Kio vermeyi geçtim ben cidden tedirgin oldum bir şey mi var diye.
Doktorlar hep diyor kabızlık problemi varken kilo vermek imkansız gibi bir şey diye ama saf proteinle nasıl kilo verilmez ki menülerin cidden çok güzeldi.
Bakalım annenin sonucu nasıl çıkacak ?
Ne güzel bir kaynana için bunları duymak ..
Aslında en önemlisi bir öğünde kaçırıyorsak diğer öğünde telafi edebilmek.
Ayy çok utandım bunu yazmaktan.
Benim de pek iyi değil durumlar ama kabızlık sayılmaz.
Fakat bir ara berbattı.
Hafta falan geçmişti ben de çok inat edip resmen wc'de yaşadığımı biliyorum ama yok olmamıştı.
Kız tık yok beklesen neye yarar kii benim saçma sapan bir bünyem var kanımca ya atakta da gitmezse bırakırım demiştim cidden çok sinirliyim bırakırım yani daha napıyım ben bilmiyorum ki acaba diyorum fazla kaçırdığım birşey mi var ama görüyorsunuz menülerimi söylersiniz öyle bir durumda zaten ayyy çıldırcam yaa
Ya bakın ben yiyemiyorum şu an ama keten tohumu çok faydalı kızlar bu konuda yemeklerinize filan katın etkisi hemen far edilir.
Fazlalık yok Sinemcim.
Bırakmak değil de bu hafta cumaya kadar 1 kgdan az verirsen hiç ihmal etme doktora git.
Ben de başlıyorum unutuyorum sonra yemeyi.
Yiyeyim bugün unutmadan.
Cidden etkili mi ?
Ben hep az süre kullanınca fark edemedim tabi
turtiiiiiiiiii ben gelmeyeli neler oldu bakalım ne var ne yokkk işin nasıl gidiyo bacımmm ay çok özledim sizi yaaaaa
ayyy bu kknın arka planııı iştahımı açıyooorrrrrrrrr
Ay bu arada kayınvalidem cok iyidir ama söylemedne gecemicem
Eşime hep, eşin az kilolu falan derdi, şimdide " bi derdimi var, cok zayıflamış" demiş
Canım ya, saf işte.Hiç kötülük yok içinde, hemen derdimi var demiş
Merhaba kızlarr,
Of çok yoğun bir gün şimdi fırsat bulabilidm hem işim çoktu he patronlar burdaydı,
Aman Allahım nasıl halsiz ve bitkinim yemek yedim ama saniye de öyle acıktım ve canım ne çok istiyor meğer ben salatayı sebzeyi ne severmişim onlarla yaşıyormuşum resmen azap çekiyorum ya,
Bu arada bugün 3.günüm atakta sabah tartıldım hala aynıyım ya ve kabızı söylemesi ayıptır,
2 kutu meyveli yoğurt yiyebiliyormuşum ben de actıvıa aldım kayısılı belki çalıştırır bağısakları
Afiyet olsun.
Kekler olmamış bir de Nar antioksidan özelliğine sahip çok güzel bir meyve ama yediğin saate dikkat edersen.
Akşam yazınca söylemek istedi.
İyice sessizleşti takımımızz ..
Hiç böylemiydik bizz ..
Turtamm yeni geldimm.
Gördüm hemen cevap yazdımm .
Sen nerelerdesin bakayım.
İşlerin mi yoğunlaştı yoksa ?
Hiç anlamam hiççç ..
Hilal tartı kıpırdasa tam gaz devam etcem bir umut ama 76 da mıhlandı kaldı ay çok canımı sıkıyor benim bu iş ya
Ya bana diyetisyen nesfitin içine 2 tatlı kaşığı attırıordu ben sonrasında da devam ettim baya etkili oluyodu yani
evet benim deay nassı olsun bacum idare ediyorum şimdilik :26::26: senin tatilin nasıl gecti
sıcak süt iç yada sirkeli su canum bana hep iyi gelir ama işyerinde nasıl halledersin o sorunu bilemem
yok hilalim ya simdi burdan taşınıyoruz istoça gidiyoruz ya bizim odayı topladık 1,5 saattir onlar uhrasıyoruz bir de oraya gidince yerleştirmesi var yaaaapoffffff
Akşam gidip sadece sıcak süt içicem zaten istemiyorum et yemek artıkevet benim deay nassı olsun bacum idare ediyorum şimdilik :26::26: senin tatilin nasıl gecti
sıcak süt iç yada sirkeli su canum bana hep iyi gelir ama işyerinde nasıl halledersin o sorunu bilemem
yok hilalim ya simdi burdan taşınıyoruz istoça gidiyoruz ya bizim odayı topladık 1,5 saattir onlar uhrasıyoruz bir de oraya gidince yerleştirmesi var yaaaapoffffff
Ölçülerimi almıştım geçen hafta sanırım da belli olur incelsem hissederim ben onu kıyafetlerimden ama yine de ölçerim kendimi,Ölçülerini aldın mı inceliyor musun peki sinemcim ?
