Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Almışken al bence 3-5 tane sakla bir yerde turtam lazım olur belki

fotokopisi geçse öyle yapıcam valla ya her defasında para veriypruz bir de şu kagıt parçalarına nassııı koyuyo bana ya

Güzel bir şeymiş turtam ingilizceni geliştirmek için.
Aşkı uzak ülkelerde bulma ama sakın bak valla çok zor uzaklık

ayy bir ara kafaya taktıydım bir dene gevur bulcam diye ama sonradan asansörcüm çıkınca karşıma vazgectim

Saolasın turtamm sen de olmasan kalacaktı bak öyle, nasıl görmemişim

evet yanii

Son düzenleme:

uğraşması ayrı dert parası ayrı dert aman ..
Hiç sevmem evrak işlerini.

Asansörcün yakında tabi dimi, ağzını açsan kapıda bitecek ohh

uğraşması ayrı dert parası ayrı dert aman ..
Hiç sevmem evrak işlerini.

Asansörcün yakında tabi dimi, ağzını açsan kapıda bitecek ohh

evet yaaaaaaaa iki dene de arabaları var ulaşım sıkıntımız da olmaz puhahahahah ya kışın üşüme derdim olmaz hiç olmazsa balkondan elimi uzatsam tutar adam da boy var fantezi yaparık balkondan balkona

Son düzenleme:
evet yaaaaaaaa iki dene de arabaları var ulaşım sıkıntımız da olmaz puhahahahah ya kışın üşüme derdim olmaz hiç olmazsa

Üşündüm asansörde buluşalım diye mesaj çekersin
Bizim evlerimiz arası sözde 2-3 dakikaydı.
Ne kadar yaşayabildik o süreci bilmiyorum ama bakkala bile çıkınca görüşürdük.
5 dakika diye olurdu 1 saat.
Gece kaçardık.
Bir bakardım gelmiş süpriz diye.
Gün içinde 3-4 kez görüşürdük

Kızlar bu arada oy çoğunluğu ile karar kabul edilmiştir.
3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye edilecektir.​

Masal Birşey sorucam

Şimdi ben Karatay tarzı birşey yapıyorum ya diyet olarak

Hani akşam 5 gibi sandviç yiyiyordum

Onun yerine onu yemesem akşam eve gidince koca bir tabak salata yesem ama 7-8 gibi nasıl olur?

Benim koçiş akşamları salataya geçmek istediğini söyledi ondan bende böyle değiştireyim dedim. Olur mu? hem onu yalnız bırakmamış olurum.

Birde gece acıkırsak süt içebiliyorduk değil mi?

Bir şey daha bir de domates suyu diyordum ya o domates suyu hazır konserve değil ev yapımı kabukları soyularak doğranmış ve içine az tuz atılmış ev yapımı konserve. İçinde başka katkı maddesi yok. Onun çok zararı olur mu sence?

Son düzenleme:

Olur tabi niye olmasın.
Hatta bence daha da iyi olur.
Kaçta uyuyorsunuz akşam ?
Süt ayran içebiliyoruz ama ben çok zorda kalmadıkça içmiyorum, ne zaman gece içmiş olsam ertesi gün bir şişlik hissediyorum.

İşte asıl sorun orda ben erken uyuyorum 10 gibi işte birkaç haftadır 11-11:30a çekebildim.

Akşam çok acıktım 5 te yiyince dayanamadım gece süt içtim de kendimi birde suçlu hissettim ondan sordum.

Birde bir önceki yazıma düzletme yapıp domates suyu ile ilgili birşeyler yazdım onun için ne dersin?

aslında 5-6 saat çok da değil ama ..
Bence acıkınca bitki çayı iç, su iç tıkasın.
Yatma saatin erken çünkü.
7 de yedikten sonra 11 i beklesen yine yeterli olur ama sanırım , başka bir şey yeme derim.
Domates suyu evde yapılanlardansa pek problem olacağını düşünmüyorum ben.

4 ya da 5 te sandviç yiyince 10-11e kadar acıkıyordum eve giderken de 20 dakika yok epey bir sindirmiş oluyordum. İyi oluyorddu bu kilo da vermeye başlamıştım

Salatayı 7 8 de yiyince ve 10 da yatınca tereddüt ediyorum açıkçası

Evet domates suyu ev yapımı

Yine ev yapımı közlenmiş patlıcan ve biber hiç katkısız bunlar makinada közlenmiş ve kavanozlara doldurulmuş tuz bile yok salataya eklesem nasıl olur?

Kusura bakma taksit taksit sorum ama haftasonu kafamdaydı bunlar sana sorucam diye yazdıkça diğeride aklıma gel,yor

Merhaba fıstıklar,

Nasılsınız ?

Ben iyiyim haftasonunu yine netsiz geçirdik hala gelip bağlamadılar müşteri hizmetlerini aramaktan yoruldum artık,

Buhranlardayım yine napacağımı bilemez bir şekilde geçirdim dünü ve bir karar aldım bu haftayı aralık gibi akşam yemeğin çıkararak geçirmeye karar verdim,

5de filan aparatif ve hafif birşeylerle geçiştirmek niyetim,

Sabahtan dr'a filan gidip geldim ofiste tekim diğer kız ayağını incitmiş alçıdaymış ayağı gelemedi işlere yetişmeye çalışıyorum anca yazabildim size de

Sadece haftaiçi olmak üzere 2 ay oruç tutucam.. beslenme düzenimi daha kolay sağlıyicam.. Bide bol bol yürüyüş.. 78.5 kilo oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…