Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya bakın ben yiyemiyorum şu an ama keten tohumu çok faydalı kızlar bu konuda yemeklerinize filan katın etkisi hemen far edilir.

Fazlalık yok Sinemcim.
Bırakmak değil de bu hafta cumaya kadar 1 kgdan az verirsen hiç ihmal etme doktora git.

Ya bakın ben yiyemiyorum şu an ama keten tohumu çok faydalı kızlar bu konuda yemeklerinize filan katın etkisi hemen far edilir.

Ben de başlıyorum unutuyorum sonra yemeyi.
Yiyeyim bugün unutmadan.
Cidden etkili mi ?
Ben hep az süre kullanınca fark edemedim tabi

turtiiiiiiiiii ben gelmeyeli neler oldu bakalım ne var ne yokkk işin nasıl gidiyo bacımmm ay çok özledim sizi yaaaaa

ayyy bu kknın arka planııı iştahımı açıyooorrrrrrrrr

evet benim de ay nassı olsun bacum idare ediyorum şimdilik :26::26: senin tatilin nasıl gecti

sıcak süt iç yada sirkeli su canum bana hep iyi gelir ama işyerinde nasıl halledersin o sorunu bilemem

yok hilalim ya simdi burdan taşınıyoruz istoça gidiyoruz ya bizim odayı topladık 1,5 saattir onlar uhrasıyoruz bir de oraya gidince yerleştirmesi var yaaaa poffffff

Hilal tartı kıpırdasa tam gaz devam etcem bir umut ama 76 da mıhlandı kaldı ay çok canımı sıkıyor benim bu iş ya

Ölçülerini aldın mı inceliyor musun peki sinemcim ?

Ya bana diyetisyen nesfitin içine 2 tatlı kaşığı attırıordu ben sonrasında da devam ettim baya etkili oluyodu yani

Bende çiğnedim yuttum şimdi 1 tatlı kaşığı.

Aa sirkeli su işe yarıyor mu ?
Bir ara sabah akşam içerdim ben devam mı etsem ki ..

Ayy nerede orası uzak mı ?
Cahillik işte :26:
Kolay gelsin turtam ya ..

Akşam gidip sadece sıcak süt içicem zaten istemiyorum et yemek artık
Ölçülerini aldın mı inceliyor musun peki sinemcim ?

Bende çiğnedim yuttum şimdi 1 tatlı kaşığı.
Ölçülerimi almıştım geçen hafta sanırım da belli olur incelsem hissederim ben onu kıyafetlerimden ama yine de ölçerim kendimi,

Ya bu dukan çok sağlıksız bence düşünüyorum baksana hemen kabız yaptı kayısı bile yiyemiyorum hiç gerçekçi devamlı beslenme şekline getirilebilcek birşey değil...

Sen nerde oturuyodun işyerin taşınıyor sanırım nasıl gidip geleceksin peki ?

ben dukan için hep diyorum cidden çok sağlıksız.
Ama kilo vermek için belli bir süre yapılacaksa bir şey diyemem diyorum.

Bu arada 3 günden beri sigara içmiyorumm ..

Ya yok dogru düzgün bişi yemiyosun ki zaten, ben senden cok yiyiorum.
Ya bi doktora gözüksene sen..

Yok ya, ben o konudan sanslıyım.Bekliyorum hep

Aaaa çok sevindim içme içme bak sağlılı besleniyorsun sporunu yapıyorsun sigara da içme canımya
Ya yok dogru düzgün bişi yemiyosun ki zaten, ben senden cok yiyiorum.
Ya bi doktora gözüksene sen..

Yok ya, ben o konudan sanslıyım.Bekliyorum hep

Ya melek geçen sene dr'a gittim metobolizman yavaş dedi çıktı işin içinden,

Şimdi bakıyorum gitsem diye ama fiyatlar uçmuş onu da geçen hafta bir kontrole çağıtıyorlar işyerinden izin almak zor ama yine de bir orta yol bulup gitmem lazım benim iyi birine cidden

Canım bu arada hoşgeldin hep okuyorum yazamıyorum
hoşbuldum canıımm
anaaaaammmmm listemize bak heleeeee nolmuş bize yawwwwwwneyse bu hafta izindeyim gelsemde izinli olayım kilo aldım korkudan tartıyada çıkamıyorummmmm kabızlıkta var çok suda içemiyommm oy oyyyyyyy:26::26:

kızzzz sen misin buuu 10 kilo değilde sanki daha fazla vermiş gibi duruyon maşallah sanaaa

Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum pek sinirliyim ama deniyorum.

Önce bir sağlık ocağında kan testi yaptırsan doktordan önce Sinemcim.

Aa sirkeli su işe yarıyor mu ?
Bir ara sabah akşam içerdim ben devam mı etsem ki ..

Ayy nerede orası uzak mı ?
Cahillik işte :26:
Kolay gelsin turtam ya ..

bağcılar tarafı canım bana biraz uzak iki vesait işte sabah gidiş sorun değil de akşam çok yogun trafik oluyor orda o nedenle çıkış saatini 6.30 a cekebilirlermiş inş. çekerler

Sen nerde oturuyodun işyerin taşınıyor sanırım nasıl gidip geleceksin peki ?

zeytinburnunda oturuyorum canum bakırköyden minibüse binicem sanırım otobüs cok dolastırıyor tam 1,5 saatte goturuyor ugrasamam onla da maasın 200 lirası yola gidicek kafadan yaa benim tek derdim aksam cok trafik oluyormus orda benim eve gelisim 9 u gecmese keşke ben de spora rahat rahat gitsem :26::26:

senin daha fazla yeme istegin ondan da kaynaklanıyor olabilir ama ne olursa olsun tekrar baslama sakın

Bu hafta genelde durumlar pek güzel değil zaten Seminecim.
Sen yokken ben neler yaptım bir bilsen bir bilsen
Ama bu hafta da kilo almazsam kendime hiç bir şey demeyeceğim.

Ayy çeksinler bence de.
Ben de trafikten nefret ederim hiç çekilmez.
Kitap falan okuyabiliyor musun bari yolda ?
Hoş o saatlerde tıka basa dolu da olur.

Olabilir isteğim ondan ama daha bırakmadan başlamıştı.
Turtam dayanmaya çalışıyorum da durum pek iyi değil bakalım.

tatilim iyi geçti canım düğünde bol bol oynadım dans ettimmm yedim içtimm kilo aldım uykusuz kaldım ve geldim geldiğim günün sabahıda hiç dinlenmeden işe geldimmmmm

tebrik ediyoruuuuuuuummmmmmmmmm

ah ahhhhhhh çikolataaa fark edilmez miiiiiiiiiiiii
ya hilalimmmm diyet modundan çıkmışken çikolatada yiyeyim mii noluuuurrrrrrrrrrrrrr

Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum pek sinirliyim ama deniyorum.

Önce bir sağlık ocağında kan testi yaptırsan doktordan önce Sinemcim.
Ya bu işyeri benim elimi kolumu bağlıyor Hilal,
Ben o kadar idare ediyorum ama bir saat gitmem surat asılmasına hemen sebep ama düşünmüyorlar yani cumartesi dahil akşama kadar işyerindeyiz bu insanların da işi gücü yapması gereken şeyleri olur diye,
Yoksa giderim tahlilimi de yaptırırım özele bile gitsem burdan izin almak zorunda kalıyorum o da beni geriyor,

Hımm evet ya ters kalıyor sana ben de avcılarda oturuyorum, merkezden Esenyurta taşındı işyeri ben de yetişemeyince sporu bırakmak zorunda kaldım iş başa bela ya keşke memur olsak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…