balkaymaamm bakarlar yaa bakmışlardır yada bakacaklardır. erkeklerin nefsi bizden 9 kat daha fazla. ve bunu tv de 1 uzman da söyledi cnn de. dini açıdan da öyle . erkeğin hormonları farklı çalışıyor.çağımızın şeytanı internet elinin altında ulaşması kolay ve biranlık hata işte meraktandır.seni sevmediğinden değil. senin güven duygun zedelendi artık onu pc başında gördükçe cinlerin tepene çıkacak. ama sevgisine güveniyorsan doğru olan bu. bence bu zmaanda kaçış yok bu sitelerden aman gerçekğini yapmasında aldatmasında izlesin napalım yaa.bide sen bu huyundan vazgeçene kadar belki yine yakalarsın ses çıkarma izlediğini görsende madem boşanmayacaksın bundan sonra yasak koyupta gizli gizli izlemesine ve yasağın cazibesine kapılmasına izin verme. bi süre sonra midesi bulanıp izlemeyecektir. bide bu bence birkaç kere daha izleyebilir sen bunu önlemek için bende izleycem bakalım neler yapıyolarmış. telde koınuştuğunda napıyosun dediğinde izliyorum de filan kıskanır senin ne hissettiğini anlar diye düşünüyorum. biraz dağınık yazdım ama ben bizimkine sigaraya başlıyordu bu taktikle bıraktırdım da belki işe yarar diidm. ne desek boş sizin aranızda ve daha iyi tanırsın eşini ne yapacağını en iyi sen bilirsin.
slm kızlar ben geldim... neler oldu dün neler anlatçaklarım var size...biraz geçmişe bakıym...
eyvahhhh bildirim yapmayı unuttummm ben....
kızlar ya çok özür dilerim... dünden beri anca kendime geldim yataktan bile yeni kalktım diyebilirim.... geç kaldım sanırım ama dün sabah 75.9 dum bu sabah tartılamadım...
cnm baslik var sitede orda detayli yazili hersey
sabahlari 1 dilim kepek ekmek, bi yumurta bolca domates ve salata
sonra her 2 saatte bi soguk ayran corbasi ( 4 kasik nohut, 4 kasik bulgur, 4 kasik yesil mercimegoi hasliyorsun, 2 tane salataligi rendeliyorsun, yogurda karistirip diledigin kdr su atiyorsun icine)
Yaklaşıyor tabi canım.İyiyiz ya biz de olağan bir küs bir barışık geçiyor zaman olağanüstü bir durum yok,
Ama ben de artık zamanın gittikçe yaklaştığının farkındayım kilo vermem lazım benim o yüzden kilo ver sporunu yap vücut o askerden gelene kadar anca kendine gelir zaten bu hızla anca veririm
Sen neden iyi değilsin bakıyım ?
selam kızlaarrr....ne var ne yok. ben bugün neler yedim bi yaziymmm
sabah 1 kupa kahve
2 dilim ekmek 1 köfte
aaa bu kadarmış yaa başka bişe yemedim miii. yedimde hatırlamıyor olabilir miyimmm. vallaha yememeişim. hemen yemek yemeye gideruuummm
masalcım melek mesaj attı daha yeni. internet bağlantısı gitti demiş. hallolmazsa haber göndercek haftaya cumaya kadar.bildirim yapmış mıydı bugün?
kızlar dün annesine haber vermemiş öncelikle annesi geldi... ben anlattım böyle böyle küsüm senin oğlunla boşanmayı düşünüyoruz hatta diye ben anlattım... benim kayınvalidem iyidir saolsun arkadaş gibiyiz...o güldü anlattıklarıma falan son ra akşam bize gelin dedi... benimde çok canım sıkkındı olur dedim neyse akşam oraya gittik.. bu arada annesine o siteleri gösterdim bak ne kadar iğrenç şeyler falan dedim... haklısın kızmakta ama bu yüzden boşanılmaz falan dedi oda.. inttende araştırdım biraz erkeklerin yorumlarını falan okudum...hepsi bütün erkekler bakar onlara falan diyor... hatta bi yerde 2 tip erkek vardır diyor... 1 bu sitelere bakanlar 2 baktığını inkar edenler gibi...
