Sonuçlar açıklanmış kızlar.
4. olmuşuz ama ucu ucuna gitmiş 3.lük.
Bizim 0.6 3. grubun 0.62.
Ben de bireysel de 2. olmuşum.
biliyormusun bunu okuyunca kendimi anımsadım benim annem babam ayrıydı .. annem evliydi adamla iyi geçinemiyorduk 16 dimde beyfendi bana evden git dedi nedenmiş asilik yapıyormuşum ... 16 dimde evden çıktım adımımı atmadım ... annanem babanemde kaldım babamda evliydi ve kadında ara sıra bıdı bıdı yapıyordu .. ama çoğunlukla annanemdeydim ... o zamanlar en çok gücüme giden annemin o adama kızıma karışamazsın demesini beklerdim ama demedi .. annemlede konuşmadım .. zaten ne zaman gelsek bir araya kavga ediyorduk ..
sonra eşimle tanıştım nerdeyse hep onda kalıyordum sonra annemler öğrendi daha çok kavgalar oldu iyice koptuk birbirimizden ..
sora eşimle sözlendik .. nişan yapmadık olsun bitsin istedik ..
düğün günüme 1 hafta kalmış üvey babacığım diyorki bu acele ne nişan neden olmuyor annenle konuşamaz eşin .. muhattabı sensin fln ... ordada kavga ettik ..
şimdi düzeldi herşey .. en azından bana laf atamıyor ... allah yardımcın olsun canım ya aile çok zor .. üff beee efkarlandım he
ya kız gecelikleri onunlamı seçiçen biiiz dururkennn
aaaaaaaaa şaşırdınmı yaaa
ben bekarken aldığım şeyi benimkine gösterdim daha evlenceğimiz gün turtturdu onuda al yanına diye beynimi didikledi ...
hem canım düğün işlerine başlaımı koşturmaktan stresden baya veriosn eminimki 50 ye çok rahat inerin yaa hem sanki çok kilolusunda ..
hem gecelik konusundada öyle çok kapalı şeyler alma rahibe terasa gibi ilk zamanlar için olabilir kapalı şeyler .. utanıyorsun ya .. ama ben geçen hafta bi hemşire kostümü aldım ölürsünüz yahuuuu
ya hilal eşim geliyor 2-3 saatim kaldı soracaklarımı sorayım şimdide. ben ona demiştim gelirken bana müsli al diye. burda evime yakın yerde bulamadım kızılaya da gitmek istemedim onun için ttaaa istanbuldan getirtiyorum naza bakk. neyse almış 3 kutu. müsli serbest mi karatayda eğer serbestse bu hafta deneyeyim karatayı yoksa müslilerim bitsin öyle başlıyım. bundan sonra bir diyete başlarken 2 şeye dikkat edicem
1) sağlıklı mı?
2) okulda uygulayabilir miyimm?
3) hayat boyu sürdürebilirmiyim?
ayyy ne güzel bir duyguuu. kız 1 tanesini saklasaydın 38 beden olunca giyer fotoğraf çektirirdin aradaki farkı gösterirdin.kızlar şimdi geçen yılki pantolonlarımı çıkardım terziye götürdüm daraltırmaya çuval gibilerdi
adam nerdeyse 1.5 parmak kıvırdı belden ve yanlardan sevindirik oldum heeee
Ahh gülçincim ahh bu kadar da tahmin yapılmaz.
Biraz daha durayım diyordum da eee her şeyi ilk sizinle paylaşıyorum bunu il sizinle paylaşmak istedim.
Evlenme kararı aldık.
Şu an oralar çok karışık hiç bir şey net belli değil ama bir aksilik çıkmazsa en geç 3-4 aya kadar evlenmeye karar verdik.
Olmayacak böyle.
Şimdi bazı kararları almaya çalışıyoruz ne nasıl olacak diye.
ayyy ne güzel bir duyguuu. kız 1 tanesini saklasaydın 38 beden olunca giyer fotoğraf çektirirdin aradaki farkı gösterirdin.
aa temzi kalpli miyim neyimm?? hayırlısı canım . ama ailenide razı et istersen nede olsa aile bize koşulsuz şartsız sevgi veren insanlar. sorunlarında olsa ailen her zmaan ihityacımız olur onlara. ve belkide ilerde sende anne olduğunda isyan ettiğin şeyleri sen yapacaksın.kim bilir..
Kızlar peki ne kadar zaman önceden gün almak gerekiyor ?
Kısa süreye sıkıştırılabiliyor mu ?
gizemcim ben oriflame kullanıyorum bebaammm. avon mu hıhh? ay şaka şaka avonun parfümleri güzel bencede ama çok parfüm aldım son zamanlarda o yüzden bi süre bişe almıyciim..
