ben geldim çok aşırı yorgunum ve canımda sıkkın azıcık ..
benimki facede bi kızın profilini incelemiş
Gunaydin kizlarr:) Dun gece sakin gecmis sanirim, kimse ugramamis.. Dizi mi izlediniz
günaydın canummmm dün öyle bir geçer zaman ki vardı dimiiiiiiiiiii kesin dizi izlemiştir millet
yok canım ya ben izlemedimmm yattım uyudummm
Günaydız kızlar
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah
Küçük bir kenar tost
Ölğle
Çorba-Ispanak-Makarna-kek-Yoğurt
Ben
Çok çok az çorba-yoğurt-az kek
Akşam
Köfte-2 NAr
25 dakika bisikler
Gün içinde 2-3 lt su-şekersiz çay
Gunaydin kizlarr:) Dun gece sakin gecmis sanirim, kimse ugramamis.. Dizi mi izlediniz
hilaliiiiiiiiiiiiiiiiiim burdamısınnnnnnnnnnnnnnn sana birşey anlaticigim özelden mesaj aticigimmmmmmmmmm inş. burdasındırrrrr günaydın bu arada bacularımmmmmmm
anlamıyorum ya ben bu erkekleri ne salaklar facedeki kasarlara takılmaktan ne haz alıyorlar yani
süper canım tabi köfte hazır değilse. hazır köfte bende yediğim olmuştu ama içinde bazılarının ekmek patates nişastası galeta vs oluyor.annen yaptıysa o güzel olur ama.
ayyy bu kknın arka planııı iştahımı açıyooorrrrrrrrr
Merhabalar kızlar.. Kayınvalidem ve kayınpederim geldiler.Kalacaklar bi kaç gün.O yüzden uğrayamayabilirim..
Ama kilo bildirimi yapıcam cuma günü... Herkese iyi günler cicişlerim
Ay bu arada kayınvalidem cok iyidir ama söylemedne gecemicem
Eşime hep, eşin az kilolu falan derdi, şimdide " bi derdimi var, cok zayıflamış" demiş
Canım ya, saf işte.Hiç kötülük yok içinde, hemen derdimi var demiş
Merhaba kızlarr,
Of çok yoğun bir gün şimdi fırsat bulabilidm hem işim çoktu he patronlar burdaydı,
Aman Allahım nasıl halsiz ve bitkinim yemek yedim ama saniye de öyle acıktım ve canım ne çok istiyor meğer ben salatayı sebzeyi ne severmişim onlarla yaşıyormuşum resmen azap çekiyorum ya,
Bu arada bugün 3.günüm atakta sabah tartıldım hala aynıyım ya ve kabızı söylemesi ayıptır,
2 kutu meyveli yoğurt yiyebiliyormuşum ben de actıvıa aldım kayısılı belki çalıştırır bağısakları
İnanamıyorum ben kaçamak modundan çıkmış ve diyet moduna girmişimm
Sen söyleyene kadar fark etmemiştim çikolata olduğunu.
Hatta mobilya zannettim ne alakaysa
Eee hadi koaly gelsin o zaman sanaa ..
Koşuşturmaktan verirsin zaten.
Ayy çok hoşuma gitti tepkisi, cidden iyi olduğu belli.
Nasıl ya atakta kilo veremedin mi ?
Sinemcim bir doktora mı gitsen sen problem olabilir mi ?
Tam olarak saf protein mi yaptın ?
Atakta kilo verememek bana imkansız gibi geliyordu.
Eee hadi koaly gelsin o zaman sanaa ..
Koşuşturmaktan verirsin zaten.
Ayy çok hoşuma gitti tepkisi, cidden iyi olduğu belli.
Yarın 4.günüm Hilal ya hiç sorma çok canım sıkıldı,
Kabızım ondan mı anlamadım ki valla can çekişiyorum ama protein dışında lokma koymadım ağzıma zero kola dışında tabi ama o da sebest zaten yaa yarın son günüm dur bakalım değişecek mi cuma günü yoksa artık benim iyi bir dr' gitmem gerek hayır menülerimi de görüyorsun yediklerimi ayen yazıyorum valla
Ya o kabızlık çok fena ya...
Bitki çayları işe yarar aslında, içiyor musun?
Ben yasak olmasına ragmen gece yatmadan 2 kayısı yiyordum ki tuvalete cıkabileyim.
Birde güleceksin belki ama ben yapana kadar kalkmıyorum tuvalettenbazen 10 dk. beklediğim oluyor ama sonuc iyi
Yarın 4.günüm Hilal ya hiç sorma çok canım sıkıldı,
Kabızım ondan mı anlamadım ki valla can çekişiyorum ama protein dışında lokma koymadım ağzıma zero kola dışında tabi ama o da sebest zaten yaa yarın son günüm dur bakalım değişecek mi cuma günü yoksa artık benim iyi bir dr' gitmem gerek hayır menülerimi de görüyorsun yediklerimi ayen yazıyorum valla
Evet iyidir sagolsun.Gelinlerinin hiçbirine karısmaz.Çok güler benim gibi
Bu arada sabah az kızartma yedim.Kahvaltı yı iyi yaptım.Zaten saat öğle olmuştu. 2 de kalktık sofradan.Akşamda protein yada koca bir salata yiyip telafi etmeyi düşünüyorum.Yarında yine sırf protein yapıcam inş.
Ya o kabızlık çok fena ya...
Bitki çayları işe yarar aslında, içiyor musun?
Ben yasak olmasına ragmen gece yatmadan 2 kayısı yiyordum ki tuvalete cıkabileyim.
Birde güleceksin belki ama ben yapana kadar kalkmıyorum tuvalettenbazen 10 dk. beklediğim oluyor ama sonuc iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?