merak etme ben neler yaşadım benim aram düzeldi ama eşimin düzelmedi selam sabah annemlerle ..
zamanla herşey halloluyor şimdi dönüp bakıyorumda neler yaşamışım bir hiç uğruna .. ne kadar üzmüşüm kendimi .. kulaklarımı kapamam gereken anda kapamamışım .. benimkinle tanışınca kapattım
pantolon saklamadım ama eşortmanlarım var 40 bedene düşeyim çekicem resimleri şuan 44 e sığabiliyorum zar zorda olsa
ben hemen almıştım ama mevsimdende fark ediyor yani .. ikamet ettiğin yerde evlenmek zorunda değilsin evrakları tamamla yeter heryer olabileeeer
gülçinçimmm senince goncan gelip gidio diorm ki masala bakmışken netten snaadamı baksak ne gecelik böle ipliii mipliiii
Çok saol Gülçincim.
Yine araştırırız tabi ama ön bilgi olarak çok güzel oldu.
Teşekkür ederimmm
Hep moral veriyorsunuz bana hep moral.
Bir sürü belge yazıyor internette de ayy dedim çok mu zor acaba.
İşte ocak falan olursa zaten o zamanlar boş da olur.
Eskişehirde olur da orada bir sürü tanıdık kesin denk gelir.
İStemiyorum.
Ama tabi belli olmaz.
Evrak olarak sen neler tamamlamıştın Gizem ?
Off içim rahatladı biraz.
eşinin nufusa kayıtlı olduğu yer neresi biliyomusun.. ayy eşin demişim yahu sevgilinin diycektimorda yaparsanız daha kolay olur yakınsa tabi.
birde ek olaral şunu söyleyeyim. Sabah kahvaltısına her zaman vakit bulamayabilirsiniz. bunun için en pratik yol müsli. Hatta rahatsız etmeden yiyebiliyorsanız yarım oran müsliden yarım oran sade yulaf ezmesinden sütle karıştırıp yiyin. Şahsen ben çok seviyorum yulafı kimisinin midesi bulanıyor herkese göre farklı
8
ben sanırım kaymakamlıktan nüfus kütüğü kağıdı almıştım
yanılmıyorsam ikametgah ..
gerisini istanbulda tamamladık oda kanlar filmler fln
Ayy hep özel konularımla dolduruyormuşum gibi geliyor takımı ama çok saolun kızlar.
Ne kadar ayrıntı verirseniz o kadar hora geçecek.
ben sanırım kaymakamlıktan nüfus kütüğü kağıdı almıştım
yanılmıyorsam ikametgah ..
gerisini istanbulda tamamladık oda kanlar filmler fln
öyle şeymi olur saçmalama lütfen yaa sen bizi dinlemiyormusun hele beni daha geçen hafta altan al diyodunuz bana ..
buraya kısa zaman oldu geçeli ama yabancı değilsiniz gibi yanii rahatım .. huzurluyum hem kilo hem özelim konusunda
haaaa kan testi vardı değilmii. onuda biz sabah halletmiştik sabah test öğlen nikahh. ay bide kar yağmıştıııı önceki gün hava güzeldi nikah sabahımız bir kar görseniz.. sonra annem endişelenmişti acaba kötüye mi işaret yoksa beyaz saflık temizlik ona mı yorayım diye. ama çok şükür hep bembeyaz oldu herşey tertemiizz.
ayyy muhabbetinize doyum olmuyoorr. ben bu sefer gerçekten çıkıyom az kaldııı zaman. gizemcim var benimde bisssüürü geceliğim ama az zayıflayayım çeşit çeşit alıcam şimdi göbek filan olunca giyesim gelmiyor pek. paçalı don neyime yetmiyo 44 bedenle. ışığı kapatınca zaten fark yok he heee. ayyy banlaniciizzz kapatın bu konuyu ne geceliği ne şeysii.
haaaa kan testi vardı değilmii. onuda biz sabah halletmiştik sabah test öğlen nikahh. ay bide kar yağmıştıııı önceki gün hava güzeldi nikah sabahımız bir kar görseniz.. sonra annem endişelenmişti acaba kötüye mi işaret yoksa beyaz saflık temizlik ona mı yorayım diye. ama çok şükür hep bembeyaz oldu herşey tertemiizz.
ayyy muhabbetinize doyum olmuyoorr. ben bu sefer gerçekten çıkıyom az kaldııı zaman. gizemcim var benimde bisssüürü geceliğim ama az zayıflayayım çeşit çeşit alıcam şimdi göbek filan olunca giyesim gelmiyor pek. paçalı don neyime yetmiyo 44 bedenle. ışığı kapatınca zaten fark yok he heee. ayyy banlaniciizzz kapatın bu konuyu ne geceliği ne şeysii.
Ahh gülçincim ahh bu kadar da tahmin yapılmaz.
Biraz daha durayım diyordum da eee her şeyi ilk sizinle paylaşıyorum bunu il sizinle paylaşmak istedim.
Evlenme kararı aldık.
Şu an oralar çok karışık hiç bir şey net belli değil ama bir aksilik çıkmazsa en geç 3-4 aya kadar evlenmeye karar verdik.
Olmayacak böyle.
Şimdi bazı kararları almaya çalışıyoruz ne nasıl olacak diye.
yaaaaa ayyy öldüm yaaa
doğru sölüon kızzz neyimize yetmioooozaten 2 dk bişi duruo üstümüzde
Ben de hepinize o kadar alıştım ki anlatamamm ..
Düşünün kimsenin bilmediklerini size anlatıyorumm ..
masalcım annemlerden yazıyorum bilg. yavaş çok okuyamadım ama bu mesajı görünce çok sevindim senin adına... inş herşey istediğin gib olur cnm benim....
hele beeen benimki bi okusa yazdıklarımı sanırım öldürür beni ..
bi kız arkadaşımla hemşire kostümü aldık bana nasıl alırmışım herkes duycakmış diyorum söylemez o nası söylemez diyo herkese sölicek o diyoo millet kocasına sölicek diooo bütün gece beynimi yedi ..
neymiiiş onun evinde olanları kimse bilmicekmiş hele yatakodasını kimse bilmicekmiiiş deli yahu erkek milleti
du kız netten resim arıyayım ama nasıl ekleniyor resim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?