Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyim ben de ne olsun işle güçle uğraşıyorum ofiste tekim spor yapmayı düşünüyoorum kalkıp
Yok canım ya haberim yok ne uygulaması ?

Okudum canım çok güzel bir uygulama olmuş bence motive edici sen beni psikolojik baskıya sok mesela

Tamam o zaman biz de kendimize hedef kilo ve haftalık spor sınırı belirleyelim mi ne dersin ?

Olur mu sor tabi, bildiklerimi paylaşmaktan memnun olurum.
Normalde biber ve patlıcan problem olmaz.
Yiyebilirsin sadece saatten dolayı biraz tereddüt ettim açıkçası.
En güzeli bence deneyerek görmek.
Kişiden kişiye değişebilecek durumlar bunlar çünkü.

Hoşgeldin sinemcimm.
Sen mi gittin doktoraa ?
Ne için, tahlilleri mi yaptırdın yoksa ?

Sadece haftaiçi olmak üzere 2 ay oruç tutucam.. beslenme düzenimi daha kolay sağlıyicam.. Bide bol bol yürüyüş.. 78.5 kilo oldum yaa

Allah kabul etsin.
Kış ayları herkes günler kısayken tutuyor oruçları sanırım.
ben de hastalığım bitsin de tutarım inşallah.

Yeni uygulama bu Sinem

Yok ya nerdee Hilal bir gittim tahlil de yaptırırım gitmişken diye gittiğim hastane özel dermatologdan çok memnunum,

Ama tahlil için seni diyetisyene yönlendiriyorlar tahlilller 150 bundan önce de diyetisyene 300 tl veriyorsun tam bir soygun anlıyacağaın devletten randevu alacağım şu kız gelsin de bir burayı boş bırakıp gidemem o gelmeden

Okudum canım çok güzel bir uygulama olmuş bence motive edici sen beni psikolojik baskıya sok mesela

Tamam o zaman biz de kendimize hedef kilo ve haftalık spor sınırı belirleyelim mi ne dersin ?

Olur hadi başlayalım.

O zaman şöyle yapıyoruz.

5 teki sandviçi kesiyoruz akşam duruma göre salata yiyorum veya dmates suyu içiyorum.

Kilo artışı başlarsa eskye dönerim

Sinemcim ozaman bizde belli bir dakika spor belirleyelim.

Masalların kine göre bizde haftada (hergün 30 dakika iyi bence önemli olan sürekli olsun ama 25 ile başalayalım) 25*7=175 dakika çok mu olur.

O akşam yapmayan iki günü de ertesi gün telafi etsin

Birde ben hedef 25 Kasım'a kadar 66 diyeyim ne dersin en son 66,8 çıkmştım ama o şimdi tartılınca arada 68 69 felan gösteriyor net olsun tam 66 olsun bunlar bana uygundur sen nedersin

Birde kızlar benim sabahları kilo fazla çıkıyor Mesela

Cumatesi sabah tartıldım aç karnına felan 69,6 çıktım yemek yedim su içtim falan filan kursa gidip geldim tartıldım 68 ve bu hep böyle

benim sabah kilom akşam kiloma göre daha fazla acaba vücut ödemmi yapıyor?

evet haklısın

yenı enışte gelıo desene datlum:))

Spor bana uyar günde 25-30 dk başlangıç için iyi sonra arttırırız duruma göre,

Ama 25 kasıma 11 gün var ben bu sabah tartılmadım ama en son 76 kgdım hedef 75 olsun fazlası olursa ne ala olur mu ?

Ben de akşam yemeği elimden geldiği kadar yemem ama çok dayanamıyacak gibi olduğumda da salata yerim hem yeme düzenimiz de aynı olmuş olur

Ok anlaştık.

Zaten spor içinde az olsun ama devamlı olsun diyorlar en güzeli

Uygun dur

Bende 66 yazıyorum bu cuma değik önümğdeki cumaya 66 olmalıyım sende 75

Ben 5 te sandviç olayını bırakıyorum eve gidince salata yicem artık koçişe hem eşlik edicem yalnız yiyiyordu çünkü hem o da salataya dönmek istedi birde bunu deneyeyim kilo artışı olursa eskiye dönerim.

Ben eğer bu cuma 75 olursam hedef 74 yaparız umarım inşallaaahhhh....

Aminnnnnnnn

Bu arada sen evde ne yapıyorsun spor olarak ?

İnşallah Sinem 75 çıkarsın da senin hedefi revize ederiz.

Ben evde bisiklet sürüyorum kondisyon bisikletim var ama çoğu zaman yapmak istemiyorum.

Onun dışında 20 dakika sabah 20 dakika akşam olma üzere yürüme mesafelerim var.

Bu mesafelerden solayı 20 kilo vermiştim ama artık bünye alıştı kilo alıyorum.

Birde bu yürüyüşleri bıkraksam sdüşnemiyorum kendimi

Aaaa çok güzel yürüme mesafenin olması süper birşey havaalanı da baya müsait zaten,

Ben de evde leslie filan yapıyorum işte ama tam olarak sporlu bir hafta geçiremiyorum bakalım yarım saat olarak tüm hafta yapacağım bu hafta sonucu görelim bakalım

Cidden o ne ya öyle.
Bir şey yaptığı da yok diyetisyenin.
Tek yararı tahlil.
Bence de devletten al randevu.

Olur hadi başlayalım.

O zaman şöyle yapıyoruz.
5 teki sandviçi kesiyoruz akşam duruma göre salata yiyorum veya dmates suyu içiyorum.

Kilo artışı başlarsa eskye dönerim

aynen öylee ..
Bir dene bakalım nasıl olacak.

Çok ilginç ya akşama az çıkman.
Ben akşam en az 1- 1.5 kg fazla çıkıyorum.
Çok su içtiğimdendir diyorum.
Ama seninki çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…