hocam erkek ki
alamazsiniz, yerimi kimseye vermem, zayiflicam ben daha
cekemiyolar canim onlar seni ya, uyma onlara
ıstesemde uyuyamam hılal bebegım uyumadan bana uyku haramp))
Bence gaza gel yeter sonra yazmak serbest
Ne karışık olmuş yahu menün.
Bir daha okudum var mı diyecek bir şey diye ama imkana uygun şekilde yapmışsın olmuş sanırsam.
Spordan mı oldu ki.
Yoksa öğrenciler çok mu koşturdu peşlerinde.
aaaa sütte içecekten mi değerlendiriliyor süpermiş o zman acıkmazsın hemde. kızz şaka maka ders çalışmka soru çözmek kafa yormakda kalori harcatıyomuş. eşimin sınavı olduğu haftalar zayıflar yemesine rağmen.
okulda oldu ya nöbetimde vardı bugun bittim yaa
masalcım bu aralar bıraktın karikatür olayını. hatırlatayım didim..Eki Görüntüle 271418
Yaa kizlar kedimi severken hayvan burnumu isirdi nankor sey, kaniyo su ancok korkuyorum ya, izi kalir mi acaba gozumun altinda da bi cizigi var gerci gecen gun de dudagimin kenarini tirmalamisti gecti sayilir ama biraz iz var tabii yuzdeki izler zor geciyor ya ondan soruyorum, kalir mi acaba.. Of kedi medi sevmicem artik yaa
Yaa kizlar kedimi severken hayvan burnumu isirdi nankor sey, kaniyo su ancok korkuyorum ya, izi kalir mi acaba gozumun altinda da bi cizigi var gerci gecen gun de dudagimin kenarini tirmalamisti gecti sayilir ama biraz iz var tabii yuzdeki izler zor geciyor ya ondan soruyorum, kalir mi acaba.. Of kedi medi sevmicem artik yaa
zamnla geçer bence cnm... bi kere bi iz yüzümde 6ay durdu kalıcak sandım ama geçti... ortaokulda arkadaşın birini yanında kız kavgasına girmiştim.....
Ayy bilmem ki ben dokunmam kedilere pek.
Ama hemen varsa bepantene sür.
Allah iyiliğini versin ya.
Korktum senden ben.:18::18:
yok kız ilk ve tek kavgam onda da dayak yedim zatii....
zamnla geçer bence cnm... bi kere bi iz yüzümde 6ay durdu kalıcak sandım ama geçti... ortaokulda arkadaşın birini yanında kız kavgasına girmiştim.....
Ayy bilmem ki ben dokunmam kedilere pek.
Ama hemen varsa bepantene sür.
vardi canim surdum bakalim, insallah ise yarar:S cok sagol:)
Allah iyiliğini versin ya.
sagol canim..gecsin de 6 ay beklerim.. Ne isin vardi kiz kavgasinda
sabah 7 30 da başlıyor akşam 6 gibi bitiyor ...
Sizin nöbetleriniz nasıl oluyor ?
Okul öncesinin tenefüsü falan var mı ?
masalcım bu aralar bıraktın karikatür olayını. hatırlatayım didim..Eki Görüntüle 271418
Yavrum ya.
Ben de hiç bilmem öyle şeyleri ama laflarımla döverim.
haha ben de oyleyim, oyle laflar sayarim ki kiz aglayacak duruma gelirgerci ben de lisede bir tekme yemistim simdi, inkar etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?