İyiyim ben de ne olsun işle güçle uğraşıyorum ofiste tekim spor yapmayı düşünüyoorum kalkıp
Yok canım ya haberim yok ne uygulaması ?
4 ya da 5 te sandviç yiyince 10-11e kadar acıkıyordum eve giderken de 20 dakika yok epey bir sindirmiş oluyordum. İyi oluyorddu bu kilo da vermeye başlamıştım
Salatayı 7 8 de yiyince ve 10 da yatınca tereddüt ediyorum açıkçası
Evet domates suyu ev yapımı
Yine ev yapımı közlenmiş patlıcan ve biber hiç katkısız bunlar makinada közlenmiş ve kavanozlara doldurulmuş tuz bile yok salataya eklesem nasıl olur?
Kusura bakma taksit taksit sorum ama haftasonu kafamdaydı bunlar sana sorucam diye yazdıkça diğeride aklıma gel,yor
Merhaba fıstıklar,
Nasılsınız ?
Ben iyiyim haftasonunu yine netsiz geçirdik hala gelip bağlamadılar müşteri hizmetlerini aramaktan yoruldum artık,
Buhranlardayım yine napacağımı bilemez bir şekilde geçirdim dünü ve bir karar aldım bu haftayı aralık gibi akşam yemeğin çıkararak geçirmeye karar verdim,
5de filan aparatif ve hafif birşeylerle geçiştirmek niyetim,
Sabahtan dr'a filan gidip geldim ofiste tekim diğer kız ayağını incitmiş alçıdaymış ayağı gelemedi işlere yetişmeye çalışıyorum anca yazabildim size de
Sadece haftaiçi olmak üzere 2 ay oruç tutucam.. beslenme düzenimi daha kolay sağlıyicam.. Bide bol bol yürüyüş.. 78.5 kilo oldum yaa
Arkadaşlar bu aydan itibaren takım içi eşleştirmelere geçtik.Her ayın 15inde bu eşler değişecek.Görmeyen arkadaşlar varsa, bu ayki eşleri bildireyim:
Elmalıturta - İrras - Elisya
ferdici- maviyeşil
salihakaya - acıbiber
Mutedeyyin- eski_bir_masal
Hulk - bugüngünlerdenaralik
Evet talihlilerimiz belli oldu
Şimdi neler yapacagımızı söyleyelim.Öncelikle eşler:
*Hergün düzenli menü bildirip,birbirlerine yorumlatacaklar.Artı ve eksileri varsa bunları dile getirecekler.
*Eşler;birbirlerini spora teşvik edecekler.
*Hedef kilo belirleyip, o kiloya inmek için birbirlerine yardımcı olmalılar.
*Kendi aralarında belirlediği kurallara uyulmadığı takdirde ceza verilebilir.
Şimdi mesla ben Hilal ile eşleştim.Aramızda hedef belirledik.25 kasıma kadar ben 73, oda 57 olacak.Onun 2.6, benimde 2.7 kilo vermem lazım.
İkincisi; spor için haftalık dakikalar belirledik.Bu hafta 120 dk. spor yapacagız.Diğer haftalar da 150 dk.ya cıkacak.
Üçüncüsü; hergün düzneli menü verecegiz.Kaçamaklarımızda birbirimize cezalarımız olacak.Bu cezalarda genelde spor ile ilgili olacak...
Böyle işte..Bence düzenli paylaşım yapıp, eşlerimize yardımcı olursa, etkili bir yöntem olabilir.
Çünkü takımdan hariç, 1 kişiye daha sorumluluğumuz olmuş olacak...
Yok ya nerdee Hilal bir gittim tahlil de yaptırırım gitmişken diye gittiğim hastane özel dermatologdan çok memnunum,
Olur mu sor tabi, bildiklerimi paylaşmaktan memnun olurum.
Normalde biber ve patlıcan problem olmaz.
Yiyebilirsin sadece saatten dolayı biraz tereddüt ettim açıkçası.
En güzeli bence deneyerek görmek.
Kişiden kişiye değişebilecek durumlar bunlar çünkü.
Hoşgeldin sinemcimm.
Sen mi gittin doktoraa ?
Ne için, tahlilleri mi yaptırdın yoksa ?
Allah kabul etsin.
Kış ayları herkes günler kısayken tutuyor oruçları sanırım.
ben de hastalığım bitsin de tutarım inşallah.
Okudum canım çok güzel bir uygulama olmuş bence motive edici sen beni psikolojik baskıya sok mesela
Tamam o zaman biz de kendimize hedef kilo ve haftalık spor sınırı belirleyelim mi ne dersin ?
Olur mu sor tabi, bildiklerimi paylaşmaktan memnun olurum.
Normalde biber ve patlıcan problem olmaz.
