Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mütecim ya ben 1300 kalori deemek istiyorum 1 hafta verebilirsem devam veremzsem azaltacam. şimdi 800 alırsak 60 kiloya düştüğümüzde n kadara düşürecez..belkide daha önce gittiğim diyetisyene giderim. yağdan mı vermişim bi ölçsün.spor konusunda her türlü varım. ayy gittim ben byee.

Yok ben yine aşmamaya çalısacagım...
Yesem bile , kacırırsam eger sporumu fazla yapacagım..
Ben cok yedimmi veremiyorum onu fark ettim

Bana 900-1000 yeterli

Kizlar ben yatiyorum.. Kilomu da simdiden yaziyorum Yarin okula gecikirsem telasla tartilmayi unutabilirim, ya da vakit bulamayabilirim.. Kilom 52.2 ne yazik ki Niye boyle oldu anlamadim.. Gerci belki sabah degisir ama neyse.. Insallah sabah yeniden bildirimde bulunabilirim.. Herkese iyi geceleerr:))

ya iyide su an toksun, sabah kesin değişir...

slm kızlar ben geldim...
cnm sıkkın biras... 2 arkadaşım aynı anda bebğini kaybetmiş biri çok yakın arkadşm değil ama.. onun doğuma az kalmıştı üzüldüm çok... sonra eşim alışveriş yaparken k. kartıyla kartınız iptal oldu demiş... oda bankayı aramış... eşiniz ek kartını kayıp çalıntı sebebiyle iptal ettirmiş demiş... bana soruyor ettirdin mi diye hayır nasıl saçmalık o diyorum ben kartımı daha bugün kullandım... sonra aklıma geldi çantama bakıyım dedim kart yok... meğer düşürmüşüm bulan biriside arayıp iptal ettirmiş...
başka bi sıkıntımda bu hafta fazla kaçırmamama rağmen tartı artıda.... grip gibi olduğum için bol c ve b vitamini aalmıştım hap olarak o yapar mı bilmiyorum... böle işte siz neler yaptınız....

benimki yeni kayıt cnm kayıt yenileme 28 ksımda başlicakmışş dün soruyolardı da aöbürosunda aklımda kalmışşşş
saol cnm bende merak edip duruyordum nette bulamadım...

geçmiş olsun kızlar... nazar boncuğuna ihityacımız var galiba....

Ver ver bacım.
Verebildiğin son noktaya kadar ver.
Şimdilik 56 de sona 50 dersin.

Af,yet olsunnnn.

Yarın güzel sonuçlar gelecek merak etme sen.

Bence değiştirme kuzum.
Giyer giyer buna girmeliyim diye bakarsın.

Geçen hafta ben de almıştım Sinemcim ama az az da olsa vermemin nedeni yalnız olduğumdan kaçamak yapmama neden olacak pek bir şey olmuyor.
Kendim de bir şey almamaya çalışıyorum.

Aslında az yediğinde metabolizma bir süre sonra yavaşlar ama spor da hızlandırır.
O yüzden aslında araştırmak lazım gerçekten yavaşlar mı ?

UNutma 25 ekimde 70 kg olacaksın Gülçincimm ..

Yazık kadınlara ya...
O kadar ay tası karnında,bi ilişki kur ve cocugun ölsün..
Gercekten cok cok kötü bir durum .Allah yardım etsin..

Kartını bulan kişinin iptal ettirmesi de cok cok iyi olmuş..

Selaamm.. Ben geldiimm Nasılsınız fıstıklar?

HOşgeldin Elisyacım.
Ayy acayip halsizim.
sen nasılsın ?

Ben de hafta içi tartılınca verdiysem moralim bozulup yemiyorum.
Aldıysam vermek için az yiyorum ama çok tartılmak da iyi değil.
Ben de haftada 2ye indirebilsem güzel olacak.

Umarım almamışsındır GÜlçincim.
İyi geceler.

Sabahın sen de farkındasın ama oluyor işte öyle erken çıkınca.

Sabah yine tartılabilirsen tartıl canım ama ben sana nedenini söyleyeyim bir ara o kadar az yedin ki metabolizman çok yavaşladı.
Hep dedim ama sana.
Şimdi veya diyeti bıraktıktan sonra birazcık kaçamak yapsan alacaksın.

Yazık kadınlara ya...
O kadar ay tası karnında,bi ilişki kur ve cocugun ölsün..
Gercekten cok cok kötü bir durum .Allah yardım etsin..

Kartını bulan kişinin iptal ettirmesi de cok cok iyi olmuş..
bende çok üzüldüm Allah sabır versin... kart olayınada şaşırdım hala iyi insanlar var demek ki... gerçi şifre var artık kartlarda ama yinede olsun... nolur nolmaz...

