Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ve bunu asla bağırmadan yaparım.
Güzel şey yahu.
Benim teakwando anılarım var ama onlar sayılmaz heralde.

ben bagiririm ya, bi cigirtkanlik geliyo bana sinirlenince ister istemez
vaay teakwando anilarin da mi var bi hareket gostersene dicem de burda olmaz sanirim

ben bagiririm ya, bi cigirtkanlik geliyo bana sinirlenince ister istemez
vaay teakwando anilarin da mi var bi hareket gostersene dicem de burda olmaz sanirim

Kırmızı siyah kuşağım vardı.
Baya yıllarda yaptım, dayak yemedim hiç, yani mutlaka tekme vs yemişimdir ama öyle büyük bir şey yok.
Yalnız bir kere nasıl esneksem o zamanlar kendi tekmem gözüme gelip morartmıştı.

Yavrum ya.
Ben de hiç bilmem öyle şeyleri ama laflarımla döverim.
en iyisi...
Ve bunu asla bağırmadan yaparım.
Güzel şey yahu.
Benim teakwando anılarım var ama onlar sayılmaz heralde.

hehehe bu kadınların genel yeteneği bence... bende eşimle tartışırken hiçççç sesimi yükseltmem... o bağırırsa bak ben bağırıyor muyum derim hemen??? o da keşke sen de bağırsan der hep... ben sakin sakin ondan daha fazla laf sayarım...

hahaha boyle bi seyi de ilk kez duyuyorum, kendi tekmesiyle gozunu nasil morartir insan ya, valla buyuk basari

bende kocamı özlüyorum bugun sadece 30 dakka gördüm hatta göremedim bile uyuyorduu
yarında göremicem sabah işte olucam o eve gelicek
perşembe yatıcam kocamla sarılıpp ohhhhh :86:

Keşke o da yanımda olsa da sarılıp uyuyabilsem daha ne isterim ki. :2:
hahaha boyle bi seyi de ilk kez duyuyorum, kendi tekmesiyle gozunu nasil morartir insan ya, valla buyuk basari

Hem de nasıl başarı.

avatarından belli oluyor cnm... filim falan izle istersen... yada spor yap...

Kitap bitirdim valla oturdum da o özlemle ..
Off be off ..
Gelsin artık.

Nescafe ıstıorum bol sutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ıçsem bı dert ıçmesem bı dertpp

Neden ki içebilirsin ne olacak.

Keşke o da yanımda olsa da sarılıp uyuyabilsem daha ne isterim ki. :2:

Hem de nasıl başarı.

Kitap bitirdim valla oturdum da o özlemle ..
Off be off ..
Gelsin artık.

Neden ki içebilirsin ne olacak.

o günlerde gelir cnm... ama insanoğlu doyumsuz o zamanda başka şeyler istersin... ben 2. öğretim okuyordum üniv. tede... saat 3 gibi izmirden servise biniyorduk eşimle 5 te manisada oluyordk... geçen gün saat 3 de markete gitmiştim akşam yemeği için alışveriş yaptım falan... baktım benim okul servislerinden geçiyor... içim bi tuhaf oldu... o zamanlar böyle bi evimiz olsa bende akşam için yemek yapçak olsam ne sevinirdim ne mutluluk kaynağı olurdu benim için.... şimdi hergün bu mutluluğu yaşıyorum çok şükür ama işte o zaman ki heyecan başka bişiy...

3 ay oldu canım ya görüşmeyeli.
Burnumda tütüyor resmen.
6 saatten beri de şebeke meşgul diyor sesini duyamıyorum.
Sinirden delirdim.

saoll canum o senin gözelligiiiiiiin ayy yok neyseki aradılar bugün cumartesi baslıyorum asansör askıma gelince onun kafasını gözünü patlatıcam sonunda eridim bittim askından burda görmüuor

benim de totom dondu yaa neyseki bir ara kaloriferler yandı da sarıldım kaloriferee

ütüden nefret ediyorum ya zaten genelde de her elime aldıgım ütünün altını yapıştırırım nasıl beceriyoru bilmeorum

kızzzzzzzzlaaar bu siteye gene bir haller olmus o kadar mesaj alıntıladım hiçbirini alıntıla yapmadı yaaa nalcak forummmmm smileylarda yokkkk bir daha da alıtılayamam ta en basa dönüp çok sinir oldum heeeeee şeytansmileyyy demek istiyorum

yarın bu iş yerinde ki son günüm umarım paramı yarın verirler ben de dinlenirim 2 gün cumartesi öbürüne baslıyorum bakalım nassı olcakk meraklardayım neyse simdilik yatem ben nasıl olsa 2 gün evdeyim bol bol konusurukkkk görüşürükk öptüm herkesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…