çıkmaz çıkmaz neden çıksın kii dahadaiyi olur aslında her kavga daha iyi tanıtır karşısındakini
bak ben mesela kavgalar sayesinde adamın ne zaman susayacağını bilir oldum
ayy dimi yaniii bak parmak kaldırmayanları diğer sınıf
hşg rabişim nasılsınnn kendine çok iyi bakkk
ahh desene benimki birden patlicak oda diyo kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince kötü olurmuşş asarmı kesermi töbe yaaaneysee ben çok üstüne gidiyom yawrucağın ama onda tık yok alttan alıyoo dahada sinirleniyom o zaman
tabi su sigara su sigaraaa olca buuuuuu
sevindim cnm çok... dikkat et bundan sonra artıkın...
çok özledik cnm seni...hiç gelmiyosun ama....
kızlar bugünkü menüm....
sabah
2 yumurtadan bol sarımsaklı omlet yaptım...hastayım antibiyotk olsun diye tadı çok güzel oldu...
10 zeytin
2 dlm peynir
1 domates
1 avuç ceviz
öğle
1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan
7-8 badem
akşam
1 kase beyin çorbası
ekmiğin ucundan 1 çimdik
Anammmm saya saya yaz geldiiii
04.10.2011 Mesaj Sayımları ;
Eskibirmasal ; 56
Balkaymak ; 15
elmalıturta ; 13
Ferdici ; 25
Hulk; 34
Bugüngünlerdenaralık ; 36
Mutedeyyin ; 32
mrcgozde; 1
ırras; 5
Elisya; 2
Triptofan; 6
Allah allah ne oldu ki canını mı sıktılar acaba fiziksel bir şey mi ben de çok merak ettim şimid. :18::18:Bu arada muteyle mesajlaştım bir ufak kaza atlattım demiş. Ama görümcesilerde olduğu için aramadım. Ne oldu merak ettim canım acıyo filan yazmış. Kendüsüne acil şifalar dilerrrrr,,en kısa zamanda gelip merakımızı gidermesini isteriizzz.satırlarıma son verirken hepinize hayırlı geceler der ve zatı alilerinize kalorisi az sporu bol günler dlerimm. Esen kalın. Ayyy az kibarlaşıym didimde beceremedim.ben spora cideyrummm.yarın arkadaşlarla sosyete pazarına gidecoouk bakalım neler varmış. Masal kııızz sende gel. Güven parkın orda dimi ya baya oldu gitmeyeli.
bu topik niye boş bakim kimsecikler yok
selamlar kızlar:79:
nasılsınız bakalım?
benim günlerim çok yoğun geçiyor. buraya uğrayamıyorum çok fazla ama aklımdasınız.
Kızlar önce size bir şey anlatayım.
Biraz önce telefonu açamadım 5 kere falan aramış.
Sonra bir şey oldu diye korkup görevliyi göndermiş odaya numara bulup.
Anladın mı sana nasıl aşık olduğumu nasıl korktum bir bilsen diyor.
Ama nasıl bir korkmuş ya yavrum.
Valla ya bir an da toplu kavgalar oldu.
Herkes mi aynı anda tartışır yahu.
Ama ama valla ayrılık deyince çok korktum.
kızlar bugünkü menüm....
sabah
2 yumurtadan bol sarımsaklı omlet yaptım...hastayım antibiyotk olsun diye tadı çok güzel oldu...
10 zeytin
2 dlm peynir
1 domates
1 avuç ceviz
öğle
7-8 badem
akşam
1 kase beyin çorbası
ekmiğin ucundan 1 çimdik
canımm iiyiyiiiiz bildigin gibii sen nerelerdesin ya özlettin kendinii
hadi gözün aydınn canımm eskiiii hilal sahalara dönüyor desene gerçi ben pek moral veremedim bu konularda cok aggggreesifimmdir idare et
ahh ahh kavga edecek sevgilim bile yok uleeeeeen nescafe bile üçü bir arada benim süt tozum nerdee
Ayy ne korktum ne korktum var ya.
Günlerdir ağzıma tek lokma koyamadım.
Bugün halledildi ama ben de bittim resmen.
beyinnn çorbası mıııkızlar bugünkü menüm....
sabah
10 zeytin
2 dlm peynir
1 domates
1 avuç ceviz
öğle
7-8 badem
akşam
1 kase beyin çorbası
ekmiğin ucundan 1 çimdik
ben ve 25 mesajjjjAnammmm saya saya yaz geldiiii
04.10.2011 Mesaj Sayımları ;
Eskibirmasal ; 56
Balkaymak ; 15
elmalıturta ; 13
Ferdici ; 25
Hulk; 34
Bugüngünlerdenaralık ; 36
Mutedeyyin ; 32
mrcgozde; 1
ırras; 5
Elisya; 2
Triptofan; 6
çok güzel oldu cnm bugün yine yaopıcam... yalnız koku durumu nasıl onu bilmiyorum :78: ama evde yalnızım zaten akşama kadar...Sarımsaklı omlet ilginç geldi.
