Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kılo cızelgemı degısemıorum
sızınde oylemı

Ben de bir problem yok maviyeşilcim.

kızlar cıkıourum ben yarın cok ısım var aksamada anneme geccem orda kescez kurbanımızı

ŞİMDİDEN HEPINIZIN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN OPUORUM HEPINIZI:)

Senin de bayramın kutlu olsun, umarım güzel bir bayram olur.

Maşallah menün ne güzel olmuş.
Yeni cicilerin de hayırlı olsun.

Canım ev yerleşti artık ufak tefek şeyler kaldı ama baya yorulduk ,
Netim bağlanmış ama bir sorun var bağlantıda giremedim,
Annem 4 kilo verdi heralde 39 yaşında canım ama çok hoş vücudu ben bakakalıyorum ya,

öyle di mi, Allah süreklilik göstermeyi nasib etsin

hoşbuldum canım benim...
Ay evet renkli yazı yazmaya bayılıyorum

Senin dukan ne alemde?

Dukan yalan oldu melek hiç oynamadı tartıda sonuç atak sonunda biliyormusun deli oldum ya

Nasıl olur sinem?Dukanda mı işe yaramadı?
Hayret ettim doğrusu... :26:
Sen bi doktora göründün mü? :44:

günaydın kızlarrr bugün niyetliyimmmm karnım çok ağrıyooo

Geçmiş olsun canım...

Nasıl olur sinem?Dukanda mı işe yaramadı?
Hayret ettim doğrusu... :26:
Sen bi doktora göründün mü? :44:

Geçmiş olsun canım...
saol canım benimm
Kizlarrr, herkese simdiden iyi bayramlar
iyi bayramlar canımm

günaydınnn şekerrr seviyorum senin bu enerjini yaaa

Sinemcim şöyle düşün kontrollü gitmeseydin üstüne killo da alabilirdin.

Geçmiş olsun seminecim, ayrıca Allah kabul etsin.

Kizlarrr, herkese simdiden iyi bayramlar

Teşekkür ederiz canım senin de bayramın kutlu olsun.

Enerjiye bak maşallah..

selam canlarum moralim çok bozukkk annemle kavga ettik nedenide bir tatilim var bayramda spor salonu kapalı bugün spora gideyim dedigim tmizlik yapmadıgım icin bana etmedigi beddua kalmadı haliyle bende cenemi tutamadım benim canımı yaktın Allah da seninkini yaksın ömrün boyunca sürün baskalarına muhtac ol diye beddualar etti vede cok icten etti ne bicim bir anne bu yaa lanet olsun bıktım valla tutuyor demekki bedduaları kii hala kurtulamadım şu evden çok moralim bozuk keske kurtulsam su evden keskee kalktım ortalıgı temizledim süpürüp sildim bu seferde basladı ömrün boyunca hizmetcilik yap millete böyle demeyee nefret ettirdi kendinden artık cok sinirliyim bazen diyorum ben ne yaptımda bu hakaretleri hak ettim allah bana benden beterini versinmiş bende dedim sana da senden beterini cvermis demek ki zamanında sende az degilmissin bu seferde diyo allah seni baskalarına muhtac etsin ömrünce su mübarek günde falan filan sanki ben hizmetcisiyim ya kardesim geziyo eve bile gelmedi dün bana gelince iş yap kına yaksın bir tarafına tutuyo bedduası zaten istedigim hicbisey olmuyor hala bu evdeyim malesef cebimde baska yere gidecek üc kurusum yok. :47

halen de beddua etmeye devam ediyor. su evden bir gitsemde Allah ona beni cok aratsa keske.

Son düzenleme:

Turtamm ..
Bozma sen moralini.
Anlıyorum canın sıkılmış ama öncelikle anne bedduası tutmaz derler aklında bukunsun.
Babalarınki tutarmış ama.
Hem ne diyorum ben sana hayatın yavaş yavaş yoluna giriyor birden bekleyemezsin ki bunu.
Bak işin hiç beklemediğin bir anda oldu.
Yükselmen yine öyle olacak.
Zamanla hayatımın aşkı diyeceğin insanla olacaksın, bu asansör aşkın olur veya olmaz bilemem.
Ama her şey güzel olacak biraz daha sabır.

allah kabul etsin canım ben de istedim ama gece uyuyakalmışım karın ağrın için de geçmiş olsun

kız böyle enersik olduğun zamanlar bizim takımada yazsana böyle okuyunca ben de aşka geliyorum

selamlar 13. takımın çıtırları..
canım sıkıldı gelip bi bakayım dedim :)

bizim de her kavgamizda annem beddua etmeye basliyor ve ben de hakli oldugumu dusunsem de korkuyorum tabii, ya tutarsa diye.. Ama simdi formulu buldum "gebereyim de sen de kurtul ben de kurtulayim" diyorum susuyor, icinden Allah korusun falan demeye basliyor sanirim ama gercekten bazen insani canindan bezdiriyor bu anneler yaa.. Ama geciyor tum kavgalar dimi turtacim, yarin bayram zaten barisirsiniz, uzulme.. Hem masalin dedigi gibi anne beddualari tutmaz bence de, ne kadar yurekten beddua ediyolardir ki, evlatlariyiz.. O yuzden takma bosver:)

hoşgeldin ececim.
nasılsın? iyi misin ?

canım ya deme öyle sinir anında olan şeyler bunlar sanırım her anne kızın başındanda aşağı yukarı benzer şeyler geçiyor... eskiden bizde çok ederdik ama evlendim evleneli hiç kavga gürültü kalmadı her gün arıyo bende onu özlüyorum evimiz yakın old. halde... sen yalnız ona bu beddualrın seni kırdığını belli et sakince... o da pişman olmuştur bence...

saolun canlarumm ne bileyim ben de kac yasına geldim artık kaldıramıyorum bazı seyleri o da anlamak istemiyor öyle zaten önceden de anlaşamazdık bir ünideyken ben şehir dışındaydım o zaman iyiydik geldim gene aynı şeyler durmadan neysee ayy hilalim cocugun adı da asansör kaldı bugün gene gördüm ama ben spora gidiyordum oda geliyordu tras falan olmus kapıyı acar acmaz göz göze geldik oda saskın saskın baktı zatüü acaip yani herhalde benim kadar kimseyi görmemistir o asansörde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…