- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
senin uzun menülerine alışmıştık... maşallah bu hafta çok güzel götürdük sende bende ama özellikle sen maşallah.bakalım tartı bize ne söyleyecek.
Allah kabul etsin + afiyet olsun canim:)
Bu hafta genel listeleri de biz yapacağız.
Güzel bir liste olsa pek hoş olur.
Gülçin de söylemiş zaten kalori olarak az olup kilo verdirebilir ama karbonhidrat hep ve kaslar gidince bırakınca çok daha fazla kilo alırsın.
afiyet olsunn .
Ekim 25 te 70 olabilir miyim acebbaaa? Haftada 1 kilodan fazla vermem gerekiyor ve sanırım bu biraz zor. Bu cuma 72.9 olmayı çok isterdim ne güzel olurdu. Yarın saf protein yapıcam sanırım bi aksilik çıkmazsa.sabah erken kalkıp haşlanmış yumurta yemeyi, okulda da sadece süt içmeyi planlıyorum.eve gelincede kıymalı yumurta yapıcam inşallah...
peki sagolun kizlar daha dikkat edicem, az karbonhidrat daha fazla proteinn..
Bu arada belki sizin de bildiginiz bi sey yazayim, ben gecen gun tuv'de duydum.. Karbonhidrati ve proteini ayni ogunde kesinlikle almamak gerekiyomus, birbirlerini yakamiyomuslar.. Dipnot olsun
evet iyi götürdük bu hafta bitanem.. Inş. Hep böyle devam eder :))
protein deneyiminden sonra haftada 1 yada 2 gün sadece protein yemeye karar verdim.. Meğer ne kadarda güzel bişeymiş
Sana faceden msj attım görmedin mi canım* kepekle ilgili...
Sagol ince düşünceli arkadasım benim
Ben yatıyorum kızlar iyi geceler..
aa tatlım görmüştümde halimi görsen zor duruyorum pc başında. Kepeği nerden bulursun ben netten aldım ama kredi kartı kullanmadığın için nasıl olur bilemdemim. Canım karfursa yada migrosa arada bir yulaf kepeği geliyormuş.. Aktarlardada olabilir.haa evet ben istanbulda bir aktardan almıştım evet vardı hatırladım.
Ben yatıyorum kızlar iyi geceler..
Kızlarr napıosunuz
Aynen öyle canım yaa,Bu saatte uyursan da gece kesin uyanırsın ama .
Tamamen canımın istememesinden kaynaklandı Gülçincim.
Gayet iyi olmuş menü.
aslında sucukla tost değil de üstüne 2 yumurta kırsan daha da harika olurmuş ama sabah zor tabi.
O da doğru ya.
Hem sanırım iş konusunda kendi ayaklarının üstünde olmak daha güzel olur.
Ya hepp böyle yapcammm bundan sonra benim bu ay bitmeden 70 kilo olmam lazım olurmuyum ki acaba...Maşallah menü de pek güzel olmuş.
Ya hiç sorma Gülçin valla babamdan çok çekiniyorum tepkisi ne olacak diye çok düşkündür bana,olur mu canım babalar öle yapar ama verir sen istersen. bizimkide eşime düşman gibi bakardı nişanlıyken nede olsa kız babası olmak kolay değil. canım sen karataya mı başladın.
bu arada kayseri gelinleri çok şanslı olur. herşeyleri hazır olur gider gitmez.
smililer nereye gitmiş yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?