Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünüm pek olmadı.
Sabah yiyemedim.

Sabah :

- 1 elma
- Biraz şan fıstığı

Akşam :

- Mercimek Yemeği
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- Suyum çok olmadı
- Anason çayı

Spor :

- O da yok.

Son düzenleme:
selam kızlarr...nabersinizzz .çok yorgunumm...gece 2 yi geçiyordu uyuduğumda. ve şimdi uyumak istiyorum...

2011-10-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
sabah
[1] pınar mangal keyfi sucuk (6lı) 0.5 boğum 108.6
[2] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116

öğlen
[3] Tavuk (yağsız) 300 GRAM 450

akşam
[4] Untad Saf Kepek Ekmeği 1 DİLİM 52
[5] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[6] dost süt 2 200ml 118
Toplam : 893.6 kal.
bugünüm böyle oldu benimde.

Ya gülçin baksana su pınar sucuk var ya,bogum olanlardan..
o benim kafama takılıyor ya... normalde 6 lı, biz onlardan 1 bogum yersek, o.2 falan yazmamız mı lazım...

anlamadım.. yoksa 1 bogumdan mı bahsediyor

Ya gülçin baksana su pınar sucuk var ya,bogum olanlardan..
o benim kafama takılıyor ya... normalde 6 lı, biz onlardan 1 bogum yersek, o.2 falan yazmamız mı lazım...

anlamadım.. yoksa 1 bogumdan mı bahsediyor

ben 1 boğum anladım ama altılı yazmasındaki maksadı da çözemedim.

saol canım

hehee sende mi yazın kilo alanlardansın geçmiş olsun idleklerin için saol tatlım geçer inşşşş

tşkler iblgiler için cnmm

ah hiç sormaa ben hala büyümedim demekkiii :)))))
Aynen öyle yaz başında 73 kiloydum sonra aldım işte,
Rica ederim canımm...
sorma ya sabahtan beri izliyorum galiba adama aşık falan oldum....

evet biraz paça tutuştu ama vericem süre yeterli iyi bir spor ve karatayla halledilir....
Kocan duymasın kıızzz:))
Benimkine ay ne güzel klip ne de güzel de bakıyo filan dedim yanlışlıkla anamm sen misin diyen 10 gün konuştu
Onun işini niye istemiyorsun Sİnemcim?
Ya daha çok oturmuş birşey yok,
Hem de ben bir girersem bir daha çıkamam babamla da pek anlaştığımız söylenemez iş konusunda,
Babam savurgan ben de bir o kadar planlı hesaplıyım kesin kavga çıkar,
Onu da geç ben evleniyorum baba hem de Kayseriye gideceğim diyim anammm düşenemiyorum kii hiç hayatta vermez sanırım :))

Menüm:

SABAH:

12 Adet çiğ badem,

2 yumurtadan omlet,

2 tane zeytin,

ARA:

Türk kahvesi

ÖĞLEN:

2 Tane bulgur içli biber dolması,
1 tane mandalina

AKŞAM:

2 Tabak yayla çorbası

selam kızlarr...nabersinizzz .çok yorgunumm...gece 2 yi geçiyordu uyuduğumda. ve şimdi uyumak istiyorum...

Bu saatte uyursan da gece kesin uyanırsın ama .

neden böyle oldu kuzuzm. yoğun muydun yoksa canın bişey mi istemedi.

Tamamen canımın istememesinden kaynaklandı Gülçincim.

Gayet iyi olmuş menü.
aslında sucukla tost değil de üstüne 2 yumurta kırsan daha da harika olurmuş ama sabah zor tabi.

O da doğru ya.
Hem sanırım iş konusunda kendi ayaklarının üstünde olmak daha güzel olur.

olur mu canım babalar öle yapar ama verir sen istersen. bizimkide eşime düşman gibi bakardı nişanlıyken nede olsa kız babası olmak kolay değil. canım sen karataya mı başladın.

bu arada kayseri gelinleri çok şanslı olur. herşeyleri hazır olur gider gitmez.

Melabaa.. Napiyosunuz kizlar? Benim bugunku menum

sabah
2 tane kepekli buskivi
1 cay bardagi sut

ogle
1 catal (ben de adini bugun ogrendim bunun, simitcilerde satiliyo, ustunde corek otu falan var, kalori durumu nasildir bilmiyorum ama cok degildir bence, ama doyurucu baya)
ve 1 bardak 2 sekerli cay (normalde sekersiz iciyorum ama cok demliydii)

aksam
1.5 kase sehriye corbasi

simdi de nescafe iciyorum.. Spor yapmadim ama 20 dk yokus ciktim, metroda yuruyen merdiven kullanmadim, 15 dk ogle arasinda hizli hizli yurudum dolandim, 20 dk yokus indimHareketli bi gundu benim icin yani

selam canım kahvaltını sevdim bisküviyle sütü çok severim. fekaat dışarda olduğun için maalesef ulaşması zor oluyor istediklerine. çantana kuruyemiş kuru meyve vs atsan,akşamıda çorba değilde etle tamamlasan süper olurmuş.kalorisi az ama hep karbonhidrat..kaslar eridi kaslaarr.

evet canim ya haklisin hep karbonhidratla besleniyorum bu ara:/ dogru, cantama kuruyemis atabilirim, tesekkurler oneri icin:)

Gülçin de söylemiş zaten kalori olarak az olup kilo verdirebilir ama karbonhidrat hep ve kaslar gidince bırakınca çok daha fazla kilo alırsın.

Menümü yazayım hemencik:

İftar:

Balık ve salata

afiyet olsunn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…