bildiğin beyin var... ben aslında hiç içmezdim bu tür çorbaları mesela hiç işkembe kelle paça içmedim hayatımda....ama beyine eşim alıştırdı acayip güzel bol sarımsaklı ekşili sirkeli....nım nım nım.... gene cnm çekti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…