ah biz hatunlar ne kaaa kıskancız yaffff
tebrik ederim melek şimdidennnnnn
sagol canım :))
Yarın daha az cıkarım büyük ihtimalle ama annemlerde tartı yok. o yüzden bugünü yazarsın canım...
Sabah tartı 74.9, 75.1 dedi en son 75.2 de durdu
ayyy cnm ya benim tartıya bi çıkıyorum 2. kez daha fazla 3.de daha fazla anlamadımki nefes aldıkça kilo mu alıyorum nefesimi mi tutsam neee
Ne yapalımm hıh.
Hmm onun yapabileceklerini düşünmüyorum bile o da var.
Sen ben, gülmekten öldüreceksin sonunda.
gül canım gülll beraber gülelim zati morallemiz bozuktu azcık düzelsinnnay tam espirik modundayımmmm benimkiyle soğuk konuşuyodum zorla teli kapattım şimdi arasam sesini duyam diye bu kız kafayı sıyırdı dicekkk bi soğuk konuşuyo bi çok sıcakkkk hahahaha harbi tahtalarımda bi eksiklik var amaa çözemedimmm
bu gece bi deniyelim cnm... ama hatırlat... ben her gece rüya görürüm genelde görmediğim azdır... ama hepsi çıkmıyo bak demedi deme...
İyi eğlenceler melekcimm.
Aman zorlama geliyor komedilerde o sırada ama film mükemmeldi acayip etkilendim.
Ciddi misin sen ?
Çok ilginç ya.
Peki isteyerek yatabilir misin ki
gece beni düşün uyumadan öncee ..
Patlatıverirdim ben olsam ağzına, kime ağzı açık bakıyor.
Cidden klipler çok etkileyeici ama ya.
Ohh harikasın.
Ben de birazdan spor yapacağıms onra epilasyon falan .
Temizlik yaptım, çamaşır yıkadım kuruttum.
Tam depresyon modeli oldu.
Benim bebek popoya doğru kaymış, yaramaz şey iştee ..
Valla çok hoşuma gitti merak edilince
Ayy önümüzdeki ay da böyle olursa kullanmayacağım artık zaten.
Ayy ..
Talipler çok desene.
Sevene saygun yok mu der len ben de seviyorum sen saygı duysana deseydin ya.
Ama erkek arkadaşın gayet olgun davranmış hoşuma gitti.
bu gece bi deniyelim cnm... ama hatırlat... ben her gece rüya görürüm genelde görmediğim azdır... ama hepsi çıkmıyo bak demedi deme...yoksa şimdiye çoktan atanmıştım...
bebek popyamı kaymış...kopardın beni...
Ayy tamam hatırlatırım Özlemcim.
Belki görürsün ayy heyecan yaptım şimdiden.
Fotoğrafıma da bak yatmadan
Aman ne yapayım kocaman popom var.
YArın yine ölçeyim bakalım.
menün güzel..kızlar menümü verrym
saat 12.30
2 yumurta
10 zeytin
2 dlm peynir
1 domates
4-5 ceviz
saat 16.30
yarım tabak taze fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
3 minik nuget
eğer acıkırsamda 1 avuç badem hakkımı ve sütümü saklı tutuyorum....
bend etam tersi her çıktığımda kilo azalıyor..nefesini tut nefeseni..şaka bir yana ilk çıkan rakamı baz al benceayyy cnm ya benim tartıya bi çıkıyorum 2. kez daha fazla 3.de daha fazla anlamadımki nefes aldıkça kilo mu alıyorum nefesimi mi tutsam neee
tebriklersagol canım :))
Yarın daha az cıkarım büyük ihtimalle ama annemlerde tartı yok. o yüzden bugünü yazarsın canım...
Hilal annemlerden giriyorum.Bugün burdayım.Yarın bildirim yapamam büyük ihtimalle... :44:
Sorun olması diye şimdiden söylim, yarın sabah kaç çıkarım bilmiyorum ama bu sabah 75.2 çıktım.Bunu baz alırsın canım...
kolay gelsin..bol bol ter at..moralinede iyi gelir...
İnşallah canım almamışsındır.
Bakalım yarın büyük gün.
