- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
selam kızlarr. sosyete pazarına gittik bugünn okuldan arkadaşlarla. herçeşit şey var tabi bissürü şey aldık. zara,tommy vs nin çakması değilde ihraç fazlası sanırım 20 ye 25 e birsürü şey ama ben daha büyük sanıyodum az geldi. istanvbuldakinin yerini bilsem yazın gidecektim ama artık 15 tatilde istanbuldakine gitmek istiyorum. istanbullular bilen varsa abna tarfi etsin. turti biliyodur kesinn.genelde large beden aldım tam oldu hepsi ama 1 tane çok hoş narçiçeği saten bişey aldıydım medıum olmadı dar oldu. sizce değiştirip l mi alayım yoksa dursunda zayıflayınca mı giyeyim.
Eki Görüntüle 268962
Bugünkü Menüm:
Sahur:
-YOK-
İftar:
1 dilim kepekli ekmek
3 sıkım çiğköfte ( bol yeşillik )
1 porsiyon zeytinyağlı pırasalı ıspanak
150 gr. yoğurt - az turşu
Ara:
300 gr. kavun
2 incir
Bitki çayı (form + yeşilçay)
Toplam: 676 kalori
2 lt. su + 1 lt. bitki çayı
45 dk. zumba + 30 dk. kemer...
Eki Görüntüle 268962
selam kızlarr. sosyete pazarına gittik bugünn okuldan arkadaşlarla. herçeşit şey var tabi bissürü şey aldık. zara,tommy vs nin çakması değilde ihraç fazlası sanırım 20 ye 25 e birsürü şey ama ben daha büyük sanıyodum az geldi. istanvbuldakinin yerini bilsem yazın gidecektim ama artık 15 tatilde istanbuldakine gitmek istiyorum. istanbullular bilen varsa abna tarfi etsin. turti biliyodur kesinn.genelde large beden aldım tam oldu hepsi ama 1 tane çok hoş narçiçeği saten bişey aldıydım medıum olmadı dar oldu. sizce değiştirip l mi alayım yoksa dursunda zayıflayınca mı giyeyim.
Bence değiştir.Zayıflayınca daha güzel şeyler alırsın bacım
mütecim sen çiğköfte diyeti mi yapıyon.ama kalorin çok az oluyor sahur yap barikk. meton yavaşlarsa görürsün. bu arada geçmiş olsun tekrardan canım. verilmiş sadakan varmış.
bencede haftaya değiştireyim bari gidip. zayıflayınca tüm dolabımı yenileycemmm benimkileride şişko birine vericemm.. he heee.
Bence kalsın,
Hem çok beğendiğin birşey motive olursun,
Bence,
Ya burda fatih,yeşilköy veee bakırköyy veee beylikdüzünde var ki en sevdiğim beylikdüzü süperdir,
Hep zayıflayıp gitme hayalleri ile bekliyorumm...
Sen naptın dukanı bıraktın mı ???
bencede haftaya değiştireyim bari gidip. zayıflayınca tüm dolabımı yenileycemmm benimkileride şişko birine vericemm.. he heee.
sağol canım, teşekkür ederim...
Ya gecen gün yapmıştım evde duruyor,o yüzden yedim...
Çöpemi atsam ki :44:
Başka bişi değil ki bu, çiğköfte !!!
Çöpe atılır mı hiç
Metobolizmam yavaslarmı sahiden?
Ama ben ramazandada böyleydim ya, sadece müsli yiyordum.
Bayrama kadar 72 olmam lazım.. Ne yapayım ya, veremiyorum yoksa, sinirlerim bozluyor...
fatihtekinin yerini ve gününü biliyomusun? beylikdüzü uzak olur ya.
kız dukanı bıraktım ya. uygulaması zor oluyordu okulda. ama bana güzel kilo verdirdi hakkını yemeycem. son 3-4 kilo kala yapıp korumasını yapıp orda sabitleycem inşallah.
bende müsli alıcam bu hafta inşallah. okulda pratik olur. tabiiki kuzu o kadarcık kalori az. dün bugüngünlerden aralık bi sayfa paylaşmıştı orayı bulursan oku.vücut az enerji harcarmış tasarruf etmke istermiş..ya ben kolayı döktümm,birsürü çikolata attım çöpe. dediğin gibi bizim oralarda köfte kıymetlidir. ayyy canım istedi.
Salı günü oluyor diye biliyorum ama hiç gitmedim Gülçin ama çok övgüler duydum,
Öğreniriz ama,
Ya evet Dukan iyi hoşta çok zor uygulamak en azından ben çok zorlandım,
Şimdi nasıl devam ediyorsun ?
Ya off bilmiyorum.Bu sefer kalorim çok oluyor...
Peki,sahurda sadece müsli yesem,iftarda normal yesem nasıl olur?
Müsli kalorisinide sporlar atarım.nasıl olur sence?
ya müsli ile korn flakes leri karıştırmıyosan bence müslide bi sakınca yok. kabızlığa vs her derde deva içinde sağlık var gibi geliyor yerken bana. kaloriside sütten geliyodur. bence müsli ye sahurda hemn tok tutar.
Yok yok, corn flakes falan değil,bildiğin müsli.. Hem çoks eviyorum ben müsliyi
Ramazanda da öyle yapmıstım,sahurda müsli,iftardada yine müsli ve normal yemek..
Madem öyle yapayım.. Yazıyı okudum bu arada...
Olmazsa şey yaparım, sabah 30 akşam 30 dk. zumba...
Bayrama kadar 72 olmam lazım.Marta az kaldı 60 kiloya eşimle iddiaya girdik ama kazanamayacak gibiyim sanki.. kormaya başladım :18:
Bu iradeyle gidersem basasırım ama... :44:
ohoooo bence sen marta kadar verirsin. kız ben şimdi normal diyete geçtim ya eğer ben hafta içi tartıulmazsam bende hedefime ulaşırım amaaa eğer 1 gün yesem ertesi gün az çıksam şımarıp yiyorum nasıl olsa veriyorum diye o yüzden cumadaann cumaya tartılmam şarttt. ama meraktan duramıyom kineee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?