slm kızlar nasılsınız... dün giremedim öğlene kadar ufaklık vardı.... o gidince bayram temizliğine giriştim biras... akşamda kayınvalidelere gittik, geç geldik... bugünde arkiler bizdeydi falan anca burdayım... ne var ne yok takımda önemli bi haber var mı????
hosgeldim canim.. Takip edebildigim kadariyla onemli bi haber triptofan takimdan geri donmek uzere ayrildi, 6 ay icinde gelecekmis.. Insallah daha erken gelir.. Onun disinda bi haber yok galiba, zaten cok sakiniz artik
aaaaaa neden ki....
evet haklısınnn gerçektennn bahanee bulup duruyoruzz tembellik yapıyoruz sadece
benimde yeni aldığım hatta 2 ay önce giydiğim bir pantolonum çok bollaştı arkaları çok çirkin duruyor oysa harika bir pantolonduu ama hiç üzülmüyorum onun şuan çirkin durması beni çok mutlu ediyorDd
tamam canımmm bende beklerimmmmm bizim takıma laflarız:)
slm kızlar nasılsınız... dün giremedim öğlene kadar ufaklık vardı.... o gidince bayram temizliğine giriştim biras... akşamda kayınvalidelere gittik, geç geldik... bugünde arkiler bizdeydi falan anca burdayım... ne var ne yok takımda önemli bi haber var mı????
bu arada kaç gündür mönücan veremedim kaçamaktan değil yoğunluktan....kendime bende şaşıyorum bu ara hiç kaçamak yapmadım...
bugünkü menüm
sabah
1 dlm çavdar
1 dlm pynr
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
yeşil çay
öğlen
tonbalıklı salata
nar ekşili bol limonlu süperdi....
akşam
zeytinyağlı patlıcan
1 kase yoğurt
1 dlm çavdar
aralarda
1 şekersiz türk kahvesi ve 3 bardak yeşilçay içtim...
Menumu paylasayim ben de
sabah
2 günkuru
3-4 badem
ogle
1 kabak dolmasi
2 kasik yogurt
aksam
1 kase tarhana corbasi
ve 1 cikolatanin 70 kalorilik bolumu.. Cok cok canim cekti, bu kadar eziyet etmeyeyim kendime dedim
ve spor olarak da 1.5 saat yuruyus.. 45+45 olarak ama..
Tebrik ederim elisyacım.Bi de sabah belki yazamam diye simdiden kilo bildirimi yapayim.. Yazabilirsem yarin tartilip tekrar yazarim.. Bu sabah 51.2ydim, 400 gr gitmis galiba gecen hafta 51.6ydim sanki.. Hergun bu civarlarda geziniyorum da kafam karisiyo.. Hedefime cok az bir sey kaldi? Mutlu muyum? Hayir.. Cunku hala selulitli ve de basenliyim ne olacak bu halim bilmiyorum
Ahh şu 2 günlük kahvaltını birleştirsen.
Yanında bir de süt içseydin.
Kaçamak konusunda aynı fikirdeyim ama bence bunu gündüz yapmalısın.
Tebrik ederim elisyacım.
Ben de aynı durumdayım.
İstediğim şekle tam olarak giremedim, spor aslında baya etkiliyor ama gitmesini istediklerim hala var.
ayy ayy nasil gidecek onlar bilmiyorumm
paylasimlarim azaldi, baska zayiflamak isteyenler vardir onlara firsat vereyim ben nasil olsa artik ogrendim nasil zayiflanacagini falan dedi gitti, sonra geri gelecek ama galiba
Olmayan kıyafetlerin mutlu etmesi ne güzel bir duyguymuş meğer anlıyorum.
Biz de her zaman bekleriz.
Hoşgeldin özlemcim.
Elisya söylemiş zaten açıklamayı yapmış.
Çok sakiniz.
Bence sen bu sefer kesin kararlısın.
payşaşım azaldı diye mi gitti...ben bi geçmişi okusam iyi olcek.... paylaşım azaldı diye gidilir mi gıııı....
hımmm anladım şimdi geçmişe bakınca kendi paylaşımı azaldı diye gitmiş.... kan mı kaybediyoruz ne.... bayramdan sonra toparlanırız belkim...
Sporsuz gitmiyor ELisyacım emin ol.
Benim bundan 3 hafta önce basenlerim 99 cmdi.
Geçen hafta ise 94-95 .
Bakalım yarın ne olacak.
Ve sporla gitti bu kadar.
aa cok iyiymis.. ne hareketi yapiyorsun basen icin? Basen hareketleri bana cok zor geliyor gerci ama 3 haftada 5 cm benim de incelse cok iyi olur
Aslında ne yaptım anlamadım.
Tae bo slim in 6 leslie karışık.
Arada bacaklarımı aç kapa tarzındaki hareketleri yapıyorum.
Bazen de kemer kullanıyorum.
Hepsi birleşti sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?