neyse akşam oraya gittik orda konuşmuyorum onla pek...orda iş arkadaşları arada odadan...bekar 2 tane çocuk... konuşurken çocuk telefonu birine verdi kız sesi...
bende dikkat kesildim tabi... bizimkinni hiç kız arkadaşı yok normalde... kıza inş başka sefere başka bi organizasyon yaparız hep beraber falan dedi... sonra hemen ben bi törehanla konuşuyum dedi eşim diğer çocuğu istedi kızdan... oda dikkatimi çekti kızla konuşmayı uzatmadı... neyse telefonu kapattı annesi babası kardeşi falan da yanımızda... ben dedim sen 2 . kimle konuştun dedim... filiz diye bir kız dedi.. işyerinden onlar bugün yemeğe gittiler bölümce dedi... senide çağırdılar heralde dedim... hı evet falan ama ne gitçem dedi... bende sen git git bende annemlere gidiyorum artık dedim... zaten tutamadım kendimi ağğlamaya başladım... babası bu sefer ne var onda arkadaşı olabilir normal bişiy dedi bende bi tek o değil dedi ama ağlıyorum... çıktım kapıy gidiyorum diye... herkes dur falan diyo... ayakkabı giydimtam gidicem eşim aaldı kucağına geri içeri soktu... babası aldı beni mutfağa gitti bilmediğim ne var söyle banad dedi.. bende anlattım herşeyi...bu seferde haklısın ama konuşma yolun bu olmasın falan dedi..bahadırın senden başka hiç kız arkadaşı olmadı dedi.. bi seni sevdi senlede evlendidedi...gerçi bunları biliyorum zaten... neyse sakinleştik biraz çıktık eşimle eve gidiyoruz... yolda o çocukları aradı... niye beni arayaıp o salak karıya veriyosunuz yengenizle aramı bozuyosunuz akşam akşam dedi...o salak karıya demesi zaten o kızı benim için orda bitirdi... çocukdaözür dilemiş düşünemedik özlem ablayla biz konuşalım falan demiş.. kızla normalde dalga geçiyolARMIŞ HEP SALAK BU FALAAN DİYOLARMIŞ BİLMİYORUM ARTIK...
eve geldik başladı bu bavul toplamaya... bende dedm hem suçlusun hem güçlü... oturdum ağlıyorum.. geldi booşansan daah mı mutlu olcan ananın babanın evinde burda daha mutlu değilmisin filan dedi.. oda ağladı... sonra sarılldı bana... bende sarıldım... niye bavul topluyosun dedim... çok yıprsandım artık dedi.. intihar etçem nnerdeyse falan dedi... böle işte... şimdi boşanmak istemiyorum çünkü daha çok sevceğim hatta sevilceğim birini böyle bulamam... artı bütün erkeklerin baktığına bende inanıyorum... ama bu kadar olaydan sponra o bakarken 2 kere düşünür artık sanırım.. o da çok ağladı...
Berbat bir sonuç.
Biz ilk 3'ten aşağı düşmezdik.
ne oldu kızlar bize.
Hadi hep beraber toplanalım.
bunlar da ortaya çıkıyor artık ..
Bugünden itibaren kaçamak yok ..
1. Öğün :
- 2 yumurta ile omlet
- 5 - 6 zeytin
- Biraz peynir
- 1 avuç fındık
2. Öğün :
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
- Havuç - Lahana salatası
Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı maden suyu
- 2 fincan türk kahvesi ( şekersiz )
Spor :
- Leslie ile 4 mil ( Yalnız sıkıntılıyım akşam kaçamak yapmak yerine biraz daha spor ilave edebilirim. Sporu fazla kaçırırsak sakıncası var mı acaba biliyor musunuz ? )
kaptanım eşim yolda gece yarısı burda olacak inşallah.haftasonu ben uğrayamam buralara hebriniz olsun. masalcım ya 3 haftadır görüşemiyorduk ondan daha öncekinde de reglime denk gelmişti ehmde o zaman izni 4 gündü.yine reglime denk geldi kardeş kardeş yatıcoukk. kıızz herkeş diyo ebbek yap diye nasıl yapayım Alllah aşkına 3 haftada 1 görüşüyoz ondada regl oluyom...soranlara böyle açıklayacam artık. bıktım bebebk yok mu sorusundan.
