Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kursa giderken modemin kablosunu yanıma alcam artık:)) napıyım yoksa aklım evde kalcak... ceza dedim sana ben gelene kadar net yok... bende dedim ona bende izlicem diye...açtım hatta onun yanında kapattırıyo hemen kıskanıyor ben öyle uzun uzun bakmadım diyo... yasak değil izlemek ama izliceksede benden gizli izlemesin... ben varken izlesin gerçi o zamanda bende ziliyorum diye hemen kapatıyo...

bide deim ona 2. si olursa boşanırım bu evde daha mutluyum ama gururum herşeyden önce ded.m... eğer evliliğini riske atmak istersen izle dedim...

canım bende 1 yıllık evliyim. ama neler yaşadık ne sınavlar atlattık. bence her evliliğin bir sınavı var hepimiz insanız siz bu sınavı geçerseniz eşinde pişmanlığını unutmazsa sende tutarlı olursan geçersiniz bu sınavı. örneğin yapamaycan bişeyi söyleme ki yapamaz demesin. mesela 1 daha izlersen boşarım dedin öyle dediysen kesinlikle boşamalısın. eğer yapmazsan vazgeçemiyor mesajı vermiş olursun. o yüzden konuşurken çok dikkatli olmak lazım tehdit ederken. canımmmm sen seviyorsun kocanı.buda bize bir ders olsun canım geçen gizeme de dediğim gibi. bir köşeye paramızı atalım ekmeğimizi kazanalım . ne zaman ne yamuk yapacağı belli olmaz bunların yaa benimkide çok efendidir köy çocuğudur ama yapmaz diyemiyorum güvenmiyorum %100. biraz güvensizlik payı bırakmalaı herkese yoksa hayalkırıklıklarımız daha büyük olur. takibe devammm. anam benimkide istanbulda yalnız yaa neler yapıyo acebaa. korkmuyo değilim ama güvenmekten başka çare yok.o nasıl bana güveniyorsa..

slm kızlar ben geldim... neler oldu dün neler anlatçaklarım var size...biraz geçmişe bakıym...

Neler oldu Özlemcim.
aklım sende kaldı.

eyvahhhh bildirim yapmayı unuttummm ben....

kızlar ya çok özür dilerim... dünden beri anca kendime geldim yataktan bile yeni kalktım diyebilirim.... geç kaldım sanırım ama dün sabah 75.9 dum bu sabah tartılamadım...

Olsun olsun.
Nedenini tahmin ettim.
Canın çok sıkkındı en son
.

Bakalım çarşamba durumum ne olacak.
Eğer işe yaradıysa ben de yapayım 2 gün.

Yaklaşıyor tabi canım.
O geldiğinde incecik ol.
Gelsin de ben bir dene bakayım kaldırabiliyor musun benid iyeceğim

Bir nedeni yok Sinemcim ya sadece kendimi iyi hissetmiyorum.

Hemen koş ye hiç bir şey yememişsin Gülçinn.

masalcım melek mesaj attı daha yeni. internet bağlantısı gitti demiş. hallolmazsa haber göndercek haftaya cumaya kadar.bildirim yapmış mıydı bugün?

Tamam Canım saol.
Bugün bildirim yapmıştı.
İnşallah halleder de gelir bir an önce.

Kıyamam sana ya nasıl üzülmüşsün.
Pişman olduğu belli zaten.
Ama buna rağmen savaşacağına niye kaçıyor onu anlamadım.
Korkmuş ama baya Özlemcim.
Şimdi sakin ol ..
Zamana bırak biraz.

Gülçinin dediği de çok mantıklı ne yapıyorsun diye aradığında izliyorum falan dersen de kıskanabilir ama o zaman sen de suçlu gözükebilirsin.
Bilemedim şimdi.

Berbat bir sonuç.
Biz ilk 3'ten aşağı düşmezdik.
ne oldu kızlar bize.
Hadi hep beraber toplanalım.
bunlar da ortaya çıkıyor artık ..

Bugünden itibaren kaçamak yok ..

1. Öğün :

- 2 yumurta ile omlet
- 5 - 6 zeytin
- Biraz peynir
- 1 avuç fındık

2. Öğün :

- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
- Havuç - Lahana salatası

Sıvı :

- 1.5 litre su
- Sodalı maden suyu
- 2 fincan türk kahvesi ( şekersiz )

Spor :

- Leslie ile 4 mil ( Yalnız sıkıntılıyım akşam kaçamak yapmak yerine biraz daha spor ilave edebilirim. Sporu fazla kaçırırsak sakıncası var mı acaba biliyor musunuz ? )​

masalcım yeme olayı psikolocik bişiy. bazı dönemler tadını alamdan sadece yemek için yiyoruz. o zmanlarda ne yapmalıyız.hemen spora koşmalıyız. uzmanların dediğine göre stres anında ilk enye koşarsan bir daha canın sıkıldığında hemen onu yapmak istermişsin. ben yemek yemeyim diye stres anında tırnaklarıma saldırıyorum galiba. kısacık oldu. sonradan farkediyorum yediğimi o problemi kafamda çözene kadar.fazla spor konusunda da yaşanmış örneği benim fazla spor yaptığım dönemde sporu bıraktıktan sonra hızla 10 kilo aldım..ama günde 30-40 dk spor yaptığım dönemde bıraksam da almadım.kısa vadede sonucu güzel olur ama sonra şişersin kuzuz. hayat boyu devam ettirebileceğn kadar yapmalısın.diyetisyende böle demişti kızmıştı bana.

