Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inş. cnmm

sana anlattıgım olaydan sonraki gün bir daha gördüm daha da görmedim canum sonunda asansörün duvarına ara beni yazıcam

Başka hayranların çıkmasın sonra ortaya Turtacımm.

kızlar ya tam bayram öncesiii regl oldum püffff..........bayramda napçam şimdi ben en yoğun günler olcak.... bitmez bu bayram...

Ayy senin de çok ağrılı oluyordu değil mi?
Buscopan kullan istersen Özlemcim.
Sıcak tut ayaklarını da olur mu?

ben geldim çok yorgunum .. hastayım boğazlarım çok fena

Dikkat et kendine Gizem.
Ihlamur nane limon falan da kendine getirir.

Off anlıyorum veremedikçe sinir oluyorsun ..
Sinem yeşil çay ve ödem attırıcı çayları kullanıyor musun ?

Ben de reglym hala balon gibiii dolaşıyorum yaaa
nedir bizim çektiğimiz erkek olasım var şuan....

şuan ağrım yok bende şaşırdım ama çok huzursuzum yaa neden bilmiyorum... üşüyorum bide...

Kullanmıyorum canım ama alıp kullanacağım aktara uğryabilsem bir türlü gidemedim alıcam ne bulursam var mı önerdiğin şeyler

şuan ağrım yok bende şaşırdım ama çok huzursuzum yaa neden bilmiyorum... üşüyorum bide...

Evet ne dertsiz tasasız birşey erkek olmak ağda yok saç yok baş yok bizde hamilelik kilooo regl ağda kıl tüy amann ne arasan mevcutt

Kızlar

bana müsade bayramdan sonra gürüşürüz.

Hepinize şimdiden iyi bayramlar

İyi bayramlar aralık.
Umarım güzel bir bayram geçirirsin.

O kadar kan kaybediyorsun çok normal Özlemcim.
Canan hoca demişti regl döneminde fındık fıstık badem vs tüket kan yapar.
Kan kaybı neden olurmuş huzursuzluklara.
Ben de çok huzursuz oluyorum o dönemde ve yumurtalıklarımı aldırayım diye düşünüyorum

Kullanmıyorum canım ama alıp kullanacağım aktara uğryabilsem bir türlü gidemedim alıcam ne bulursam var mı önerdiğin şeyler

Mısır püskülü yeşil çay ve kiraz yaprağı işe yarayacaktır Sinemcim.
Karışımı özellikle.
Biberiye de faydalı olabilir.

Bugün neler yedim ?

Sabah sıkıldım yumurtadan kepekli ekmekten yapılmış sucuklu kaşarlı tost yaptım.
Akşam da köfte keten tohumlu yoğurt ve truf yedim.
4 mil de leslie ile yürüdüm.

Bunları alırım da maydanoz suyu mu yapsam içsem evde olduğum düre boyunca denesem

Bugün neler yedim ?

Sabah sıkıldım yumurtadan kepekli ekmekten yapılmış sucuklu kaşarlı tost yaptım.
Akşam da köfte keten tohumlu yoğurt ve truf yedim.
4 mil de leslie ile yürüdüm.

Afiyet olsun canım benim,
Ben de hiç birşey yemedim resmen 2 portakalla akşam ettim yemek getiremedim dışardan söylemedim sapıtırım diye akşam da gidince ne var evde bir fikrim yok

Sinemcim yemeyip yemeyip akşam abartma bir de ..

Ya aslında bilerek yapmadım ki çok yoğunum şu bir kaç gündür ay sonlarında böyle geçiyor ilk haftam hep saat geçti canım birşey istemedi söylemedim birşey eve de gidince frenlerim kendimi salata çorba şişirir beni annem yapmıştır beni düşünüp kadın dukanla oldu 60 kilo ben de tık yok yaa deli olcam

Sağol Masalım

Sanada tüm sevdiklerinle iyi bayramlar.

Sinemcim iç sen buscopanı zımba gibi olursun. Çekme o sancıyı boşuna

Ayy naşallah cidden, kaç yaşında annen ?
Kaç kilo verdi ?

Tamam canım geçirmem konuşuruz sen bayram da da okuldasın değil mi uğrarsın kk ya ben net olursa gelirim

Buradayım canım girerim ben yine konuşuruz.
Umarım bağlanır internetin.
Ev ne durumda yerleşti mi?

Sağol Masalım

Sanada tüm sevdiklerinle iyi bayramlar.

Sinemcim iç sen buscopanı zımba gibi olursun. Çekme o sancıyı boşuna

Saol Aralıkcım.
Ama kaçamak yok unutma sakın, bu hafta çok güzel kilo verdin böyle kalsın.

geçmiş olsun cnm...

iyi bayramlar, cnm görüşürüz...

Sağol fıstığı iyi bayramlar.

Yaparmıyım,

3 ayın sonunda indim ancak almak istemiyorum. Bugün sandviç yemedim annem pırasa yapmış çok severim böyle dengeliyorum işte durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…