Son düzenleme:

Ayy ya kıyamam.
Çok üzülüyorum ben bebeğini kaybedenlere.

Kart konusunda cidden demek ne iyi insanlar var.
Bulmuş da bir de iptal ettirmiş.

Aslında az yediğinde metabolizma bir süre sonra yavaşlar ama spor da hızlandırır.
O yüzden aslında araştırmak lazım gerçekten yavaşlar mı ?

Ya bende öyle düşünüyorum.. Tamam bişi yemiyorum,ama yemekten yarım saat sonra en az 30 dk. spor yapıyorum.Gün içindede hareket etmeye calısıyorum.Ama bu ay böyle gidecek belli bişi...
Sonra bakalım Allah kerim...

Doktorlar sitesindeki diyetisyenlere bir sorsan Melekcim bunu.
Muallakta kalmayalım.

kızlar ben yatıyorrum iyi geceler.... inş sabaha kadar rüyamda spor yaptığımı görürümde sabah tartıda artılar gitmiş olur....

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorrum iyi geceler.... inş sabaha kadar rüyamda spor yaptığımı görürümde sabah tartıda artılar gitmiş olur....

ay mesajı okuyunca koptum kendime... birasdan turtam gelir sporu rüyada yapçağına gerçkte yapsana balum kaymağum der....

haha valla arkadasımın dügünü var kasımda belki gelebilirüüüüüm canımm üniden arkadaslarımın hepsi orda yasıyor zaten senide görsem ne kaa gözel olurr

ayyyyyyyy gerüzekalıı totomun dibine geliyorsun bana haber vermiyosun cok kınadım seni cook hıhh bu aksaraydaki büro değel mi iki sokak arkasında benim iş yerim var yaniiii

benimki yeni kayıt cnm kayıt yenileme 28 ksımda başlicakmışş dün soruyolardı da aöbürosunda aklımda kalmışşşş

ya ben de 2 senelik bitirdim ya 4 senelige gecme hakkım var onun kayıtları ne zaman bile var mı sırf akbile daha az para vermek icin kayıt olcam ya

Kızlar Merhabalar !!!

Geçmişi okudum, Hilalcim senin adına cok sevindim..
Bak bizi dinliceksin her zaman..
Nede olsa sen giderken biz dönüyorduk

Hemende nasıl tutuşmuş beyimiz

buradaaaaaaa tecrübee konusuyorr dırırırırırımmmmm demet akalının şarkısı varya öyle :87::87:

gecmis olsun canimm

Turta sanada çok güldüm ya

"dua yaz meleğe gönder,
en güzel dualar cebine gelsin " haa....

Alemsin vesselam

Kilo vermemde iyi gidiyor turtiii,
tartı inişte şükür

tebrik ettimm

benimmmm asansör fanteziminde evli mutlu cocuklu bitmesi icin dua ettin miiiii hilalimmmm etmediysennn hemen et hemen

diyeydin bir ayagımız cukurdaa ne sandıydınn sana hatırlatmak istedim

aynen yaa bende cokda fifiii yani diyorum ama bir keresinde b3 günde 2 kilo vermistim ask yuzunden ben bile şaşırdım dıı

gecmis olsun canım dikkat et kendinee

kızlar yarın bildirim yapamayacağım şimdi elime bilgisayar geçmişken yazayım

geçen hafta:78.9
bu hafta:77.2

özledim sizi yaa

woow tebrik ederimm babyyyy

maşallah gözdecim ne güzel vermişsin.
Sigara bize yaradı

Bol bol naz yap kocana, çektir çektirebildiğin kadar.

evet evet icin icmeye devam edin sonra benim annem gibi önce kalp ameliyatı gecirirsiniz 3 damarınız değişir sonra akciger kanserine yakalanırsınız eger sanslıysanız erken teshis edilir ve tek cigerinizi yedikule hastanesinde turk doktorlarına ve hastane kedilerine emanet edip kalan tek cigerle yarım insan olarak sürekli acaba gene mi kanser oldum korkusuyla yasamaya devam edersinizz.. cektiginiz acı da cabası ve vücüdunuzdaki bastan asagı o büyük ameliyat izleri evliyseniz büyük ihtimalle kocanız zaten terkeder napcak ki sizi değilseniz de ins colugunuz cocugunuz olur o zamana kadar da size bakar hala sigara icmek istiyormursunuzz kızlarr manyakmısınız yaaaa ne sigarası anlamıyorum ben sizi daha genceciksiniz sonunuz aynı yukarıda anlattıgım gibi olacak yasanmıs bir hikayedüüürr kendisii dikkate almanızı tavsiye ederim :82::82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…