masalcım yeme olayı psikolocik bişiy. bazı dönemler tadını alamdan sadece yemek için yiyoruz. o zmanlarda ne yapmalıyız.hemen spora koşmalıyız. uzmanların dediğine göre stres anında ilk enye koşarsan bir daha canın sıkıldığında hemen onu yapmak istermişsin. ben yemek yemeyim diye stres anında tırnaklarıma saldırıyorum galiba. kısacık oldu. sonradan farkediyorum yediğimi o problemi kafamda çözene kadar.fazla spor konusunda da yaşanmış örneği benim fazla spor yaptığım dönemde sporu bıraktıktan sonra hızla 10 kilo aldım..ama günde 30-40 dk spor yaptığım dönemde bıraksam da almadım.kısa vadede sonucu güzel olur ama sonra şişersin kuzuz. hayat boyu devam ettirebileceğn kadar yapmalısın.diyetisyende böle demişti kızmıştı bana.
kaptanım eşim yolda gece yarısı burda olacak inşallah.haftasonu ben uğrayamam buralara hebriniz olsun. masalcım ya 3 haftadır görüşemiyorduk ondan daha öncekinde de reglime denk gelmişti ehmde o zaman izni 4 gündü.yine reglime denk geldi kardeş kardeş yatıcoukk. kıızz herkeş diyo ebbek yap diye nasıl yapayım Alllah aşkına 3 haftada 1 görüşüyoz ondada regl oluyom...soranlara böyle açıklayacam artık. bıktım bebebk yok mu sorusundan.
süper menüüü
kız bayramdan sonra ebnde karatya yapsam . ömür boyu yapılabilecek bişey. hemde okulda velinin biriyle anlaşcam bana yemek getirsin her gün sebze filan. hem maddi olarak durumu kötü okul aidatını filan öyle verir en azından.karataya uygun yapar yemekleri anlatırsam.
Ozleem.. Alinti yapmayi unutmusum ama barismaniza cok sevindim.. Bu olay esine buyuk ders olmustur, bi daha cesaret edecegini zannetmiyorum:)
masal menu paylasmis hadi ben de paylasayim
sabah
2 dilim kepek ekmegiyle tost yaptim, kasari da incecik kestim.. Kendimce light oldu yani
ogle
1/2 tabak peynirli makarna
aksam
1 cabuk corba (75 kalori)
bol karbonhidratli bigun oldu yine maalesef, ama yine 45-50 dk hizli hizli yurudum.. Yagmur yagmadigi surece boyle yurucem okul donusu.. Simdi de bisiklete binerim:)
10. olmuşuzz. ne kaaa güzelll
Toplanma zamanı Elisyacım.
Artık benim şeytanlar ortaya çıkacak haberiniz olsunn
Bak önceden söylüyorum iyisiniz yine.
Dediğin gibi hep karbonhidrat olmuş.
Okul dönüşü yürüyüşler etkisini gösterecektir mutlaka.
Ama bak yeni bilgimiz sporu dozunda tutmamız gerekiyormuş.
Gülçin bırakınca kilo almayacak gibi yapmamız gerektiğini söyledi.
Karatay topiğinden bir arkadaşta profesyonel sporcu değilsek, sporu abarttığımızda yağ yerine kaslardan yaktığımızı ( bir diyetisyen söylemiş.)
Yani sen ortalama 1 saatte tutmaya çalış sporunu.
haklisin canim, sporu abartmamak gerektigini ben de duymustum, 40 dk ile 60 dk arasi en iyiymis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?