Öyle olmuyor Hİlal maalesf olmuyor ağzının ayarı yok
Sık sık gitmiyorum da yetiyor sinirimi bozmaya
evet cnm bende kendimi öyle avutuyorum en azından abur cuburu kesebildim...tek kaçamağım taze çavdar ekmeği...
boşver takma beterıın beterı var de gec:)))
kızlar orucumu actım sırası ıle:
4bardak su
1 bardak ayran
1tabak patates fırında ve tavuk haslama karısık
1 ayran daha
2su daha
su an dınlenme asamasındayyım ama baska bıssı yıcek halım yok muhtesem bı uyku bastı
kızlar ya ben deyayı çok merak ediyorum bir gitti pir gittii....
bende menü yazayım...
sabah
5 dlm çavdar ekmeğiii..... ama dilimler çok küçüktü ekmek ince uzun...:86:
sürme tulum peyniri az salça...
öğle..
çavdar ekmeğine beynirli tost...
akşam tahmini (eşim gelince yicez)
1 tabak taze fasülye
2-3 kaşıkda bulgur pilavı...
olmamış dimi....:78:sporumdsa yok karın ağrımı hala geçiremedim çünkü...
Selam kizlaarr.. Bugun derste hoca 100den fazla kisinin onunde "ne kadar zayiflamissin.. Nasil zayifladin bana da anlat, gobegim benden 50 metre ilerde gidiyor" dedi, ben de "diyet yaptim ama daha zayiflamam lazim" dedim "daha ne zayiflicaksin belin benim kizim kadar kalmis" dediben de bu gazla gittim 2 tane pogaca yedim off nasil mutluydum ama su an pismanlardayim bi daha boyle seyler yapmicam ama neyse menumu dogru durust bastan yazayim
sabah/ogle
2 tane sade pogaca
1 visne suyu
ara
1 nescafe
aksam
1.5 kase sulu köfte
cok duzensizlisti yine menulerim, saatleri, aldigim besinler falan felaket.. Kalan kilolari verecegime alicam diye korkuyorum ama bi turlu harekete gecemiyorum cok mutsuzum ya
bulgurun 2-3 kaşığı 1dilim ekmek yerine geçiyordu sanrıım . bugün toplamda 8 dilim ekmek yemişsin. sana karbonhidrat kraliçesi diyebilirim yani yarında böle olursa kuzu. azıcık protein eklede slimfat dedikleri şeyden olma yani küçük beden ama yağlı kasları erimiş gitmiş ama zayıff.. cıkkk ahanda masal yaptımı bilmem ama bunlar benden sana
Selam kizlaarr.. Bugun derste hoca 100den fazla kisinin onunde "ne kadar zayiflamissin.. Nasil zayifladin bana da anlat, gobegim benden 50 metre ilerde gidiyor" dedi, ben de "diyet yaptim ama daha zayiflamam lazim" dedim "daha ne zayiflicaksin belin benim kizim kadar kalmis" dediben de bu gazla gittim 2 tane pogaca yedim off nasil mutluydum ama su an pismanlardayim bi daha boyle seyler yapmicam ama neyse menumu dogru durust bastan yazayim
sabah/ogle
2 tane sade pogaca
1 visne suyu
ara
1 nescafe
aksam
1.5 kase sulu köfte
cok duzensizlisti yine menulerim, saatleri, aldigim besinler falan felaket.. Kalan kilolari verecegime alicam diye korkuyorum ama bi turlu harekete gecemiyorum cok mutsuzum ya
Gönder hocanı takıma .
Sen böyle kaçamakları yapıp kiloları alırsan senin yerine onu alırız artık.
Bilmem anlatabildim mi
ay canım ne güzel yaaa.darsısı bize bizdede öğretmenler odasında butür muhabbetler oluyo diyet yapma vs diyolar ama bunu diyenler 36 beden. ne akla hizmet 42-44 bana devam etme diyolarr kii. acabaaa kendilerine fıstık bir rakip gelecek diye miii? ha hayyttt pes etmek yok gaza gelip yemek yokkk..
Menümü yazayım ben :
Sabah :
- 2 haşlanmış yumurta
- 2 kuru kayısı
- Biraz ceviz- badem
- Bir büyük dilim peynir
Ara :
- Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam :
- 1 tabak mercimek yemeği
- 4-5 Sarma .
Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı Yeşil çay
Spor :
- Karnım da bir ağrı olduğundan yok ama az yürüdüm.
Bu arada oda arkadaşım dürüm alıp gelmiş yiyelim diye.
