Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar,

NAsılsınız

Hemen menülerime geçeyim

Dün sabah

Klasik tostumu yedim

Öğle

Yayla çorba-tavuk

AKşam

Izgara tavuk köfte ve salata

10 dakika kadar bisiklet

Son zamanın gündem konularını biliyorsun Sİnemcim benimle ilgili.
Bir de Yasmine başlamıştım bu da huzursuzluk yapıyor sanırım.
Ara kanama da yaptı sinir oldum.

Günaydınnnn ..

Yasmin ne ?

Ne kanaması ya korkarım ben kanamadan filan,

Ne takıyorsun sen bu kadar canım benim ya herşey olacağına varır evlilik konusunda akışına bırak ne acelen var zamanla olsun herşey...

Günaydın kızlar,

NAsılsınız

Hemen menülerime geçeyim

Dün sabah

Klasik tostumu yedim

Öğle

Yayla çorba-tavuk

AKşam

Izgara tavuk köfte ve salata

10 dakika kadar bisiklet

Afiyet olsunn ..

Yasmin ne ?

Ne kanaması ya korkarım ben kanamadan filan,

Ne takıyorsun sen bu kadar canım benim ya herşey olacağına varır evlilik konusunda akışına bırak ne acelen var zamanla olsun herşey...

Doğum kontrol hapı Sinemcim.
Benim malum dönemim feci ağrılı oluyor.
Onun için de .
Sinir etti arada olan kanamalar.

Evlilik konusunu şimdilik takmıyorum aklıma.
Bakalım ne olacaksa olacak bir anda.

bende goruyorum amma bana kedi ayakkabı falan veriyor sanki benim ayakkabım yok ya ben niye boyle seyler gormuyorum yarabbim yaa ühühühühüüü

o zaman ha gayret canımm

ayyyyyyyy gerçegini yanında yatarken görmeyi nasip etsin dee kızz hadi ii gecelerr canımmm
inş cnm...
dürüyenin gügümleri gibi sucukun bogumları ama cok kalorili bisiymiss o yaww

benim asansör askumun da adıı güney tanriiiiiimm
adı güzelmiş karizmatik...
Çok seviyorum ya ben sizii
Özlemcim depresyona şettiriyorum galiba yine.
Kafam karışık vs.
Akşam da film izledim uyudum.
Tavsiye ederim bu arada Veronika ölmek istiyor'u.
izlediğin filimlerde bunalım cnm yaa... böyle zamanlarda komedi filmi izleyip güleceksin....

Ciddi misinn
Şaka gibi.
Benim için rüyaya yatsa ya bir arkadaşın.
ben yatıyım bi gün senin için rüyaya... ben bazen görüyorum ama hep ünlüleri gryrm ne hikmetse... bi gece rüyamda i.ttlssin başından vrlduğnu gördüm... sabah bi kalktım şok.....

kusura bakma hilalcim yaa... bendede bi aşık olma durumu var galiba habire izliyorum:... eşin duymasın diceksiniz ama oda bazen tv ye ağzı açık bakıyo... hele oynayanlara...

Son düzenleme:
kızlar sabah sporumuda yaptım.... kahvaltıyı biraz geciktirmeye çalışıyorum 2 öğün yapmaya çalışcam... akşam k.valide ye gitçez ne yemek var kimbilir... evde yiyip gitmeyi denicem... çünkü bezen sırf karbo yapabiliyor... riske atamam az kaldı... ordada bi bahane bulmam lasım... yiyip geldim diyemem...

canım karatay ekmek yerine bir çaybardağı ceviz veriyor... o yüzden çok değil... ben bir çaybardağını 2 ye bölüp yedim...
ay ben bi avuç bi avuççç diye okuyunca şaşırdımda ondan şeyettim di
25 ekim benim d. günüm cnm... masal ben triptofan o güne hedef koyduk
ay bendemi belirlesem ama o gün ben memlekette olucaaammmm ayın 20 sinde gidicem sanırım
Hep burada olup birden olmayınca dikkat mi çektim ne yaptım
Ayy var ben de bir haller de bakalım.
merak ediyoruz balım seniiii

ay bende diyorum bu kızın doğum kontrol hapıyla ne işi varrr...kullanma cnm doğum kontrol hapını boşver...moralini bozan şeylerede aldırış etme herşey olucağına varıyooo
bugün nedense benimde moralim bozuk
sabah dükkanı açar açmaz bi telefon çalıyoki sormayın açtım meraba dedi meraba dedim emlakçımı dedi evet dedim yetkili kişiler burda yok dedim yok ben sizi aradım dedi beni niye aradınız dedim arklık için dedi benim arkadaşlarım var zaten dedim yok ben evlilik niyetiyle aradım dedi oralarda tanıdığım olmadığı için de kendim aradım dedi telimi istedi bende ben sözlüyüm beni arama bi daha dedim bi kere görün dedi görmek istemiyorum dedim sevenede mi saygın yok dedi yok dedim bizde böyle davranışa saygı yok çıkış saatini söyle geleyim gör konuşalım dedi kafana çantamı yemek istiyosun dedim sinirimi alamadım offf
sonra sevgilim aradı moralimin bozuk olduğunu anladı anlattım bende zorlada olsa anlattım boşver kafaya takma dedi onunda morali bozuldu ama belli etmedi kıskandı diye sevinsem mi o çocuk aradı diye sinirlensem miiiiiii:18:
offfff zati hastayımmmmm :26:

bence evde ye oraya gidincede midem ağrıyo de midemi bozmuşum yiyemiyorum hatta ZORLARSA yediğmi çıkarıyom de aman hamile sanmasın ama

ahahahha çok güzel yaaa koptum ha

ay facebook sayfasını açıcam bi bakmışımm kk 13. takım açılmışşş otomatiğe bağlamışım kendimi yaaa kopamıyorum sizden ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…