Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar.. Bugun cok midem bulaniyor nedense, hicbir sey yiyemiyorum.. Hoca gelsin imza atip kacicam eve, zaten dersi dinleyesim de pek yoktu

Şu yazıların altındaki diyorsun galiba

Ayy yaptırayım ama bilen birine bende hiç beceremem öyle şeyleri

Biraz teknoloji özürlüyümdürde
Ben de yapamıyorum ki ya benimki de gülçin yapıyordu bilen biri ikimizinkini de yapsın ama tabi ben kilo veririim de inş. değiştirmek nasip olur

Denemem o zaman ya,
Ya napcamı bilemez bir durumda kaldım benim test mest bişey yaptırmam lazım gidip

teşekkür ederim canım boyum 1.73 evet ya kesinlikle spor çok faydalıı

hayırlısııı bakalımmmm

evet canım yedim mi çok yiyorum bide çabuk kilo alıyorummm ikisi birleşince ha böyle olayyy

ha dikkatttttttttttt et o zaman canum vücudunu deforme edeysunn

Şu yazıların altındaki diyorsun galiba

Ayy yaptırayım ama bilen birine bende hiç beceremem öyle şeyleri

Biraz teknoloji özürlüyümdürde

ben yaparım akşama canum baslangıç kilon şimdiki kilon birde hedef kilonu söyleyiver baa yeter

aynen canım biliyorum çatlaklara neden oluyooo zaten yeterince varrr

lapa mıııı ay bugün bende yapıyorum ama zaten tadı kötü olduğundan bişi yemek istemiyosunnn

ya lapaya biber baharat falan katın yogurtayın öle gözel oliyi diyolar ama hiç sanmıyorum deneyen var mı?

gule gule kullan canim yeni sacini, eskiden daha acikti sanirim rengi cok yakismis boyle

evet canım açık renkti ve uzundu teskür ettim

Estiği zaman gidiyorum
İmza falan hallediliyor da sınavlar başlayacak yakında.

ayyyyyyy bende okurkene yerime çok imza attırırdım hatta bir keresinde ben dersteyken bile imza atmıslar yerime bende daldım bagırıyorum benim yerime kim imza attı diyeeee

O dönemde de çok yeme ama sinemcim.
Kilo verememek bozmasın sakın motiveni.

Bu arada isteyen varsa ben yapayım çizelge.

Haha turtam harikasın ya.
Kim attı imzaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…