Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yaaa ben sizin bayramınızı kutlamayı unuttmm mu acep... herkese güzel bayramlar diliyorum...

kızlar ya bayramda regl olmak çok kötüymüş.... o kadar tatlı ikramı ve içten gelen inanılmaz bi tatlı isteği birleşince..... neyseki cuma bildirim yok...

kızlar yaaa ben sizin bayramınızı kutlamayı unuttmm mu acep... herkese güzel bayramlar diliyorum...

İyi bayramlar Özlemcim..

Günün karikatürü de gelsin....

Eki Görüntüle 285308
Çok güzel ya .
Ama ilk hali daha sevimli bence

kızlar ya bayramda regl olmak çok kötüymüş.... o kadar tatlı ikramı ve içten gelen inanılmaz bi tatlı isteği birleşince..... neyseki cuma bildirim yok...

Ye ye sen canım istiyor diye sonraki haftaya kadar gidecek mi bakalım aldıkların ?
Nerede hani iradeler?

Kizlaarr nerdesinizz? Bugun diyetime sadik kaldim, ama spor yapamadim vakit olmadi.. Ip atlarim ama yatana kadar 400 olur herhalde:)

İyi yapmışsın Elisya.
Elimizdekileri veremeden aldıklarımızı vermeye çalışmak cidden can sıkıcı oluyor.

evet ya, vermeye calisiyoruz ama aliyoruz, aldiklarimizi vermeye calisiyoruz bu sefer yerimizde sayiyoruz.. O yuzden napicazz? Bogazimizi tutucaz, spor yapicaazz

Selam kızlar
bugun cok yogundum gelen gıden çok yoruldum yahu:)
ama datlu yedım

Benim de canim tatli istiyo su an

Bilmem bunlar size bir şeyler hatırlatıyor mu ?
Tatlı yiyin yiyin sonra kilolar artı çıksın değil mi ?
1 hafta o artıları vermeye çalışın belki 2 hafta.
Sonra neden 1 aydır aynı kilodayım diye düşünürsünüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…