Eevet evet o hatayı bende cook yapıyorum malesef...
Gel beraber anlasalım nasılsa sende kalori sayımına gectin.
Sporumuzu aksatmayalım,haftada en az 4 gün yapalım.
Cumadan cumaya tartılalım.
Sen günlük kaç kalori almayı hedfledin?
Ben kalorisepetin.den subatın 20 sine kadar 50 kilo olmak için,sorguladım.819 kalori verdi bana...
mütecim ya ben 1300 kalori deemek istiyorum 1 hafta verebilirsem devam veremzsem azaltacam. şimdi 800 alırsak 60 kiloya düştüğümüzde n kadara düşürecez..belkide daha önce gittiğim diyetisyene giderim. yağdan mı vermişim bi ölçsün.spor konusunda her türlü varım. ayy gittim ben byee.
Kizlar ben yatiyorum.. Kilomu da simdiden yaziyorumYarin okula gecikirsem telasla tartilmayi unutabilirim, ya da vakit bulamayabilirim.. Kilom 52.2 ne yazik ki Niye boyle oldu anlamadim.. Gerci belki sabah degisir ama neyse.. Insallah sabah yeniden bildirimde bulunabilirim.. Herkese iyi geceleerr:))
saol cnm bende merak edip duruyordum nette bulamadım...benimki yeni kayıt cnm kayıt yenileme 28 ksımda başlicakmışş dün soruyolardı da aöbürosunda aklımda kalmışşşş
Dün günüm nasıl geçti anlatayım...
Önce büyük görümceme gittik.Orda oturduk falan filan..
Ertesi günde küçük görümceme gittik.
Onların evine girerken böyle köşede tahta bir yer vardı,kontroplak gibi bişi...
Bende oğlumun ayakkabılarını oaraya koyayım dedim,basmasınlar diye..
Ay koymaz olaydım...O tahtaya basmamla ayagımın içine girmesi bir oldu..
Aşagısı bodrummuş,salak ev sahipleride adam akıllı kapatmamışlar.Ben ne bileyim asagısının boşluk oldugunu...
Dedim tamam gidiciyim ben, kedin asagı düşücem,kaza göz gidicek
Oğlumda kucagımdaydı.Ayagımı basıp,destek alacagım bir yer arıyorum ama bulamıyorum,boşlu çünkü..
Neyse sonra o şoktan kurtulup cıktım.Bi aşağı düşseydik,oğlumunda benimde kafa göz gitmişti valla...
Şu an sağ baldırım acayip acıyor.Çok morardı,yanıyor,kızardı falan,sıyrılmış hep...
Neyse geçer inş...
Böyle bi kaza atlattım yani, Allah korudu
kızlar ben geldim doktora gittim taban düşüklüğü dedi çelik taban verdi 20 güne kadar geçer geçmezse gel ya alçı ya fizik tedavi olucak dedi öyle işte şimdide ayaklarımı uzattım dinleniyorum çamaşır attım makinaya
kiloluyum bacımm ah ahhh göbek var göğüs var herbişi varrrrgitmiyoolar ama azmin sonu zaferdir inşşşşş aslında benim normal52 falan olmam lazım amaaa nerdeeeeeeeeeee 56 falan bi olsam bakem şöle aynada kendimeee olmadı az daha verrr az daha az dahaaa
düşün bide bunun evliliği var çocuğu varrr
Eki Görüntüle 268962
Bugünkü Menüm:
Sahur:
-YOK-
İftar:
1 dilim kepekli ekmek
3 sıkım çiğköfte ( bol yeşillik )
1 porsiyon zeytinyağlı pırasalı ıspanak
150 gr. yoğurt - az turşu
Ara:
300 gr. kavun
2 incir
Bitki çayı (form + yeşilçay)
Toplam: 676 kalori
2 lt. su + 1 lt. bitki çayı
45 dk. zumba + 30 dk. kemer...
Eki Görüntüle 268962
Ben çıkayım zumba yapayım... Eki Görüntüle 268967
Bacagım agrıyor ama ne yapalım, durmak yok yola devam
Canım cok magnum istiyor... Yarın bildirim günü... Bugün bekleyeyim yarın ödülüm olacak
Eki Görüntüle 268981
Hoca cemaate sorar;
- Hanımından korkanlar ayağa kalksın!