4. olmuşuz masalcım senin sayende yoksa genelde bir kilo alma ve kilo verememe vardı bu hafta. ben mesela aldım. gözde verdi sanırım ferdici verdi mi? listeyi hatırlamıyorum ama kilo veren herkesi çook tebrik ediyorum canı gönüldenn...
masalcım sorunu bilmiyorum ailenle ama sen aklıı bir kızsın ne yapman gerektiğini bilirsin...
canım sen eğer küçükçekmece gibi ünlülerin vs nikahlandığı yoğun bir semtte nikah yaparsan çok önceden gün alman gerekir. ama benim gibi küçük bir ilçede nikah yaparsan arzuhalcinin açık olması yeterli. mesai saatinde olsunda.biz 1 günde hallettik hemencikkk
canım sen eğer küçükçekmece gibi ünlülerin vs nikahlandığı yoğun bir semtte nikah yaparsan çok önceden gün alman gerekir. ama benim gibi küçük bir ilçede nikah yaparsan arzuhalcinin açık olması yeterli. mesai saatinde olsunda.biz 1 günde hallettik hemencikkk
ben çıkıyoruummmm. pazar akşamı görüşmek üzere hazırlanayım süsleneyim püsleneyim 2 haftadır görmüyorum yarimi ona hazırlayayım biraz yemek. bende haftasonundan başlayayım müsliye mütedeyyin yaa şu nev81 in kendi uydurduğu müsli programı vardı ya onu geldiğinde yazar mısınn?? ben onu kopyalamıştım biryere ama bulamadım.
Umarım bundan sonraki haftalarda da çok güzel kilolar veririrz.
Ben de elimden geldikçe hızlandırmaya çalışacağım canım artık.
Aaa bu çok güzel..
Bir de mevsim avantajı var sanırım
Peki bir şey daha.
İkamet edilen şehirde mi olmak zorunda?
Zor zamanlar geçirmişsin Gizemcim ama bitmiş çok şükür.
Daha her şeyi konuşamadık.
Uzun uzun konuşmamız gereken şeyler var ama ben nişan falan istemiyorum.
Hatta düğün de istemiyorum.
O da sen nasıl istersen diyor.
Sanki düğün olsun istiyor gibi ama benim isteğimi anlıyor.
Ben sadece bir nikah istiyorum.
Hoş bunu oldum olası böyle isterdim ama şimdi daha da sade bir şey.
Belki zamanla düzelir sen de olduğu gibi ama inan öyle bir güven verdi ki bana yıllarca.
Daha önceden bizimkiler karşısına bile dikildi.
Asla dedi asla bırakmam.
Üstlerinden mesajlar geldi, bizim taraftan gönderilen.
Gık demedi.
Şimdi de ondan eminim.
Bu kararımdan da.
Biliyorum bazı şeyler çok zor olacak ama daha konuşup neyi nasıl yapacağımızın kararını vermeye çalışıyoruz.
Umarım iyi olur her şey.
İnternetten modellere bakalımm o zamannnn .
Valla hiç de utanmam.
Alırım seksi seksi şeyler
Zaman da belli değil ki yollar kapalı orada çıkış yasak.
O zamana şu fazlalıklar tamamen gitsin hiç kapalı şeyler alır mıyım ben
nerdeki seninki canım ya bakalım o zaman modellere ahhh ahhh sen bide 58 kg ahhh ahhh
Tam bunlar için uygun cevap karatay.
Çok sağlıklı.
Okulda kolayca yapabilirsin ve hayat boyu kesinlikle zorlanmadan devam edebilirsin.
O yüzden seçimim bu zaten.
Ama müsli yasak kuzum.
O bitsin sonra başla.
ayyy ne güzel bir duyguuu. kız 1 tanesini saklasaydın 38 beden olunca giyer fotoğraf çektirirdin aradaki farkı gösterirdin.
aa temzi kalpli miyim neyimm?? hayırlısı canım . ama ailenide razı et istersen nede olsa aile bize koşulsuz şartsız sevgi veren insanlar. sorunlarında olsa ailen her zmaan ihityacımız olur onlara. ve belkide ilerde sende anne olduğunda isyan ettiğin şeyleri sen yapacaksın.kim bilir..
Kızlar peki ne kadar zaman önceden gün almak gerekiyor ?
Kısa süreye sıkıştırılabiliyor mu ?
gizemcim ben oriflame kullanıyorum bebaammm. avon mu hıhh? ay şaka şaka avonun parfümleri güzel bencede ama çok parfüm aldım son zamanlarda o yüzden bi süre bişe almıyciim..
