Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dukanla verilen kilolar geri alınmıyor..
10 kilo süper bir kilo tebrikler..
saol canım..

polis çocuğu olmakta yarı zor ..oğlum 2 yaşında babasını bir gece görğüyor bir gece göremiyor gece kalkıp yatağa bakıyor baba iş diyip yatıyor yavrum..(

kızlar uzun bir aradan sonra selamlar!
kayboldum inanılmaz bi yoğunluktan dolayı..kilo işini de halledemedim =( halbuki planı şimdiye yapmıştım biliyorsunuz..

türkiyeye geldimmmm

ve bahara kadar burada olacağım
ve burada kilolarıma veda etmeyi planlıyorum...

bu işi kendi başıma yapamayacağımı anladım artık.
o yüzden kızılay'da diyetisyen varmış bilgi aldım telefonla.. yarın gideceğim. artık gerçeklerle yüzleşmem gerekiyor.

yarın erkenden gidicem.. bakalım diyetisyen ne diyecek..

nasıl bir diyet verecek
tüm detayları anlatacağım!!!!

sevgilerrr

kıyamam ona ben yaa.....

hoşgeldin cnm... bekliyoruz o zaman haberlerini...

Ay evet ya kayseri malum çok kar kış olur,
Lapa lapa kar yağardı alırdık salepleri dizilir camın önüne izlerdik,
Ahh öğrencilik günlerimi istiyorum yaa,
Evet ben de severim elektriğin gitmesini aynısını annemlere de dedim hatta,
Elektrik gider bir de kar yağarsa tv de yok ya oo ne sohbet edilir çok severim,
Canım dün baya frenledim kendimi ama tartı da da görürüm umarım etkilerini bu hafta,

Ya valla Allah kolaylık versin Hilal diyorum ya çok ama çok zor,
Ya insan tanımadığı bilmediği halde her şehit haberi duyduğumdan sinirimden ağlıyorum,
20 yaşında insanla arkalarında bir sürü bekleyen insan bırakıp gidiyorlar ne için ???
Politikayı izledikleri yolu bilmem neyi hiç bir şeyi anlamış değilim ama,
Yanlışlık var bir yerlerde çok büyük hem de,
Şubatta benimki de askere gidecek aklım gidiyor napcam bilmiyorum,
Allah hepsinin hakkında hayırlısını versiin...
Oh ne güzel benimkiler de kendine gelse küçülselerrr...
Sarkmadan ama,
Ya napsam ki acaba ben hem küçülüp hem de dik olmaları için ??
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine havalar da soğudu zaten,
Ya valla yaz gelince benim ayarım düzenim hepten kaçıyor kilo alıyorum bırak vermeyi...

Ay geçen kış ben taktım bir ara nasıl hoşuma gitti açıp açıp izliyordum,

Dizi izler gibi oldum klibi izlerken gerçek gibi

Formda kalmak için en iyi 10 besin
Formda kalmak için iyi beslenmek ve spor yapmak şart. Diyetisyen Dilara Koçak, egzersizden en iyi sonucu alabilmek ve kas yapımında hızlı yol katedebilmeniz için en iyi 10 besini anlatıyor...

1-Yulaf: Antrenman sırasında kaslarınızı verimli çalıştırmak ama çabuk yorulmamak istiyorsanız, karbonhidratlar en yakın arkadaşlarınız olacaktır. Karbonhidratlar, vücudumuza glikoz sağlar. Bunları kaslarınızın akaryakıtı gibi düşünebilirsiniz. Fakat nasıl farklı benzin sınıflandırması varsa karbonhidratlarda da durum aynı, tüm karbonhidratlar eşit etki göstermez. Yavaş sindirilen gruptakiler (tam tahıllardan gelen kompleks karbonhidratlar) kan şekerini belli bir dengede tutup enerjinizi yüksek tutar. Yulaf, bu anlamda en iyi besin. Yulafta betaglukan isimli suda çözünebilen lif var. Bu lif, yavaş sindirildiği için antrenman sırasında kan şekerini kontrol etmenize yardımcı olur. Maksimum fayda için tam yulafı tercih etmenizi öneriyorum. Basit karbonhidratlarsa egzersiz öncesi iyi seçimler değil.

2-Kahve: Spordan bir saat önce içilen 350 ml. kahve, antrenmanın daha uzun sürmesini ve dayanıklılığı artırıyor, ayrıca egzersiz bağlı ağrıları da azaltıyor. Erkekler üzerinde, 2009 yılında küçük çapta yapılan bir çalışmaya göre, bisiklete binmeden bir saat önce yüksek kafein alan erkekler, almayanlara oranla daha az kas ağrısı çekti. Kafeinin, vücudunuzdan su kaybettireceğinizi düşünüyorsanız, kaygılanmanıza gerek yok, beraberinde su içerseniz sorun olmaz.

