Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

irrascım hamile olmadığına sevindim canımm. hem eşine güvenmediğimden çalışan bi bayansın bence eşin çocuğun sorumluluğunu alacak olgunlukta değil 1,, hemde kilo vermeden sezaryen filan gerekirse yağdan dolayı yapmıyolarmış.yaşımız küçük nasıl olsa 5-6 ay geç olsun sağlıklı olsun hamileleiğimiz.kocanada dikkat et ölee kandırmasın seni korundum deyipteee.

Kız kocası nasıl kandıracak korundum deyipte.

triptofan canim burdan mesaj atamıyorum sistem izin vermiyor maalesef
aysinakalin81@gmail.com adresine yazarsan ordan cevap vereyim mail yoluyla.

aaa canım merhaba hoşgeldin. mesaj sayın 100 olmadığı için özelden gönderemiyosun sanırım mesaj sayın 13 müş henüz. kuzucum buraya yazarmısın sorduğum sorunun cevabını. zaten senin yazdığını ben burda da paylaşacaktım.sence kaç kalorilik bi diyet uygunn.sen nasıl bi yöntem uyguluyorsun kendin.

Kız kocası nasıl kandıracak korundum deyipte.

kız geçmişi okumadın mı? diyor ya ayın başında korunmamış bana yeni söyledi diye. ayyy utanma da kalmadı bizde konuştuğumuz şeylere bak. masaallll ben seni çok seviyom bacım hep böyle kal üzülme tamam mı. çünkü sen üzgün olunca bizde hissediyoruz inan canım kaptanımm. insana enerji veriyosun bak kilo vermende ne kadar istikrarlı seni görünce kaçamak yapasaım kalmıyor başarılabileceğini gösteriyosun. ama mezun olmana az kalıyor sen kilo verdilçe yaaa.

kızlar ben çıkıyorumm. yemek vakti. marul aldım salata yapiciimmm belki ton balıklı yaparımm..

Canım benimm ben de çok seviyorum seni.
Ayy cidden her şeyi konuşuyruz resmen.
Ama tüm üzüntülerimde sıkıntılarımda bana moral verdiniz, size ne kadar teşekkür etsem az.
Ne yapacağımı şaşırdığım anlardı.
Bak artık iyiyim ama hep beraber iyiyiz.
Ben iyiyim ya artık kaçamak yaparsanız bunlarda çıkar ortaya biliyorsun değil mi?
55 e bir düşeyim daha indiririz hedefi merak etme kuzum sen.
Kolay kolay bırakmam diyorum ama bir olay var o ne olur bilmiyorum o zaman bir süre sonra ayrılmam gerekebilir.
Ama onun haberi için gelecek günleri bekliyorum.
şaşırtacağım sizi.

masal karatay sayfasının linkini atarmısın ben göremedim.hangi sayfada

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz.html

Buradan bakabilirsin topiğe, her konuda da yardımcı olunur.
Her şeyi sorabilirsin bana da oradakilere de.

kızlar haberlerde söylüyor saat 1 ile 2 arasında karanlıkta uykuda olmak gerekiyormuş. gece uyumamak melatonin salgılanmasını engelliyormuş.kanser olmamak için dikkat etmeliymişiz. duydunuz muuu huu gece kuşları. artık bende dikkat edecem.

Son düzenleme:
ton balığı neden yok. zararı neymişşş kinee konserve diye mi? kuzum bize sürprizin ne . evlenecek misiniz yoksa.

Anamm ..
Ben duymadım görmedim bunu

ton balığı neden yok. zararı neymişşş kinee konserve diye mi? kuzum bize sürprizin ne . evlenecek misiniz yoksa.

Hazır gıda olduğu için.
Kız sus aaaaa

kızlar şimdi geçen yılki pantolonlarımı çıkardım terziye götürdüm daraltırmaya çuval gibilerdi
adam nerdeyse 1.5 parmak kıvırdı belden ve yanlardan sevindirik oldum heeee

Ahh gülçincim ahh bu kadar da tahmin yapılmaz.
Biraz daha durayım diyordum da eee her şeyi ilk sizinle paylaşıyorum bunu il sizinle paylaşmak istedim.
Evlenme kararı aldık.
Şu an oralar çok karışık hiç bir şey net belli değil ama bir aksilik çıkmazsa en geç 3-4 aya kadar evlenmeye karar verdik.
Olmayacak böyle.
Şimdi bazı kararları almaya çalışıyoruz ne nasıl olacak diye.

