5-6 Ekim : bugunlerdenaralik
7-8 Ekim : Elmaliturta
10-11 Ekim : ferdici_
kiloluyum bacımm ah ahhh göbek var göğüs var herbişi varrrrgitmiyoolar ama azmin sonu zaferdir inşşşşş aslında benim normal52 falan olmam lazım amaaa nerdeeeeeeeeeee 56 falan bi olsam bakem şöle aynada kendimeee olmadı az daha verrr az daha az dahaaa
düşün bide bunun evliliği var çocuğu varrr
selam kızlarr. sosyete pazarına gittik bugünn okuldan arkadaşlarla. herçeşit şey var tabi bissürü şey aldık. zara,tommy vs nin çakması değilde ihraç fazlası sanırım 20 ye 25 e birsürü şey ama ben daha büyük sanıyodum az geldi. istanvbuldakinin yerini bilsem yazın gidecektim ama artık 15 tatilde istanbuldakine gitmek istiyorum. istanbullular bilen varsa abna tarfi etsin. turti biliyodur kesinn.genelde large beden aldım tam oldu hepsi ama 1 tane çok hoş narçiçeği saten bişey aldıydım medıum olmadı dar oldu. sizce değiştirip l mi alayım yoksa dursunda zayıflayınca mı giyeyim.
gecmis olsun canimm
tebrik ettimm
benimmmm asansör fanteziminde evli mutlu cocuklu bitmesi icin dua ettin miiiii hilalimmmmetmediysennn hemen et hemen
diyeydin bir ayagımız cukurdaa ne sandıydınn sana hatırlatmak istedim
aynen yaa bende cokda fifiii yani diyorumama bir keresinde b3 günde 2 kilo vermistim ask yuzunden ben bile şaşırdım dıı
gecmis olsun canım dikkat et kendinee
woow tebrik ederimm babyyyy
evet evet icin icmeye devam edin sonra benim annem gibi önce kalp ameliyatı gecirirsiniz 3 damarınız değişir sonra akciger kanserine yakalanırsınız eger sanslıysanız erken teshis edilir ve tek cigerinizi yedikule hastanesinde turk doktorlarına ve hastane kedilerine emanet edip kalan tek cigerle yarım insan olarak sürekli acaba gene mi kanser oldum korkusuyla yasamaya devam edersinizz.. cektiginiz acı da cabası ve vücüdunuzdaki bastan asagı o büyük ameliyat izleri evliyseniz büyük ihtimalle kocanız zaten terkeder napcak ki sizi değilseniz de ins colugunuz cocugunuz olur o zamana kadar da size bakarhala sigara icmek istiyormursunuzz kızlarr manyakmısınız yaaaa ne sigarası anlamıyorum ben sizi daha genceciksiniz sonunuz aynı yukarıda anlattıgım gibi olacak yasanmıs bir hikayedüüürr kendisii dikkate almanızı tavsiye ederim :82::82:
kızzzzzzzzzzlaaar benim yerime 7 ekimi biri sayabilir miiiii cok ricüü edicigim 8 hafta sonuna geldiginden ben sayarım da malesef cumartesi de calısıyorum ancak size cevap yazabiliyorum aksamlarıııııııııı :18::18:
Salı günü oluyor diye biliyorum ama hiç gitmedim Gülçin ama çok övgüler duydum,
Öğreniriz ama,
Ya evet Dukan iyi hoşta çok zor uygulamak en azından ben çok zorlandım,
Şimdi nasıl devam ediyorsun ?
slm kızlar ben geldim...
cnm sıkkın biras... 2 arkadaşım aynı anda bebğini kaybetmiş biri çok yakın arkadşm değil ama.. onun doğuma az kalmıştı üzüldüm çok... sonra eşim alışveriş yaparken k. kartıyla kartınız iptal oldu demiş... oda bankayı aramış... eşiniz ek kartını kayıp çalıntı sebebiyle iptal ettirmiş demiş... bana soruyor ettirdin mi diye hayır nasıl saçmalık o diyorum ben kartımı daha bugün kullandım... sonra aklıma geldi çantama bakıyım dedim kart yok... meğer düşürmüşüm bulan biriside arayıp iptal ettirmiş...
başka bi sıkıntımda bu hafta fazla kaçırmamama rağmen tartı artıda.... grip gibi olduğum için bol c ve b vitamini aalmıştım hap olarak o yapar mı bilmiyorum... böle işte siz neler yaptınız....
ay mesajı okuyunca koptum kendime... birasdan turtam gelir sporu rüyada yapçağına gerçkte yapsana balum kaymağum der....