Bende çiğnedim yuttum şimdi 1 tatlı kaşığı.
Sen nerde oturuyodun işyerin taşınıyor sanırım nasıl gidip geleceksin peki ?evet benim deay nassı olsun bacum idare ediyorum şimdilik :26::26: senin tatilin nasıl gecti
Akşam gidip sadece sıcak süt içicem zaten istemiyorum et yemek artık
Ölçülerimi almıştım geçen hafta sanırım da belli olur incelsem hissederim ben onu kıyafetlerimden ama yine de ölçerim kendimi,
Ya bu dukan çok sağlıksız bence düşünüyorum baksana hemen kabız yaptı kayısı bile yiyemiyorum hiç gerçekçi devamlı beslenme şekline getirilebilcek birşey değil...
Kız tık yok beklesen neye yarar kii benim saçma sapan bir bünyem var kanımca ya atakta da gitmezse bırakırım demiştim cidden çok sinirliyim bırakırım yani daha napıyım ben bilmiyorum ki acaba diyorum fazla kaçırdığım birşey mi var ama görüyorsunuz menülerimi söylersiniz öyle bir durumda zaten ayyy çıldırcam yaa
Ayy çok utandım bunu yazmaktan.
Benim de pek iyi değil durumlar ama kabızlık sayılmaz.
Fakat bir ara berbattı.
Hafta falan geçmişti ben de çok inat edip resmen wc'de yaşadığımı biliyorum ama yok olmamıştı.
Aaaa çok sevindim içme içme bak sağlılı besleniyorsun sporunu yapıyorsun sigara da içme canımya
ben dukan için hep diyorum cidden çok sağlıksız.
Ama kilo vermek için belli bir süre yapılacaksa bir şey diyemem diyorum.
Bu arada 3 günden beri sigara içmiyorumm ..
Ya yok dogru düzgün bişi yemiyosun ki zaten, ben senden cok yiyiorum.
Ya bi doktora gözüksene sen..
Yok ya, ben o konudan sanslıyım.Bekliyorum hep
hoşbuldum canıımmCanım bu arada hoşgeldin hep okuyorum yazamıyorum
anaaaaammmmm listemize bak heleeeee nolmuş bize yawwwwwwFerdici bildirim yapamazsam izinli yazın beni demişti, biraz bekleyelim sonra paylaşalım gurur tablomuzu
13 .TAKIM 228.ETAP SONUÇLARI
balkaymak ( 74.8/ 74.8 / 0.0 / 0.0 % )
eski_bir_masal ( 59.0 / 58.3 / 0.7 / 1.19 %)
elisya ( 52.2 / 52.0 / 0.2 / 0.38 % )
ferdici (61.2 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
irras ( 86.5 / 86.3 / 0.2 / 0.23 %) .
Mutedeyyin: 75.2 / 75.5 / -0.3 / -0.40 % )
Triptofan: ( 73.0 / 71.8 / 1.2 / 1.64 % )
bugungunlerdenaralik ( 68.2 / 69.4 / -1.2 / -1.76 % )
Hulk ( 74.7 / 76 / -1.3 / -1.74 % )
elmaliturta ( 62.7 / 62.2 / 0.5 / 0.80 %)
maviyesil ( 64.1 / 64.8 / -0.175 / -0.27 ) 223. Etapta izine ayrılan üye geri döndü.Kilosu 4’e bölündü.
Takım Ortalaması : 0.007 %
Merhabalar kızlar...
İşte eski ve yeni fotolarım geliyorrr....
Solda 85 im,sagdaki fotoda 75
Eki Görüntüle 277640
Ay ne kaa kiloluymuşum
Eki Görüntüle 277641
Vee son olarak;
Eki Görüntüle 277642
Eski ve yenilerden bunları bulabildim,koyayım dedim.Son halimi daha dün cektirdim işte...