3-İstiridye: Demir yüklü bu besin, tüm vücudumuza oksijen taşıyan hemoglobinin yapımında görev alır. Antrenman sırasında enerjinizi yüksek tutmak istiyorsanız yeterli demir alımına çok dikkat etmelisiniz. Kaslarınız çalışırken yeterli oksijen alamazsa laktik asit ortaya çıkar, böylece çok çabuk yorulursunuz ve fiziksel aktivitelerde maksimum performansa ulaşmanız mümkün olmaz. Sadece altı orta boy istiridye, kadınların günlük demir ihtiyacının yüzde 20’sini, erkeklerinse demir ihtiyacının yüzde 50’sini karşılar.

4-Badem: Çok iyi bir antioksidan kaynağı olmakla birlikte flavonoidler, fenolik asit ve immün sistemi destekleyen E vitamini bakımından zengin. Bu öğelerin hepsi vücudu serbest radikallere karşı korur. Bir araştırmaya göre, yemek öncesinde günde 60 adet badem tüketen bisikletçilerin antioksidan alımları yüzde 43 daha yüksek.

5-Kuru üzüm: Enerji barlarını bir süre kenara koyup, elinize küçük bir paket doğal kuru üzüm alın. Kuru üzüm, en pratik enerji sağlayıcınız olacaktır. Spor sırasında enerjiyi yükseltici karbonhidrat, potasyum ve demir içerir. Potasyum, doğal olarak sıvı dengesini sağlayıp, dehidratasyonu (su kaybını) engeller ve böylece kas kramplarını da ortadan kaldırır.

6-Su: Bir saat ya da daha uzun süre egzersiz yapacaksanız veya fazla terliyorsanız, su vücudunuz için muhteşem bir içecektir. Vücudunuz için yeterli sıvı alınıp alınmadığını bilmenin en kolay yolu; egzersiz öncesi ve sonrası tartılmak. Kaybettiğiniz her yarım kilo için 2-3 bardak su içmeniz gerekir.

7-Lor peyniri ve bal: Egzersiz sonrası kaslarınız, onarım ve yeniden yapım için proteine ihtiyaç duyar. Süt kesiği olarak da adlandırılan lor peyniri, oldukça zengin protein içeriğiyle size çok uygun. Yanına birazcık da çabuk sindirilen karbonhidrat olan balı eklerseniz kaslarınız bu harika ara öğünler karşısında daha çabuk kendini toparlayacaktır. Bir çalışmaya göre, ağır egzersizlerden sonra bal tüketilmesi, yorgun kasların daha hızlı çalışmasına sağlıyor. Ve kasların daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyor.

8-Somon: 85 gr. somon tüketerek, 22 gr. yüksek kalitede protein ve daha da önemlisi omega-3 elde edebilirsiniz. Somon aynı zamanda doğal D vitamini kaynağı. D vitamini özellikle kas yapımı için oldukça önemli. Vücuttaki düşük D vitamin seviyeleri, kasların dayanıklılığını azaltır.

9-Domates suyu: Eğer bir saat veya üzerinde spor yapıyor ya da koşuyorsanız, sadece sıvı kaybetmiyorsunuz aynı zamanda terle birlikte vücudunuzdan sodyum ve potasyum gibi elektrolitlerde gidiyor. Bu elektrolitleri, sporcu içecekleriyle veya bir bardak domates suyuyla yerine koyabilirsiniz. 240 ml. domates suyuyla standart sporcu içeceklerinden alacağınız sodyumu 6.5, potasyumuysa 15 kez daha fazla alabilirsiniz.

10-Zencefil: Tüm egzersiz çalışmalarınız kas ağrısıyla mı sonuçlanıyor? Bu durumda ilaçlara başvurmak yerine zencefili kullanmayı deneyin. 2010 yılında ağrı üzerine yapılan bir çalışmanın sonuçlarına göre zencefil tüketimi, güçlü anti-enflamatuvar etkisiyle egzersiz sonrası kas ağrılarını azaltıcı etki gösteriyor. Eklemlerdeki katılığı ve şişkinliği azaltıyor. Baskın bir tada sahip olduğu için taze zencefili havuç ve elmayla katı presten geçirip içine tarçın, pekmez ekleyerek de tüketebilirsiniz.

Çok sevindim inan gerçekten, o zamanlar nasıl üzülmüştüm.
Demek ki bazen kopma noktasına gelince her şey düzeliyor.
Bir daha hiç ağzınızın tadı bozulmasın.

Ben sürekli türkçe bir şekilde Sen onu koru gibisinden dua sürekli edsiyorum ama bundan sonra mutlaka dediğin gibi de yapacağım.

Melekcim gerçekten yağmur yağarken dualar daha mı çok kabul olur ?

Çok sevindim kilona da seni böyle mutlu etmelerine de.
Bakalım Melek ne zaman ne diyeti yapacağına karar verecek

Geçmiş olsun bacım.
benim çocukulk zamanlarım faranjitle geçti de ne zordu ya her hafta doktordaydım, bir de küçük olunca bünye zayıf .