Ben de gideyim ne zamandan beri leslie bacıma takılmıyorum az ona takılayım.
sesin için ıhlamur elma limon tarçın karabiber kaynat içi 1 saat içinde normale döner..allah kabul etsin cnmm
kaptişimizz merak edilmez mi hiiiiçççççççççççç
evet olgun davranır o çok kıskanç olmasına rağmen olgun davranabiliyo ah bide ben öle olsammm ....
bana o öle bişi dese kızın biri bana şöle dedi dese hemen derim sen millete nasıl davranıyosun vs. diye sayarım sölediğine sölicene pişman olur garibim o konuda kalınlaştı kk yönetimi sesimi duysa bu byn deil diye almazlar beni siteyee
sahursuz oruç sağlıklımı arkadaşım?en azından süt felan içsen yatsan..gunaydın kızlar nasıslsınız..orucluyum sahurumu yazıorum koca bi 0:)
bekar insana olabliecek bir durum gerekli cevabınıda güzelce vermişsin..ay ben bi avuç bi avuççç diye okuyunca şaşırdımda ondan şeyettim di
ay bendemi belirlesem ama o gün ben memlekette olucaaammmm ayın 20 sinde gidicem sanırım
merak ediyoruz balım seniiii
ay bende diyorum bu kızın doğum kontrol hapıyla ne işi varrr...kullanma cnm doğum kontrol hapını boşver...moralini bozan şeylerede aldırış etme herşey olucağına varıyooo
bugün nedense benimde moralim bozuk
sabah dükkanı açar açmaz bi telefon çalıyoki sormayın açtım meraba dedi meraba dedim emlakçımı dedi evet dedim yetkili kişiler burda yok dedim yok ben sizi aradım dedi beni niye aradınız dedim arklık için dedi benim arkadaşlarım var zaten dedim yok ben evlilik niyetiyle aradım dedi oralarda tanıdığım olmadığı için de kendim aradım dedi telimi istedi bende ben sözlüyüm beni arama bi daha dedim bi kere görün dedi görmek istemiyorum dedim sevenede mi saygın yok dedi yok dedim bizde böyle davranışa saygı yok çıkış saatini söyle geleyim gör konuşalım dedi kafana çantamı yemek istiyosun dedim sinirimi alamadım offf
sonra sevgilim aradı moralimin bozuk olduğunu anladı anlattım bende zorlada olsa anlattım boşver kafaya takma dedi onunda morali bozuldu ama belli etmedi kıskandı diye sevinsem mi o çocuk aradı diye sinirlensem miiiiiii:18:
offfff zati hastayımmmmm :26:
yemek yiyip gitmen iyi fikir..kızlar sabah sporumuda yaptım.... kahvaltıyı biraz geciktirmeye çalışıyorum 2 öğün yapmaya çalışcam... akşam k.valide ye gitçez ne yemek var kimbilir... evde yiyip gitmeyi denicem... çünkü bezen sırf karbo yapabiliyor... riske atamam az kaldı... ordada bi bahane bulmam lasım... yiyip geldim diyemem...
senin menüde oldukça iyi..Günaydın kızlar,
NAsılsınız
Hemen menülerime geçeyim
Dün sabah
Klasik tostumu yedim
Öğle
Yayla çorba-tavuk
AKşam
Izgara tavuk köfte ve salata
10 dakika kadar bisiklet
gayet de asansor onun adi, guney muney anlamam ben
günaydınnnn smileyler gelmiiiiişşşşş
inş cnm...
adı güzelmiş karizmatik...
yarın sabah için çok heycanlıyımmmm inşşşşş kilo vermişimdir ve pirinç lapasından sonra almamışımdırrr inşşşş çok korkuyorummmmmm:18::18::18:
sagol canım :))
kızlar facede sürekli karikatür görüyorum sizede eklemeden edemiyorum...
Eki Görüntüle 272713
bu mantıkla bizde yemeklere mi saldırsak napsak...
eski bir masal arkadaşım..rüyanda istediğini görmek için..
7 defa YA VEDUD ve 131 defada YA MÜHEYMİN oku kimseyle konuşmadna sağ tarafına dön uyu rabbimn güzel esmalrındandır istediğini rüyanda görmene yardımcı olur..ama öğrenmek istediğin şey gerçekten öğrendiğind eseni sarsmayacaksa dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?