4. olmuşuz masalcım senin sayende yoksa genelde bir kilo alma ve kilo verememe vardı bu hafta. ben mesela aldım. gözde verdi sanırım ferdici verdi mi? listeyi hatırlamıyorum ama kilo veren herkesi çook tebrik ediyorum canı gönüldenn...
masalcım sorunu bilmiyorum ailenle ama sen aklıı bir kızsın ne yapman gerektiğini bilirsin...
yyoooo ikametim çalıştığım yerdeydi biz başka biyerde nikah yaptık. eşimin nüfusunun bağlı olduğu köyün muhtarı ilçeye köy kütüğünü getirdi. deftere imza attık şahidimde görümcem oldu.. muhtarda imza attı arzuhalci dilekçe yazdı nufüs müdürlüğüne hemen gittik nüfus cüzdanımızı çıkarttık. ertesi günde işe gittik he heee...tayin isteyecemiz için böyle acele ettik bizde.gün filan almadık yani ama sen tabi tedbiriini al.
peki canım buraya yazayım
yaklaşık 1500 kcal degerine sahip bir diyet listesi
Kahvaltı 08:30
-Bir tam yumurta + 2-3 tane yumurta beyazı
-2 Dilim Uno Kepek Ekmegi
-30 gr Yagsiz beyaz peynir yada yagsiz lor.
-Domates, salatalık, biber, maydonoz istege göre (bir tam domates+1 tam salatalık yanında biraz biber ve maydonoz olabilir)
-2 fincan yesil cay(şekersiz)
Ara Öğün 10:30
-25 gram (1 avuç) fındık, fıstık, badem istege göre
yada 1 tane elma
Öglen 01:00
-150 gram tavuk göğsü(fırında yagsiz pişmiş yada haşlanmış)
-1 küçük kase kadar haşlanmış makarna,pirinç, bulgur, mercimek 80-100 gram
-Brokoli, maydonoz, marul, satalık, domates yada küçük kase salata(bir tatli kasigi zeytin yagi olabilir.)
-2 fincan yeşil çay(şekersiz)
Ara öğün 15:00
-1 küçük kase yogurt, nane, salatalık yada brokoli karışımı
Ara öğün 2 17:00
-1 adet orta boy haşlanmış patates yanında marul, biraz beyaz peynir.
Akşam 19:30
-150 gram kırmızı bonfile et-tavuk fileto-balık haşlanmış yada rosto(fırında)
-Karışık salata(1 tatlı kasigi zeytin yagi olabilir)
-Sabah kahvaltısı için 09:00 ı geçirme
-Akşam yemeği için saat 20:00 yi geçirme
-Makarna yerine pirinç, bulgur, mercimek kullanabilirsin.
-Yeşil çay yag yakımına az da olsa bir katkısı var o yüzden yemeklerden sonra tüketebilirsin. Hem sade su içmek yerine de tercih edilebilecek birsey. Gün içinde 10 fincanı geçmeyecek şekilde istedigin kadar çay içebilirsin.
-Acıktığın zaman ilk önce su iç. 15 dk sonra hala açlık çok devam ediyorsa yagsiz beyaz peynir ve satalık domates gibi sebzelerden bir miktar yiyebilirsin.
-Gece mümkün oldugunca erken yat. Hem acıkmaman için hem sabah erken uyanabilmek için önemli.
-Diyeti bu şekilde bozmadan sürdürdüğün sürece 15 günde bir gün istediğini yemekte özgürsün :) Bu metabolizmayı monotonlaşmaktan uzak tutar. İstediğin yağlı yemeği kızartmayı, fast food u, canın şeken herhangi birşeyi o gün yiyebilirsin. Yanlız akşam öğününü geçmesin yine yeme saati.
-Yine bu süreçte alkol den uzak duruyoruz özellikle geceleri.
Diyet listesinde ufak tefek degisiklikler yapabilirsin. O gün canın fasulye, barbunya vs çektiyse makarna, pirinç yerine bunlardan birini koyabilirsin. Ancak eger yagli yapıyorsan yemegini salataya koydugun yagi tamamen kesmelisin. Yemege de mümkün oldugunca az yag koymalisin.
Tavuk gögsü için şunu önerebilirim; Kuşbaşı yapıp biraz patates, havuç, maydonoz ile knorr fırında tavuk sosu var onla karıştırıp fırın poşetiyle pişirebilirsin. Makarna, pirinç yerine patates kullanmis oluyorsun. O yüzden o öğünde makarnayı(karbonhidrat) atlıyorsun.
Yemeklere lezzet katması acisindan sarımsak soğan nane maydanos gibi yeşillikleri kullanabilirsin.
Elbette robot degiliz arada sırada mutlaka canınız tatlı türü şeyler çekecektir. Çok istediginiz zamanlarda sütlü tatlıları tercih edin ve sabah-öglen yada bunların ara öğünü arasında almaya calisin.
Aklıma gelenleri yazmaya calistim. Bunun başlangıç için ve diyete alışmak için iyi bir program oldugunu düşünüyorum. Protein açısından da zengin. Açlık hissedecegini pek sanmıyorum. İlerki günlerde biraz daha kısarak kalori azaltımına gidebiliriz. 3-4 hafta denedikten sonra sonçlara göre hareket ederiz.
