Bişey olmaz inş. merak etme
Kızlar ben cıkıyorum.Spor yapıp,dersin başına gecicem hemen...
Üşüttüm herhalde bide, dikişlerim falan cok agrıyor
ben geldim çok aşırı yorgunum ve canımda sıkkın azıcık ..
benimki facede bi kızın profilini incelemiş
bilmiom 18 yaşında bi kız mersinli
bilmiom 18 yaşında bi kız mersinli
incelediğini nerden anlıyorsun kızz. de bakim bizde bakalım nerden bakılıyosa. erkek milletini gizli gizli kontrol etmesen olmaz her daim. ammaan bu zmanada erkeği kadını yok bizim okulda var bi bayan evli erkeğe nasıl kur yapıyor yaa. amaannn basıcam küfürü şimdi.
Ayy küçücük kız bir şey yoktur sen merak etme Gizemcim ..
geçmişten bakıym ne ediyo ne yapıyo gizli gizli ..zaten artık evli erkekler ilgi çekiyormuş biliyonmu
ayyy kan beynime sıçradı yaaabi kaç gün daha takip etçem eğer gene gireerse kızın profilini ümüğünü sıkıcam
Şifresini falan biliyor musun ?
cnn türkü açın kızlar. van belediye başkanına bakın yaa herşeyden habersizzz.cüneyt özdemir azarlıyo adamı resmen.
evetuff sıkıntı bastı yahu
evetuff sıkıntı bastı yahu
Eyvah eyvah ..
Yalnız karatayın sayfasında da görüyorum kaçamak yapan çok fazla.
Cidden mevsim geçişi olabilir ..
ay biran önce gelse de artık siz de kurtulsanız ama en azından siz kavga etseniz bile birbirinize olan saygınızı yitirmediğinizden telafsi olmayan kavgalar olmuyor en azından uzaklık vb vb çok normal tartısmaların da olması oda orda gergin haliyle sana patlıyordur :26:
aksamı hafif tut canım sende birşey olmazz
benim mevsimsel degil, ilacimdan kaynaklaniyor.. Doktora gittigimde soylucem, kendime hakim olamiyorum ya.. Ama zaten adam bana "1-2 kilo al" demisti, nasil olcak bilmiyorum:S yine bugun 3 durak once indim ve 45 dk kadar yurudum.. Yemegi cogalttiysam hareketi de cogalticam oyle telafi edicem artik napalim:/ birazdan da bisiklete binicem dizi izlerken:)
ehh hafif tuttum sayilir canim:)
En güzeli.
Sporla desteklemek çok güzel oluyor kaçamakları aşırı abartmayınca.
İnternetten bakamıyorum ne yazık kii ..
Şifresi de varsa bir şey yapmaz ya boşu boşuna üzme kendini.
Kaç yaşında eşin ?
şu kocanı dövesim var. ama dövsem sen seviyorum ben kocamı aşıkım dersin halaaa....bacım sen tedbirli ol yaa kocana sahip çık kendine de ayrı bütçe yap. bak bende her ay bi köşeye 100 tl atıyorum nolur nolmaz yamuğu olursa güveneceğpim bi birikimim olsun diye. derdim var topiklerini okudukça çok korkuyorum yaa bu erkkelerdennnn her şey beklenirr.
31 ine girdi ayy görünce sinirlerim tepeme çıktı yahu ....
yok kız öyle biri değil o adamın zaten varı yoğu benim bana verio maaşını bileama sor ben ne yapıyorum hepsini yiyiyorum sora bide adama tasarrufl ol diyorum ..
yoktur herhalde dimi kızlar öle bişi .. 1 kere bakmış ztn eski yavuklusu fln olsa silerdi sanırım bırakmazdı öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?