Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal yarın ben online olursam,senide online görürsem bişi dicem sana

Şimdi gidip yatayım.Oğlumda hala ayakta.Yatalım yarın görüşürüz...

Bu arada 1 kilo almışım

Ama ben çook merak ederim.
Neyle ilgili diyeceksinn ?
Veririz artık bu hafta.
Ben de hala artılardayım Melekcim.

saol hilalimm daha iyiyim bu arada spora gidemedim zattii az dinleneyim diye uzandım uyumuşum 2,5 saat falan iyi geldii ama da şimdi uyuyamıyorum artık spora da yarın gidicem

selam hatunlarr ben geldimm
5 30 da eve geldim .. sora eltime gittik yemeğe balık yedimm boool salata yedimmm
karnım çok dolu

balııııııııııııııııkkkkkkkkkkk yarın bende istiyorum balık yemek amma kokusundan müevellit yapmıyorum en iyisi yapılmışını alayım hoho

Sıcak su torbası varsa doldur içine suyu.
Eşin yoksa ona sarıl uyu

benim gibi her renginden varr her gece farklı biriyle takılıyorum yani birde böyle tüylü tüylü kılıflardan aluverdim onnara ahahahah fantezi yapıyorum töbe töbe

Son düzenleme:
Kizlarr bugun ugrayamadim cunku annem, kardesim ders calismadigi icin yine modemi kapatti.. Sanirim bi kac gun daha ayni seyi yapacak, sonra herzamanki gibi cayacak Yani kardesim dershanedeyken ya da uyuyoken falan girebilicem bu ara sadece, bu ara dedigim bi bugun bi de yarin aslinda, pazartesi okuldayim neyse herkese iyi geceler, iyi pazarlarrr:)

ayy hep bu kardeşler yüzünden olan bize olurr ne bu çektiğimizz ulenn sana da iyi geceler iyi pazarlar canumm

saol hilalimm daha iyiyim bu arada spora gidemedim zattii az dinleneyim diye uzandım uyumuşum 2,5 saat falan iyi geldii ama da şimdi uyuyamıyorum artık spora da yarın gidicem

Kız hala spor diyorsun, sen kendini iyi hisset yeter ki her zaman yaparsın sporu.

Ben tek eşlilikten yanayım turtam
Sevdiceğim benimle hiç ilgilenmiyor artık ne yapayım..

Sınava falan mı hazırlanıyor kardeşin ?
sen de vizelere çalış bu arada işe yarasın

Iyi pazarlar herkese...
Dun gece 30 dk yurudum
Kahvaltidan sonra disari cikacagim aksama sizlerleyim inşallah
Kocaman opuldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…