Hemen dua ettim Turtam.
Veriliyor veriliyor aşk acısından.
Ayy korktum valla .
Turtam bırakacağım zaten en yakın zamanda.
Şu sıralar çok stresli zamanlar.
Ama bırakacağım.
Ben normalde sayardım ama bu sıralarda hiç bir şey için söz veremiyorum Turtam ne yapacağım ne halde olacağım belli olmuyor.
sayabilirsem sayarım sayamazsam ikisini birden sayarsın hafta sonu.
stressssannem de hep öyle derdi ertelerdi ayy nasıl insanın içine fenalık getiriyorum ama ayy dogru ya ikisini birden sayabilirüükk unuttum onu ben tamam pazar günü hallederim ikisinide nasıl olsa bu pazar parasız pulsuzumm evde takılıcigim pazar sendromuu
İyi geceler Turtam.bende yatar kızlar gene saati bir ettim ya artık aksamları iş yerinde fatura keserken bilgisayar basında uyukluyorum valla napcam bilmiyorumherşeyi yanlıs kesiyorum haliyle sonra da ertesi gün hatalarla ugras dur nerden düstüm ben bu iş yerine bilmiyorum kii off ulen offfffffffffff hadii iyi geceler canlarumm xoxoxoxoxoxox gossip turtaa
ahhh inşş gider yaaaaverirsin...
Veremem dersen, beynine veremem sinyallerini gönderirsin sonra veremezsin
Bende 50 yi görürsem inş. ( daha cok var ama ) 45 yapıcam hedefimi...
Çinkü boyum 1.55
canım kemer işe yarıo mu ya yarıyosa evde bende takam tv izlerken bilee takabülürüm yanümEki Görüntüle 268962
Bugünkü Menüm:
Sahur:
-YOK-
İftar:
1 dilim kepekli ekmek
3 sıkım çiğköfte ( bol yeşillik )
1 porsiyon zeytinyağlı pırasalı ıspanak
150 gr. yoğurt - az turşu
Ara:
300 gr. kavun
2 incir
Bitki çayı (form + yeşilçay)
Toplam: 676 kalori
2 lt. su + 1 lt. bitki çayı
45 dk. zumba + 30 dk. kemer...
Eki Görüntüle 268962
ahhh ahhh üyelerden çok misafir kardeşler takip ediyo biziiii karşı takımdakiler mi aceppppToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
mutedeyyin
Oooo ziyaretçiler gelmiş, hoşgelmiş..
Öğrenmek istediğiniz neyse sorun söyleyelim
Eki Görüntüle 268981
Hoca cemaate sorar;
- Hanımından korkanlar ayağa kalksın!
Herkes kalkar adamın biri oturur,
... ...
Hoca sorar;
- Sen hanımından korkmuyormusun diye?
...
Adamcağız derki ;
...
-Hanımın ismini duyunca dizlerimin bağı çözüldü,
kalkamıyorum...
bizim burdada var cnm sosyete pazarı cumartesi günleri..çekmeköydeselam kızlarr. sosyete pazarına gittik bugünn okuldan arkadaşlarla. herçeşit şey var tabi bissürü şey aldık. zara,tommy vs nin çakması değilde ihraç fazlası sanırım 20 ye 25 e birsürü şey ama ben daha büyük sanıyodum az geldi. istanvbuldakinin yerini bilsem yazın gidecektim ama artık 15 tatilde istanbuldakine gitmek istiyorum. istanbullular bilen varsa abna tarfi etsin. turti biliyodur kesinn.genelde large beden aldım tam oldu hepsi ama 1 tane çok hoş narçiçeği saten bişey aldıydım medıum olmadı dar oldu. sizce değiştirip l mi alayım yoksa dursunda zayıflayınca mı giyeyim.
