ay ben bi avuç bi avuççç diye okuyunca şaşırdımda ondan şeyettim di
ay bendemi belirlesem ama o gün ben memlekette olucaaammmm ayın 20 sinde gidicem sanırım
merak ediyoruz balım seniiii
ay bende diyorum bu kızın doğum kontrol hapıyla ne işi varrr...kullanma cnm doğum kontrol hapını boşver...moralini bozan şeylerede aldırış etme herşey olucağına varıyooo
bugün nedense benimde moralim bozuk
sabah dükkanı açar açmaz bi telefon çalıyoki sormayın açtım meraba dedi meraba dedim emlakçımı dedi evet dedim yetkili kişiler burda yok dedim yok ben sizi aradım dedi beni niye aradınız dedim arklık için dedi benim arkadaşlarım var zaten dedim yok ben evlilik niyetiyle aradım dedi oralarda tanıdığım olmadığı için de kendim aradım dedi telimi istedi bende ben sözlüyüm beni arama bi daha dedim bi kere görün dedi görmek istemiyorum dedim sevenede mi saygın yok dedi yok dedim bizde böyle davranışa saygı yok çıkış saatini söyle geleyim gör konuşalım dedi kafana çantamı yemek istiyosun dedim sinirimi alamadım offf
sonra sevgilim aradı moralimin bozuk olduğunu anladı anlattım bende zorlada olsa anlattım boşver kafaya takma dedi onunda morali bozuldu ama belli etmedi kıskandı diye sevinsem mi o çocuk aradı diye sinirlensem miiiiiii:18:
offfff zati hastayımmmmm :26:
waaaawwww ne sinireniyon kızım işte beğenilmekten daha güzel bişiy var mı??? hem erkek arkadaşındada seni kaptırma korkusu olur birascık....iyidir iyidir....
İyi mi geliyor ki ilk kez duyuyorum ama hormonal dengeni filan bozmuor mu ?
Afiyet olsunn ..
Doğum kontrol hapı Sinemcim.
Benim malum dönemim feci ağrılı oluyor.
Onun için de .
Sinir etti arada olan kanamalar.
Evlilik konusunu şimdilik takmıyorum aklıma.
Bakalım ne olacaksa olacak bir anda.
Ne canını sıkıyorsun sen ya bunun için her genç ve güzel bayanın başıan gelebilir hayret bişey takma vermişsin cevabını işteay ben bi avuç bi avuççç diye okuyunca şaşırdımda ondan şeyettim di
ay bendemi belirlesem ama o gün ben memlekette olucaaammmm ayın 20 sinde gidicem sanırım
ay bende diyorum bu kızın doğum kontrol hapıyla ne işi varrr...kullanma cnm doğum kontrol hapını boşver...moralini bozan şeylerede aldırış etme herşey olucağına varıyooo
sabah dükkanı açar açmaz bi telefon çalıyoki sormayın açtım meraba dedi meraba dedim emlakçımı dedi evet dedim yetkili kişiler burda yok dedim yok ben sizi aradım dedi beni niye aradınız dedim arklık için dedi benim arkadaşlarım var zaten dedim yok ben evlilik niyetiyle aradım dedi oralarda tanıdığım olmadığı için de kendim aradım dedi telimi istedi bende ben sözlüyüm beni arama bi daha dedim bi kere görün dedi görmek istemiyorum dedim sevenede mi saygın yok dedi yok dedim bizde böyle davranışa saygı yok çıkış saatini söyle geleyim gör konuşalım dedi kafana çantamı yemek istiyosun dedim sinirimi alamadım offf
sonra sevgilim aradı moralimin bozuk olduğunu anladı anlattım bende zorlada olsa anlattım boşver kafaya takma dedi onunda morali bozuldu ama belli etmedi kıskandı diye sevinsem mi o çocuk aradı diye sinirlensem miiiiiii:18:
Selam kızlar nasılsınız?
Ben uyuşuğum bu aralar.
Canım bişi yapmak istemiyor.
Yazdıklarınızı okuyorum ama miskinlik var üstümde sadece takip ediyorum katılımım sıfır
Selam kızlar nasılsınız?
Ben uyuşuğum bu aralar.
Yazdıklarınızı okuyorum ama miskinlik var üstümde sadece takip ediyorum katılımım sıfır
Hilal ben annemlere gidiyorum bacım..
