Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar nasılsınız... dün giremedim öğlene kadar ufaklık vardı.... o gidince bayram temizliğine giriştim biras... akşamda kayınvalidelere gittik, geç geldik... bugünde arkiler bizdeydi falan anca burdayım... ne var ne yok takımda önemli bi haber var mı????

bu arada kaç gündür mönücan veremedim kaçamaktan değil yoğunluktan.... kendime bende şaşıyorum bu ara hiç kaçamak yapmadım...
bugünkü menüm

sabah
1 dlm çavdar
1 dlm pynr
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
yeşil çay

öğlen
tonbalıklı salata
nar ekşili bol limonlu süperdi....

akşam
zeytinyağlı patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm çavdar

aralarda
1 şekersiz türk kahvesi ve 3 bardak yeşilçay içtim...

hosgeldim canim.. Takip edebildigim kadariyla onemli bi haber triptofan takimdan geri donmek uzere ayrildi, 6 ay icinde gelecekmis.. Insallah daha erken gelir.. Onun disinda bi haber yok galiba, zaten cok sakiniz artik

Menumu paylasayim ben de

sabah
2 günkuru
3-4 badem

ogle
1 kabak dolmasi
2 kasik yogurt

aksam
1 kase tarhana corbasi

ve 1 cikolatanin 70 kalorilik bolumu.. Cok cok canim cekti, bu kadar eziyet etmeyeyim kendime dedim

ve spor olarak da 1.5 saat yuruyus.. 45+45 olarak ama..

Bi de sabah belki yazamam diye simdiden kilo bildirimi yapayim.. Yazabilirsem yarin tartilip tekrar yazarim.. Bu sabah 51.2ydim, 400 gr gitmis galiba gecen hafta 51.6ydim sanki.. Hergun bu civarlarda geziniyorum da kafam karisiyo.. Hedefime cok az bir sey kaldi? Mutlu muyum? Hayir.. Cunku hala selulitli ve de basenliyim ne olacak bu halim bilmiyorum

Olmayan kıyafetlerin mutlu etmesi ne güzel bir duyguymuş meğer anlıyorum.

tamam canımmm bende beklerimmmmm bizim takıma laflarız:)

Biz de her zaman bekleriz.

Hoşgeldin özlemcim.
Elisya söylemiş zaten açıklamayı yapmış.
Çok sakiniz.

Bence sen bu sefer kesin kararlısın.

Ahh şu 2 günlük kahvaltını birleştirsen.
Yanında bir de süt içseydin.
Kaçamak konusunda aynı fikirdeyim ama bence bunu gündüz yapmalısın
.

Tebrik ederim elisyacım.
Ben de aynı durumdayım.
İstediğim şekle tam olarak giremedim, spor aslında baya etkiliyor ama gitmesini istediklerim hala var.

ayy ayy nasil gidecek onlar bilmiyorumm

paylasimlarim azaldi, baska zayiflamak isteyenler vardir onlara firsat vereyim ben nasil olsa artik ogrendim nasil zayiflanacagini falan dedi gitti, sonra geri gelecek ama galiba

payşaşım azaldı diye mi gitti... ben bi geçmişi okusam iyi olcek.... paylaşım azaldı diye gidilir mi gıııı....

payşaşım azaldı diye mi gitti... ben bi geçmişi okusam iyi olcek.... paylaşım azaldı diye gidilir mi gıııı....

hımmm anladım şimdi geçmişe bakınca kendi paylaşımı azaldı diye gitmiş.... kan mı kaybediyoruz ne.... bayramdan sonra toparlanırız belkim...

hımmm anladım şimdi geçmişe bakınca kendi paylaşımı azaldı diye gitmiş.... kan mı kaybediyoruz ne.... bayramdan sonra toparlanırız belkim...

Diğer mesaja cevap yazacaktım ama anlaşılmış durum.
Cidden çok kötü bir hal almaya başladık.
1-2 hafta daha bakalım.
Düzeltmenin bir yolunu bulacağız bu şekilde olmaz ..

Sporsuz gitmiyor ELisyacım emin ol.
Benim bundan 3 hafta önce basenlerim 99 cmdi.
Geçen hafta ise 94-95 .
Bakalım yarın ne olacak.
Ve sporla gitti bu kadar.

aa cok iyiymis.. ne hareketi yapiyorsun basen icin? Basen hareketleri bana cok zor geliyor gerci ama 3 haftada 5 cm benim de incelse cok iyi olur

aa cok iyiymis.. ne hareketi yapiyorsun basen icin? Basen hareketleri bana cok zor geliyor gerci ama 3 haftada 5 cm benim de incelse cok iyi olur

Aslında ne yaptım anlamadım.
Tae bo slim in 6 leslie karışık.
Arada bacaklarımı aç kapa tarzındaki hareketleri yapıyorum.
Bazen de kemer kullanıyorum.
Hepsi birleşti sanırım.

Aslında ne yaptım anlamadım.
Tae bo slim in 6 leslie karışık.
Arada bacaklarımı aç kapa tarzındaki hareketleri yapıyorum.
Bazen de kemer kullanıyorum.
Hepsi birleşti sanırım.

tesekkurler canim ama bunlar benim icin zor, bi ac kapayi yapabilirim leslie zaten kimdi neydi, unuttum ben onu neyse ben de kendim yuruyus yapiyorum hergun olamasa da, insallah benimkiler de bigun erir

Günaydın fıstıklarr nasılsınız bakalım ?

İstanbul boşaldı yine yollar bomboş bayram tatilinde herkesler ya,

Bu arada ttnetden bugün gelip internetimi bağlayacaklar yetişirse bayram da da gelebilirim bu durumda ve ben evde olduğum süre içinde 3-4 günlük şok bir diyet uygulasam tekrar bir denesem diyorum bakalım yapabilirsem yapmayı planllıyorum eğer netim bağlanırsa yazarım bildirimde de bulunurum ama tartım yok ortada sabah tartılamadım bugün listeye dahil etmiyecekti zaten Hilal beni izinliydim değil mi ?

Günaydın bayanlar....
kilom 75.2 geçen hafta bildirim yapmayı unutmuştum 2 yemi bölünür ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…