Tamam Melekcim.
Ben bugün yapamam heralde, ilk gün malum ..
Ayy Turtam ben ne zaman yabancı bir siteye ingilizcemi geliştireyim diye girsem karşımdaki türk çıkardı
Benim şansıma iştee ..
Niye kimse bana 25 ekim değil 25 kasım düzelt yazını demiyorrrrrr
ayy o da çok gıcık bir durum ama burda herkesin ülkesi yazıyor seçebiliyorsun yanüü
25 ekim değil 25 kasım hemen düzelt yazını hilaaaaal
Almışken al bence 3-5 tane sakla bir yerde turtam lazım olur belki
Güzel bir şeymiş turtam ingilizceni geliştirmek için.
Aşkı uzak ülkelerde bulma ama sakın bak valla çok zor uzaklık
Saolasın turtamm sen de olmasan kalacaktı bak öyle, nasıl görmemişim
fotokopisi geçse öyle yapıcam valla yaher defasında para veriypruz bir de şu kagıt parçalarına nassııı koyuyo bana ya
ayy bir ara kafaya taktıydım bir dene gevur bulcam diye ama sonradan asansörcüm çıkınca karşıma vazgectim
evet yanii
uğraşması ayrı dert parası ayrı dert aman ..
Hiç sevmem evrak işlerini.
Asansörcün yakında tabi dimi, ağzını açsan kapıda bitecek ohh
evet yaaaaaaaaiki dene de arabaları var ulaşım sıkıntımız da olmaz puhahahahah ya kışın üşüme derdim olmaz hiç olmazsa
Masal Birşey sorucam
Şimdi ben Karatay tarzı birşey yapıyorum ya diyet olarak
Hani akşam 5 gibi sandviç yiyiyordum
Onun yerine onu yemesem akşam eve gidince koca bir tabak salata yesem ama 7-8 gibi nasıl olur?
Benim koçiş akşamları salataya geçmek istediğini söyledi ondan bende böyle değiştireyim dedim. Olur mu? hem onu yalnız bırakmamış olurum.
Birde gece acıkırsak süt içebiliyorduk değil mi?
Olur tabi niye olmasın.
Hatta bence daha da iyi olur.
Kaçta uyuyorsunuz akşam ?
Süt ayran içebiliyoruz ama ben çok zorda kalmadıkça içmiyorum, ne zaman gece içmiş olsam ertesi gün bir şişlik hissediyorum.
İşte asıl sorun orda ben erken uyuyorum 10 gibi işte birkaç haftadır 11-11:30a çekebildim.
Akşam çok acıktım 5 te yiyince dayanamadım gece süt içtim de kendimi birde suçlu hissettim ondan sordum.
Birde bir önceki yazıma düzletme yapıp domates suyu ile ilgili birşeyler yazdım onun için ne dersin?
aslında 5-6 saat çok da değil ama ..
Bence acıkınca bitki çayı iç, su iç tıkasın.
Yatma saatin erken çünkü.
7 de yedikten sonra 11 i beklesen yine yeterli olur ama sanırım , başka bir şey yeme derim.
Domates suyu evde yapılanlardansa pek problem olacağını düşünmüyorum ben.
Sinem Sinem gördüm seni
Merhaba canımmmmNasılsın?
İyiyim ben de ne olsun işle güçle uğraşıyorum ofiste tekim spor yapmayı düşünüyoorum kalkıpiyiym sen nasılsın?
Yeni başlanan grup uygulamalrında sen ve ben eşleştik biliyor musun yeni uygulamayı?
Bir yada iki önceki sayfada Meler anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?