Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlarr. okul çok yorucu geçiyor bu senee. eve de gelince bir ton evrak cart curt. sizde en var ne yok. bu arada ağlaya ağlaya iştah filan kalmadı bende yaa. 63 meslektaşımızıda kaybettik. yeni evlenenler depremden 2. kere kurtulanlar neler vra neler rabbim yardımcıları olsun.

kızlar ben bir eğitim sitesinde öğretmenlerimiz için hatime katılmıştım. regl olmama daha 3 gün vardı hesabıma göre. erken oldu bugün okuyacaktım. içinizde benim yerime okuyabilecek biri varsa 9.cüzü okuyabilir mi yarına kadar? geçmişi okuyamadım aslında müte için 5 dk lık iş ama izinde mi buralarda mı bilemiyorum. müteeeciimm nirdesiinn. eşim okurdu ama oda bu akşam müsait değil.

Menümü yazayım ..

Sabah / Öğle beraber ve geç saatte oldu :

- Biraz kavurmaya 2 yumurta kırdım.
- Kaşar peyniri
- 5-6 zeytin
- Biraz şan fıstığı
- 1 biber
- 1 tatlı kaşığı keten tohumu

Akşam :

- o kadar tok hissettim ki 1 bardak ayran

Sıvı :

- 1.5 lite su ( su az mı acaba yoksa kış için normal mi ?
- sodalı maden suyu

Spor :

- Leslie ile 5 mil ..

Gülçin bena rtık haberlere bakmıyorum.
Zaten psikolojim berbat bir hal de.
Haberleri okudukça daha kötü oluyor.
Tabi görmezden gelmeye çalışmak ne kadar doğru o da var.

Meleğin kayınvalidesi ve kayınpederi vardı.
Benim okumam aylar alır.
Çok yavaşım, ferdici falan görürse okuyabilir belki.

neler yemişim bi hatırlamaya çalişiymm.
sabah 1 kupa kahve 2 bardak süt

öğle 1 kase tavuk sote 1 bardak ayran

ikindi 1 bardak ayran

akşam sucuk pişirdim ama midem bulandı yiyemedim. nar yedim 1 tane.yoğurt yedim 1 kase. 2 lt su içtim. birazdan da spor yaparım sanırım.

Afiyet olsun Gülçincim ..

dayanamıyorum galiba yatıcaamm. haydi çocuklar uykuya yazısı çıktı benim de uyku vaktim. hadi kızlarr öpüyorum sizi bu aralar keyfim yok çok üzülüyorum şu deprem olayınao yüzden gelince 2-3 saat internete girmiyorum tvde izlemekten.
ben eve gelir gelmez neti açardım önceden ama ne şevk kaldı ne neşe.neyse yaa bunda da vardır bi hayır daha büyük can kayıplarını engelleyecek sanırım bu deprem çünkü tüm ülkede kaçak yapılar yıkılacakmış ve denetimler artacakmış. ben başbakanın samimiyetine inandım gerekirse iktidarı kaybederim tepkilerden yinede yapıları yıkıp yeniden yaparım dedi.

Bugun gelemedim kizlar, annem kardesim sinavina calissin diye yine modemi kapatti.. Simdi acti ama ben de yatiyodum tam.. Ama bugun hep diyetime sadiktim:) neyse yarin gorusuruz, iyi geceler herkese:)

Kızlar iyi geceler :)

nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım :)

ben iyiyim çok şükür. gündüz çok yoğun oluyorum pek giremiyorum gecede çizim yapıyorum sürekli hayatım bi karıştı 3-4 gündür :)

yine uğrarım inşallah.. Allah herkesin yardımcısı olsun. Hayırlı geceler

Gunaydin kizlarr.. Gidiyorum geliyorum ayni sayfadayiz, niye kimse gelmiyoo

Biz de iyiyiz canim sagol.. Daha fazla ugra merak ediyoruz seni:)

yaa kizlar bugun sabahin 7sinde uyanmama ragmen okula gitmedim, gitmek istemedim ama su an vicdanim cok rahatsiz gidip milletten not dilenicem, en nefret ettigim sey ama mecburum:/ ayy bugun doktorum'da insallah diyetisyen vardir da gitmedigime deger

Günaydın kızlar,

Akşamları gelemiyorum ev taşıyoruz malum kendime yatağa zor atıyorum cidden,

Takım pek sakin bugünlerde zaten dün akşam yarım lt.su içtim ve hala tartı da oynama yokk

Günaydın kızlar

Bir selam vereyim kaçıyorum denetim var gene dün bugün mesaj sayımı bende yarın toptan sayıcam hepsini

HOşçakalın hafif kalın

gunaydın kızlar nasılsınızz

günaydınnnnn canlarımmmmm nasılsınızzzzzz

Günaydın kızlar... :80:

Günaydın fıstıklar ?

Özlemcim nasılsın ?

Nasıl geçti akşamınız ?

Kizlar size metabolizmayi hizlandiran bi sey onericem.. Gerci belki haberiniz vardir ama olsun.. Zeytin yiyoruz, cekirdegini de yutuyoruz.. Sayisini bilmiyorum ama bence garanti olsun diye 3 tane yutmak iyidir

Günaydın fıstıklar ?

Özlemcim nasılsın ?

Nasıl geçti akşamınız ?

akşam güzel geçti canım ama kötüyüm... misafirlere renk vermedim... özür diliyor cahillik ettim salaklık ettim diyor... bende ne eksik bizde seni ona bakmaya iten şey ne diyorum yok öyle birşey diyor.... o gece kavga etmişiz canı sıkılmış bakmış... her kavga ettiğimizde durum bu olcaksa işimiz var... internetten baktım ordada şöyle bi kanı var....erkekler iki gruba ayrılır ....... izleyenler ve izlediğini inkar edednler diyor... Acaba gerçekten böyle mi.... ne yapıcağımı şaşırdım... boşanmayı bile konuştum... yediremiyorum kendime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…