Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizimkiler hala kahvaltı yapıyor bende yeşil çay yapayım kendime. Keyfim yerine gelsin biraz.

İlk okul öğretmenleri ne kadar etkiliyor insanı değil mi ..
Ben çok severdim ilk okul öğretmenimi hala da görüşürüz ama adama çok çektirdim cidden çok inatçıydım babamlara derdi hep nasıl bir inat yapacağım deyince vazgeçmiyor diye haklıydı da adam ..
En son oğluna almak istemişti beni

İndirdim ben öyle yapıyorum linkleri kayıtlı değil ama bulabilirim senin için tekrar canım.

Kahvaltı normalde ediyorum ama bugünlerde bir tatlı krizindeyim özellikle ilk uyandığımda o yüzden meyve yiyorum yoksa meyve yemem gerekmiyor ama 2 öğün yapıyorum çoğu zaman ..

Afiyet olsun canım, aklında bulursun mayalı su anneler için çok iyiymiş sütü bol olurmuş.

Kuzum benim bak sen var mıydın yok muydun hatırlamıyorum bile o zaman ama menülere yorum yaparken birisi yaptığım yorumu beğenmemişti.
Benim menülerim böyle eleştirileri beğenmiyorum gibi bir şey demişti.
Ben de biraz alıngan olabiliyorum bazen, çok üzülmüştüm çünkü ben herkesin menüsüne dikkat edip olumlu olumsuz kendi bildiğim kadar yorum yaparken öyle bir tepki beni üzmüştü, takımdan ayrılmayı değil ama pek yorum yapmamaya karar vermiştim o zaman.
Sonra diğer arkadaşlar da olur mu öyle şey demişlerdi.
Şimdi inan kim olduğunu bile hatırlamıyorum.
Belki yanlış yorumlar da yapabilirim ama bildiğim kadarıyla yorum yapayım ki karşımdakinin bilmediği bir bilgiyse dikkat eder diyorum.
Her zaman yapmamaya çalışıyorum birisine bir kez o konuda yorum yaptıysam bir daha çok söylemiyorum unutmadıkça, çünkü zaten biliyor ve kendi seçimi olmuş oluyor.
O yüzden sen de sıkma canını lütfen ..
Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama ben zannetmiyorum ki takımda birbirini sevmeyen insanlar olsun, çok güzel bir takımımız var.

sabahtan işlerimi halledeyim ama birazdan tartılacağım
sonra yine uğrarım arkadaşlar

Kolay gelsinn ..

Afiyet olsun Gönül'cüm, sinemaya gitmeyi nasıl özledim anlatamam.
Sevdiceğim gelse de şöyle gitsek biz de ..
Ben de dün gece anadolu kartallarını izledim.
İzlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Sabahtan işleri başlamışsın hamarat hatun ..

Benimkisi biraz terslik ama ben de nasıl severim kapalı havaları, böyle üstümde bir sakinlik olur ama huzur dolu ..

Bizimkiler hala kahvaltı yapıyor bende yeşil çay yapayım kendime. Keyfim yerine gelsin biraz.

Hafta sonu ne güzel bir masa hazırlamışsındır uzak durmak da zor olur ..

günaydın kızlar
ne kapalı kasvetli bir hava var ışarıda.
hiç sevmiyorum böyle havaları
sürekli yatmak istiyorum...

dışarı çıkacaktık
Berra uyudu onu bekliyoruz.
geç olursa çıkmam zaten
pazar günü gezmeyi hiç sevmiyorum
her yer aşırı kalabalık oluyor...

Amanın hava herkesi nasıl etkilemiş böyle ..
Mesajını bir okusana nasıl karamsar olmuş ..
Canlan kız boşver dışarıdaki havayı sen içindeki havaya bak ..

Bak bu konuda farklı çıktık. Ben hiç sevmiyorum kapalı havaları sıkılıyorum bunalıyorum.

Kahvaltıyı eşim kendisi hazırladı Hilal'cim. Ben yardım ettim sadece. Benim canım çeker diye uzak tutuyor beni.

ya öylede Hilalcim
ben havanın durumundan çok etkileniyorum
şimdide uzun süren kıştan sıkılmış olmalıyım ki
biran önce güneş açsın istiyorum.

BU konuda aynı düşünen kimseyi göremedim Ebru'cum tamamen benim tersliğim

Ne kadar düşünceli bir eşin var maşallah ona cidden tebrik ediyorum bir taraftan da nazar değecek diye korkuyorum

Aynen canım yaaaa içim karardı resmen şimdi milletin içinide karartacağız.

Bende içimdeki havayı düzeltmeye çalışıyorumda düzelmiyor Hilal'cim yaaa

bu arada mesaj kutumu boşalttım
mesaj sayılarını bildirmeyen arkadaşlar var hala
şuan bildirimde bulunabilirler...

ya öylede Hilalcim

Ben de o sıcak havalarda basıl bunalıyorum ki sorma ama her mevsimin de ayrrı güzelliği var işte ..

Aynen canım yaaaa içim karardı resmen şimdi milletin içinide karartacağız.

Bende içimdeki havayı düzeltmeye çalışıyorumda düzelmiyor Hilal'cim yaaa

Kızlar da severse hep beraber güzel bir film açıp izleseniz ya böyle havalarda çok güzel gider sana da iyi gelir hem belki ..

merhabalar..
Kapalı havaya bayılırım ama dışarda olacağım evde değil evde sıkabiliyor..gözünü alan güneş yok terlemiyorsun mis gibi dingin dingin gezebiliyorsun böyle havalrda alışveriş yapmaya bayılırım..

Gülçin üzülmüş ama neye bakamdım anlayamdım..ayrılmaktan bahsetmiş olmaz öyle az çok biribirimizi tanıdık yanlış anlaşılma varsada düzeltilebilinir diye düşündüm..

ve koşturmaca dolu bir gün..geçmiş olsuna gelenler var ve ev iş çocuk ..akşamda misafirm var..yine yoğun dolu dolu bir gün..

ve baskül yüzümü güldürüyor sabah akşam zihin sporuma başladım..Cumaya burdaki hedefim tamamdır..

ve baskül yüzümü güldürüyor sabah akşam zihin sporuma başladım..Cumaya burdaki hedefim tamamdır..
baskül bu gün benimde yüzümü güldürdü
ya öylede Hilalcim

bende ya artık havaların ısınmasını istiyorum.
ilk baharda buralar çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…