Bu arada ben günde yaklaşık 2100-2300 kcal aliyorum. 1.70 boy 56 kilo yum. benim diyetin eti ve pirinci daha bol :) :)
Kolay gelsin canım :)
peki canım buraya yazayım
yaklaşık 1500 kcal degerine sahip bir diyet listesi
Kahvaltı 08:30
-Bir tam yumurta + 2-3 tane yumurta beyazı
-2 Dilim Uno Kepek Ekmegi
-30 gr Yagsiz beyaz peynir yada yagsiz lor.
-Domates, salatalık, biber, maydonoz istege göre (bir tam domates+1 tam salatalık yanında biraz biber ve maydonoz olabilir)
-2 fincan yesil cay(şekersiz)
Ara Öğün 10:30
-25 gram (1 avuç) fındık, fıstık, badem istege göre
yada 1 tane elma
Öglen 01:00
-150 gram tavuk göğsü(fırında yagsiz pişmiş yada haşlanmış)
-1 küçük kase kadar haşlanmış makarna,pirinç, bulgur, mercimek 80-100 gram
-Brokoli, maydonoz, marul, satalık, domates yada küçük kase salata(bir tatli kasigi zeytin yagi olabilir.)
Ara öğün 15:00
-1 küçük kase yogurt, nane, salatalık yada brokoli karışımı
Ara öğün 2 17:00
-1 adet orta boy haşlanmış patates yanında marul, biraz beyaz peynir.
Akşam 19:30
-150 gram kırmızı bonfile et-tavuk fileto-balık haşlanmış yada rosto(fırında)
-Karışık salata(1 tatlı kasigi zeytin yagi olabilir)
-Sabah kahvaltısı için 09:00 ı geçirme
-Akşam yemeği için saat 20:00 yi geçirme
-Makarna yerine pirinç, bulgur, mercimek kullanabilirsin.
-Yeşil çay yag yakımına az da olsa bir katkısı var o yüzden yemeklerden sonra tüketebilirsin. Hem sade su içmek yerine de tercih edilebilecek birsey. Gün içinde 10 fincanı geçmeyecek şekilde istedigin kadar çay içebilirsin.
-Acıktığın zaman ilk önce su iç. 15 dk sonra hala açlık çok devam ediyorsa yagsiz beyaz peynir ve satalık domates gibi sebzelerden bir miktar yiyebilirsin.
-Gece mümkün oldugunca erken yat. Hem acıkmaman için hem sabah erken uyanabilmek için önemli.
-Diyeti bu şekilde bozmadan sürdürdüğün sürece 15 günde bir gün istediğini yemekte özgürsün :) Bu metabolizmayı monotonlaşmaktan uzak tutar. İstediğin yağlı yemeği kızartmayı, fast food u, canın şeken herhangi birşeyi o gün yiyebilirsin. Yanlız akşam öğününü geçmesin yine yeme saati.
-Yine bu süreçte alkol den uzak duruyoruz özellikle geceleri.
Diyet listesinde ufak tefek degisiklikler yapabilirsin. O gün canın fasulye, barbunya vs çektiyse makarna, pirinç yerine bunlardan birini koyabilirsin. Ancak eger yagli yapıyorsan yemegini salataya koydugun yagi tamamen kesmelisin. Yemege de mümkün oldugunca az yag koymalisin.
Tavuk gögsü için şunu önerebilirim; Kuşbaşı yapıp biraz patates, havuç, maydonoz ile knorr fırında tavuk sosu var onla karıştırıp fırın poşetiyle pişirebilirsin. Makarna, pirinç yerine patates kullanmis oluyorsun. O yüzden o öğünde makarnayı(karbonhidrat) atlıyorsun.
Yemeklere lezzet katması acisindan sarımsak soğan nane maydanos gibi yeşillikleri kullanabilirsin.
Elbette robot degiliz arada sırada mutlaka canınız tatlı türü şeyler çekecektir. Çok istediginiz zamanlarda sütlü tatlıları tercih edin ve sabah-öglen yada bunların ara öğünü arasında almaya calisin.
Aklıma gelenleri yazmaya calistim. Bunun başlangıç için ve diyete alışmak için iyi bir program oldugunu düşünüyorum. Protein açısından da zengin. Açlık hissedecegini pek sanmıyorum. İlerki günlerde biraz daha kısarak kalori azaltımına gidebiliriz. 3-4 hafta denedikten sonra sonçlara göre hareket ederiz.
Bu arada ben günde yaklaşık 2100-2300 kcal aliyorum. 1.70 boy 56 kilo yum. benim diyetin eti ve pirinci daha bol :) :)
Kolay gelsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?