Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bahane çok bulunabilir ama yapmış mı yapmış.
Değiştiremez ki artık hiç bir şeyi.
Çok da kötü bir güne denk gelmiş.
Ben de çık git derdim bu akşam ama iptal etmek olmaz değil mi ? ..

Bahane çok bulunabilir ama yapmış mı yapmış.
Değiştiremez ki artık hiç bir şeyi.
Çok da kötü bir güne denk gelmiş.
Ben de çık git derdim bu akşam ama iptal etmek olmaz değil mi ? ..

bi sürü arkadaşm gelcek çok ayıp olur... napçam bilmiyorm bide bu adamla ömür geçirmeyi düşşünüyorum düşünnn...

güzel laf olmuş.... ağlancak halime gülüyorum galiba...

Bırak sen gül Özlem o ağlasın bundan sonra.
Ayak üstü bir haltlar karıştırmayı biliyor ya.
Çok acele zayıflama olayını hızlandır, giyin süslen kıskansın deli gibi.
Ama laf etmeye kalkarsa yapıştır hemen cevabı neden sen videolara bile bakıyorsun erkekler de bana bakar diye mi korkuyorsun diye.

Off Özlem ya ne diyeceğimi bilemedim ama kendim yaşamışım gibi hissettim.

canım benim.....kendini benim yerime koyduğun için... en yakın arkadaşlarım hep onu savundu bugün yok şöle olmuştur yok böle olmuştur.... bende bendemi gariplik var demeye başlamıştım... neyse ben biras hazırlık yapym... gece gelirim yine.... teşekkür ederim sıkıntımı sizle paylaşmak iyi geldi... ama onun gözünü oyasım var...

onlar sen üzülme diye öyle demişlerdir hiç de savunulacak bir yeri yok onun yaptıgının

Son düzenleme:

Turtaya katılıyorum tamamen sen üzülme diye diyorlardır onlar da.
Ama sen de bir gariplik yok emin ol sen ve sakın ama sakın kendinde bir eksik arama.
Bu kadar tatlı bir eşi varken tutup başka kadınlara bakan o eşinin gözünü oyasım var.
Akşam güzelce eğlenmeye çalış olur mu çıtırım.

evet cnm bencede yapmalıyım....
tamam cnm deniycem öptüm hepciğinizi...
onlar sen üzülme diye öyle demişlerdir hiç de savunulacak bir yeri yok onun yaptıgının

demi...

bakıyorum ama denk gelmiyor ki düzgün bişi

Özlemcim ya üzüldüğüne üzüldüm böyle güzel bir gününde,

Ama evlisiniz yani geçer umarım bir an önce ne desem bilemedim yangına körükle gitmek istemiyorum ama üzülme sıkma canını haklısın hoş bir durum değil umarım anlar yaptığı hatanın büyüklüğünü

Hilalcim kekler değin bir menü veriyorum birde ben menden ne yediysem dün kek vardı bende az birşey ondan yedim

Nar konusunda haklsıın onu biraz geç yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…