kızlar kılo cızelgemı degısemıorum
sızınde oylemı
kızlar cıkıourum ben yarın cok ısım var aksamada anneme geccem orda kescez kurbanımızı
ŞİMDİDEN HEPINIZIN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN OPUORUM HEPINIZI:)
Selam kizlar.. Nasilsiniz dicem de yine kimse yokk..Bugun alisveris yaptim, uzuuun zamandir "ben zayiflicam, zayiflicam" dedigimden kendime bi sey almiyodum.. 27 beden kot aldim yaa, cook mutluyumtabii dar oluyor biraz , dökümlü seylerle giymem gerek ama kalan kilolarim da gidince cok yakisacak insallahh neyse bugun ne yedim ne ictim?
Sabah
1 bardak süt
2 günkurusu
ögle
tavuklu salata
aksam
1 kase sehriye corbasi
spor hic yok bugun..
Ben de bir problem yok maviyeşilcim.
Senin de bayramın kutlu olsun, umarım güzel bir bayram olur.
Maşallah menün ne güzel olmuş.
Yeni cicilerin de hayırlı olsun.
Canım ev yerleşti artık ufak tefek şeyler kaldı ama baya yorulduk ,Ayy naşallah cidden, kaç yaşında annen ?
Kaç kilo verdi ?
Buradayım canım girerim ben yine konuşuruz.
Umarım bağlanır internetin.
Ev ne durumda yerleşti mi?
Saol Aralıkcım.
Ama kaçamak yok unutma sakın, bu hafta çok güzel kilo verdin böyle kalsın.
öyle di mi, Allah süreklilik göstermeyi nasib etsin
hoşbuldum canım benim...
Ay evet renkli yazı yazmaya bayılıyorum
Senin dukan ne alemde?
Canım ev yerleşti artık ufak tefek şeyler kaldı ama baya yorulduk ,
Netim bağlanmış ama bir sorun var bağlantıda giremedim,
Annem 4 kilo verdi heralde 39 yaşında canım ama çok hoş vücudu ben bakakalıyorum ya,
Dukan yalan oldu melek hiç oynamadı tartıda sonuç atak sonunda biliyormusun deli oldum ya
günaydın kızlarrr bugün niyetliyimmmm karnım çok ağrıyooo
Kizlarrr, herkese simdiden iyi bayramlar
saol canım benimm
Nasıl olur sinem?Dukanda mı işe yaramadı?
Hayret ettim doğrusu... :26:
Sen bi doktora göründün mü? :44:
Geçmiş olsun canım...
iyi bayramlar canımmKizlarrr, herkese simdiden iyi bayramlar
Eki Görüntüle 284983
Günaydınlar herkese....
Gününüz aydın olsun,Her dileğiniz hayırlısıyla kabul olsun....
Eki Görüntüle 284984
Kilocuklarımız sabah kalktıgımızda yok olsun...
Hadi şimdi spora....
Eki Görüntüle 284986
Biiiir kiiiii, biiiiiir kiiiiii
Eki Görüntüle 284987
Sinemcim şöyle düşün kontrollü gitmeseydin üstüne killo da alabilirdin.Canım ev yerleşti artık ufak tefek şeyler kaldı ama baya yorulduk ,
Netim bağlanmış ama bir sorun var bağlantıda giremedim,
Annem 4 kilo verdi heralde 39 yaşında canım ama çok hoş vücudu ben bakakalıyorum ya,
Dukan yalan oldu melek hiç oynamadı tartıda sonuç atak sonunda biliyormusun deli oldum ya
günaydın kızlarrr bugün niyetliyimmmm karnım çok ağrıyooo
Kizlarrr, herkese simdiden iyi bayramlar
Eki Görüntüle 284983
Günaydınlar herkese....
Eki Görüntüle 284984
Hadi şimdi spora....
Eki Görüntüle 284986
Eki Görüntüle 284987
selam canlarum moralim çok bozukkk annemle kavga ettik nedenide bir tatilim var bayramda spor salonu kapalı bugün spora gideyim dedigim tmizlik yapmadıgım icin bana etmedigi beddua kalmadı haliyle bende cenemi tutamadım benim canımı yaktın Allah da seninkini yaksın ömrün boyunca sürün baskalarına muhtac ol diye beddualar etti vede cok icten etti ne bicim bir anne bu yaa lanet olsun bıktım valla tutuyor demekki bedduaları kii hala kurtulamadım şu evden çok moralim bozuk keske kurtulsam su evden keskeekalktım ortalıgı temizledim süpürüp sildim bu seferde basladı ömrün boyunca hizmetcilik yap millete böyle demeyee nefret ettirdi kendinden artık cok sinirliyim bazen diyorum ben ne yaptımda bu hakaretleri hak ettim allah bana benden beterini versinmiş bende dedim sana da senden beterini cvermis demek ki zamanında sende az degilmissin bu seferde diyo allah seni baskalarına muhtac etsin ömrünce su mübarek günde falan filan sanki ben hizmetcisiyim ya kardesim geziyo eve bile gelmedi dün bana gelince iş yap kına yaksın bir tarafına tutuyo bedduası zaten istedigim hicbisey olmuyor hala bu evdeyim malesef cebimde baska yere gidecek üc kurusum yok. :47
halen de beddua etmeye devam ediyor. su evden bir gitsemde Allah ona beni cok aratsa keske.
