Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence değiştir.Zayıflayınca daha güzel şeyler alırsın bacım

mütecim sen çiğköfte diyeti mi yapıyon.ama kalorin çok az oluyor sahur yap barikk. meton yavaşlarsa görürsün. bu arada geçmiş olsun tekrardan canım. verilmiş sadakan varmış.

Bence kalsın,
Hem çok beğendiğin birşey motive olursun,
Bence,
Ya burda fatih,yeşilköy veee bakırköyy veee beylikdüzünde var ki en sevdiğim beylikdüzü süperdir,
Hep zayıflayıp gitme hayalleri ile bekliyorumm...
Sen naptın dukanı bıraktın mı ???

mütecim sen çiğköfte diyeti mi yapıyon.ama kalorin çok az oluyor sahur yap barikk. meton yavaşlarsa görürsün. bu arada geçmiş olsun tekrardan canım. verilmiş sadakan varmış.

sağol canım, teşekkür ederim...

Ya gecen gün yapmıştım evde duruyor,o yüzden yedim...
Çöpemi atsam ki :44:
Başka bişi değil ki bu, çiğköfte !!!
Çöpe atılır mı hiç

Metobolizmam yavaslarmı sahiden?
Ama ben ramazandada böyleydim ya, sadece müsli yiyordum.
Bayrama kadar 72 olmam lazım.. Ne yapayım ya, veremiyorum yoksa, sinirlerim bozluyor...

bencede haftaya değiştireyim bari gidip. zayıflayınca tüm dolabımı yenileycemmm benimkileride şişko birine vericemm.. he heee.

Şişko birine hee
Benim dolapta 38 beden pantolonum var biliyomusun
ondan dedim,
hoş hala veremedim bir sümsüklük var ki gitmiyor üstümden...

fatihtekinin yerini ve gününü biliyomusun? beylikdüzü uzak olur ya.

kız dukanı bıraktım ya. uygulaması zor oluyordu okulda. ama bana güzel kilo verdirdi hakkını yemeycem. son 3-4 kilo kala yapıp korumasını yapıp orda sabitleycem inşallah.

bencede haftaya değiştireyim bari gidip. zayıflayınca tüm dolabımı yenileycemmm benimkileride şişko birine vericemm.. he heee.

ay değiştirme dicektim,bilinçaltım nasıl baskı yapmış bana

Kilolu kıyafetlerindende güzel olanları kaldır,hamile kalınca giyersin

bende müsli alıcam bu hafta inşallah. okulda pratik olur. tabiiki kuzu o kadarcık kalori az. dün bugüngünlerden aralık bi sayfa paylaşmıştı orayı bulursan oku.vücut az enerji harcarmış tasarruf etmke istermiş..ya ben kolayı döktümm,birsürü çikolata attım çöpe. dediğin gibi bizim oralarda köfte kıymetlidir. ayyy canım istedi.

Salı günü oluyor diye biliyorum ama hiç gitmedim Gülçin ama çok övgüler duydum,

Öğreniriz ama,

Ya evet Dukan iyi hoşta çok zor uygulamak en azından ben çok zorlandım,

Şimdi nasıl devam ediyorsun ?

bende bayramda 70 den az olmak istiyorum inşallah. ya müte ben ramazan baytramından önce stres yapmıştım bayramda 72 oalyım en az gitmeden filan diye stres yapıyodum 77 filanken. kilo vermem durmuştu. bi gece rüyamda 75.1 olduğumu gördüm ne kadar yoğunlaştıysam. sonra bayramda köye gitmeden önceki bildirimimde 74.8 dim o haftasonu köye gideceğimiz gün 75.1....bakalım kurbanda kaçla gidecem. 68 le gitsem ne şaşırırlar.

Ya off bilmiyorum.Bu sefer kalorim çok oluyor...

Peki,sahurda sadece müsli yesem,iftarda normal yesem nasıl olur?
Müsli kalorisinide sporlar atarım.nasıl olur sence?

şimdi bi afalladım kuzu napcam bilemedim. yinede alışkanlık süte,ete gidiyor elim. bugün neler yedim

sabah köfte yedim çayla ekmeksiz tabi
öğlen 1 adet lahmacun
1 ayran
ikindi 1 bardak süt
akşam yine köfte

2 tane kepekli muffin kakaolusundan.az önce. 1 bardak yağsız süttozulu neskafe. sence nasıl? ne yapmalıyım ?

Ya off bilmiyorum.Bu sefer kalorim çok oluyor...

Peki,sahurda sadece müsli yesem,iftarda normal yesem nasıl olur?
Müsli kalorisinide sporlar atarım.nasıl olur sence?

ya müsli ile korn flakes leri karıştırmıyosan bence müslide bi sakınca yok. kabızlığa vs her derde deva içinde sağlık var gibi geliyor yerken bana. kaloriside sütten geliyodur. bence müsli ye sahurda hemn tok tutar.

Yok yok, corn flakes falan değil,bildiğin müsli.. Hem çoks eviyorum ben müsliyi

Ramazanda da öyle yapmıstım,sahurda müsli,iftardada yine müsli ve normal yemek..
Madem öyle yapayım.. Yazıyı okudum bu arada...

Olmazsa şey yaparım, sabah 30 akşam 30 dk. zumba...
Bayrama kadar 72 olmam lazım.Marta az kaldı 60 kiloya eşimle iddiaya girdik ama kazanamayacak gibiyim sanki.. kormaya başladım :18:

Bu iradeyle gidersem basasırım ama... :44:

Neyse müsliyi bugün de başlamayayımda, yarın başlarım inş..

Son düzenleme:

ohoooo bence sen marta kadar verirsin. kız ben şimdi normal diyete geçtim ya eğer ben hafta içi tartıulmazsam bende hedefime ulaşırım amaaa eğer 1 gün yesem ertesi gün az çıksam şımarıp yiyorum nasıl olsa veriyorum diye o yüzden cumadaann cumaya tartılmam şarttt. ama meraktan duramıyom kineee.

canlarr ben çıkıyorum çok yordunum bissürüde iş var. o sbepten erken yatayım bari sabah halledeyim işlerimi. sizi seviyorum sabah bildirimde görüşürüz. kilo verdiğimi sanmıyorum keza dukanı bıraktım ve dukanı bırakınca hemen bi miktar su geri geldiği için fazla çıkmazsam ona çok sevinecem. sosyete pazarı gezmesi spordan sayılsın bugün lüfffen yaa.

Eevet evet o hatayı bende cook yapıyorum malesef...
Gel beraber anlasalım nasılsa sende kalori sayımına gectin.

Sporumuzu aksatmayalım,haftada en az 4 gün yapalım.
Cumadan cumaya tartılalım.
Sen günlük kaç kalori almayı hedfledin?

Ben kalorisepetin.den subatın 20 sine kadar 50 kilo olmak için,sorguladım.819 kalori verdi bana...

Menümü de yazayım..
Sabah
2 günkurusu

öğle
1 kaşarlı tost

akşam
1/2 somon
1/2 palamut
2 yk salata

spor 1 saat yürüyüş..
(sabah çok saçma oldu biliyorum ama aceleyle çıktım evden yine..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…