Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 dilim ananas

Akşam :

- Dukan krep
- Çiğköfteee ( tamamen dünkü Ebru menüsünden sonra oldu )

Sıvı :

- Bol su
- 2 fincan bitki çayı

Spor :

- 1 saat zihinden.

Tamam hilalcim zaten yarın aksam eve gececeğim daha rahat olacağım

sensiz olmaz kuzummmm kırılırız arada belki birbirimize ama yol arkadaşları eninde sonunda birbirine ihtiyaçö duyar...

Çok kötü bir gündü bu gün eski mahalleye gittim ve yaşlı bir teyze ile çok sıkı olduğu komşusunun malesef arasının açılmasına ve bizi alet etme çabalarına maruz kaldım. Teyze çok iyi hele Ayşe abla canımmm benim ikisini de çok seviyorum ama araya bizleri sokma çabasına çok bozuldum teyzenin. Teyzecik biraz dedikoducu ama çok yaşlı olduğu için söyleneni kendi hayalinde görüp öyle anlatıyor. Benim bile iyi niyetle söylediğimi çok farklı anlatmış zamanında bu gün öğrendim. Ama yaşlı diye birşey diyemiyorum elimi ayağımı da çeksem ben eli koluyum kalacak. Bu gün birde bana eğer sana söylediklerini bana söylemezsen ölümü gör benle ilişiğini kes demedimi ne yapacağımı şaşırdım. ((( off offfff...

Canım benim ya böyle durumlarda arada kalmak gerçekten çok zor ..
Yaşlı teyze ama deseydin ben laf taşıyamam senin dediklerini onlara götürmediğim gibi onlarınkileri de sana getiremem diye.

Canım benim ya böyle durumlarda arada kalmak gerçekten çok zor ..
Yaşlı teyze ama deseydin ben laf taşıyamam senin dediklerini onlara götürmediğim gibi onlarınkileri de sana getiremem diye.

Dedim demezmiyim ölümü gör dedi bende çok kızdım ama yine birşey diyemedim bakalım yarın alıp karşıma konuşacağım. İstemezse görüşmem bir daha onunla yapabileceğim birşey yok. Herşeyine koşmaya gayret gösteriyorum dedikodu yapmadım diye siliyorsa beni kendi bileceği iş.

Zaten başka birisi olsa şimdiden silerdin ama yaşlılara karşı anladığım kadar çok hassassın ..
Bir yaşlılara bir de çocuklara dayanamam ben de ..

Zaten başka birisi olsa şimdiden silerdin ama yaşlılara karşı anladığım kadar çok hassassın ..
Bir yaşlılara bir de çocuklara dayanamam ben de ..

Aynen ne çocuklar ne yaşlılar asla dayanamam kıyamıyorum başkası olsa mevkiinden geçmem bu gün çok zor bir duruma soktu beni midem nasıl fena anlatamam çok bunalırsam mideme vurur benim.

Aynen ne çocuklar ne yaşlılar asla dayanamam kıyamıyorum başkası olsa mevkiinden geçmem bu gün çok zor bir duruma soktu beni midem nasıl fena anlatamam çok bunalırsam mideme vurur benim.

Mide ağrısı da çok zor bir şey, benimden tüm stresim mideme vuruyor neler çekiyorum o ağrıdan

kızlar ayrıldığım falan yok dün öyle gerildim biran aklıma geldi sizleri brakmam ,ben çok alınganım bide kimseyi bilerek kırmak istemem.
bugün neler yedim neler hiç yazıpta canınızı istetmeyim
artık 4 gün telafi etmem lazım bide spor da yapmadım:18::18:

aslında kaç gündür midemden de kaynaklandı çok az yedim
bugün basım döndü öğlene doğru bayılacak gibi oldum kan şekerim düştü herhalde
elime ne geldiyse yedim akşam da eşim güzel mamalar yapınca dananın kuyruğu koptu yani

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 dilim ananas

Akşam :

- Dukan krep
- Çiğköfteee ( tamamen dünkü Ebru menüsünden sonra oldu )

Sıvı :

- Bol su
- 2 fincan bitki çayı

Spor :

- 1 saat zihinden.

Afiyet olsun canımda çiğ köftenin bütün suçu günahı bana kalmış

ebru burda mısın canım altta nickin yazıyo
kızın nasıl oldu iyidir umarım

Burdayım canım. Allah'a şükür zaten çok önemli bir durumu yoktu. Bademcikleri iltihaplanmış. Dün antibiyotiğe başladım bugün gayet iyiydi.

Sen nasılsın? Senin ufaklıklar nasıl?

iyi çok şükür bişeyi yokmuş kızının
benimkiler de iyi küçüğü hala sallıyorum uyusa da yatsam diye ama pek niyeti yok gibi

iyi çok şükür bişeyi yokmuş kızının
benimkiler de iyi küçüğü hala sallıyorum uyusa da yatsam diye ama pek niyeti yok gibi

Allahtan benim hiç çocuk sallama olayım olmadı. İlk doğduğunda kimseye izin vermedim. Hem çok fazla kucağa alınmadı hemde hiç sallanmadan uyudu. Beşiğine yatırırdım kendiliğinden uyurdu. Şimdi de uykusu geldiği zaman maşallah hemen gider yatar.

sen çok şanslıymışsın benim oğlan yine iyi de kızım da çektiğimi hatırlamak bile istemem
eşim de yoktu annemgil geldiklerinde battaniye arası sallamaya alıştırmışlardı
eşim olmayınca kapının koluna çarşaf bağlar çocuğu da içine koyup sallar öyle uyuturdum
ama tüm gece de ıhılardı kucak isterdi
oğlum şimdi bessiğe koyunca uyuyo kendi kendine fakat uykusu yok kızımı uyandırmasın yanına gitmesin diye ayağıma aldım sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…