ben n fite gittim cnm 2 ay vücudunu sıkılaştırıyoo ama kilo olarak bişi vermedim yağların yanıyo kasların artıyoo haliyle tartıda eksi görmüyon ama yararlııııı çokta hareketliiiiiSana çok özeniyorum ama ya,
Ben çok istikrarsız bişey oldum çıktım deli oluyorum kendime cidden,
Her konuda kafama koyduğumu yaptım bir kilo konusunda beceremedim,
Verdim ama hala şişkoyum
Diyorum ki b fit var burdada açılmış ilçe de gitsem kayıt olsam bir ay denesem,
Faydası olursa devam ederim
Çok bişi kalmamış canım ya ama,
Vermişsin baya bundan sonrası yavaşta olsa gider
inş cnm...
Ver ver bacım.
Verebildiğin son noktaya kadar ver.
Şimdilik 56 de sona 50 dersin.
Af,yet olsunnnn.
Yarın güzel sonuçlar gelecek merak etme sen.
kartı bulanın iptal ettirmesine şaşırdım gerçekten böyle insanlar kalmış mı yaa :26:bende çok üzüldüm Allah sabır versin... kart olayınada şaşırdım hala iyi insanlar var demek ki... gerçi şifre var artık kartlarda ama yinede olsun... nolur nolmaz...
yok cnm ben ümraniye aöbürosuna gittimmmhaha valla arkadasımın dügünü var kasımda belki gelebilirüüüüüm canımm üniden arkadaslarımın hepsi orda yasıyor zaten senide görsem ne kaa gözel olurr
ayyyyyyyy gerüzekalıı totomun dibine geliyorsun bana haber vermiyosun cok kınadım seni cook hıhh bu aksaraydaki büro değel mi iki sokak arkasında benim iş yerim var yaniiii
ya ben de 2 senelik bitirdim ya 4 senelige gecme hakkım var onun kayıtları ne zaman bile var mı sırf akbile daha az para vermek icin kayıt olcam ya
buradaaaaaaa tecrübee konusuyorr dırırırırırımmmmm demet akalının şarkısı varya öyle :87::87:
başladım cnm da olcak zamanla bekliyorummmspora baslasana kuzummmmmmmmm hakkaten faydası cok var
kendimi navigasyon cihazı gibi hissediyorum herkes bana yol soruyor senden degill yanlıs anlama canum da tesadüf müdür nedir bugün tam 3 arkadasım funda suraya ansıl gitcez fundaa buraya nasıl gitcezz diyee msj atmıs bana simdi de sen sorunca dedim iice navigasyon oldum ben baa navigasyon deyübilirsiniz bundan sonracanım biliyorum sostetikk pazarıı sen gel ben kendi ellerimle götüricigim seni
Ya Gülçin kalori sayımı yapıp çok kilo veren var,şimdi bi afalladım kuzu napcam bilemedim. yinede alışkanlık süte,ete gidiyor elim. bugün neler yedim
sabah köfte yedim çayla ekmeksiz tabi
öğlen 1 adet lahmacun
1 ayran
ikindi 1 bardak süt
akşam yine köfte
2 tane kepekli muffin kakaolusundan.az önce. 1 bardak yağsız süttozulu neskafe. sence nasıl? ne yapmalıyım ?
Hadi saydık gitticanlarr ben çıkıyorum çok yordunum bissürüde iş var. o sbepten erken yatayım bari sabah halledeyim işlerimi. sizi seviyorum sabah bildirimde görüşürüz. kilo verdiğimi sanmıyorum keza dukanı bıraktım ve dukanı bırakınca hemen bi miktar su geri geldiği için fazla çıkmazsam ona çok sevinecem. sosyete pazarı gezmesi spordan sayılsın bugün lüfffen yaa.
Aynen katılıyorum sana bu kadar azaltmak hiç doğru değil,mütecim ya ben 1300 kalori deemek istiyorum 1 hafta verebilirsem devam veremzsem azaltacam. şimdi 800 alırsak 60 kiloya düştüğümüzde n kadara düşürecez..belkide daha önce gittiğim diyetisyene giderim. yağdan mı vermişim bi ölçsün.spor konusunda her türlü varım. ayy gittim ben byee.
Evet yalnız olman büyük bir avantaj canım ya evde öyle olmuyor ki,
Bence değiştirme kuzum.