NAsıl oldu tadı.
Patlıcanlara gene döndüm desene.
:[/B]
kız sen izmirde yaşasaydn yaaa....canımm iiyiyiiiiz bildigin gibii sen nerelerdesin ya özlettin kendinii
hadi gözün aydınn canımm eskiiii hilal sahalara dönüyor desene gerçi ben pek moral veremedim bu konularda cok aggggreesifimmdir idare et
ahh ahh kavga edecek sevgilim bile yok uleeeeeen nescafe bile üçü bir arada benim süt tozum nerdee
günaydınnnnnn canlarımmmmm ah dün nelerrr oldu neler anlatamadımmm ....bi ara yazcam hepiciniiii
beyinnn çorbası mııı
yok kız duydumda ne bilim bana işkembe kelle paça kafa beyin falan bi tuhaf geliyoooo işkembenin hazır çorbasını içtiydim baya lezzetliiiçok güzel oldu cnm bugün yine yaopıcam... yalnız koku durumu nasıl onu bilmiyorum :78: ama evde yalnızım zaten akşama kadar...
kız sen izmirde yaşasaydn yaaa....
ivettttt... niye herkes şaşırdı kızlar ya hiç duymadınız mı????
günaydın canımmm çok şükürrr tatlım 200 de 200 dür bende oda yokkk gibi görünüyooGünaydın kızlarrrrr...
Nasılsınız ?
Ben iyiyim çok şükür sabah tartıldım 200 gr vermişim
Buna da şükür, yedim bu hafta menü de paylaşmadım farkındaysanız zatii
Hastayım henüz ama 200 gr gitmiş ii bu da ii
günaydınnnnGünaydın kızlarrr....:79:
Badem yağı cilde ve saçlara iyi gelir. Antioksidan E vitamini yönünden zengin olan badem bu özelliği ile yaşlanmanın olumsuz etkilerini azaltırken, kolesterolün düşmesini de sağlar.
Tatlı badem tohumlarında az miktarda protein, demir ve kalsiyumla birlikte yüksek oranda yağ bulunur. Bu nedenle badem yağı cildimiz ve saçlarımız için oldukça faydalıdır. Bunun yanı sıra antioksidan E vitamini yönünden oldukça zengin olan badem bu özelliği ile yaşlılık etkilerinden ve pek çok hastalıktan koruyucudur. Özellikle de çocuklar için sağlık deposudur. Acı badem ağız yoluyla alındığında göğüs yumuşatıcı, öksürük kesici etkisi olmakla birlikte yüksek dozda alındığında zehirlenme etkisine sebep olacağı için çok dikkatli olunmalıdır. Vitamin mineral için iyi bir kaynaktır: Yeterli miktarda karbonhidrat, doymamış yağ, lif, fosfor, kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, çinko, A, B, C ve E vitamini bulunur. Yarım çay bardağı badem günlük manganez ihtiyacının yüzde 45’ini, bakır ihtiyacının yüzde 20’sini karşılar.
Hastalıklardan korur: Badem koroner kalp hastalıkları riskini azaltır. Kolesterolü düşürür. Diyabet ve kardiyovasküler hastalıklar için çifte koruma sağlar. Araştırmalar, düzenli badem tüketenlerin total kolesterolde yüzde 4-12 oranında düşme olduğunu göstermiştir. Yarım çay bardağı badem 18 gr yağ içerir. Bunun 11 gramı kalp için faydalı olan doymamış yağlardan oluşmaktadır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir: Badem iyi bir antioksidan olan, immün sistemi destekleyen E vitaminin ve manganezin iyi bir kaynağıdır. Ayrıca magnezyum, bakır ve fosforun da iyi kaynaklarındandır.
Kilo vermeye yardımcı: İçeriğindeki yağlar kilo vermeyi kolaylaştırır ve tok tutar, ara öğünlerde 10-15 adet badem tüketilebilir. İspanya’da Obesity dergisinde yayımlanan, bir çalışmada, haftada en az iki kez badem tüketen kişiler, yüzde 31 daha fazla kilo kaybetmiştir.
Safra taşlarının oluşumunu önler: ABD’de yapılan Nurses Health Study adlı calışmaya göre, haftada 28 gr badem tüketmek, safra taı oluşma riskini yüzde 25 azaltmıştır.
gizemcim naber?ne var ne yok.listem nasıl sence ilk gün çok abartmış mıyım karbonhidratı.
Umarım Gizemcim.
Siz ne yaptınız takip edemedim durum ne ?
bizmi bilmiyorum ya ben çok yumuşak yüzlüyüm sert olamıyorum trip yapamıyorum uzatamıyorum yani olayı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?