allah kabul etsin canım ben de istedim ama gece uyuyakalmışımgünaydın kızlarrr bugün niyetliyimmmm karnım çok ağrıyooo
Eki Görüntüle 284983
Günaydınlar herkese....
Eki Görüntüle 284984
Hadi şimdi spora....
Eki Görüntüle 284986
Eki Görüntüle 284987
selam canlarum moralim çok bozukkk annemle kavga ettik nedenide bir tatilim var bayramda spor salonu kapalı bugün spora gideyim dedigim tmizlik yapmadıgım icin bana etmedigi beddua kalmadı haliyle bende cenemi tutamadım benim canımı yaktın Allah da seninkini yaksın ömrün boyunca sürün baskalarına muhtac ol diye beddualar etti vede cok icten etti ne bicim bir anne bu yaa lanet olsun bıktım valla tutuyor demekki bedduaları kii hala kurtulamadım şu evden çok moralim bozuk keske kurtulsam su evden keskeekalktım ortalıgı temizledim süpürüp sildim bu seferde basladı ömrün boyunca hizmetcilik yap millete böyle demeyee nefret ettirdi kendinden artık cok sinirliyim bazen diyorum ben ne yaptımda bu hakaretleri hak ettim allah bana benden beterini versinmiş bende dedim sana da senden beterini cvermis demek ki zamanında sende az degilmissin bu seferde diyo allah seni baskalarına muhtac etsin ömrünce su mübarek günde falan filan sanki ben hizmetcisiyim ya kardesim geziyo eve bile gelmedi dün bana gelince iş yap kına yaksın bir tarafına tutuyo bedduası zaten istedigim hicbisey olmuyor hala bu evdeyim malesef cebimde baska yere gidecek üc kurusum yok. :47
halen de beddua etmeye devam ediyor. su evden bir gitsemde Allah ona beni cok aratsa keske.
allah kabul etsin canım ben de istedim ama gece uyuyakalmışımkarın ağrın için de geçmiş olsun
kız böyle enersik olduğun zamanlar bizim takımada yazsana böyle okuyunca ben de aşka geliyorum
selamlar 13. takımın çıtırları..
canım sıkıldı gelip bi bakayım dedim :)
hoşgeldin ececim.
nasılsın? iyi misin ?
hoşbulduk hilalim iyiyim sen nasılsın?
Turtamm ..
Bozma sen moralini.
Anlıyorum canın sıkılmış ama öncelikle anne bedduası tutmaz derler aklında bukunsun.
Babalarınki tutarmış ama.
Hem ne diyorum ben sana hayatın yavaş yavaş yoluna giriyor birden bekleyemezsin ki bunu.
Bak işin hiç beklemediğin bir anda oldu.
Yükselmen yine öyle olacak.
Zamanla hayatımın aşkı diyeceğin insanla olacaksın, bu asansör aşkın olur veya olmaz bilemem.
Ama her şey güzel olacak biraz daha sabır.
bizim de her kavgamizda annem beddua etmeye basliyor ve ben de hakli oldugumu dusunsem de korkuyorum tabii, ya tutarsa diye.. Ama simdi formulu buldum "gebereyim de sen de kurtul ben de kurtulayim" diyorum susuyor, icinden Allah korusun falan demeye basliyor sanirimama gercekten bazen insani canindan bezdiriyor bu anneler yaa.. Ama geciyor tum kavgalar dimi turtacim, yarin bayram zaten barisirsiniz, uzulme.. Hem masalin dedigi gibi anne beddualari tutmaz bence de, ne kadar yurekten beddua ediyolardir ki, evlatlariyiz.. O yuzden takma bosver:)
canım ya deme öyle sinir anında olan şeyler bunlar sanırım her anne kızın başındanda aşağı yukarı benzer şeyler geçiyor... eskiden bizde çok ederdik ama evlendim evleneli hiç kavga gürültü kalmadı her gün arıyo bende onu özlüyorum evimiz yakın old. halde... sen yalnız ona bu beddualrın seni kırdığını belli et sakince... o da pişman olmuştur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?