Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın fıstıklar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun ttnet'in gazabına uğradım yaa telefonu bağlamışlar ama adsl bağlanmamış sinir oldum,

Bayram boyu yedim saçma sapan bir şekilde sabah tartıldım aynı kilom bana birşey oldu almıyorum da vermiyorum da hayret bir olay ya

Benim de internetim gidip duruyor.
Saçların çok güzel olmuş turtam ayrıca iyice zayıflamışsın sen

canım yanakların içine çökmüş sankiii.... saçında yakışmış amaa ben eskisinide beğeniyordummm.....

Ayy saçının kesimi de rengi de çok hoş olmuş canım yaaa

tesekkür ederim kızlarrrr ay hilalim evet ya bugün lacivert bir pantalonum var onu giydim geçen ay aldıgımda tamdı üstüme şimdi hiphopcu pantalonu gibi oluyor ama hoşuma da gidiyiiiiii yanüü

balum gaymagummmm sorma yaa yüzüm hemen gidiyor zaten iki gün yemek yemeyeyim çöküyor hemen değişiklik olsun istedim çok sıkıldım öbr saçdan birde çok yıpranmıştı benim saçlarım da çabuk uzadıgından rahat rahat kestiriyorum hemen uzayıveriyorr zatüü Allahtan

gülçinim saol datlum bu arada adın gülçindi demü yanlış hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Ben geldim

Kısacık tatilinardından iş başı yapmış bulunuyoruz.

Bayramın ilk günü hariç dikkat ettim.

İlk günü de şerbetli tatlı felan yemedim koçiş cips yiyiyordu ondan yedim birde çikolata onun dışında et, tatlı felan hiç birşey yemedim bayramda.

Benden böyle siz nasılsınız? Neler yaptınz.

Turtacım senin eski halini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu halin çok hoş ve çıtır.

Masalım senin için hayırlısı olsun.

Bu arada 3. olmuşuz sevindim bu habere.

Günaydın kızlaarrrr.... Tatil bitti koca işe gitttiiii ben hala evdeyim bendeeeee işe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm....

Gülçin diye bana dediysen ben değilim ooo sinem ben canım

yavrum sac rengı çok hoş olmuş..boyle kalsın daa zayıfta gostermış:)

teşekkürler canım hoşgeldin sendee

Günaydın kızlaarrrr.... Tatil bitti koca işe gitttiiii ben hala evdeyim bendeeeee işe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm....

ohh ya yat uyu valla bana çok koydu bugün işe gelmek

Gülçin diye bana dediysen ben değilim ooo sinem ben canım

hee ayy hiç isim hafızam yok yawwwww

yavrum sac rengı çok hoş olmuş..boyle kalsın daa zayıfta gostermış:)

saol canummmmmmm damam

Sineme katılıyorum yat aşağı uyu.

Keşke evde olsam da uyusam
Değil mi yaa evde olmak uyumak kalkıp rahat rahat geç kalmadan kahvaltını yapmak evde picamalarla gezmek ahh ahhh
teşekkürler canım hoşgeldin sendee

ohh ya yat uyu valla bana çok koydu bugün işe gelmek

hee ayy hiç isim hafızam yok yawwwww

saol canummmmmmm damam

yaaa olsun canım ha Gülçin ha Sinem anladım ben,

Bugün harbiden işe gelmek bana da çok koydu uyanamadım resmen yaa

günaydddıııınnnnnnn canlarımm ballarıımmm lokumlarııımmmmm veeee bugün itibariyleee diyetime tam manasıyla başlıyorum tartıya bi çıktım 65şok şok şokkk eeee okadar ye içççç spor yapmaaa kilo almazda nolurrrpirinç lapası yapıyorum 2gün bakalım nolcekkkk haydi bismillah şimdi gidem pirinci haşlıyayımm

Anammm 61 din 65 mi oldunnn kız yeme yeme ayy şu lapayı bir yapamadım ki ben ne yapabildim ki zaten hiç hevesim de kalmadı zaten artık nolcaksa böyle bilmiyorum

Anammm 61 din 65 mi oldunnn kız yeme yeme ayy şu lapayı bir yapamadım ki ben ne yapabildim ki zaten hiç hevesim de kalmadı zaten artık nolcaksa böyle bilmiyorum

evet canımmm maleseffff öyle olduuuu ama 23 kasım doğum günümmm o günn 60 ı hedefliyorummm zaten çoğu şişlik vs. olduğundan inş 60ı görebilirimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…