Günaydıın bacularrr
bugün yine el öpmeye devammmm.....
Gunaydin herkeseeee.. Kizlar gece uyumadan anneme "keske ruyamda misirli pilav gorsem, iskender gorsem, manti gorsem" falan deyip guluyordumruyamda su gibi latince konustugumu, yasli bir kadinin latince yazdigi "kocamin ihaneti" diye bir kitabi aglaya aglaya turkceye cevirdigimi, ve de okuldan bir cocugun bana latince olarak seni ilk gordugum gunden beri seviyorum diye bi not yazdigini gordum.. Non bis in idem disinda latince bi cumle aklima bile gelmiyor su anda, onun da ne demek oldugunu hatirlamiyorum bilincaltimda neler var benim yaa, yemek olmadigi kesin
İyi eğlenceler Özlemcimm.
Nasıl bir rüyadır o çok ilginç cidden.
Kendini çok özel hissediyor musun şu an
Çocuğu normalde tanıyor musun ?
sabah uyandigimda hissediyodum da, su an ozel falan hissetmiyorum kendimi.. Eve tikilip kalmaktan asosyal gibi hissediyorum hattaevet taniyorum cocugu, bizim sinifta ama hic muhabbetimiz yok.. Anlamadim o yuzden.. Gizli bi hayranim falan varsa memnun olurum gerci off hep evde oturuyoruz diye de anneme cattim, odama kapandim simdi daha da kotu oldu ya, ama ben oturup "bu sehrin kadinlari"ni falan izlemek istemiyorum annemle birlikte, gezmek istiyorum
Kendin çıksan olmaz mı?
Çok mu karışıyorlar ?
Aman çıkma şansın yoksa filmlere ve kitaplara bırak kendini.
izin verirler de yalniz cikmayi sevmiyorum pek..bisiklet suruyorum ben de
Sür sür boş oturmamış olursun hem
bizim kizlar nerde acaba? bi biz variz bugun
Bayram telaşı heralde herkeste.
Zaten takımı yakında inler cinler basacak
valla bizim okullar seninle ayni gun basladi sanirim vize donemi de oyle olur.. 22sinde galiba benim ilk sinavim.. Bi cin cagirma merasimi yapmak gerekiyor bu durumda bencesaka bi yana su an takim kac kisiden olusuyor, kaci izinli, yeni kisiler alinacak mi? Alinacaksa benim avusturyada okuyan 20 yasinda, 90 kilo ve netten cikmayan bir arkadasim var onu cagirayim mii
Şu an için 1 kişiye ihtiyacımız var, sonrasında yine duruma göre olabilir.
Eğer gelmek isterse tabiki söyleyebilirsin.
tamam canim sagol, gordugumde soylicem gelmek ister herhalde, o da zayiflamaya calisiyodu cunku..
bende geldim kızzzz :)))))bizim kizlar nerde acaba? bi biz variz bugun
Bayram telaşı heralde herkeste.
Zaten takımı yakında inler cinler basacak
bende geldim kızzzz :)))))
tövbeeeeee
selam kızlarr nasılsınızzzz ayyyy anlatıcaklarım varrr neler yaptım
bayramın 1.günü bayramlaşmaya gelen ilk kişi erkek arkadaşımdı normLDE eniştemle annem aradaki soğukluktan konuşmazlardı eniştemle ablam kahvaltıya geldi anamın elini enişte bey öptüüü erkek arkadaşımla tanıştılar onlarda hala şoklardayımm ama tedirginim abime nasıl söylicez diyeeeeveeee yarın iş başıı
sonunda ben geldim çok uykususuzm yorgunum ...
hoooooooooyyytt ben doğdum uyanınnnnnnnnnnn hahahahahhaahah 6 dk sonra ben dogmus olicigiiiiiiiiiiiim nerdesinizz uleeynnnnn yalniz birakmayın beniiiii
O zaman ilk ben kutlayayım doğum gününü Turtamm..
İyiki doğdun turta, iyiki doğdun turta iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun turta.
Bu yaş sana bol aşk, bol başarı, bol sağlık ve mutluluk getirsin.
Eki Görüntüle 285878
Bu da pastan ama çok yemek yok bakk ..
Eki Görüntüle 285879
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?