Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün sabah midem bulanıyordu yiyemedim.
Akşam 1 tabak pırasa yemeği, 2 bardak ayran ve 2 truf.
Spor bugün de yapmıyorum.
Belki kahve içerim sonra yada bitki çayı.

selam kızlarr. müte mesaj atmış internet bağlantısı bayramdan sonra tamir olacakmış..geçen hafta 75.3 müş bu hafta 74.7 olmuş.

masalcım bende kilomu yazayımm sen uygun görürsen listeye eklersin. naptın varmı karatay topiğinde filan paylaşımı bol hatunlar. hımm 71.6 idim fakat haftasonu eşim gelince spor yapmadım su içmedim yediklerimede dikkat edemedim gezerken filan o yüzden pazartesi artıştaydı şimdi 71.3 olmuş demek haftasonu kaçırmasam baya gidecekmiş.

çocuklaraa bayram ödevi hazırlıyorum. bi yandan da valiz hazırlama evi temizleme vs derken ben yarına kadar anca toparlanırım. herkese şimdiden mutlu bayramlar kızlar. inşallah bolll mutlulukla dolu,az kalorili günler geçirirsiniz. tatilde 9 gün olaydı ne güzel olurdu ama sanırım öle bişey yok.annecimi azıcık görücemmm. öpüyorum hepinizi kocamaaannnn..

evet gulcin yine gel ara sira lutfenn, ozletme:)

Tamam Gülçincim gir yine arada sırada bizi ziyaret et ama olur mu?

Ya kızlar

Önceden bir gece de 30 sayfa ilerlerdi konular benim ilk üye olduğum zamanlar.Şimdi noldu size. bir 24 satte ancak 4-5 sayfa gidiyor.

Toparlanmaya ne dersiniz?

kızlaarrr.. hepiimize iyi tatillerr..bende az yağlı patlıcan yemeğimiyiycem şimdi geç oldu azcık ama

selam kızlarr. müte mesaj atmış internet bağlantısı bayramdan sonra tamir olacakmış..geçen hafta 75.3 müş bu hafta 74.7 olmuş.

Tamam Gülçincim teşekkür ederim.

Yazarız tabi Gülçincim.
Önümüzdeki haftadan itibaren mi izinli yazayım ?
Karaty zaten çok hareketli bir grup, orada olan birinin motivasyon için burada olmasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Yeni katılmak isteyenlere bakarız önümüzdeki hafta artık.

Kolay gelsin ..
İyi bayramlar, umarım eşin ve ailenle güzel bir bayram geçirirsinn.

merhaba kızlarrr ii akşamlar ben 14.takımdayımm misafir geldim size bizim kızzlar yemekten kalkamadı daha sanırımDD bende az laflayım diye geldimm misafir kabul edermisiniz

merhaba kızlarrr ii akşamlar ben 14.takımdayımm misafir geldim size bizim kızzlar yemekten kalkamadı daha sanırımDD bende az laflayım diye geldimm misafir kabul edermisiniz

Hoşgeldinn, tabi misafir kabul ederiz ama bizimde o hareketli takımımızdan eser yok son zamanlarda ne yazık ki.
Bir an önce eski halimize dönsek ne güzel olacak.

Hoşgeldinn, tabi misafir kabul ederiz ama bizimde o hareketli takımımızdan eser yok son zamanlarda ne yazık ki.
Bir an önce eski halimize dönsek ne güzel olacak.

hoş buldukk:)) bizim takımdada çok kan kaybı varrr(( bayramdan sonra hareketlenir bence tabiri caizse armut gibi düşerler hehe bayram kilolarını vrmek isteyenler gelir bir bir ozaman hareketleniriz

hoş buldukk:)) bizim takımdada çok kan kaybı varrr(( bayramdan sonra hareketlenir bence tabiri caizse armut gibi düşerler hehe bayram kilolarını vrmek isteyenler gelir bir bir ozaman hareketleniriz

Yaza doğru olduğunda herkes yaz geliyor diye kilo vermeye çalışıyor yaz bitiyor buralar boşalıyor, hoş geçen sene hiç böyle değildi ama ..
İnşallah bakalım bayramdan sonra daha iyi olur diyoruz.

Yaza doğru olduğunda herkes yaz geliyor diye kilo vermeye çalışıyor yaz bitiyor buralar boşalıyor, hoş geçen sene hiç böyle değildi ama ..
İnşallah bakalım bayramdan sonra daha iyi olur diyoruz.

hıms ben ramazan bayramanın kilolarından kurtulmak için katıldımm bizim takıma kurban daha tehlikeli et artı tatlıDD bence çok kişi gelir o yüzden
senin hedefine az kalmış güzel vermişssin kilo devamıda gelir inş.

Az kaldı ama eskisi kadar iyi gitmiyor kilocuklarım.
Bir de 55 olursam 52ye düşürmeyi düşünüyorum malum birazı geri geliyor..
Sen belli bir diyet uyguluyor musun yoksa dikakt mi ediyorsun?

Az kaldı ama eskisi kadar iyi gitmiyor kilocuklarım.
Bir de 55 olursam 52ye düşürmeyi düşünüyorum malum birazı geri geliyor..
Sen belli bir diyet uyguluyor musun yoksa dikakt mi ediyorsun?
gider inanıyorummmm , kaptanımız son kilolarr zor gidiyor diyor herzaman biraz spor yapmak lazımmış son kilolar için:)) forumun çok etkisi oluyorrr ben sırf buraya az yazayım diye çok dikkat eediyorum
ben dikkat ediyorumm yediklerimeee çok azalttımm öğlen yediklerime çok dikkay ediyorum özellikleee çalışınca hep hazır ve hamur işleri onları kestimm ama hareketsiz olunca yavaştann alıyor artık benimde:d

Spor olduğunda gerçekten sıkılaştığını hissediyorsun.
eski kıyafetlerim şimdi resmen çuval gibi oluyor ve o kadar güzel bir his ki bu anlatamam.
Aslında zaman olmaması bence bir bahane biliyor musun ?
Geçen bir topicte konusu geçti.
Lavaboya gidince iş yerinde 60 kere çömelip kalkıyormuş.
3 kere gitsen sen düşün.
Veya 20 dakikanı neye ayırmıyorsun ki 1 mil 2 mil Leslie ile yürüsen bile farkı farkedeceksin.

Mihrace ben şimdilik çıkıyorum.
Dış falan alayım bir.
Yine gelirim ilerleyen saatlerde.
Her zaman bekleriz takımımıza.

evet haklısınnn gerçektennn bahanee bulup duruyoruzz tembellik yapıyoruz sadece
benimde yeni aldığım hatta 2 ay önce giydiğim bir pantolonum çok bollaştı arkaları çok çirkin duruyor oysa harika bir pantolonduu ama hiç üzülmüyorum onun şuan çirkin durması beni çok mutlu ediyor Dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…