Sen ona dokunurken neler hissediyordun kimbilir.
Sana sarılınca için titriyordu belki.
Ama şimdi ona sarılıp yattığında kimbilir neler gelecek aklına.
O kadar güzel resimler ki.
Bakışlarınız, balonun her şey ..
Ne diyeceğimi bilemedim.
Ne zaman bakmış bu arada ?
cnm insanın aklından geçiyo yatakta bi eksiklik bişiy var mı diye acaba ondan mı bakıyor diye amaöyle bişiy yok... aksine çok güzel ve ben onun yeterince mutlu olduğunuda görüyorum... işyerinde bekar arkadaşları var acaba onlar mı bişiy konuştuda buda girdii diye aklıma geldi... ama ne olursa olsun telafisi yok...
akşam arkadaşlarım gelcek.. hepte böyle günler zehir oluyor bana...
ben kurstayken bakmış hafta sonu sabah....
Bahane çok bulunabilir ama yapmış mı yapmış.
Değiştiremez ki artık hiç bir şeyi.
Çok da kötü bir güne denk gelmiş.
Ben de çık git derdim bu akşam ama iptal etmek olmaz değil mi ? ..
bi sürü arkadaşm gelcek çok ayıp olur... napçam bilmiyorm bide bu adamla ömür geçirmeyi düşşünüyorum düşünnn...
Evde kaç saat yalnız kalıyor da böyle yapıyor.
Sen kaç saat yalnızsın ..
Bunu da söyle sen 3-4 saatte bunu yaptıysa ben ne yapmalyıım sence falan da de.
güzel laf olmuş....ağlancak halime gülüyorum galiba...
Off Özlem ya ne diyeceğimi bilemedim ama kendim yaşamışım gibi hissettim.
canım benim.....kendini benim yerime koyduğun için... en yakın arkadaşlarım hep onu savundu bugün yok şöle olmuştur yok böle olmuştur.... bende bendemi gariplik var demeye başlamıştım... neyse ben biras hazırlık yapym... gece gelirim yine.... teşekkür ederim sıkıntımı sizle paylaşmak iyi geldi...ama onun gözünü oyasım var...
canım benim.....kendini benim yerime koyduğun için... en yakın arkadaşlarım hep onu savundu bugün yok şöle olmuştur yok böle olmuştur.... bende bendemi gariplik var demeye başlamıştım... neyse ben biras hazırlık yapym... gece gelirim yine.... teşekkür ederim sıkıntımı sizle paylaşmak iyi geldi...ama onun gözünü oyasım var...
evet cnm bencede yapmalıyım....
Bırak sen gül Özlem o ağlasın bundan sonra.
Ayak üstü bir haltlar karıştırmayı biliyor ya.
Çok acele zayıflama olayını hızlandır, giyin süslen kıskansın deli gibi.
Ama laf etmeye kalkarsa yapıştır hemen cevabı neden sen videolara bile bakıyorsun erkekler de bana bakar diye mi korkuyorsun diye.
tamam cnm deniycem öptüm hepciğinizi...Turtaya katılıyorum tamamen sen üzülme diye diyorlardır onlar da.
Ama sen de bir gariplik yok emin ol sen ve sakın ama sakın kendinde bir eksik arama.
Bu kadar tatlı bir eşi varken tutup başka kadınlara bakan o eşinin gözünü oyasım var.
Akşam güzelce eğlenmeye çalış olur mu çıtırım.
onlar sen üzülme diye öyle demişlerdir hiç de savunulacak bir yeri yok onun yaptıgının
iyi yapmışsın canummmm
ye ye ama çok yemeeee
ah ah zamanında ögretmenlik yapma sansım vardı bir dilekçeme bakıyordu annem çok dedi de ben inat ayy ben hareketli iş isterim vs diye kabul etmedim ne salaklık yaptım yawwww özel sektör işte az para çok iş ben de burda kendimi geliştireyim diye 800 lira maaşla çalışıyorum önceki işimde 1000 lira alıyordum ki yola da ayda 80 lira gidiyordu burda 200 lira gidiyorama bu şirketin cvmde etkisi çok büyük işveren de biliyor bunu tabi ilerde ne olur bilemem amma simdilik böyle yanüü
ayyyyyyyyyyyyyyyyy sen hep dibime gel gel haber verme zatüükız minibüse akbille nasıl bineyim delüü
yeni iş bakıyor musun peki?
bakıyorum ama denk gelmiyor ki düzgün bişi
Afiyet olsun.
Kekler olmamış bir de Nar antioksidan özelliğine sahip çok güzel bir meyve ama yediğin saate dikkat edersen.
Akşam yazınca söylemek istedi.
İyice sessizleşti takımımızz ..
Hiç böylemiydik bizz ..
Turtamm yeni geldimm.
Gördüm hemen cevap yazdımm .
Sen nerelerdesin bakayım.
İşlerin mi yoğunlaştı yoksa ?
Hiç anlamam hiççç ..
ohh kaç kaç hilalimmmmmm
Hilalcim kekler değin bir menü veriyorum birde ben menden ne yediysem dün kek vardı bende az birşey ondan yedim
Nar konusunda haklsıın onu biraz geç yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?