Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlarr:) Dun gece sakin gecmis sanirim, kimse ugramamis.. Dizi mi izlediniz

hilaliiiiiiiiiiiiiiiiiim burdamısınnnnnnnnnnnnnnn sana birşey anlaticigim özelden mesaj aticigimmmmmmmmmm inş. burdasındırrrrr günaydın bu arada bacularımmmmmmm

selam kızlarrrrr çok yoğun bigündeyimmm bankaya gittim paraları yatırdımmm şimdi tekrar bankayı aricam şifre işlemleri vs...
bu arada altın hesabı hakkında bilgisi olan var mı???

turtiiiiiiiiii ben gelmeyeli neler oldu bakalım ne var ne yokkk işin nasıl gidiyo bacımmm ay çok özledim sizi yaaaaa

Merhabalar kızlar.. Kayınvalidem ve kayınpederim geldiler.Kalacaklar bi kaç gün.O yüzden uğrayamayabilirim..
Ama kilo bildirimi yapıcam cuma günü... Herkese iyi günler cicişlerim

Ay bu arada kayınvalidem cok iyidir ama söylemedne gecemicem

Eşime hep, eşin az kilolu falan derdi, şimdide " bi derdimi var, cok zayıflamış" demiş
Canım ya, saf işte.Hiç kötülük yok içinde, hemen derdimi var demiş

Merhaba kızlarr,

Of çok yoğun bir gün şimdi fırsat bulabilidm hem işim çoktu he patronlar burdaydı,

Aman Allahım nasıl halsiz ve bitkinim yemek yedim ama saniye de öyle acıktım ve canım ne çok istiyor meğer ben salatayı sebzeyi ne severmişim onlarla yaşıyormuşum resmen azap çekiyorum ya,

Bu arada bugün 3.günüm atakta sabah tartıldım hala aynıyım ya ve kabızı söylemesi ayıptır,

2 kutu meyveli yoğurt yiyebiliyormuşum ben de actıvıa aldım kayısılı belki çalıştırır bağısakları

Afiyet olsun.
Kekler olmamış bir de Nar antioksidan özelliğine sahip çok güzel bir meyve ama yediğin saate dikkat edersen.
Akşam yazınca söylemek istedi.

Gunaydin kizlarr:) Dun gece sakin gecmis sanirim, kimse ugramamis.. Dizi mi izlediniz

İyice sessizleşti takımımızz ..
Hiç böylemiydik bizz ..

hilaliiiiiiiiiiiiiiiiiim burdamısınnnnnnnnnnnnnnn sana birşey anlaticigim özelden mesaj aticigimmmmmmmmmm inş. burdasındırrrrr günaydın bu arada bacularımmmmmmm

Turtamm yeni geldimm.
Gördüm hemen cevap yazdımm .
Sen nerelerdesin bakayım.
İşlerin mi yoğunlaştı yoksa ?

anlamıyorum ya ben bu erkekleri ne salaklar facedeki kasarlara takılmaktan ne haz alıyorlar yani

Hiç anlamam hiççç ..

süper canım tabi köfte hazır değilse. hazır köfte bende yediğim olmuştu ama içinde bazılarının ekmek patates nişastası galeta vs oluyor.annen yaptıysa o güzel olur ama.

Gülçin dün ki menüm taşınıyoruz da akşam giremedim bu ara paylaşımlarım böyle dengesizleşebilir bu arada Hilalcim,

Sabah:

2 yumurtadan kepekli omlet, 2dilim jambon

Öğlen :

Hazır döner 1 küçük yoğurt

Akşam:

2 orta boy ızgara balık 1,5 bardak zero

Bugün :

Sabah:

2 kaynamış yumurta, lıght peynir biraz, 2dilim jambon

Öğlen:

Yulaf kepekli 5 adet köfte 1 bardak zero

2 actıvıa valla yedim pişman oldum ama kabızım fena şiştim

Akşam :

