Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin herkeseeee.. Kizlar gece uyumadan anneme "keske ruyamda misirli pilav gorsem, iskender gorsem, manti gorsem" falan deyip guluyordum ruyamda su gibi latince konustugumu, yasli bir kadinin latince yazdigi "kocamin ihaneti" diye bir kitabi aglaya aglaya turkceye cevirdigimi, ve de okuldan bir cocugun bana latince olarak seni ilk gordugum gunden beri seviyorum diye bi not yazdigini gordum.. Non bis in idem disinda latince bi cumle aklima bile gelmiyor su anda, onun da ne demek oldugunu hatirlamiyorum bilincaltimda neler var benim yaa, yemek olmadigi kesin

Günaydıın bacularrr
bugün yine el öpmeye devammmm.....

İyi eğlenceler Özlemcimm.

Nasıl bir rüyadır o çok ilginç cidden.
Kendini çok özel hissediyor musun şu an

Çocuğu normalde tanıyor musun ?

İyi eğlenceler Özlemcimm.

Nasıl bir rüyadır o çok ilginç cidden.
Kendini çok özel hissediyor musun şu an

Çocuğu normalde tanıyor musun ?

sabah uyandigimda hissediyodum da, su an ozel falan hissetmiyorum kendimi.. Eve tikilip kalmaktan asosyal gibi hissediyorum hatta evet taniyorum cocugu, bizim sinifta ama hic muhabbetimiz yok.. Anlamadim o yuzden.. Gizli bi hayranim falan varsa memnun olurum gerci off hep evde oturuyoruz diye de anneme cattim, odama kapandim simdi daha da kotu oldu ya, ama ben oturup "bu sehrin kadinlari"ni falan izlemek istemiyorum annemle birlikte, gezmek istiyorum

Kendin çıksan olmaz mı?
Çok mu karışıyorlar ?
Aman çıkma şansın yoksa filmlere ve kitaplara bırak kendini.

Bayram telaşı heralde herkeste.
Zaten takımı yakında inler cinler basacak

valla bizim okullar seninle ayni gun basladi sanirim vize donemi de oyle olur.. 22sinde galiba benim ilk sinavim.. Bi cin cagirma merasimi yapmak gerekiyor bu durumda bence saka bi yana su an takim kac kisiden olusuyor, kaci izinli, yeni kisiler alinacak mi? Alinacaksa benim avusturyada okuyan 20 yasinda, 90 kilo ve netten cikmayan bir arkadasim var onu cagirayim mii

Şu an için 1 kişiye ihtiyacımız var, sonrasında yine duruma göre olabilir.
Eğer gelmek isterse tabiki söyleyebilirsin.

bizim kizlar nerde acaba? bi biz variz bugun
bende geldim kızzzz :)))))

Bayram telaşı heralde herkeste.
Zaten takımı yakında inler cinler basacak

tövbeeeeee

selam kızlarr nasılsınızzzz ayyyy anlatıcaklarım varrr neler yaptım
bayramın 1.günü bayramlaşmaya gelen ilk kişi erkek arkadaşımdı normLDE eniştemle annem aradaki soğukluktan konuşmazlardı eniştemle ablam kahvaltıya geldi anamın elini enişte bey öptüüü erkek arkadaşımla tanıştılar onlarda hala şoklardayımm ama tedirginim abime nasıl söylicez diyeeeeveeee yarın iş başıı

Hayırlı olsun seminecim.
Erkek arkadaşın olarak mı tanıştı yoksa normalde de tanıdık falan öyle mi?
Ayy ayrıntıları anlatsana.

sonunda ben geldim çok uykususuzm yorgunum ...

neler yaptın Gizem?

hoooooooooyyytt ben doğdum uyanınnnnnnnnnnn hahahahahhaahah 6 dk sonra ben dogmus olicigiiiiiiiiiiiim nerdesinizz uleeynnnnn yalniz birakmayın beniiiii

hoooooooooyyytt ben doğdum uyanınnnnnnnnnnn hahahahahhaahah 6 dk sonra ben dogmus olicigiiiiiiiiiiiim nerdesinizz uleeynnnnn yalniz birakmayın beniiiii

O zaman ilk ben kutlayayım doğum gününü Turtamm..
İyiki doğdun turta, iyiki doğdun turta iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun turta.
Bu yaş sana bol aşk, bol başarı, bol sağlık ve mutluluk getirsin.

Eki Görüntüle 285878

Bu da pastan ama çok yemek yok bakk ..

Eki Görüntüle 285879

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…