Giyer giyer buna girmeliyim diye bakarsın.
Geçen hafta ben de almıştım Sinemcim ama az az da olsa vermemin nedeni yalnız olduğumdan kaçamak yapmama neden olacak pek bir şey olmuyor.
Kendim de bir şey almamaya çalışıyorum.
Aslında az yediğinde metabolizma bir süre sonra yavaşlar ama spor da hızlandırır.
O yüzden aslında araştırmak lazım gerçekten yavaşlar mı ?
UNutma 25 ekimde 70 kg olacaksın Gülçincimm ..
Ben hiç gitmedim kiii...canumm ben çarşamba diye biliyorum fatihtekini yani en son öyleydi birde fındıkzade de var ona yakın cuma pazarııı orda da cok güzel ve ucuz seyler oluyorrr canlarım cumartesi bakırköydeki var orası da güzeldir birde yesilköyde ki var gene carsambaları ama orada bayadır cokda güzel seyler yok pazartesi de rami sosyete pazarı var ama ben size fındıkzade cuma pazarını tavsiye ederim
sarsarcınıııııııııııııııız geldi bayaaaaaaaaaan tane üc buçukkkkk üc tanesi on milyon baayaannn gel ablaa geeeel donaaa gelllll
ahhh inşş gider yaaaa
canım kemer işe yarıo mu ya yarıyosa evde bende takam tv izlerken bilee takabülürüm yanüm
ahhh ahhh üyelerden çok misafir kardeşler takip ediyo biziiii karşı takımdakiler mi acepppp
bizim burdada var cnm sosyete pazarı cumartesi günleri..çekmeköyde
ben n fite gittim cnm 2 ay vücudunu sıkılaştırıyoo ama kilo olarak bişi vermedim yağların yanıyo kasların artıyoo haliyle tartıda eksi görmüyon ama yararlııııı çokta hareketliiiii
inş cnm...
kartı bulanın iptal ettirmesine şaşırdım gerçekten böyle insanlar kalmış mı yaa :26:
yok cnm ben ümraniye aöbürosuna gittimmm
başladım cnm da olcak zamanla bekliyorummm
ama sormakta haksızda deiller baksanaaa her bi yeri bilinnnnnnnn bende istiyommm hep beraber giderukkk
türk kahvesi içebiliyosan iç cnm iştah kesiyoo tatlı isteğini falanda bastırıyo ....regl mi olcan ki aceppben çok yemeye başladım kızlar ya napıcam
anam b fit yazcaktım ya yanlış olmuşYa Gülçin kalori sayımı yapıp çok kilo veren var,
Ama kararı ne neye göre belirlemek gerekiyor bilmiyorum,
Ne yaparsan yap herşeyden az az yiyecek şekilde bir program yap bence...
Hadi saydık gitti
Aynen katılıyorum sana bu kadar azaltmak hiç doğru değil,
Diyetisyen de mantıklı ama şu herkese aynı listeyi veren ölü bakışlı dr.lardan olmasın gıcık oluyorum
Evet yalnız olman büyük bir avantaj canım ya evde öyle olmuyor ki,
Hep kendi düzenini yüretemiyosun mesela ben,
Bir akşam spor yapsam 2.akşam kardeşim geliyo şebeklik yapıyo dalga geçiyo psikolojik olarak seni bir kere mahvediyosıpa ya...
Ben hiç gitmedim kiii...
Kulaktan dolma Salı diye kalmış aklımda,
Yerlerini de bilmiyorum hiç zaten,
Ben turist turist evden işe işten eve bir tek o yolu biliyorum
N fit farklı mı ?
B fit mi yazcaktın ?
Valla ben de en azından gidip bir deneyeyim diyorum çok hareketsiz kaldım,
Haftanın 6 günü yarım saat eve de çok uzak değil yürürüm yarım saat,
Pazar günü de 1 saat havuz var aslında bir de ona yazılıp bir ay denemek lazım yapsam mı ?
Günaydın kızlaaarrrrrrr...
Geçen hafta: 75
Bu hafta :74,700
Giden : 300 gr
Hedef : 60 hadi bakalım çoğu gitti azı kaldıŞurda 60'a ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?