Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

waaaawwww ne sinireniyon kızım işte beğenilmekten daha güzel bişiy var mı??? hem erkek arkadaşındada seni kaptırma korkusu olur birascık....iyidir iyidir....

İyi mi geliyor ki ilk kez duyuyorum ama hormonal dengeni filan bozmuor mu ?
Hem bak kanama filan yapmış içme bence...

Ne canını sıkıyorsun sen ya bunun için her genç ve güzel bayanın başıan gelebilir hayret bişey takma vermişsin cevabını işte

Selam kızlar nasılsınız?

Ben uyuşuğum bu aralar.

Canım bişi yapmak istemiyor.

Yazdıklarınızı okuyorum ama miskinlik var üstümde sadece takip ediyorum katılımım sıfır

Selam kızlar nasılsınız?

Ben uyuşuğum bu aralar.

Yazdıklarınızı okuyorum ama miskinlik var üstümde sadece takip ediyorum katılımım sıfır

Hava değişimi, mevsim değişikliği bir çok etken olabilir canım ya,

Sen içini karartmamaya bak hava al bol bol kalk5 dk da bir camı aç nefes al ben öyle yapıyorum cidden açılıyorum...

Hilal ben annemlere gidiyorum bacım..

Akşama gelirim

İyi eğlenceler melekcimm.

Aman zorlama geliyor komedilerde o sırada ama film mükemmeldi acayip etkilendim.

Ciddi misin sen ?
Çok ilginç ya.
Peki isteyerek yatabilir misin ki
gece beni düşün uyumadan öncee ..

Patlatıverirdim ben olsam ağzına, kime ağzı açık bakıyor.
Cidden klipler çok etkileyeici ama ya.

Ohh harikasın.
Ben de birazdan spor yapacağıms onra epilasyon falan .
Temizlik yaptım, çamaşır yıkadım kuruttum.
Tam depresyon modeli oldu.

Benim bebek popoya doğru kaymış, yaramaz şey iştee ..

Valla çok hoşuma gitti merak edilince

Ayy önümüzdeki ay da böyle olursa kullanmayacağım artık zaten.

Ayy ..
Talipler çok desene.
Sevene saygun yok mu der len ben de seviyorum sen saygı duysana deseydin ya.
Ama erkek arkadaşın gayet olgun davranmış hoşuma gitti.

ay facebook sayfasını açıcam bi bakmışımm kk 13. takım açılmışşş otomatiğe bağlamışım kendimi yaaa kopamıyorum sizden ne hikmetse

Ben de direk ya burayı açıyorum.

gunaydın kızlar nasıslsınız..orucluyum sahurumu yazıorum koca bi 0:)

Afiyet bal şeker olsun.

Harika geliyor zaten doktor önermişti, ara kanamalar da normalmiş ama her ay olursa dayanamam valla.
Selam kızlar nasılsınız?

Ben uyuşuğum bu aralar.

Ben de de oluyor bazen aynı şekilde.
Okuyorum da yazamıyorum.

Hımm, o zaman bende mi denesem ay yok ya ben de sevmiyorum ki hiç ilaç işini,
Bu arada civanperçemi bu tür ağrı sızı konusunda çok iyiymiş canım ama çok acı...

gunaydın kızlar nasıslsınız..orucluyum sahurumu yazıorum koca bi 0:)
allah kabul etsin cnmm

kaptişimizz merak edilmez mi hiiiiçççççççççççç
evet olgun davranır o çok kıskanç olmasına rağmen olgun davranabiliyo ah bide ben öle olsammm ....
bana o öle bişi dese kızın biri bana şöle dedi dese hemen derim sen millete nasıl davranıyosun vs. diye sayarım sölediğine sölicene pişman olur garibim o konuda güveniyo muyum gerçekten emin değilimmmm
offf yaaa canım hiçbişi yapmak istemiyooo onunla konuşmak bile istemiyorum o derece yani
ayrıca tektaşımıda bulamıyorum kaybettim sanırımmmm ağlamak istiyorum yaa ben ona okadar para verdiydimde aldıydımm offffffffffffffsesime gelince baya bi kalınlaştı kk yönetimi sesimi duysa bu byn deil diye almazlar beni siteyee

yarın sabah için çok heycanlıyımmmm inşşşşş kilo vermişimdir ve pirinç lapasından sonra almamışımdırrr inşşşş çok korkuyorummmmmm:18::18::18:

Hımm, o zaman bende mi denesem ay yok ya ben de sevmiyorum ki hiç ilaç işini,
Bu arada civanperçemi bu tür ağrı sızı konusunda çok iyiymiş canım ama çok acı...

Ben de alarm kurdum her gece çalıyor.
Bu geceden sonra 1 hafta yok rahatım.

Ben de ben de.
Kimbilir kimmiş o kız ver bakayım ben konuşayım diye başlarım.
Güvensizlikten de değil de kız niye asılıyor yahu.
Geçen kızın biri mesaj çekiyor.
Mesajları bana okuyor direk ama delirdim.

Senin neden canın bir şey istemiyor ki ?
Bulursun bulurusn merak etme.

son yoruma bayıldım

yarın sabah için çok heycanlıyımmmm inşşşşş kilo vermişimdir ve pirinç lapasından sonra almamışımdırrr inşşşş çok korkuyorummmmmm:18::18::18:

İnşallah canım almamışsındır.
Bakalım yarın büyük gün.
Ben de gideyim ne zamandan beri leslie bacıma takılmıyorum az ona takılayım.

Hilal annemlerden giriyorum.Bugün burdayım.Yarın bildirim yapamam büyük ihtimalle... :44:

Sorun olması diye şimdiden söylim, yarın sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama bu sabah 75.2 çıktım.Bunu baz alırsın canım...

ah biz hatunlar ne kaaa kıskancız yaffff

tebrik ederim melek şimdidennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…