Kahwalti:
peynirli yumurta (sahanda az yagda)
1 dilim tahilli ekmek
hindiba, maydonoz
Ara:
yesil elma
Oglen:
ispanak yemegi yogurt
Aksam:
salata (ters acidan cekilmis ama idare edin)
Eki Görüntüle 365371
Su: 3 olur
yesil cay 3
20 dak yuruyus
hmm ekstra kilo werdirme gibi bi etkisi yok yane
simdilik cikiyorum kimsecikler yok zaten, elif cim burdasin ama yorumlari okuosn heralde ..
ugrarim snra ..
Ohh ne güzel Derya'CIM ..
İnşallah bir şey kalmamıştır Elif ..
Ben de tayin stresinden gerildim bugün iyice ..
Eline sağlık Semiha ..
Afiyet olsun çok güzel olmuş Ebru ..
Aynen öyle kahve veya salep camın kenarında elinde kitap daha ne olsun ..
Elif yine de mümkün olduğunca zamanında at ki listede burada da görünsün ama bana da cumaya kadar atmadığın mesajlar sıfır geçecek unutma .
Afiyet şeker olsunn ..
Tamam hilalcim zaten yarın aksam eve gececeğim daha rahat olacağım
kızlar dün çıktım çünkü moralim çok bozuldu
melek:ben sana takılmıştım yanlış anladın,kırdım diye çok üzüldüm
bir daha kimseye yorum yapmamayı, hatta ayrılmayı düşündüm
fakat burası beni rahatlatıyo sana yorum yaparken daha dikkatli olurum bundan sonra
melek gırgır samatayı kaldırıyo çoktandır da tanıyorum diye yazmıştım
arkadaşlar alıngan olan şaka kaldıramayan varsa lütfen söylerse daha dikkatli davranacağım o arkadaşlarıma
hepinizi seviyorum
Çok kötü bir gündü bu gün eski mahalleye gittim ve yaşlı bir teyze ile çok sıkı olduğu komşusunun malesef arasının açılmasına ve bizi alet etme çabalarına maruz kaldım. Teyze çok iyi hele Ayşe abla canımmm benim ikisini de çok seviyorum ama araya bizleri sokma çabasına çok bozuldum teyzenin. Teyzecik biraz dedikoducu ama çok yaşlı olduğu için söyleneni kendi hayalinde görüp öyle anlatıyor. Benim bile iyi niyetle söylediğimi çok farklı anlatmış zamanında bu gün öğrendim. Ama yaşlı diye birşey diyemiyorum elimi ayağımı da çeksem ben eli koluyum kalacak. Bu gün birde bana eğer sana söylediklerini bana söylemezsen ölümü gör benle ilişiğini kes demedimi ne yapacağımı şaşırdım.((( off offfff...
Canım benim ya böyle durumlarda arada kalmak gerçekten çok zor ..
Yaşlı teyze ama deseydin ben laf taşıyamam senin dediklerini onlara götürmediğim gibi onlarınkileri de sana getiremem diye.
Dedim demezmiyim ölümü gör dedi bende çok kızdım ama yine birşey diyemedim bakalım yarın alıp karşıma konuşacağım. İstemezse görüşmem bir daha onunla yapabileceğim birşey yok. Herşeyine koşmaya gayret gösteriyorum dedikodu yapmadım diye siliyorsa beni kendi bileceği iş.
Zaten başka birisi olsa şimdiden silerdin ama yaşlılara karşı anladığım kadar çok hassassın ..
Bir yaşlılara bir de çocuklara dayanamam ben de ..
Aynen ne çocuklar ne yaşlılar asla dayanamam kıyamıyorum başkası olsa mevkiinden geçmem bu gün çok zor bir duruma soktu beni midem nasıl fena anlatamam çok bunalırsam mideme vurur benim.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 dilim ananas
Akşam :
- Dukan krep
- Çiğköfteee ( tamamen dünkü Ebru menüsünden sonra oldu)
Sıvı :
- Bol su
- 2 fincan bitki çayı
Spor :
- 1 saat zihinden.
ebru burda mısın canım altta nickin yazıyo
kızın nasıl oldu iyidir umarım
iyi çok şükür bişeyi yokmuş kızınınAfiyet olsun canımda çiğ köftenin bütün suçu günahı bana kalmış
Burdayım canım. Allah'a şükür zaten çok önemli bir durumu yoktu. Bademcikleri iltihaplanmış. Dün antibiyotiğe başladım bugün gayet iyiydi.
Sen nasılsın? Senin ufaklıklar nasıl?
iyi çok şükür bişeyi yokmuş kızının
benimkiler de iyi küçüğü hala sallıyorum uyusa da yatsam diye ama pek niyeti yok gibi
sen çok şanslıymışsın benim oğlan yine iyi de kızım da çektiğimi hatırlamak bile istememAllahtan benim hiç çocuk sallama olayım olmadı. İlk doğduğunda kimseye izin vermedim. Hem çok fazla kucağa alınmadı hemde hiç sallanmadan uyudu. Beşiğine yatırırdım kendiliğinden uyurdu. Şimdi de uykusu geldiği zaman maşallah hemen gider yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?