kaptanım eşim yolda gece yarısı burda olacak inşallah.haftasonu ben uğrayamam buralara hebriniz olsun. masalcım ya 3 haftadır görüşemiyorduk ondan daha öncekinde de reglime denk gelmişti ehmde o zaman izni 4 gündü.yine reglime denk geldi kardeş kardeş yatıcoukk. kıızz herkeş diyo ebbek yap diye nasıl yapayım Alllah aşkına 3 haftada 1 görüşüyoz ondada regl oluyom...soranlara böyle açıklayacam artık. bıktım bebebk yok mu sorusundan.

süper menüüü

kız bayramdan sonra ebnde karatya yapsam . ömür boyu yapılabilecek bişey. hemde okulda velinin biriyle anlaşcam bana yemek getirsin her gün sebze filan. hem maddi olarak durumu kötü okul aidatını filan öyle verir en azından.karataya uygun yapar yemekleri anlatırsam.

ay trip koptummmmmmmmm. deli neler yaziyor ya :)
sen ver kilolari sonra bebis yap... oh ne ala

Cidden stres anında yemek ve spor birbirinin isteğini kesiyor.
Ama ben stresle spor yerine yemeğe koşuyorum son zamanlarda.
Tamam fazla spor da yok onun da ayarını tutturacağım anlaştıkk..
Bu arada bir şey bağırsaklarımı çalıştırdı ama ne bilemedim.

Ayy ne güzel kavuşuyorsunuz
Şekerim bünye kilocuklarını vermeden bebek yapmana izin vermiyor ondan böyle denk geliyor işte.
Ama regl olmasan öyle bir kalori yakıyormuş ki, hele biraz hareketliyse
O yaptığımız sporlardan çok daha etkiliymil.
Haftaları kaydırsanız olmuyor muu

Bugün canım poğaça simit falan istedi kahvaltıda.
Tam almaya gidiyordum dur dedim ne yapıyorsun sakin
Sonra düzgünce yedim.
Bir ara yine kaçamak yapacaktım kahve ile geçiştirdim.
Sonra dedim hazır kahve içmişken spor yapayım
Böyle devam etti.

Karatay cidden çok güzel.
Ben çok seviyorum.
İyiki çıkmış bu canan hoca.
Karatay'a uygun yemek yapmanın zaten zorluğu yok.
Ayrıca bir süre sonra okulda yemek yeme gereği duymazsın.
Topicte öğretmenler falan var.
Harika bir kahvaltıdan sonra okulda süt ceviz badem falan yetiyor.
Çoğu kişi 2 öğün yapıyor zaten.

Ozleem.. Alinti yapmayi unutmusum ama barismaniza cok sevindim.. Bu olay esine buyuk ders olmustur, bi daha cesaret edecegini zannetmiyorum:)
masal menu paylasmis hadi ben de paylasayim

sabah
2 dilim kepek ekmegiyle tost yaptim, kasari da incecik kestim.. Kendimce light oldu yani

ogle
1/2 tabak peynirli makarna

aksam
1 cabuk corba (75 kalori)

bol karbonhidratli bigun oldu yine maalesef, ama yine 45-50 dk hizli hizli yurudum.. Yagmur yagmadigi surece boyle yurucem okul donusu.. Simdi de bisiklete binerim:)

Toplanma zamanı Elisyacım.
Artık benim şeytanlar ortaya çıkacak haberiniz olsunn
Bak önceden söylüyorum iyisiniz yine.

Dediğin gibi hep karbonhidrat olmuş.
Okul dönüşü yürüyüşler etkisini gösterecektir mutlaka.
Ama bak yeni bilgimiz sporu dozunda tutmamız gerekiyormuş.
Gülçin bırakınca kilo almayacak gibi yapmamız gerektiğini söyledi.
Karatay topiğinden bir arkadaşta profesyonel sporcu değilsek, sporu abarttığımızda yağ yerine kaslardan yaktığımızı ( bir diyetisyen söylemiş.)
Yani sen ortalama 1 saatte tutmaya çalış sporunu.

haklisin canim, sporu abartmamak gerektigini ben de duymustum, 40 dk ile 60 dk arasi en iyiymis..

Kızlar yorumlarınızı okudum destekleriniz için saolun çok...
biz harıl harıl bavul hazırlıyoruz... yarın çanakkaleye gidiyoruz... pazar akşam dönücez... haber veriyim dedim... herkese güzel hafta sonları diliyorum... öptüm hepiciğinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…