Herkes kalkar adamın biri oturur,
... ...
Hoca sorar;
- Sen hanımından korkmuyormusun diye?
...
Adamcağız derki ;
...
-Hanımın ismini duyunca dizlerimin bağı çözüldü,
kalkamıyorum...
selam kızlarr. sosyete pazarına gittik bugünn okuldan arkadaşlarla. herçeşit şey var tabi bissürü şey aldık. zara,tommy vs nin çakması değilde ihraç fazlası sanırım 20 ye 25 e birsürü şey ama ben daha büyük sanıyodum az geldi. istanvbuldakinin yerini bilsem yazın gidecektim ama artık 15 tatilde istanbuldakine gitmek istiyorum. istanbullular bilen varsa abna tarfi etsin. turti biliyodur kesinn.genelde large beden aldım tam oldu hepsi ama 1 tane çok hoş narçiçeği saten bişey aldıydım medıum olmadı dar oldu. sizce değiştirip l mi alayım yoksa dursunda zayıflayınca mı giyeyim.
Sana çok özeniyorum ama ya,
Ben çok istikrarsız bişey oldum çıktım deli oluyorum kendime cidden,
Her konuda kafama koyduğumu yaptım bir kilo konusunda beceremedim,
Verdim ama hala şişkoyum
Diyorum ki b fit var burdada açılmış ilçe de gitsem kayıt olsam bir ay denesem,
Faydası olursa devam ederim
Çok bişi kalmamış canım ya ama,
Vermişsin baya bundan sonrası yavaşta olsa gider
sağol canım, teşekkür ederim...
Ya gecen gün yapmıştım evde duruyor,o yüzden yedim...
Çöpemi atsam ki :44:
Başka bişi değil ki bu, çiğköfte !!!
Çöpe atılır mı hiç
Metobolizmam yavaslarmı sahiden?
Ama ben ramazandada böyleydim ya, sadece müsli yiyordum.
Bayrama kadar 72 olmam lazım.. Ne yapayım ya, veremiyorum yoksa, sinirlerim bozluyor...
bende bayramda 70 den az olmak istiyorum inşallah. ya müte ben ramazan baytramından önce stres yapmıştım bayramda 72 oalyım en az gitmeden filan diye stres yapıyodum 77 filanken. kilo vermem durmuştu. bi gece rüyamda 75.1 olduğumu gördüm ne kadar yoğunlaştıysam. sonra bayramda köye gitmeden önceki bildirimimde 74.8 dim o haftasonu köye gideceğimiz gün 75.1....bakalım kurbanda kaçla gidecem. 68 le gitsem ne şaşırırlar.
slm kızlar ben geldim...
cnm sıkkın biras... 2 arkadaşım aynı anda bebğini kaybetmiş biri çok yakın arkadşm değil ama.. onun doğuma az kalmıştı üzüldüm çok... sonra eşim alışveriş yaparken k. kartıyla kartınız iptal oldu demiş... oda bankayı aramış... eşiniz ek kartını kayıp çalıntı sebebiyle iptal ettirmiş demiş... bana soruyor ettirdin mi diye hayır nasıl saçmalık o diyorum ben kartımı daha bugün kullandım... sonra aklıma geldi çantama bakıyım dedim kart yok... meğer düşürmüşüm bulan biriside arayıp iptal ettirmiş...
başka bi sıkıntımda bu hafta fazla kaçırmamama rağmen tartı artıda.... grip gibi olduğum için bol c ve b vitamini aalmıştım hap olarak o yapar mı bilmiyorum... böle işte siz neler yaptınız....
Selaamm.. Ben geldiimmNasılsınız fıstıklar?
ohoooo bence sen marta kadar verirsin. kız ben şimdi normal diyete geçtim ya eğer ben hafta içi tartıulmazsam bende hedefime ulaşırım amaaa eğer 1 gün yesem ertesi gün az çıksam şımarıp yiyorum nasıl olsa veriyorum diye o yüzden cumadaann cumaya tartılmam şarttt. ama meraktan duramıyom kineee.
canlarr ben çıkıyorum çok yordunum bissürüde iş var. o sbepten erken yatayım bari sabah halledeyim işlerimi. sizi seviyorum sabah bildirimde görüşürüz. kilo verdiğimi sanmıyorum keza dukanı bıraktım ve dukanı bırakınca hemen bi miktar su geri geldiği için fazla çıkmazsam ona çok sevinecem. sosyete pazarı gezmesi spordan sayılsın bugün lüfffen yaa.