Ama yemiyorum.
biliyorum cnm aklımda.... inş ulaşırım hedefe az kaldı....:18:Bu da gayet iyi bir başarı Özlemcim.
Ama hedefini unutma sakın bak.
Senin doğum gününe hedef koyduk sen ben gülçin.
Yedikten hemen sonra uyuma ama.
Bana da uyku çöker yemek sonrası da zor sabrederim.
Ben de Özlemcim ya, umarım iyidir.
ama ama çavdar ekmeği normal değil....bulgurun 2-3 kaşığı 1dilim ekmek yerine geçiyordu sanrıım . bugün toplamda 8 dilim ekmek yemişsin. sana karbonhidrat kraliçesi diyebilirim yani yarında böle olursa kuzu. azıcık protein eklede slimfat dedikleri şeyden olma yani küçük beden ama yağlı kasları erimiş gitmiş ama zayıff.. cıkkk ahanda masal yaptımı bilmem ama bunlar benden sana
Yapmadım çünkü Özleme bir şey demekten çekiniyorum.
BUnları bir gösteriyorum 2-3 gün dikkat ettikten sonra nasıl bir patlama yaşıyor ne buluyorsa yiyor.
Yoksa yapmam mı hiç.
ayyyy dürüme bayılırım 69 olduğumda ödül yemeğim olacakk. ama ben ankara dürümü sevmiyorum kocaman somuna koyuyolar iskenderunun olur bilirmisin incecik lavaşta off.
bu aradaa karayatı inceliyorum ama sanırım kitapsız olmayacak. sorularıma geçeyimm..1.mercimek yemeğini nasıl yaptın? yeşilmercimek mi kırmızı mı
2. karatyada ara öğün yok ya kahvenin sakıncası yok mu.sütlü ya bişe yemiş gibi oluyorsun ozaman demi.
3. sarma pirinçli mi? pirinç yasak değil mii?
4. sodalı yeşilçayı daha önce yazmıştın o mu günlük mü yapıyosun dünden kalan yeşilçayım var demlenmiş sence zararı olur mu dünden kaldığı için.hadi bu sorular seni baya oyalar. istediğinden başlayabilirsin . her soru 30 kalori harcatıyor. başarılarr. he heee
ayyyy dürüme bayılırım 69 olduğumda ödül yemeğim olacakk. ama ben ankara dürümü sevmiyorum kocaman somuna koyuyolar iskenderunun olur bilirmisin incecik lavaşta off.
bu aradaa karayatı inceliyorum ama sanırım kitapsız olmayacak. sorularıma geçeyimm..1.mercimek yemeğini nasıl yaptın? yeşilmercimek mi kırmızı mı
2. karatyada ara öğün yok ya kahvenin sakıncası yok mu.sütlü ya bişe yemiş gibi oluyorsun ozaman demi.
3. sarma pirinçli mi? pirinç yasak değil mii?
4. sodalı yeşilçayı daha önce yazmıştın o mu günlük mü yapıyosun dünden kalan yeşilçayım var demlenmiş sence zararı olur mu dünden kaldığı için.hadi bu sorular seni baya oyalar. istediğinden başlayabilirsin . her soru 30 kalori harcatıyor. başarılarr. he heee
biliyorum cnm aklımda.... inş ulaşırım hedefe az kaldı....:18:
ama ama çavdar ekmeği normal değil....
ayyyyy valla yazcam bunları sizi gaza getiren zayıflama sözleri topiğine.... yada adı öyle bişiydi işte...
ben neler yedim bi bakayımmm?
sabah kepek ekmeğine light kaşarlı tost şekerli sütle maalesef tatlandırıcımı okula götürmediğim için şeker atmak zorunda kaldım sütü şekersiz içemiyorum soğuk soğuk.
3. tenefüüste 1 bardak süt daha bunu şekersiz içtim.
öğle arası müsli 1 kase,, yarım muz
okuldan sonra 2 saat satranç kursu veriyorum artık.o sırada akşam evde yemeğe saldırmayayım diye yarım simit yedim 1 ayranla.
eve gelincede 5 dk komşuya girdim çay içtim şekersiz 2 kupa yanında bademli kurabiye vardı 1 ısırık ondna aldım geri kalanını hanımefendi mutfağa gittiğinde peçeteme sardım elimde çaktırmadan tuttum.2 sıkım çiğköfte yedim etsizdi sanırım.bu kadar kaç kalori oldu acebaaa. 1 lt su okulda içtim. 1,5 da yatana kadar içmeyi hedefliyorum. osmancığı izlerkende koşu bandında tepiniirm azcık.45 dk filan.
ayağım bugun gene kötü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?