evet canımmm maleseffff öyle olduuuu ama 23 kasım doğum günümmm o günn 60 ı hedefliyorummm zaten çoğu şişlik vs. olduğundan inş 60ı görebilirimmmmm
Bende yılbaşına 60 olmak istiyorum mmmmm
günaydddıııınnnnnnn canlarımm ballarıımmm lokumlarııımmmmm veeee bugün itibariyleee diyetime tam manasıyla başlıyorum tartıya bi çıktım 65şok şok şokkk eeee okadar ye içççç spor yapmaaa kilo almazda nolurrr pirinç lapası yapıyorum 2gün bakalım nolcekkkk haydi bismillah şimdi gidem pirinci haşlıyayımm
Senin niye çizelgen yok ya ben hep unutuyorum senin kilonu
Senin niye çizelgen yok ya ben hep unutuyorum senin kilonu
kızzzzz sende ya çook yiyorsun yedin mi yada çok çabk kilo alıyorsun
evet ya canum kendine bir çizege yapsana koyuversene
Bende yılbaşına 60 olmak istiyorum mmmmm
hayırlısııı bakalımmmmHadi bakalım inş. canım bence de şişkinliktir çoğu herkes doğum gününe hedef koymuş benim de doğum günüm nisan da o zamana anca veririm sanırım ben de
kızzzzz sende ya çook yiyorsun yedin mi yada çok çabk kilo alıyorsun
evet ya canum kendine bir çizege yapsana koyuversene
Kızlar ne çizelgesi anlamadım?????
Şimdiye kadar 69 da takılyıdım geçen hafta 66,7 ye inndim
Kilolarımızın yazılı olduğu çizelgelerimiz varya canım ondan bahsediyorum ben beceremem kendilerini benimkini Gülçin yapmıştı o gitti şimdi napcaksam hoş değişmiyor kilom zaten de
tesekkür ederim kızlarrrr ay hilalim evet ya bugün lacivert bir pantalonum var onu giydim geçen ay aldıgımda tamdı üstüme şimdi hiphopcu pantalonu gibi oluyor ama hoşuma da gidiyiiiiii yanüü
balum gaymagummmm sorma yaa yüzüm hemen gidiyor zaten iki gün yemek yemeyeyim çöküyor hemendeğişiklik olsun istedim çok sıkıldım öbr saçdan birde çok yıpranmıştı benim saçlarım da çabuk uzadıgından rahat rahat kestiriyorum hemen uzayıveriyorr zatüü Allahtan
gülçinim saol datlum bu arada adın gülçindi demü yanlış hatırlamıyorum
Günaydın kızlar
Ben geldim
Kısacık tatilinardından iş başı yapmış bulunuyoruz.
Bayramın ilk günü hariç dikkat ettim.
İlk günü de şerbetli tatlı felan yemedim koçiş cips yiyiyordu ondan yedim birde çikolata onun dışında et, tatlı felan hiç birşey yemedim bayramda.
Benden böyle siz nasılsınız? Neler yaptınz.
Turtacım senin eski halini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama bu halin çok hoş ve çıtır.
Masalım senin için hayırlısı olsun.
Bu arada 3. olmuşuz sevindim bu habere.
Günaydın kızlaarrrr.... Tatil bitti koca işe gitttiiii ben hala evdeyim bendeeeee işe gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm....
günaydddıııınnnnnnn canlarımm ballarıımmm lokumlarııımmmmm veeee bugün itibariyleee diyetime tam manasıyla başlıyorum tartıya bi çıktım 65şok şok şokkk eeee okadar ye içççç spor yapmaaa kilo almazda nolurrr pirinç lapası yapıyorum 2gün bakalım nolcekkkk haydi bismillah şimdi gidem pirinci haşlıyayımm
Anammm 61 din 65 mi oldunnn kız yeme yeme ayy şu lapayı bir yapamadım ki ben ne yapabildim ki zaten hiç hevesim de kalmadı zaten artık nolcaksa böyle bilmiyorum
Turtam cidden sporun faydaları.
Boyun kaç ?
Tam çıtır durmuşsun.
Hmm olabildikçe az kaçamaklı diyorsun tebrik ederim.
Ben de bireysel dereceni tebrik ederim.
O zaman ne yapıyoruzzz.
Ders çalışıyoruzz.
Gerçekten olabildğince az kaçamaklı idi. Oda bayrama bağlı birşey değildi zaten. Canım yemek istedi yedim.
Aa evet okumuştum onu.
Teşekkürederim.
akşam yemeği kesince gitmeye başladı bende şişlik felan sanırım benim derdim oydu onu da çözmüş oldum
Bende de geceleri yeme alışkanlığı başlamak üzere.
Dikkat etmem lazım.
Bu arada sen sevmiyordun değil mi yeşil çayı.
Ben içerdim ama aşırı severek değil.
Dün yeşil çay ile biberiyeyi normal çay gibi çaydanlıkta demledim.
Bardağa koydukça üstüne limon sıkıp içtim nasıl güzel oldu anlatamam.
Gece yemeği ben çok severim
Onu bıraktım şimdi akşam yemeğini de kestim.
Sevmezdim ben eşil çayı ama aşlıştım artık hergün iki tane içiyorum.
Sürekli olarak da ıhlamut kaynatıyorum kendime.
Birde kabızlık için form çayı içiyorum iki günde bir.
En son 5 te yediğim için çok acıkıyorum. Eve gidince domates suyu da içiyorum bişi olmaz onan değil mi?
Spor yapamıyorum canım hiç istemiyor bisiklet sürmek.
Bu arada müsli ile corn flakes farklı şeyler mi?
Domates suyunu da yine 20'den sonra bırakmamaya çalış.
Form çay bir kaç gündür ben de içiyorum ama çok tedirginim.
Sonuçta içinde sinemaki var ve bağısak tembelliğine neden olabilir.
Yalnız böyle bir alıp bir verirsen her yerin çatlak dolar biliyorsun değil mi seminecim.
Eğer veremiyorsan bile sporla falan dengeyi tutturup alma ki çatlaklarla uğraşmak zorunda kalma.
Deneme Sinem lapa mapa ya, berbat bir şey.
ıyyy
Başka türlü tuvalete gidemiyorum ondan da iki günde bir içiyorum
Ama domates suyunu içmeyeyim artık.
Yine 20'den önce içiyorsan iç ilerleyen saatlerde acıkmak daha kötü olabilir.
O yüzden dedim, belli bir süre sinemakili çayları içince önce 2 günde 1 içmek işe yarmaıyor mesela her gün içiyorsun sonra günde 2-3 en sonunda o bile işe yaramıyor.
Çünkü bağırsak tembelliği yapıyor.
ben de artık çok şiştiğim zamanlarda 2-3 gün içiyorum bırakıyorum.
Onun yerine akşamdan suya koyduğun kayısı ve inciri sabah yiyip suyunu içebilirsin.
Almayı unutuyorum bak sen demesen aklıma bile gelmicek kayısı amayı unutuyorum.
Yarın bildirim yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?