Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin uzun menülerine alışmıştık... maşallah bu hafta çok güzel götürdük sende bende ama özellikle sen maşallah .bakalım tartı bize ne söyleyecek.

evet iyi götürdük bu hafta bitanem.. inş. hep böyle devam eder :))

Protein deneyiminden sonra haftada 1 yada 2 gün sadece protein yemeye karar verdim.. meğer ne kadarda güzel bişeymiş

Sana faceden msj attım görmedin mi canım* kepekle ilgili...

Allah kabul etsin + afiyet olsun canim:)

sagol ince düşünceli arkadasım benim

Ekim 25 te 70 olabilir miyim acebbaaa? Haftada 1 kilodan fazla vermem gerekiyor ve sanırım bu biraz zor. Bu cuma 71.9 olmayı çok isterdim ne güzel olurdu. Yarın saf protein yapıcam sanırım bi aksilik çıkmazsa.sabah erken kalkıp haşlanmış yumurta yemeyi, okulda da sadece süt içmeyi planlıyorum.eve gelincede kıymalı yumurta yapıcam inşallah...

Son düzenleme:
Gülçin de söylemiş zaten kalori olarak az olup kilo verdirebilir ama karbonhidrat hep ve kaslar gidince bırakınca çok daha fazla kilo alırsın.

afiyet olsunn .

peki sagolun kizlar daha dikkat edicem, az karbonhidrat daha fazla proteinn..
Bu arada belki sizin de bildiginiz bi sey yazayim, ben gecen gun tuv'de duydum.. Karbonhidrati ve proteini ayni ogunde kesinlikle almamak gerekiyomus, birbirlerini yakamiyomuslar.. Dipnot olsun

Ayy evet bende yapıcam yarın...

Kıyma aldım,ekşili köfte yapıcam.. birde tavuk but alırım iki dene
2 yumurta tamam

evet, bende burda bi topikte okumuştum

aa tatlım görmüştümde halimi görsen zor duruyorum pc başında. Kepeği nerden bulursun ben netten aldım ama kredi kartı kullanmadığın için nasıl olur bilemdemim. Canım karfursa yada migrosa arada bir yulaf kepeği geliyormuş.. Aktarlardada olabilir.haa evet ben istanbulda bir aktardan almıştım evet vardı hatırladım.

Ben yatıyorum kızlar iyi geceler..

tamam canım. o zaman ben bi aktarları arastırayım...

iyi uykular...

Aynen öyle canım yaa,
Ya yine gider bir süre takılırım ama kendi işim gücüm olsun kafam rahat olsun diyorum hayırlısı...
Maşallah menü de pek güzel olmuş.
Ya hepp böyle yapcammm bundan sonra benim bu ay bitmeden 70 kilo olmam lazım olurmuyum ki acaba...
Ya hiç sorma Gülçin valla babamdan çok çekiniyorum tepkisi ne olacak diye çok düşkündür bana,
Karataya yakın birşey yapmaya çalışıyorum canım yaa ama baktım kilo veremiyorum 2-3 gün saf protein yapıp hızlandırcam öyle plan yaptım kafamda,

Kayseri gelinleri evet öyleymiş benim de hazırmış herşeyim,
Annesi altınlarını hazırlıyorum diye bağırıyodu geçen gün arkadan ama benim işim zor sülalede tek erkek ((
Allahtan benimki pek takmaz kendi bildiğini okur annesi de çok karışmaz yoksa amannn...
Napcaksak bakalım hayırlısı olsun inş.

ben geldimmm kızlarrrrr ....
50 dk koşu bandnda yürüdüm şimdide mis gibi şekersiz turkish coffee mi içiyorummm gidim mesajları sayayım artıkkkk

Biri hayrina mesaj sayim listelerini paylasir mi lutfeenn benim gecmiste bulmam cok zor olur, ben ne zaman msj sayicam bilmiyorum

Gerci yeni liste belli mi onu da bilmiyorum bu arada laptoptan girememe sebebim de annemin kardesim cok oynadigi icin saklamasindan kaynaklaniyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…