Akşama gelirim
inş cnm...
adı güzelmiş karizmatik...
izlediğin filimlerde bunalım cnm yaa... böyle zamanlarda komedi filmi izleyip güleceksin....
ben yatıyım bi gün senin için rüyaya... ben bazen görüyorum ama hep ünlüleri gryrm ne hikmetse... bi gece rüyamda i.ttlssin başından vrlduğnu gördüm... sabah bi kalktım şok.....
kusura bakma hilalcim yaa... bendede bi aşık olma durumu var galiba habire izliyorum:...eşin duymasın diceksiniz ama oda bazen tv ye ağzı açık bakıyo... hele oynayanlara...
kızlar sabah sporumuda yaptım.... kahvaltıyı biraz geciktirmeye çalışıyorum 2 öğün yapmaya çalışcam... akşam k.valide ye gitçez ne yemek var kimbilir... evde yiyip gitmeyi denicem... çünkü bezen sırf karbo yapabiliyor... riske atamam az kaldı... ordada bi bahane bulmam lasım... yiyip geldim diyemem...
ay ben bi avuç bi avuççç diye okuyunca şaşırdımda ondan şeyettim di
ay facebook sayfasını açıcam bi bakmışımm kk 13. takım açılmışşş otomatiğe bağlamışım kendimi yaaa kopamıyorum sizden ne hikmetse
gunaydın kızlar nasıslsınız..orucluyum sahurumu yazıorum koca bi 0:)
İyi mi geliyor ki ilk kez duyuyorum ama hormonal dengeni filan bozmuor mu ?
Hem bak kanama filan yapmış içme bence...
Ne canını sıkıyorsun sen ya bunun için her genç ve güzel bayanın başıan gelebilir hayret bişey takma vermişsin cevabını işte
Selam kızlar nasılsınız?
Ben uyuşuğum bu aralar.
Ben de direk ya burayı açıyorum.
Afiyet bal şeker olsun.
Harika geliyor zaten doktor önermişti, ara kanamalar da normalmiş ama her ay olursa dayanamam valla.
Ben de de oluyor bazen aynı şekilde.
Okuyorum da yazamıyorum.
allah kabul etsin cnmmgunaydın kızlar nasıslsınız..orucluyum sahurumu yazıorum koca bi 0:)
Ohh harikasın.
Ben de birazdan spor yapacağıms onra epilasyon falan .
Temizlik yaptım, çamaşır yıkadım kuruttum.
Tam depresyon modeli oldu.
Benim bebek popoya doğru kaymış, yaramaz şey iştee ..
Valla çok hoşuma gitti merak edilince
Ayy önümüzdeki ay da böyle olursa kullanmayacağım artık zaten.
Ayy ..
Talipler çok desene.
Sevene saygun yok mu der len ben de seviyorum sen saygı duysana deseydin ya.
Ama erkek arkadaşın gayet olgun davranmış hoşuma gitti.
Hımm, o zaman bende mi denesem ay yok ya ben de sevmiyorum ki hiç ilaç işini,
Bu arada civanperçemi bu tür ağrı sızı konusunda çok iyiymiş canım ama çok acı...
allah kabul etsin cnmm
kaptişimizz merak edilmez mi hiiiiçççççççççççç
evet olgun davranır o çok kıskanç olmasına rağmen olgun davranabiliyo ah bide ben öle olsammm ....
bana o öle bişi dese kızın biri bana şöle dedi dese hemen derim sen millete nasıl davranıyosun vs. diye sayarım sölediğine sölicene pişman olur garibim o konuda güveniyo muyum gerçekten emin değilimmmm
offf yaaa canım hiçbişi yapmak istemiyooo onunla konuşmak bile istemiyorum o derece yani
ayrıca tektaşımıda bulamıyorum kaybettim sanırımmmm ağlamak istiyorum yaa ben ona okadar para verdiydimde aldıydımm offffffffffffffsesime gelince baya bi kalınlaştı kk yönetimi sesimi duysa bu byn deil diye almazlar beni siteyee
yarın sabah için çok heycanlıyımmmm inşşşşş kilo vermişimdir ve pirinç lapasından sonra almamışımdırrr inşşşş çok korkuyorummmmmm:18::18::18:
Hilal annemlerden giriyorum.Bugün burdayım.Yarın bildirim yapamam büyük ihtimalle... :44:
Sorun olması diye şimdiden söylim, yarın sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama bu sabah 75.2 çıktım.Bunu baz alırsın canım...
ah biz hatunlar ne kaaa kıskancız yaffffBen de alarm kurdum her gece çalıyor.
Bu geceden sonra 1 hafta yok rahatım.
Ben de ben de.
Kimbilir kimmiş o kız ver bakayım ben konuşayım diye başlarım.
Güvensizlikten de değil de kız niye asılıyor yahu.
Geçen kızın biri mesaj çekiyor.
Mesajları bana okuyor direk ama delirdim.
Senin neden canın bir şey istemiyor ki ?
Bulursun bulurusn merak etme.
son yoruma bayıldım
Hilal annemlerden giriyorum.Bugün burdayım.Yarın bildirim yapamam büyük ihtimalle... :44:
Sorun olması diye şimdiden söylim, yarın sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama bu sabah 75.2 çıktım.Bunu baz alırsın canım...
Tamam Melekcim tebrik ederim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?