Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

okulda oldu ya nöbetimde vardı bugun bittim yaa

Çok acıkıldığında tüketiliyormuş.
İnisülin direnci oluşturmazmış.
Ama hiç ihtiyaç duymuyorum valla.
5-6 saat yemiyorum tık demiyor midem.
Çoğu zaman akşam zorla yiyorum.
Vücut enerjisinin yüzde 70'ini beyin harcıyor ağırlığı yaklaşık 1.7- 2 kg arası olmasına rağmen.
Kitap okumakta işe yarar mı ki ?
ben kitap çok okuyorum.

Yaa kizlar kedimi severken hayvan burnumu isirdi nankor sey, kaniyo su an cok korkuyorum ya, izi kalir mi acaba gozumun altinda da bi cizigi var gerci gecen gun de dudagimin kenarini tirmalamisti gecti sayilir ama biraz iz var tabii yuzdeki izler zor geciyor ya ondan soruyorum, kalir mi acaba.. Of kedi medi sevmicem artik yaa

zamnla geçer bence cnm... bi kere bi iz yüzümde 6ay durdu kalıcak sandım ama geçti... ortaokulda arkadaşın birini yanında kız kavgasına girmiştim.....

Ayy bilmem ki ben dokunmam kedilere pek.
Ama hemen varsa bepantene sür.

Allah iyiliğini versin ya.

zamnla geçer bence cnm... bi kere bi iz yüzümde 6ay durdu kalıcak sandım ama geçti... ortaokulda arkadaşın birini yanında kız kavgasına girmiştim.....

sagol canim..gecsin de 6 ay beklerim.. Ne isin vardi kiz kavgasinda

Ayy bilmem ki ben dokunmam kedilere pek.
Ama hemen varsa bepantene sür.

vardi canim surdum bakalim, insallah ise yarar:S cok sagol:)

Allah iyiliğini versin ya.

Sizin nöbetleriniz nasıl oluyor ?
Okul öncesinin tenefüsü falan var mı ?
sabah 7 30 da başlıyor akşam 6 gibi bitiyor ...
tenefüste hak getire branş dersleri var orda işte diğer öğretmen geldiğinde 40 dakka bi boşluğun var onada boşluk denebilirse

masalcım bu aralar bıraktın karikatür olayını. hatırlatayım didim..Eki Görüntüle 271418

bittim ya kariküütürlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…