Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nasıl bişi. balık yağı gibi mi tadı nasıl. omega iyidir afiyet olsunnnn ohhh

Omega 3 balık yağı zaten direkman ama ben kapsül olarak alıyorum tadı gelmiyor hiç.
Böylelikle hücre zarını sağlıklı, sağlam tutuyorum.
Kilo verirken organlarıma zarar vermiyorum..

Yok babam bilmiyor canım aslına bakarsan tepki vereceğinden değil de daha erken olduğunu düşündüğüm şimdiden bilmesini istemedim,

Askerden gelir gelmez tanışacaklar ama plan öyle inş. tabi,

Şubatta Allah izin verirse canım askerlikte...

Az kalmış ama bir an önce gitsin de gelsin.
Ne zaman görüşeceksiniz belli mi ?
gelene kadar şöyle güzel bir kilo versen harika olur.
Bu arada ev işi ne oldu taşındınız mı ?

Kızlar ben kaçayım spor yapayım biraz kendimle ilgileneyim falan iyi gelir ..

Babam Ocak gibi venezüellaya gidecek iş için biz de o zaman görüşürüz diye düşünüyoruz,

Ben de öyle düşünüyorum ya 5-6 kilo versem ona da razıyım ama askerden dönene kadar ne yapıp edip veririm de ama gitmeden de biraz versem iyi olacak,

İlgilen bakalım kendinle ne yapacaksın benim kendinle ilgilenmek diyince vücuduma bebe yağıyla ağda sonrası masaj yapmak geliyorr ay nasıl bir rahatlıktır o yaa

günaydınnnn cnm kolay gelsinn

günnaydınn balım kaymağamm nasılsınnn
saol cnm iyiyim sabah erken arkadaşım kahvaltıya çağırdı oraya gittim ordanda bayram alışverişi yaptım biras... elbise aldım 2 dene... anca geldim... sen nasılsın cnm?

üfffffff kızlar şimdide dişim kırıldı üstlerden yandan ...
çok gülünce belli oluo

bacımmm sana nazar mı değdi noldu?

bilemiyorum yaaa şimdi temkinli oturuyorum

canım haklısın sıkılmakta bu kadar şey üstüste gelmişken ama bu aralar dikkatimi çekti her mesajında bir sıkıldım var... biraz pozitif olki iyi şeyler olsun... secret yap biraz...

katılıyorum canımm pozitif olmak lazım. hepimizde bişeler oluyo ama gizem öfff pöff diye diye felaketi çağırıyo.gizemcimmm evrene olumlu mesaj gönder yahuuu dişlerindebileğindeki kimin ihmal etme hemencik git doktora.

Olacak olacak sen hiç dert etme ..

Ayrılmamışız da hiç turtamm

Dip dibe durmuşuzz

İzinliydin ya geçen hafta o yüzden seminecim.
hmmmm izinli olunca yazılmıyo muyduuuuu öğrendiğim iyi oldu datlım saoll
gir bakalım baby en azından sabah trafigini çekmezsin kız o ne trafikti öyle yaa

evet canumm
ayyy sormaaa turtam yaaa yarın o yolları trafikte bida çekcemmmmm
Ya kızlar bu spor yaparken yağ yakımını hızlandıran takviyeler varmış kullanan var mı aranızda şimdi bir yerde okudum da
canım ben bi ara kullandım ama uzun süreli değil diyetimi tam oturtmadığımdan kestim çünkü yemek yemeyi kesemedim dolayısıyla takviye kullanmamın bi anlamı kalmaz mı ama düzene girdiğimde kullanıcamm....çevremizde kullanan tanıdıklarım var düzenli kullanıyolarr 10 kiloya kadar veren varr
Off her yerim ağrıyor 1 gün tae bo yaptım bittim resmen
Semine nasıl yapıyordun sen bunu her gün ya.
ayyy ben yaPtıkça stres atıyodummm bi düzen gireyimmmm yine yapıcammm ilk bikaç gün her yerin ağrıyo amaaaa sonucuu ağrılara değdiğini gösteriyooooo su gibiii terliyonnn stres atıyonnnn ohhhh
ben onu kirpiklerime sürüyorum uzasınlar diye
ilahiiii turtaaaaaa

Semine her gün mü yapıyormuş maşallaahh kız Semineee
şimdi değil bacım bi ara yapıyodum ama güzel kilo vermiştim yaptığım zamanlarda
kız ne 52 siiiiiiiiii kızarım bakkkkkk zati inecik kaldınnnn 52 oldunmu asıl sen gözükmicennnn

liste konusunda yardımcı olmak isterim ama ben eski sistemi biliyodum ben izindeyken değişmişşş o yüzden bilmiyorum

Ne yapacağız bilmiyoruz ki
Babası dün isterseniz bizim devremülke gidin demiş.
Ama ne yaparız belli değil.

Cidden ya özledik melek gelse artık ..
oh ohhhhh güzelce doya doya keyfini çıkarınn hilalimmmm

o 10 gün içinde erir bitersinnntanışma olucağı zamann

Bugün yediklerimi yazayım ..

1. öğün : ( mide bulantısından kahvaltı yapamadım. )

- 1 bardak sıcak süt.
- 1 avuç fıstık

2. Öğün :

- 2 tavuk baget
- mercimekli bulgur pilavı

3. öğün :

- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2 litre su
- sodalı yeşil çay

Spor : 56 dakika tae bo ( geçen sefer yarım saatte berbat bir haldeydim, yine çok terledim ama bu sefer yaptıktan sonra kendimi gayet iyi hissediyordum. neden bilemedim.

6458. sayfa açıkmıyor bana özet geçecek var mıı?

Ayy bugün harikaydı.
Ne bir yerim ağrıyor ne bir şey var tae bo da.

52 biraz da alma payı için semine

Lİsteyi, eski listeyi biliyorsun ya.
Herkesin yüzdesini toplayıp kişi sayısına bölüyorsun.
Tek fark o.

Ayy eririm heralde, hoş bizimkinin yanında çok yiyorum ama eriyorda heralde heyecanlı oluyorum metabolizmam hızlanıyor.
Tanışmada da ince olacağım inşallahhh ..

ve gelelimmmmmmmm bugün yaptıklarıma
saat 12 gibi işten çıktım 2 de hastanedeydimm
doktoru bekliyorum öğlen yemeğine çıkmamış benim muayene olcam saati beklemiş heralde
neyse doktor geldi kapıyı kitliyolar ya çıkarkenn kapı açılmıyo anahtar açmıyoo haydaaaaa
15 dk da onu bekledimmm sonra sıramı beklemye başladım giren çıkmıyo giren çıkmıoo sıra geldi banaaa
doktor baktı tahlillere diğer doktor için neden hiçbi test istemeden ilaç verip durduki diye söylendi
yarın sabah kan vermeye gidicemmmmm inşş iyi çıkar

ve bugün yediklerimmm güya isveç diyetine başlicaktımmm hiçbişi yiyemedimki başlimmm
sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker
akşam 7 de 1 küçük yeşilelma 1 kase yoğurt

çok yoruldum ya otobüsler trafikk oy oyyyy yarın sabah 6 gibi çıkcam evden hastaneye gitcemmmm öğlene kadar yokum canlarımmm öpüyorum siziiiiii

sabah tartılcam bakalım kaç kilo almışımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…