Yiyebilirsin sadece saatten dolayı biraz tereddüt ettim açıkçası.
En güzeli bence deneyerek görmek.
Kişiden kişiye değişebilecek durumlar bunlar çünkü.
Olur hadi başlayalım.
O zaman şöyle yapıyoruz.
5 teki sandviçi kesiyoruz akşam duruma göre salata yiyorum veya dmates suyu içiyorum.
Kilo artışı başlarsa eskye dönerim
Ne güzel anlatmışsınn ..
Ben de dün ilk etkisini gördüğümü belirteyim, spor yapmayacaktım dün.
Ama spor sınırı karar verdik diye kalktım yaptım akşam.
Pozitifliğee bak sen yaa ..
Neyse ben de pozitifim, pozitif olacağım.
Kararlıyımmm.
İnternetinide problem olabilir mi diyeceğim ama ?
Ya da yoğunluk falan mı var .
Umarım hasta değildir.
Çok az olmamış mı kahvaltı ?
Bence kahvaltını güzel yapıp diğer öğünlere dikkat etmelisin.
bir site buldum kızlaaaar dünyanın 4 1 yanından herkesle istedigin dilde konusabiliyorsun ben ingilazca konusmak içüün girdim siteye mikrofonlu kulaklıklardan alıcam sesli konisip ingilazcamı ilerleticigim simdi brezilyalı bir cocukla chattiriyorum ahhaha siz de girin ya cok iyi vala sesli konusma olayı cok iyi yani geliştirebilirik ingilizcemiziLanguage Learning with Livemocha | Learn a Language Online - Free!
Sinemcim ozaman bizde belli bir dakika spor belirleyelim.
Masalların kine göre bizde haftada (hergün 30 dakika iyi bence önemli olan sürekli olsun ama 25 ile başalayalım) 25*7=175 dakika çok mu olur.
O akşam yapmayan iki günü de ertesi gün telafi etsin
Birde ben hedef 25 Kasım'a kadar 66 diyeyim ne dersin en son 66,8 çıkmştım ama o şimdi tartılınca arada 68 69 felan gösteriyor net olsun tam 66 olsun bunlar bana uygundur sen nedersin
Spor bana uyar günde 25-30 dk başlangıç için iyi sonra arttırırız duruma göre,
Ama 25 kasıma 11 gün var ben bu sabah tartılmadım ama en son 76 kgdım hedef 75 olsun fazlası olursa ne ala olur mu ?
Ben de akşam yemeği elimden geldiği kadar yemem ama çok dayanamıyacak gibi olduğumda da salata yerim hem yeme düzenimiz de aynı olmuş olur
Ok anlaştık.
Zaten spor içinde az olsun ama devamlı olsun diyorlar en güzeli
Uygun dur
Bende 66 yazıyorum bu cuma değik önümğdeki cumaya 66 olmalıyım sende 75
Ben 5 te sandviç olayını bırakıyorum eve gidince salata yicem artık koçişe hem eşlik edicem yalnız yiyiyordu çünkü hem o da salataya dönmek istedi birde bunu deneyeyim kilo artışı olursa eskiye dönerim.
Bu arada sen evde ne yapıyorsun spor olarak ?
İnşallah Sinem 75 çıkarsın da senin hedefi revize ederiz.
Ben evde bisiklet sürüyorum kondisyon bisikletim var ama çoğu zaman yapmak istemiyorum.
Onun dışında 20 dakika sabah 20 dakika akşam olma üzere yürüme mesafelerim var.
Bu mesafelerden solayı 20 kilo vermiştim ama artık bünye alıştı kilo alıyorum.
Birde bu yürüyüşleri bıkraksam sdüşnemiyorum kendimi
Birde bizim işyerindeki yemekler karbonhidrat ağırlıklı
Yok ya nerdee Hilal bir gittim tahlil de yaptırırım gitmişken diye gittiğim hastane özel dermatologdan çok memnunum,
Ama tahlil için seni diyetisyene yönlendiriyorlar tahlilller 150 bundan önce de diyetisyene 300 tl veriyorsun tam bir soygun anlıyacağaın devletten randevu alacağım şu kız gelsin de bir burayı boş bırakıp gidemem o gelmeden
Olur hadi başlayalım.
O zaman şöyle yapıyoruz.
5 teki sandviçi kesiyoruz akşam duruma göre salata yiyorum veya dmates suyu içiyorum.
Kilo artışı başlarsa eskye dönerim
Birde kızlar benim sabahları kilo fazla çıkıyor Mesela
Cumatesi sabah tartıldım aç karnına felan 69,6 çıktım yemek yedim su içtim falan filan kursa gidip geldim tartıldım 68 ve bu hep böyle
benim sabah kilom akşam kiloma göre daha fazla acaba vücut ödemmi yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?