Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydun canlarummmmmmmmmmm dün başıma geleni anlatayım size de dötünüzle gülün sabah sabah

kestirme br yol bulduk iş yerinden bir arkadaşla eve erken gelebilelim diye aynı tarafta oturuyoruz ve o yoldan gelince de 50 max 1 saatte evdeyim normalde saat 9 da evdeysem 8 e dogru evdeyim. neyse fatih vatan caddesinde iniyoruz otobüsten orda da bir hastane var oranın güvenliğine yolu sralım dedik sorduk tam yürüyorduk ki otoparek girişinde o bariyerler varya girişteki sen kafamıza in benim tam burnumla agız kısmıma geldi burnum mosmor şişti ve inanılmaz agrıyorr öldüm öldüm dirildim dün ya krem falan aldım eczaneden ayy kırıldı sandım o nasıl bir acıydı yaaaaaaaaaa salaklıgımıza mı gülelim halimize mii otoparktaki grevlilerde malaklar insan sölemez mii hiç bariyer iniyor g e rize kaaaaaaaaaaaalılarrrrrr halen burnum cok acıyor

Son düzenleme:

Ayy turtii ucuz kurtuldun desene tühh nasıl ağrımıştır tövbe tövbe insanlar da salaklık ağır basıyor bazen söylesene yani,

Dr.'a filan bir gösterseydin çatlak filan olmasın canım ya

Cidden nedir bu sakinlik ya.
Bizim takımımız böyle miydi ?
üzülüyorum valla ..
Tartıl tartıl da ona göre kendini ayarla.
Hani senin menülerin hem
bugün menülerimi vericem cnm.... dünde kaçamak yoktu aslında ama akşam makarna vardı ondan yazmadım....

ay kyamam yaaa...çok kötü olmuş, geçmiş olsun....

Ayy turtii ucuz kurtuldun desene tühh nasıl ağrımıştır tövbe tövbe insanlar da salaklık ağır basıyor bazen söylesene yani,

Dr.'a filan bir gösterseydin çatlak filan olmasın canım ya

hala agrıyor da 2 tane agrı kesici içtim ya göstercektim yanımda para yoktu daha sskmı yapmamışlar para istediler baktıramadım :26::26: eger cok agrım sancım olursa ilerde baktırıcam zaten

bugün menülerimi vericem cnm.... dünde kaçamak yoktu aslında ama akşam makarna vardı ondan yazmadım....

saol canım

Günaydın bacular canlar....
nasılsınız bakim.... ben dün 2 elbise aldım bayramda giycem diye hangisini giyim kararsızm resim ekliym bakın bi gari olma mı????

kız ne gülmesi korktum okuyunca iyi misin şimdi?
Başına falan gelmedi değil mi?

Yaz yaz kaçamak da olsa kötü de olsa yaz.

hala agrıyor da 2 tane agrı kesici içtim ya göstercektim yanımda para yoktu daha sskmı yapmamışlar para istediler baktıramadım :26::26: eger cok agrım sancım olursa ilerde baktırıcam zaten

saol canım

aman ağrı olursa ihmal etme.
Bunu bir sürü konuda doktora gitmesi gereken ama gitmeyen benim söylemem biraz komik ama olsun.

Günaydın bacular canlar....
nasılsınız bakim.... ben dün 2 elbise aldım bayramda giycem diye hangisini giyim kararsızm resim ekliym bakın bi gari olma mı????

Ekle de bakalım özlemm..
Eşinle nasılsınız bu arada?

iyiyiz cnm maşşallah... geçti sininirim ama o gece kızın araması hala sinir ediyo düşündükçe... bi boş bıraksak hemen çıkçak birileri bu ne yaaa insan biraz düşünür evli barklı adam gece gece aranır mı diye... eşime soruyorum o kız güzel mi nasıl biri diyorum... leş gibi diyo...leş gibi ne demekse artık....

Leş kız bir sözlük tabiri eğer sözlükleri takip ediyorsa eşin özlem.
Bir gir bak itü sözlüğe

ayy kararsız kaldım ama 2 sanırım daha zayıf göstermiş.

Leş kız bir sözlük tabiri eğer sözlükleri takip ediyorsa eşin özlem.
Bir gir bak itü sözlüğe

ayy kararsız kaldım ama 2 sanırım daha zayıf göstermiş.

takip ettiğini sanmıyorum da... benim anladığım hiç alımlı v.s değil bişeye benzemiyo çirkin fln demek istiyor... sordum pis mi diye öle değil dedi... neyse önemli olan onu sallamıyo eminim çünkü arkadaşlarına benim yanımda niye o salağa veriyorunz telefonu yengenizle aramı bozuyonuz fln dedi...

Özlemcim niye sallasın zaten, onda problem yapacak bir şey yoktu merak etme sen.
İçin rahat olsun aaa ..

Baktır ihmal etme sonra daha kötü şeylere yol açmasın,
Neden yapılmamış senin ssk hala

kızlar cevap gelmedi ama ben resimleri çektim bilene....

Ay ikisi de hoş olmuş beğendim seçim yapamadım ama 2.daha bi hoş geldi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…