Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cok tsk ederim hilalimmmmm aşkk aşkk istiyorumm

pastaaaaaa

Olacak turtam olacak.
Aman aşkın da derdi büyük malum, bu zamanların tadını çıkar sonra da aşkınkini çıkarırsın bol bol.

Çok değil ama bak 1 dilim

uzun senelerden sonra ilk defa bu dogum günüm de 60 lı kilolardayım ilk defa kendüme verdigim sözü tuttum yanüüüü

O zaman bu senede kendine sözler ver turtam seneye de onlar gerçekleşsin.

inş. canumm yaww ahah yok kız pasta falan yemem zaten bayramda düzenli yemek yemedim sor salonuda kapalıydı gene yrüyüs falan yaptım ama yetmezz salon yrın acılıyor toparlamam lazım bir an öncee

hoooooooooyyytt ben doğdum uyanınnnnnnnnnnn hahahahahhaahah 6 dk sonra ben dogmus olicigiiiiiiiiiiiim nerdesinizz uleeynnnnn yalniz birakmayın beniiiii

Turtaaaa... Dogum gunun kutlu olsun tatlimm.. Insallah yeni yasinda aski da bulursun, parayi da bulursun, sagligini korursun, kilonu korursun daha ne dilegin varsa onlari da kendin ekleyiver

inş. canumm yaww ahah yok kız pasta falan yemem zaten bayramda düzenli yemek yemedim sor salonuda kapalıydı gene yrüyüs falan yaptım ama yetmezz salon yrın acılıyor toparlamam lazım bir an öncee

Bu sporu bence hiç bırakma.
Yesek de eritince en azından kilo almıyoruz çok faydası oluyor.

Bu sporu bence hiç bırakma.
Yesek de eritince en azından kilo almıyoruz çok faydası oluyor.

2 Ocak Turtam.
O zaman tam istediğim gibi olmak istiyorum.
Aralık gibi de benimkisi gelebilir.
O zamana da 55 olabilsem ne güzel olur.

evet kesinlikle benim şu bir haftadır yediklerimi spor yapmayan insan yese kesin iki kilo alırdı ama ben almadım spor sayesinde

olursun hilalim inş. bence olacaksın da seninki iyice kıskançlık triplerine girer bu sefer

Ben de çok yediğim de çok spor yapıyorum telafi ediyorum.

Amanınn turtam valla görünce nasıl tepki verecek merak ediyorum
Hoş ben seni böyle seviyorum diyordu ama böyle görünce neler olur bilemeyeceğimm

Turtammm doğum günün kutlu olsun... yeni yaşında sağlık mutluluk bol para ve asansör aşkın hep yanında olsun....

hep öyle derler ama içlerinden de fıstık gibi kız isterler yanlarında sanırsın hepsi birer brad pit

Turtammm doğum günün kutlu olsun... yeni yaşında sağlık mutluluk bol para ve asansör aşkın hep yanında olsun....

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin özloşum asansör aşkıııııııııım çok saol

Son düzenleme:
hep öyle derler ama içlerinden de fıstık gibi kız isterler yanlarında sanırsın hepsi birer brad pit

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin özloşum asansör aşkıııııııııım çok saol

Turtam bilmiyorum ki umaırm öyledir böyle beğenir
Aman ya eşek yakışıklı.
Harika bir fiziği var.
İlk zamanlar beni bilmeden önce, sen ne çapkınsındır falan diyorlardı buna ne sinir olurdum.
Şimdi allahtan kimse bir şey demiyor kılıbık haricinde
Asıl benim daha çok kıskanmam lazım.

Hayırlı olsun seminecim.
Erkek arkadaşın olarak mı tanıştı yoksa normalde de tanıdık falan öyle mi?
Ayy ayrıntıları anlatsana.

neler yaptın Gizem?
annem biriyle konuştuğumu biliyodum ocak gibi istemeye gelcekler annemle tanıştırim dedim anneme söledim gelsin dedi zaten tanışmak istiyolardııı ablamla eniştmde tanıştı şimdi asıl abimmm mevzusu var ona nasıııı sölicikkkk:)
hoooooooooyyytt ben doğdum uyanınnnnnnnnnnn hahahahahhaahah 6 dk sonra ben dogmus olicigiiiiiiiiiiiim nerdesinizz uleeynnnnn yalniz birakmayın beniiiii

turttttaaaaaammmmmm doğum günün lkutlu olsun balım sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı formunda olan bi hatun olman dileğiyleee:)))))

Hayırlı olsun tatlım.
Ona da söylenir elbet, turşunu kuracak değil ya abin aa ..
İlk başta ne oluyor falan desene de halledilir.
Annen sevdi mi ?

Hayırlı olsun tatlım.
Ona da söylenir elbet, turşunu kuracak değil ya abin aa ..
İlk başta ne oluyor falan desene de halledilir.
Annen sevdi mi ?

saol cnmmm
annem sevdi ablamda eniştemde...efendi sessiz sakin birine benziyo dedilerr ah bide bana sorsalar sessiz sakinliğiniiiiiihayırlısı bakalım artık

saol cnmmm
annem sevdi ablamda eniştemde...efendi sessiz sakin birine benziyo dedilerr ah bide bana sorsalar sessiz sakinliğiniiiiiihayırlısı bakalım artık

Aa sana hep sessiz sakin olsa sıkılırsın zaten.
Olsun o kadar.
Ee hadi ilk sınavı atlatmışsınız geçmiş olsunn.

Bu arada pirinç lapası diyetini yapıyorum.
1 gün mü 2 gün mü bilemiyorum şu an ama aşırı şişkinlik hissediyorum o yüzden iyi olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…