kızlar bu arada avon kullanan varmı size kargoylan gönderebilirim hee indirimli çoğu şey en pahalı parfüm 30 tl ...
kargoda benden eğer kargoyu ben öderim diyorsanız indirimde yaparım he

vaaaayyyy evlilik kararımııııı vayyy süper yahuuuu
bak şekerim fantezi geceliklerinde ben yardımcı olurum
ama diğer cinsellik konularında evliler olarak konuşalım gülçin gel kız yemek zamanımı iştahım kaçtı hee

Ohh söyledim rahatladım.
Ama o kadar farklı durumlar var ki aslında.
Hem mutluluk hem sıkıntı neyse bakalım.
Artık beraber olalım da gerisi boş.
Sadece aşk olsa böyle bir karar alamazdım ama ondan eminim.
Biliyorum beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacak bir insan.
2.5 yıl oldu bundan sonra da değişeceğini zannetmem.
Ama benim ailemle problemlerim var ve aşılamayacak şeyler.
Son zamanlarda oldu.
İletişimi kesme noktasına geldik.
Anlatmadım şimdiye kadar çünkü konuyu hep göz ardı etmek istedim.
Durum bu yani.
İlk ne zaman gelirse biz de evleniyoruz.
Ne olursa olsun bu karar için mutluyum.

kızlar bu arada avon kullanan varmı size kargoylan gönderebilirim hee indirimli çoğu şey en pahalı parfüm 30 tl ...
kargoda benden eğer kargoyu ben öderim diyorsanız indirimde yaparım he

Avon uzun zamandan beri kulalnmıyorum Gizemcim.
Ama ihtiyacım olursa aklımdasın.

Yaa öyle iştee ..
Size söyleyince nasıl heyecanlandım.
Nasıl seçeceğiz onları heralde bizimkiyle seçeriz.
Ohh bol bol da kalori yakmaya başlarım o zaman.
Kısacası benim şu an acil kilo vermem gerekiyor.
Hadi bakalım tek tek yorum istiyorum bu konuya artıkkk.

Sonuçlar açıklanmış kızlar.
4. olmuşuz ama ucu ucuna gitmiş 3.lük.
Bizim 0.6 3. grubun 0.62.
Ben de bireysel de 2. olmuşum.

biliyormusun bunu okuyunca kendimi anımsadım benim annem babam ayrıydı .. annem evliydi adamla iyi geçinemiyorduk 16 dimde beyfendi bana evden git dedi nedenmiş asilik yapıyormuşum ... 16 dimde evden çıktım adımımı atmadım ... annanem babanemde kaldım babamda evliydi ve kadında ara sıra bıdı bıdı yapıyordu .. ama çoğunlukla annanemdeydim ... o zamanlar en çok gücüme giden annemin o adama kızıma karışamazsın demesini beklerdim ama demedi .. annemlede konuşmadım .. zaten ne zaman gelsek bir araya kavga ediyorduk ..
sonra eşimle tanıştım nerdeyse hep onda kalıyordum sonra annemler öğrendi daha çok kavgalar oldu iyice koptuk birbirimizden ..
sora eşimle sözlendik .. nişan yapmadık olsun bitsin istedik ..
düğün günüme 1 hafta kalmış üvey babacığım diyorki bu acele ne nişan neden olmuyor annenle konuşamaz eşin .. muhattabı sensin fln ... ordada kavga ettik ..
şimdi düzeldi herşey .. en azından bana laf atamıyor ... allah yardımcın olsun canım ya aile çok zor .. üff beee efkarlandım he

ya kız gecelikleri onunlamı seçiçen biiiz dururkennn
aaaaaaaaa şaşırdınmı yaaa
ben bekarken aldığım şeyi benimkine gösterdim daha evlenceğimiz gün turtturdu onuda al yanına diye beynimi didikledi ...

hem canım düğün işlerine başlaımı koşturmaktan stresden baya veriosn eminimki 50 ye çok rahat inerin yaa hem sanki çok kilolusunda ..
hem gecelik konusundada öyle çok kapalı şeyler alma rahibe terasa gibi ilk zamanlar için olabilir kapalı şeyler .. utanıyorsun ya .. ama ben geçen hafta bi hemşire kostümü aldım ölürsünüz yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…