_Ferdici_ Ve ysfmr;

Canlarım tebrikleriniz için teşekkür ederim

Hilal;

Bende tam bilmiyorum ne diyetine karar vereceğimi
Ay bu diyet konusunda ne kararsız bir varlığım değil mi?

Bu arada Hilal; yağmur yağdığı zaman dualar kabul olur.Çünkü o; Allah tarafından bize yagdırılan bir rahmettir...

ayyy bu arada verdiğim kiloları aldım mı acaba yaaa çok merak ediyorum ama korkudan tartıya çıkamıyorummmm smileylar da yokkkk ama biz ezberledik nede olsa

Çık bir bak bakalım da ona göre sporunu falan artır.

Birilerinin paçaları mı tutuştu
Valla bugün ben de kaçamak yapacaktım.
Ama dedim ortalama 2 hafta var.
0.5-1 gitmeli Özleme sözümü tutayım.
Yapmadım.
Kurabiye yiyecektim yoksa.

Ben zaten hemen duygusala bağlıyorum bu sıralarda.

Hadi bakalım hayırlısı olsun.

Cidden bir kar yağsa şöyle lapa lapa.
Ayy ne güzel olur.

Ahh be güzelim mümkün mü bu kadar güçlü bir ordunun pkk gibi sayıları sınırlı oaln o .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.lerin sonunu getirememesi.
Ama istenmiyor işte, istenmiyor.ç
Yoksa hiç bir şey önünü kesemez bunun.
Ben de yine şanslıyım en azından bir haber veriyor.
Şimdi orada er olupta günlerdir sevdiklerine haber veremeyenler de vardır.
Yine de çok zor geliyor.
Önceden olsa doğuda görev yapmayı da çok isterdim askerlerin doğu da görev yapmasının da çok özel olduğpunu düşünürdüm ama inan her şey boşa.
Bizlerle olacak şey değil.
Önce değişmesi gereken çok şey var.

Göğüş konusunda da küçülmesi için kilo vermelisin diyeceğim ama egzersizler falan mı yapsan ki .
Hiç öyle bir isteğim olmayınca bilemedim.

Bir çoğunu bilsem de son maddeyi bilmiyordum kesinlikle işime yarayacaktır.
Teşekkür ederim.

Canım göğüs kilo verince gidiyor da sarkmasına ne çare ben onu istemiyorum sarkmasın yaa,
Diğer konuya gelince de içimden neler geçiyor neler demek istiyorum ama susuyorum,
İşin içinde ailem var 2 tane amcam var polis asker çok bizde de çok yakından biliyorum o nedenle,
Amcalarım çok uzun zaman doğuda kaldılar,
bir tanesi 2 kez gitti biri de şimdi Kosova da diyeceğim değmiyor bence o kadar insanın ne emeğine ne de gözyaşına,

Bir çoğunu bilsem de son maddeyi bilmiyordum kesinlikle işime yarayacaktır.
Teşekkür ederim.

Rica ederim canım...

Göğüs egzersizleri yaparsan engellersin sanırım Sinemcim ya.
Ben de ne desem boş oluyor ki.
Yazık sadece cidden yazık.
Hiç değmiyor hiç.

Göğüs egzersizleri yaparsan engellersin sanırım Sinemcim ya.
Ben de ne desem boş oluyor ki.
Yazık sadece cidden yazık.
Hiç değmiyor hiç.

Yüzmek göğüs kaslarını çalıştırdığı için çok faydalı diye duymuştum,
O yüzden hep istemişimdir yüzmeyi ama bir türlü olmamıştı,
Sanırım işten ayrılacağım bu sefer kesin gibi ama bekliyorum patronun teki yurt dışında onu fikrini almayı bekliyorlar,
O da büyük ihtimalle muhasebeye biri alınsın sinem eskisi gibi devam diyecek ve ben de ayrılacağım,
O zaman evde olmak benim planım bir süre hoş babam 4 gözle işten ayrılıp kendi işinin başına geçeyim diye bekliyor ama ,
Onu da ben istemiyorum çok kafam karışık hayırlısı olsun hakkımda demekten başka birşey yapamıyorum malesef...

ferdici geçmiş olsun..
saol canım
hehee sende mi yazın kilo alanlardansın geçmiş olsun idleklerin için saol tatlım geçer inşşşş
tşkler iblgiler için cnmm
Geçmiş olsun bacım.
benim çocukulk zamanlarım faranjitle geçti de ne zordu ya her hafta doktordaydım, bir de küçük olunca bünye zayıf .
ah hiç sormaa ben hala büyümedim demekkiii :)))))

sorma ya sabahtan beri izliyorum galiba adama aşık falan oldum....

evet biraz paça tutuştu ama vericem süre yeterli iyi bir spor ve karatayla halledilir....

Onun işini niye istemiyorsun Sİnemcim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…