Süt içmeyi düşünüyorum sıvı belki rahatlatır

2lt suyumu da içiyorum 1,5 lt oldu bilene
Kola da içmemin sebebi eti yiyemiyorum çoğu zaman bulanmasın midem diye içiyorum

ayyy bu kknın arka planııı iştahımı açıyooorrrrrrrrr

İnanamıyorum ben kaçamak modundan çıkmış ve diyet moduna girmişimm
Sen söyleyene kadar fark etmemiştim çikolata olduğunu.
Hatta mobilya zannettim ne alakaysa

Merhabalar kızlar.. Kayınvalidem ve kayınpederim geldiler.Kalacaklar bi kaç gün.O yüzden uğrayamayabilirim..
Ama kilo bildirimi yapıcam cuma günü... Herkese iyi günler cicişlerim

Eee hadi koaly gelsin o zaman sanaa ..
Koşuşturmaktan verirsin zaten.

Ayy çok hoşuma gitti tepkisi, cidden iyi olduğu belli.

Nasıl ya atakta kilo veremedin mi ?
Sinemcim bir doktora mı gitsen sen problem olabilir mi ?
Tam olarak saf protein mi yaptın ?
Atakta kilo verememek bana imkansız gibi geliyordu.

Yarın 4.günüm Hilal ya hiç sorma çok canım sıkıldı,

Kabızım ondan mı anlamadım ki valla can çekişiyorum ama protein dışında lokma koymadım ağzıma zero kola dışında tabi ama o da sebest zaten yaa yarın son günüm dur bakalım değişecek mi cuma günü yoksa artık benim iyi bir dr' gitmem gerek hayır menülerimi de görüyorsun yediklerimi ayen yazıyorum valla

Eee hadi koaly gelsin o zaman sanaa ..
Koşuşturmaktan verirsin zaten.

Ayy çok hoşuma gitti tepkisi, cidden iyi olduğu belli.

Evet iyidir sagolsun.Gelinlerinin hiçbirine karısmaz.Çok güler benim gibi

Bu arada sabah az kızartma yedim.Kahvaltı yı iyi yaptım.Zaten saat öğle olmuştu. 2 de kalktık sofradan.Akşamda protein yada koca bir salata yiyip telafi etmeyi düşünüyorum.Yarında yine sırf protein yapıcam inş.

Ya o kabızlık çok fena ya...
Bitki çayları işe yarar aslında, içiyor musun?
Ben yasak olmasına ragmen gece yatmadan 2 kayısı yiyordum ki tuvalete cıkabileyim.
Birde güleceksin belki ama ben yapana kadar kalkmıyorum tuvaletten bazen 10 dk. beklediğim oluyor ama sonuc iyi

Kız tık yok beklesen neye yarar kii benim saçma sapan bir bünyem var kanımca ya atakta da gitmezse bırakırım demiştim cidden çok sinirliyim bırakırım yani daha napıyım ben bilmiyorum ki acaba diyorum fazla kaçırdığım birşey mi var ama görüyorsunuz menülerimi söylersiniz öyle bir durumda zaten ayyy çıldırcam yaa

Kio vermeyi geçtim ben cidden tedirgin oldum bir şey mi var diye.
Doktorlar hep diyor kabızlık problemi varken kilo vermek imkansız gibi bir şey diye ama saf proteinle nasıl kilo verilmez ki menülerin cidden çok güzeldi.
Bakalım annenin sonucu nasıl çıkacak ?

Ne güzel bir kaynana için bunları duymak ..

Aslında en önemlisi bir öğünde kaçırıyorsak diğer öğünde telafi edebilmek.

Ayy çok utandım bunu yazmaktan.
Benim de pek iyi değil durumlar ama kabızlık sayılmaz.
Fakat bir ara berbattı.
Hafta falan geçmişti ben de çok inat edip resmen wc'de yaşadığımı biliyorum ama yok olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…