Menümü de yazayım..
Sabah
2 günkurusu
öğle
1 kaşarlı tost
akşam
1/2 somon
1/2 palamut
2 yk salata
spor 1 saat yürüyüş..
(sabah çok saçma oldu biliyorum ama aceleyle çıktım evden yine..)
Kizlar ben yatiyorum.. Kilomu da simdiden yaziyorumYarin okula gecikirsem telasla tartilmayi unutabilirim, ya da vakit bulamayabilirim.. Kilom 52.2 ne yazik ki Niye boyle oldu anlamadim.. Gerci belki sabah degisir ama neyse.. Insallah sabah yeniden bildirimde bulunabilirim.. Herkese iyi geceleerr:))
bende çok üzüldüm Allah sabır versin... kart olayınada şaşırdım hala iyi insanlar var demek ki... gerçi şifre var artık kartlarda ama yinede olsun... nolur nolmaz...Yazık kadınlara ya...
O kadar ay tası karnında,bi ilişki kur ve cocugun ölsün..
Gercekten cok cok kötü bir durum .Allah yardım etsin..
Kartını bulan kişinin iptal ettirmesi de cok cok iyi olmuş..
slm kızlar ben geldim...
cnm sıkkın biras... 2 arkadaşım aynı anda bebğini kaybetmiş biri çok yakın arkadşm değil ama.. onun doğuma az kalmıştı üzüldüm çok... sonra eşim alışveriş yaparken k. kartıyla kartınız iptal oldu demiş... oda bankayı aramış... eşiniz ek kartını kayıp çalıntı sebebiyle iptal ettirmiş demiş... bana soruyor ettirdin mi diye hayır nasıl saçmalık o diyorum ben kartımı daha bugün kullandım... sonra aklıma geldi çantama bakıyım dedim kart yok... meğer düşürmüşüm bulan biriside arayıp iptal ettirmiş...
başka bi sıkıntımda bu hafta fazla kaçırmamama rağmen tartı artıda.... grip gibi olduğum için bol c ve b vitamini aalmıştım hap olarak o yapar mı bilmiyorum... böle işte siz neler yaptınız....
Aslında az yediğinde metabolizma bir süre sonra yavaşlar ama spor da hızlandırır.
O yüzden aslında araştırmak lazım gerçekten yavaşlar mı ?
Ya bende öyle düşünüyorum.. Tamam bişi yemiyorum,ama yemekten yarım saat sonra en az 30 dk. spor yapıyorum.Gün içindede hareket etmeye calısıyorum.Ama bu ay böyle gidecek belli bişi...
Sonra bakalım Allah kerim...
kızlar ben yatıyorrum iyi geceler.... inş sabaha kadar rüyamda spor yaptığımı görürümde sabah tartıda artılar gitmiş olur....
kızlar ben yatıyorrum iyi geceler.... inş sabaha kadar rüyamda spor yaptığımı görürümde sabah tartıda artılar gitmiş olur....
çok güzel oldu cnm bugün yine yaopıcam... yalnız koku durumu nasıl onu bilmiyorum :78: ama evde yalnızım zaten akşama kadar...
kız sen izmirde yaşasaydn yaaa....
ivettttt... niye herkes şaşırdı kızlar ya hiç duymadınız mı????
veee dünkü yaşadıklarıma gelince.....dün aöbürosuna gidip kayıt yaptırcam demiştim patronumun oğlu gelip öyle gitcektim saat 3 te anca geldi neyse ben çıktım gittim 3,30da ordaydım benden 5 dk önce sistem gitmişşş hasbinallahhhhhh.....5:30a kadar bekledim sistemde gelmedi benim sinirlerde gerildi çocuğa içimden sayıyorummm tabiii tam o sırada patronum aradı hallettin mi diye cinlerim tepeme çıktı fırçayı çektim iyiceeoğlun 30 dk erken gelemedi poposunu kaldıramadı vs.... baya bi saydım söylendimmm kapattım teli.sonra sevgilim aradı gelmedi mi sistem diye yok dedim tmm olsun sıkma canını diye moral veriyo yawrum ya cumartesi onla gitcem inş bi aksilik çıkmazsa bakalım.... zaten hastaneyede onla gitmiştimm yalnız bırakmıyo beni sağolsun...ay bide noldu ayın 22 sinde memlkette düğün var oraya gidicem ya dönüşü onun iznine getirirsem oda gelcekmişş beni alıp beraber döncekmişizzz ama okadar masrafa gerek varmıki?
