Afiyet olsun turtacım doğum günün sonuçta olsun o kadar.
Asansöre bırakılmamış mıpata
Göster bakalım nasıl olmuş saçlarınn..
ayyyy gerizekalı baglantım yüzünden ancak bnu ekleyebiliyorummm kızlarr bir saattir bunda da idare eder işte görüntüü
Uploaded with ImageShack.us
ayyyy gerizekalı baglantım yüzünden ancak bnu ekleyebiliyorummm kızlarr bir saattir bunda da idare eder işte görüntüü
Uploaded with ImageShack.us
Benim de internetim gidip duruyor.
Saçların çok güzel olmuş turtam ayrıca iyice zayıflamışsın sen
canım yanakların içine çökmüş sankiii....saçında yakışmış amaa ben eskisinide beğeniyordummm.....
Ayy saçının kesimi de rengi de çok hoş olmuş canım yaaa
tesekkür ederim kızlarrrr ay hilalim evet ya bugün lacivert bir pantalonum var onu giydim geçen ay aldıgımda tamdı üstüme şimdi hiphopcu pantalonu gibi oluyor ama hoşuma da gidiyiiiiii yanüü
balum gaymagummmm sorma yaa yüzüm hemen gidiyor zaten iki gün yemek yemeyeyim çöküyor hemendeğişiklik olsun istedim çok sıkıldım öbr saçdan birde çok yıpranmıştı benim saçlarım da çabuk uzadıgından rahat rahat kestiriyorum hemen uzayıveriyorr zatüü Allahtan
gülçinim saol datlum bu arada adın gülçindi demü yanlış hatırlamıyorum
Günaydın kızlaarrrr.... Tatil bitti koca işe gitttiiii ben hala evdeyim bendeeeee işe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm....
tesekkür ederim kızlarrrr ay hilalim evet ya bugün lacivert bir pantalonum var onu giydim geçen ay aldıgımda tamdı üstüme şimdi hiphopcu pantalonu gibi oluyor ama hoşuma da gidiyiiiiii yanüü
balum gaymagummmm sorma yaa yüzüm hemen gidiyor zaten iki gün yemek yemeyeyim çöküyor hemendeğişiklik olsun istedim çok sıkıldım öbr saçdan birde çok yıpranmıştı benim saçlarım da çabuk uzadıgından rahat rahat kestiriyorum hemen uzayıveriyorr zatüü Allahtan
gülçinim saol datlum bu arada adın gülçindi demü yanlış hatırlamıyorum
Günaydın kızlaarrrr.... Tatil bitti koca işe gitttiiii ben hala evdeyim bendeeeee işe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm....
Günaydın kızlar
Ben geldim
Kısacık tatilinardından iş başı yapmış bulunuyoruz.
Bayramın ilk günü hariç dikkat ettim.
İlk günü de şerbetli tatlı felan yemedim koçiş cips yiyiyordu ondan yedim birde çikolata onun dışında et, tatlı felan hiç birşey yemedim bayramda.
Benden böyle siz nasılsınız? Neler yaptınz.
Turtacım senin eski halini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu halin çok hoş ve çıtır.
Masalım senin için hayırlısı olsun.
Bu arada 3. olmuşuz sevindim bu habere.
Gülçin diye bana dediysen ben değilim ooosinem ben canım
yavrum sac rengı çok hoş olmuş..boyle kalsın daa zayıfta gostermış:)
Değil mi yaa evde olmak uyumak kalkıp rahat rahat geç kalmadan kahvaltını yapmak evde picamalarla gezmek ahh ahhhSineme katılıyorum yat aşağı uyu.
Keşke evde olsam da uyusam
teşekkürler canım hoşgeldin sendee
ohh ya yat uyu vallabana çok koydu bugün işe gelmek
hee ayyhiç isim hafızam yok yawwwww
saol canummmmmmm damam
günaydddıııınnnnnnn canlarımm ballarıımmm lokumlarııımmmmm veeee bugün itibariyleee diyetime tam manasıyla başlıyorum tartıya bi çıktım 65şok şok şokkk eeee okadar ye içççç spor yapmaaa kilo almazda nolurrr pirinç lapası yapıyorum 2gün bakalım nolcekkkk haydi bismillah şimdi gidem pirinci haşlıyayımm
Anammm 61 din 65 mi oldunnn kız yeme yeme ayy şu lapayı bir yapamadım ki ben ne yapabildim ki zaten hiç hevesim de kalmadı zaten artık nolcaksa böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?