Gecen ekim ayında kardeşimin düğününde çekilmiştim o şişko fotoları...Bakar mısınız her yerden nasılda pörtlemişim yaiğrenç... :120:
Ay ne kaa şişkoymuşum öyle ben
Aaaa çok sevindim içme içme bak sağlılı besleniyorsun sporunu yapıyorsun sigara da içme canımya
Ya melek geçen sene dr'a gittim metobolizman yavaş dedi çıktı işin içinden,
Şimdi bakıyorum gitsem diye ama fiyatlar uçmuş onu da geçen hafta bir kontrole çağıtıyorlar işyerinden izin almak zor ama yine de bir orta yol bulup gitmem lazım benim iyi birine cidden
Aa sirkeli su işe yarıyor mu ?
Bir ara sabah akşam içerdim ben devam mı etsem ki ..
Ayy nerede orası uzak mı ?
Cahillik işte :26:
Kolay gelsin turtam ya ..
Sen nerde oturuyodun işyerin taşınıyor sanırım nasıl gidip geleceksin peki ?
hoşbuldum canıımm
anaaaaammmmm listemize bak heleeeee nolmuş bize yawwwwwwneyse bu hafta izindeyim gelsemde izinli olayım kilo aldım korkudan tartıyada çıkamıyorummmmm kabızlıkta var çok suda içemiyommm oy oyyyyyyy:26::26:
kızzzz sen misin buuu 10 kilo değilde sanki daha fazla vermiş gibi duruyon maşallah sanaaa
bağcılar tarafı canım bana biraz uzak iki vesait işte sabah gidiş sorun değil de akşam çok yogun trafik oluyor orda o nedenle çıkış saatini 6.30 a cekebilirlermiş inş. çekerler
zeytinburnunda oturuyorum canum bakırköyden minibüse binicem sanırım otobüs cok dolastırıyor tam 1,5 saatte goturuyor ugrasamam onla da maasın 200 lirası yola gidicek kafadan yaa benim tek derdim aksam cok trafik oluyormus orda benim eve gelisim 9 u gecmese keşke ben de spora rahat rahat gitsem :26::26:
senin daha fazla yeme istegin ondan da kaynaklanıyor olabilir ama ne olursa olsun tekrar baslama sakın
evet benim deay nassı olsun bacum idare ediyorum şimdilik :26::26: senin tatilin nasıl gecti
tebrik ediyoruuuuuuuummmmmmmmmm
İnanamıyorum ben kaçamak modundan çıkmış ve diyet moduna girmişimm
Sen söyleyene kadar fark etmemiştim çikolata olduğunu.
Hatta mobilya zannettim ne alakaysa
Eee hadi koaly gelsin o zaman sanaa ..
Koşuşturmaktan verirsin zaten.
Ayy çok hoşuma gitti tepkisi, cidden iyi olduğu belli.
Nasıl ya atakta kilo veremedin mi ?
Sinemcim bir doktora mı gitsen sen problem olabilir mi ?
Tam olarak saf protein mi yaptın ?
Atakta kilo verememek bana imkansız gibi geliyordu.
Ya bu işyeri benim elimi kolumu bağlıyor Hilal,
Ne kadar dayanabilirim bilmiyorum pek sinirliyim ama deniyorum.
Önce bir sağlık ocağında kan testi yaptırsan doktordan önce Sinemcim.
Hımm evet ya ters kalıyor sana ben de avcılarda oturuyorum, merkezden Esenyurta taşındı işyeri ben de yetişemeyince sporu bırakmak zorunda kaldım iş başa bela ya keşke memur olsak...bağcılar tarafı canım bana biraz uzak iki vesait işte sabah gidiş sorun değil de akşam çok yogun trafik oluyor orda o nedenle çıkış saatini 6.30 a cekebilirlermiş inş. çekerler
zeytinburnunda oturuyorum canum bakırköyden minibüse binicem sanırım otobüs cok dolastırıyor tam 1,5 saatte goturuyor ugrasamam onla da maasın 200 lirası yola gidicek kafadan yaa benim tek derdim aksam cok trafik oluyormus orda benim eve gelisim 9 u gecmese keşke ben de spora rahat rahat gitsem :26::26:
senin daha fazla yeme istegin ondan da kaynaklanıyor olabilir ama ne olursa olsun tekrar baslama sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?