dün öyle bigün atlattım işte kızlarr :26:
benimki yeni kayıt cnm kayıt yenileme 28 ksımda başlicakmışş dün soruyolardı da aöbürosunda aklımda kalmışşşş
Kızlar Merhabalar !!!
Geçmişi okudum, Hilalcim senin adına cok sevindim..
Bak bizi dinliceksin her zaman..
Nede olsa sen giderken biz dönüyorduk
Hemende nasıl tutuşmuş beyimiz
Dün günüm nasıl geçti anlatayım...
Önce büyük görümceme gittik.Orda oturduk falan filan..
Ertesi günde küçük görümceme gittik.
Onların evine girerken böyle köşede tahta bir yer vardı,kontroplak gibi bişi...
Bende oğlumun ayakkabılarını oaraya koyayım dedim,basmasınlar diye..
Ay koymaz olaydım...O tahtaya basmamla ayagımın içine girmesi bir oldu..
Aşagısı bodrummuş,salak ev sahipleride adam akıllı kapatmamışlar.Ben ne bileyim asagısının boşluk oldugunu...
Dedim tamam gidiciyim ben, kedin asagı düşücem,kaza göz gidicek
Oğlumda kucagımdaydı.Ayagımı basıp,destek alacagım bir yer arıyorum ama bulamıyorum,boşlu çünkü..
Neyse sonra o şoktan kurtulup cıktım.Bi aşağı düşseydik,oğlumunda benimde kafa göz gitmişti valla...
Şu an sağ baldırım acayip acıyor.Çok morardı,yanıyor,kızardı falan,sıyrılmış hep...
Neyse geçer inş...
Böyle bi kaza atlattım yani, Allah korudu
Turta sanada çok güldüm ya
"dua yaz meleğe gönder,
en güzel dualar cebine gelsin " haa....
Alemsin vesselam
Kilo vermemde iyi gidiyor turtiii,
tartı inişte şükür
Allah korumuş Melekcim.
Görünmez kaza işte.
Ben dün başta sana olmak üzere hepinize çok dua etmiştim biliyor musunuz barışınca o kadar dua ettiniz çok etkiledi diye.
Ayy valla öyle oldu.
Amanınn ben bugün bir tartıldım ne göreyim.
Az yiyeyim de kilo alayım bugün.
Bir de misafirlikteydin değil mi ?
Tebrik ederim seni.
et et, ben sana o kadar dua ettim
Evet misafirlikteydim anca bu kadar dikkat edebildim işte..
sorma valla, bana bişi olsa neysede oğluma olmasın
Ya eşimde beni bir ayagım cukurda görüncediyorki:
"melek ne işin var orda, ne yapıyorsun"o şokla oda ne diyecegini bilemedi deli oğlan
canım benim ne demek...
ya lapayı yapmıştım ama 1 gün bile devam edemedim..
Çok midemi bulandırmıştı.Denedim ama onuda
Maşallahnazar:
Benimde coook yemekten kesilip,birden kilo verdiğim olmustu ama eskiden
Şimdiyse takmıyorum bile...
Amaan diyorum, neden kendimi üzecekmişim
Üzülsemde üzülmesemde herşey olacagına varacagına göre, demkki boş yere stres yapmaya gerek yok
kızlar ben geldim doktora gittim taban düşüklüğü dedi çelik taban verdi 20 güne kadar geçer geçmezse gel ya alçı ya fizik tedavi olucak dedi öyle işte şimdide ayaklarımı uzattım dinleniyorum çamaşır attım makinaya
kızlar yarın bildirim yapamayacağım şimdi elime bilgisayar geçmişken yazayım
geçen hafta:78.9
bu hafta:77.2
özledim sizi yaa
maşallah gözdecim ne güzel vermişsin.
Sigara bize yaradı
Bol bol naz yap kocana, çektir çektirebildiğin kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?