ayyyy gerizekalı baglantım yüzünden ancak bnu ekleyebiliyorummm kızlarr bir saattir bunda da idare eder işte görüntüü
Uploaded with ImageShack.us
Selam kizlar.. Bugun cok midem bulaniyor nedense, hicbir sey yiyemiyorum.. Hoca gelsin imza atip kacicam eve, zaten dersi dinleyesim de pek yoktu
Dikkat et kendine elisyacım.
Havalar bir öyle bir böyle üşütmüş de olabilirsin.
Sıcak şeyler iç.
sagol canim, nane limon cayi aldim simdi iyi gelir insallah, uff dersten de kacamadim yaamola verince gidicem artik
Koy başını sıraya uyu gitsin
Arada da gidersin.
interneti tercih ettimsenin derslerin kacta oluyo, ne zaman gidiyosun.. Yoksa devam zorunlulugu yok da hic gitmiyo musun
Ben de yapamıyorum ki ya benimki de gülçin yapıyordu bilen biri ikimizinkini de yapsın ama tabi ben kilo veririim de inş. değiştirmek nasip olurŞu yazıların altındaki diyorsun galiba
Ayy yaptırayım ama bilen birine bende hiç beceremem öyle şeyleri
Biraz teknoloji özürlüyümdürde
Yalnız böyle bir alıp bir verirsen her yerin çatlak dolar biliyorsun değil mi seminecim.
Eğer veremiyorsan bile sporla falan dengeyi tutturup alma ki çatlaklarla uğraşmak zorunda kalma.
Deneme Sinem lapa mapa ya, berbat bir şey.
ıyyy
Turtam cidden sporun faydaları.
Boyun kaç ?
Tam çıtır durmuşsun.
Hmm olabildikçe az kaçamaklı diyorsun tebrik ederim.
Ben de bireysel dereceni tebrik ederim.
O zaman ne yapıyoruzzz.
Ders çalışıyoruzz.
hayırlısııı bakalımmmm
evet canım yedim mi çok yiyorum bide çabuk kilo alıyorummm ikisi birleşince ha böyle olayyy
Şu yazıların altındaki diyorsun galiba
Ayy yaptırayım ama bilen birine bende hiç beceremem öyle şeyleri
Biraz teknoloji özürlüyümdürde
aynen canım biliyorum çatlaklara neden oluyooo zaten yeterince varrr
lapa mıııı ay bugün bende yapıyorum ama zaten tadı kötü olduğundan bişi yemek istemiyosunnn
gule gule kullan canim yeni sacini, eskiden daha acikti sanirim rengi cok yakismis boyle
Estiği zaman gidiyorum
İmza falan hallediliyor da sınavlar başlayacak yakında.
Ben de yapamıyorum ki ya benimki de gülçin yapıyordu bilen biri ikimizinkini de yapsın ama tabi ben kilo veririim de inş. değiştirmek nasip olur
Denemem o zaman ya,
Ya napcamı bilemez bir durumda kaldım benim test mest bişey yaptırmam lazım gidip
teşekkür ederim canımboyum 1.73 evet ya kesinlikle spor çok faydalıı
ha dikkatttttttttttt et o zaman canum vücudunu deforme edeysunn
ben yaparım akşama canum baslangıç kilon şimdiki kilon birde hedef kilonu söyleyiver baa yeter
ya lapaya biber baharat falan katın yogurtayın öle gözel oliyi diyolar ama hiç sanmıyorumdeneyen var mı?
evet canım açık renkti ve uzundu teskür ettim
ayyyyyyy bende okurkene yerime çok imza attırırdım hatta bir keresinde ben dersteyken bile imza atmıslar yerime bende daldım bagırıyorum benim yerime kim imza attı diyeeee
Masal bana yapar mısın çizelge sen de bilgiler var zaten
Müsait olunca olur mu?
selam ben geldimm
Aralıkcım bütün bilgiler yok sen yine yazarsan yapayım hemen.
Başlangıç kilon.
istediğin kilo
şimdiki kilon ve boy
başlangıç kilo :70
istediğim 58
şimdi 66,7
boy 1,68 teşekkür ederim.
naberr
İyiyim Gizemcim sen nasılsın?
bende iiyim pinekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?